Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt az 5.56/7.62x51 dolgot honnan szeded? Nem mondom, hogy nincs igazad, csak nem hinném, hogy van. :-) Eleve nem értem, hogy két más funkciójú fegyvert miért hasonlítasz össze.
Szvsz nem ezen múlik. A sima Armában is pontosabban lõsz ha fekszel, mint álva vagy gugolva. Az ACE ezen finomít, hogy plusz lehetõség a támasztás térdelve/állva.
Szerintem amúgy gyakorlatban az 5,56x45-ös lõszert tüzelõ golyószórók/könnyûgpk. 400-800m-es távolságban általában jobb szórásképet mutathatnak mint a 7,62x51-es társaik. Egyszerûen ezen a távolságon, ahogy a karabélyoknál is, a sorozat jobban szóródik a nagyobb tömegû töltény hátralökése miatt.
A kiinduló probléma gondolom abból ered, hogy az arma zseniális szimulációjában a vanilla verzióban mai napig nincs megoldva a fegyverek támasztása, míg az ACE-ban megvan. Vanillában a golyószórók/géppuskák szórása (amit gyakorlatban kitámasztanának állvánnyal) tényleg abszurd volt fekve, fedezék mellett térdelve/állva (amire valójában a katonának rá kéne támasztania) amikor még annak idején próbálgattam.
CSak a 400m-es lõtáv keveslése. Az azon csodálkozás, hogy egy erõsebb lõszernek nagyobb a lõtávolsága, pláne ha hosszabb csõbõl lövik. Ezek a dolgok bennem úgy csapódtak le, hogy van még mit tanulnod a lõfegyverekrõl. <#wave>#wave>
Én nagyon elfogult vagyok az 5.56-os javára. <#circling>#circling>
"Pedig a valós életben is az 5.56-os lövedékek pontosabbak mint a nehezebb 7.62-esek,"
Erre azért ne vegyél mérget, hidd el, a méret a lényeg. ;-)
Amúgy az Arma 3 mikor fog megjelenni?
Aceben elég pontosak az 5.56 os géppuskák ellenben az alapjátékkal, próbáld meg hason, de igazság szerint alap armában 500 méter után az összes 5.56 os elkezd széthordani kivéve ha AI <#circling>#circling>
Ha jól emlékszem red dot van rajta, használd közelre, rájöttem ha nem tüzelsz az Ai-ra 50 méterig simán odatudsz lopakodni, közelharcban több esélyed van.
Esetleg használj nagyobb kalibert m240 et vagy L7A2(baf), ha továbbra is távolról akarsz harcolni.
Az lenne a kérdésem, hogy velem van-e a gond, vagy az L110-es géppuska (BAF) 400 méternél távolabb lévõ célpontok ellen már tényleg használhatatlan-e? 😊 Az ACE modban egyik kedvenc fegyverem volt, az alap játékban viszont már teljesen pontatlan, van valamilyen trükk esetleg a célzáshoz, vagy ennyire félrehord közepes távolságon?
Tervezem, hogy megcsinálom Acehoz is, tehát mind DayZ vel és Acevel mûködni fog, de azokon a szervereken ahol van csalás védelem szükséges, hogy saját Bi kulcsom fel legyen töltve különben, lefog vágni a szerver. Feltételezem DayZ online szoktad játszani, így valószínûleg hozzá nem fogod tudni használni.
Van,vagyis volt olyan program,amiben be tudtam lõni,hogy móddal,vagy mód nélkül induljon a játék.Meg különbözõ dolgokat lehet beállítani benne.
Ennek a proginak a neve kellene.<#worship>#worship>
Ezt be tudom úgy tenni hogy pl ACE vagy Day Z alatt is fusson?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
D9
A kamera képe elég csalóka, gondolom jó meredek terepen van, de azért na... nem akarom bántani, maradjunk annyiban, hogy jók az õrangyalai! 😊)
www.smart-bus.hu
Gascan:Leírás szerint 4x találják el,abból 3 fejlövés/karcolás ami azért elég kemény, hogy egy se volt telitalálat.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nálam ez ugy müködne hogy egy átlátszó "rózsamenü" szóközzel elöjönne és ha Shift vagy tab gombbal együtt nyomva müködne a menüben az egér ha felengeded akkor az egér a fegyvert irányitva. szóközzel ujra eltüntethetõ a menü.
De általában a parancsokat fedezék mögül adják ki igy pár pillanat mindig van erre,de annyi nincs mint a mostani menüben.
De mint irtam ehhez az kell hogy az AI rendesen tegye a dolgát és meglegyen a szervezeti hieralhia a tûzpártól az ezredig vagy fölé.
Olyat is írt a csóka, hogy a most meglévõ (0-9)-et csökkentik majd 4-re.
tpM:
Szerintem is jó, de nem AI irányításra. Más az ha mondjuk egy tárgyon végzel interakciót(ami most az action menü), aminél nem kell az egér.
Lenovo y510p
Meg mintha a valoságban nem tudna parancsot osztani mikor lö vagy fut .
Ezeknek a dolgoknak ugy kéne müködni , hogy szerves részeként szimultán folyamatosan lehessen alkalmazni mindent .
Ilyen dolgoktöl lesz vontatott és lassú az egész.Van néhány játék amiböl lehetne ötleteket meriteni ahol jól müködö rendszer van.
Pedig ez használhatóbbnak tûnik mint a jelenlegi..
Az AI miatt ne fájjon a fejetek,úgyis szar lesz, de majd a community összekalapálja valahogy
"-Nem lesz rózsa menü, mert nem praktikus hogy a user elveszti az irányítást."
Igaz is sokal jobb hogy félorát bogarászik oldalt a menükben kutatva mire megtalálja a neki megfelelõt, meg végignyomogatja az összes F billentyût , hogy kijelölje a katonákat.
Ha rajtam mulna a menû rendszer elég lenne 4 irány a "rózsa menübe" és egész hadosztályt lehetne vele irányitani.Igaz ahhoz egy normális AI is kellene aki ugy tud mozogni terepen és épületek között ahogy az a katonai egységektõl elvárható.
Scott:
Pie menünek is nevezik
Az EW stílus azért is jobb, mert sokkal egyszerûbb hibamentesre csinálni mintha a sztori 16 részre szakadna.
Janaj: Lehet nem lesz híd és így a probléma megoldva. 😄
Lenovo y510p
Halleluja. Ezt is megértük.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Rózsa menü?!
Nem elég a szeles füstgránát csít, most akkor jól leveszem a részecskéket, hogy minél kevesebb zavaró füst meg stb legyen. Nagyon jó.
-A rakéta füstje elõre beállított animáció.
-részecskék számát lehet majd állítani a settings-bõl.
-Town generator modult fejlesztették(lesznek utak, fák).
-Eligazítás modul
-PhysX-et most konfigolják
-Kampány az az Eagle Wings stílusú lesz és nem a Manhattan-hez hasonló mellékküldetéses.
-Nem lesz rózsa menü, mert nem praktikus hogy a user elveszti az irányítást.
-Rádióbeszédet fejlesztik. Nem akarnak olyat, hogy: Kettes menny a fához.
-Az AI elõször pontatlanul fog lõni ha meglát majd javul a lövés pontossága.
-Nem lesz több "300m-rõl scope nélkül lelõ az AI".
Lenovo y510p
Itt le lehet tölteni a beta verzióját: