Solt#29660
A frissítések érkezése nem csak verziószám növekedéssel járt... tedd fel az alap ArmA2-t, próbáld ki, majd frissítsd a véglegesre. Meg fog változni a véleményed...
Az AI viselkedésére majd az ACE3 lesz az orvosság. Az előző részhez van olyan AI, ami jobb mint sok human játékos, és nem azért, mert két kilométerről homlokon lő AK-val.
A sebzés lehetne jobb és részletesebb, ezen nem tudom miért nem változtatnak.
Amikor sok kis apró látványelemet hiányolsz, akkor jusson eszedbe, hogy itt nem 1km a látótáv, hanem jóval több... gondold végig, hogy ez mit jelent teljesítményben.
Ha választani kell, akkor inkább ne ugráljon egyáltalán, mintsem javelin-l a hátán ping-pong labdaként pattogjon! Ha már változtatni akarunk ezen, akkor inkább jobbra induljon az az átlépő, ollózó mozdulat, mert én genetikailag agyfaszt kapok mindentől ami "balos"! Ez alól csak Puskás bal lába a kivétel... :D
De komolyra fordítva a szót, nekem az ugrálás egyáltalán nem hiányzik... pár animációval még lehetne bővíteni a kelléktárat ez tény, de szerintem ebben lesz előrelépés. Az új részletes felállás, leguggolás rendszer nekem nagyon bejön... ha ehhez még hozzácsapnák a fegyver letámasztást, fél orgazmus lenne.
Zászlók és kiterített ruhák... na, ha megengeded, ezt inkább nem kommentálom! :D
Az, hogy hadseregek is fizetnek nekik, az nekünk szívás, hiszen pont emiatt marad ki egy csomó olyan dolog, amit a VBS miatt nem tesznek bele az ArmA sorozatba. ( például járművön mozgás )
A DICE-vel való összehasonlítást továbbra is alaptalannak tartom. Nézd meg a BF3 végén a stáblistát! BIS-nél összesen vannak annyian, amennyien a BF3 egyjátékos részének a sztoriját kitalálták!!
Az meg már eldőlt szerintem, hogy ez a játék alapjaiban a multiról szól...