Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
pár év és tökéletesítik! egy armaban kéne ezt kipróbálni ahol a fejnek külön mozgása van. egyébként egy hasonló szimulátor lehetne különbözõ sportjátékokhoz is amiket az ember nem tud csak úgy kipróbálni (jégkorong, amerikai foci, stb), az is érdekes lenne.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
demót akartam elõször letölteni de azt nem találtam.. legalábbis a játék weboldalán nem
esetleg ha tudja valaki hova rejtették linkelje be 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ja, és akkor azt még nem is mondtam, hogy van egy hiba az egyik parancsban, amit BIS még nem javított és így csak singleben mûködik rendesen.
Néhány nappal ezelõtt jelent meg kizárólag PC-re a Bohemia Interactive helikopteres játéka, a Take On Helicopters, máris
felbukkant a kalóz példány a különbözõ torrent oldalakon. Ám, mint kiderült, a fejlesztõk felkészültek erre, és egyedi megoldást
találtak ki ellene. A nem legális forrásból származó játékok ugyanis számos grafikai butítástól szenvednek, amitõl a látvány
elmosódott és kifejezetten élvezhetetlen. A dologra úgy derült fény, hogy egy felhasználó a hivatalos fórumon kérte számon a
fejlesztõkön, hogy mi a teendõ ebben az esetben, mire válaszként arra kérték, bizonyítsa be, hogy eredeti példánnyal
rendelkezik. Miután ezt nem tudta megtenni, bannolták a fórumról.
"Több kalózellenes megoldást is elrejtettünk a játékban, és a grafikai butítás is egyike ezeknek. Az eredeti példányok nem
szenvednek ilyen hiányosságokban. A kalózkodás komoly problémát jelent a hozzánk hasonló független fejlesztõknek, és mi
mindent megteszünk, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni a vásárlóinkat. Ezért van a játéknak demo változata, hogy mindenki
kipróbálhassa és eldönthesse, tetszik-e neki a játékunk." - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Marek Spanel, a Bohemia
Interactive feje.
Off:Van egy csómó cuccum a régi gépembõl:mem,proci,vga,alaplap...
Valakit érdekel küldjön egy pü-t és irok neki részleteket.
Tempi,jó a videó viszont Én már a dinamikus hangokra vágyom de nagyon.Karácsonyra jó lenne😮)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként jól hangzik... köszi! 😊
www.smart-bus.hu
-Interpoláció(távol levõ mozgó objektumok nem ugrálnak többé)
AI újdonságok:
-Fel tud szállni 500m-tõl rövidebb kifutón.
-Lehet tenni helipadot az anyahajóra, amire le tud szállni az AI.
-Ki lehet kapcsolni az AI gondolkozást(FSM)
-Fejlesztették a landolást, mozgást, vezetést, veszélyek figyelembevételét, beszorulásokat(amibõl az AI nem tud "kiszállni")
Egyéb újdonságok:
-Lehet szöget állítani a reflektorokon.
-CTD és egyéb fagyások javítása
-textúra betöltés optimalizálása(több FPS)
-sok apró javítás
Fentrõl a 79412-vel záródik a lista, és még nem adták ki, szal még bõvülhet. 😊
Ez a legfrissebb.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
én viszont most hozom a virágboltból, nemsokára "itt van" 😄
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Lenovo y510p
Lenovo y510p
Szoktál multiplayerezni? Néha felmerészkedek online, csak az a bibi, hogy nem nagyon "szpík inglish" <#zavart1>#zavart1>, félek, hogy bannolni fognak miatta.
D9
Az Invasion 1944 mod-dal játszik valaki közületek?
D9
www.smart-bus.hu
Ka-50
Lehet mi tudjuk mi az igazság de más nem, ezért azt mondom ,hogy próbálja csak ki warezba, ha megízleli a szabadságot és a kreativitás lehetõségét, felismeri benne a lehetõségeket, úgyis megveszi eredetibe. Ellenben rájön nem az õ játéka és tovább áll mint mi tettük ezt rengeteg játékkal.
Ka-50
és van még egy-két haverom aki pont ugyan igy cselekedett
UI.: Én hajlandó vagyok segíteni mindenkinek aki hajlik az armára, elõfordulhat hogy megtetszik neki a játék és tényleg megveszi eredetiben, sõt a sok cod és csk miatt támogatom is hogy elõször warez verzióval nézzék meg az emberek mi, hogy tetszik nekik és így mindenki megtalálhatja kedvére a maga játékát.
Ka-50
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Leszedtem tegnap az arma 2-töt és feltelepítés után játék közbne elviselhetetlenül akad,próbáltam már mindent frissíteni videokártya magát a játékot....
Próbáltam másik cracket de azzal sem jó.
Visszaállítottam 800x600-ra full lowra.
Nem tom hogy mit tegyek még nem tom mi lehet a baj.
Valaki valamivel nem tudna hozzá szolni?segíteni???
Lécci írjatok!
Üdv.Totoo
ACSE fórum: http://forums.bistudio.com/showthread.php?p=1974788
Lenovo y510p
Létezik mér Budapesten olyan hely, ahol meg lehet venni az Operation flashpointot( új kiadási neve ArmA cold war assault)?
Kösz
http://kismenyus.picturepush.com