Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És sztem meg egyáltalán nem életszerütlen ez a fajta mozgás, mert sokkal rovidebb idö kell ahhoz hogy leadj egy viszonylag pontos lovést mint ha még fel is kell kapnod a fegyvert.Az ilyen mozgást akkor kell használni amikor nagy valoszinuséggel ellenséggel találkozol.
Elég csak megnézned a black hawk dawn filmet vagy bármelyik doku filmet a csoportos mozgásnál szinte csak igy mennek.
inkább az az életszerütlen, hogy nem lehet mozgásközben táratcserélni és poziciot váltani.
Mindenesetre szvsz életszerütlen ez a 10-30 m-t sétálok arcomhoz ragasztott fegtyverrel.
MÁr rájöttrem hogy mi az ami igazán idegesit engem az összes részben az a fegyver mozgása.Mert volt a kezembe párszor fegyver igaz nem volt kamera a játéknak megfelelö nézöpontba rogzitve hogy akkor mit mutat, de nem hinném hogy az lett volna a végeredmény amit a játékban látunk.
Amikor a válhoz emeli a fegyvert és ugy mozog akkor nem hiszem el hogy elöre hátra is 5-6 vagy tobb centit elmozogna a fegyver a válltol.Teljesen az az érzés mintha a katonátol teljeen függetlenul mozogna.
Esetleg ha valaki airsoftozik és van kis kamerája szivesen megnéznék egy videot a valos nézöpontbol.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nekem az arma1-2 ben mindig olyan érzésem van mintha minden müanygból lenne<#banplz>#banplz>
Az ofp ben jó kis fakó szynek és textúrák voltak efektek nélkül mégis szép volt pláne a kegetis féle dxdll-el.
Nem tudom elhinni,hogy van olyan ember akinek ne lenne elsõ dolga kikapcsolni a bloom efektet játék elõtt...
A Béna.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Gascan:
Nem, mert ACSE elõrébb van egy lépéssel. Legalábbis nem hiszem, hogy A3-ban is környezet/távolságfüggõek lennének ezek a hangok. 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Lenovo y510p
De a mûszerfal nem egészen olyan volt.
A Béna.
Lenovo y510p
És ilyen ruha átbújós script már van az A2-höz is,meg azért az tényleg levágó, ha a rajod egyik embere eltûnik aztán felbukkan teljesen más arcberendezéssel....
De az AI még mindig fura, csak jönnek sorban és sorban meghalni. Viszont amikor ment a gránát közéjük, szétszaladtak, ami azért pozitív. És olyat láttam, amit még soha: az AI lehasalt a lépcsõre. Igaz rossz irányba nézett, de akkor is... Soha nem gondoltam volna, hogy a BIS-tõl ilyesmit fogok látni.
Ja és mg valami. Tudom nem vagyok olyan edzett mint egy búvár kommandós, de nekem még egy 10 dekás strandlabdával sem sikerült olyan gyorsan futnom combig érõ vízben, mint annak a béka rambónak a 10-15 kg-os felszereléssel.
mindanzonáltal a ragdoll nekem tetszik... a szinek is.. a sziget maga nem az én stilusom de majd belenövök
remélem lesz rendes reload animáció is... az is elférne
Fizikán,meg egy kis grafika tupíron kívül egy addonokkal feltupírozott ACE2 szintû a dolog..
Arma 2 -70%
Arma 2: Operation Arrowhead -50%
Arma 2: Combined Operations -50%
Arma 2: British Armed Forces -50%
Arma 2: Private Military Company -50%
UFO Trilogy -50%
& ALL OTHER TITLES -15% (incl. ArmA GOLD, Original War, Alpha Prime, Shade:WOA, etc.)
valami hasonlo lesz az arma3 is nagyobb durranásra én nem számitok töluk , mert akkor megint pofára esek mint az eddigi részeknél
www.smart-bus.hu