• repvez
    Nem nagyon érkeznek az élménybeszámolók pro és kontra az alfával kapcsolatban. kinek mi a vélemyénye?
    Én kipróbáltam,de még mindig azon vagyok hogy Grafikai tuning az előzőhöz képest.
    Semmi olyan nagy horderelyű ugrást nem vettem észre amit nem lehetett volna már a régivel is megcsinálni.
    Még mindig túl steril az egész ,mind kivül mind a házakban.Az AI társak még mindig kiszámithatatlanok, hogy hova mennek és milyen poziciót foglalnak el.
    Annyi pozitívum van hogy jobban fut mint az A2 ugyan azon a gépen és a hangok is jobbak meg az animáció.

Fizika még mindig elenyésző, rombolhatóság, sérülés rendszer szintén.20km2-en még mindig csak 20 katona bóklászik.

Tudom , hogy ebben a topicban ez szentségtörés,de talán lehet vonni egy kis párhuzamot.

Az egész valahogy életszagúbb a sok apró tárgytól és a textúrák minőségétől, a rombolt táj látványától..A scriptelt jelenetek meg átvezetők is növelik a beleélést.Az OFP-ben is igy volt a kampányban amitől szinte abbahagyhatatlan volt és nem különálló pályák voltak mint a ARMA sorozatban.
    Szóval van még hova fejlődni.