• Solt
    A független modder megtehet olyat, amit a hivatalos kiadó nem. Ettől függetlenül csináltak olyat a modderek, amiket nyugodtan átvehetnének tőlük, ezeknek jó részét én sem értem, miért nem teszik...

Nem látunk bele a VBS szerződésekbe, így nem tudhatjuk, hogy miben van megkötve a kezük, és miben nincs.

Hogy őszinte legyek nekem mindegy, hogy "kitől" lesz jó a játék, csak a végeredmény legyen olyan, hogy jókat tudjak játszani vele.

Ami jobban zavar, az a játékosok részéről a realitás fokozása iránti érdektelenség... mindenki szidja a BIS-t, hogy szimulációhoz képest mennyi hülyeség van a programjukban, aztán amikor ott volt az ACE, akkor meg alig volt olyan szerver ahol használták is...

Nem rajzolja ki a teljes térképet... azt rajzolja ki, ami a beállított látótávon belülre esik! Na most nagyon nem mindegy, hogy egy 1 kilométer sugarú körben lévő objektumokat kell megjeleníteni, ha arra nézel, vagy egy 3 kilométer sugarú körben lévőket... Csak az árnyékok mentén gondold ezt végig, és e mellé még mindig ott van az, hogy mekkora emberi és anyagi erőforrás áll a DICE, illetve a BIS rendelkezésére...

A játékos társadalom egyrei inkább a csillogó, könnyen sikerélményt hozó játékokat szereti... aki pénzt is akar látni, az ezt fogja követni! Addig örüljünk, amíg legalább modok terén jól állunk, és eleve nem úgy készítik az alapot, hogy moddolni se lehessen...