Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangjai jelenleg is távolságra változnak, most már az épület is tényezõ lesz, talán nem lesz minden szögbõl más a hangja de az átlag fülnek ez nem tûnik fel.
Lehet egyszerûbben oldja meg mint ti, de lefogja aratni a babérokat elõletek ha nagyon késlekedtek még...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Meg egy napig én is lennék ilyen gyökér. :-)
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
J.S.R.S. 1.5 echo
én mondjuk szeretem a változatos pályákat ezért szerettem Armed Assaultban a Sahrani pályát, északon havas volt délen meg már voltak sivatagos részek.
Arma 2 ben is eltudnám viselni a Cherno átmenet Takisztan változatot, átmenet lehetne pl.: a proving grund legalább használnánk is valamire....
"Minden térképen vannak objektumok a legtöbb térképen eltérõek, ezeket elõ kell készíteni, egyrészt a betöltési idõ megháromszorozódna"
Ez csak akkor igaz ha beteszek egy trópusi, egy téli, meg egy normál mapot. De ha pl utest beteszem cherno mellé? Mert kb ugyan abból dolgoznak.
Egy nagyobb map jobban izzasztja a gépet, vagy sem mert úgyis csak max 10km sugarú körben látok? Gondolok itt olyanra, hogy pl miért nem lehet összepakolni a mappokat? Mondjuk Cherno mellé éetenni utest. :-)
A minap letöltöttem az ARMA 2 FREE változatot. Ezzel be tudok jönni magyar, komoly szerverre? Ha igen, mi a szerver(ek) címe?
Elõre is kösz a segítséget.
A fejlesztés állítólag folyik, ám ugyebár nyárra igérték az alfa tesztelést, de fõleg a DayZ miatt valóban csúszik az egész, olyan három hónapot.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem lehet, hogy a Day Z miatt tolják az A3-at?
Akkor ebböl megint 13 Q3 nál elöbb nem lesz semmi
csak azért mert ha a modellen is kell módosítani még most jó lenne ha most sikerülne beállítani, a neve természetesen ott lenne a készítõk listájánál.
A parallax mûködik rendesen, de a fegyvert belsõnézetes Lodját külsõ nézetes Lodnak kezeli.
A belsõ nézetes Lod azért fontos mert nincs megfelelõ ütközés model és látnánk, ahogy a fegyver belelóg a falba vagy bármilyen objektumba, így a belsõnézetes Lodban lévõ modelt mindig elõrébb helyezi.
Itt is látszik hogy a kéz belsõnézetes Lodba maradt csak a fegyver nem. Ha odaálltam volna egy falhoz a fél fegyver eltûnt volna.
www.smart-bus.hu
Kenegetni kell, majd elmúlik 😛
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Rapid kérdés.
Teszem fel az ARMA2 õt, hivatalos dvd, nem warez, befejezi a csicska a telepitést és kiirja inditáskor bad serial number given in setup.
Akkor hogy a jó ****ba engedett tovább telepiteni és mi a *****ja a teendõ ilyenkor?
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Ezt igazán csak az tudja értékelni, aki még a Flashpointtal kezdte anno. 😊
A legjobb a kocsiba be- és kiszállás animációja. 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Abban igazad van, hogy hiába pontos az adott fegyver állványon, ha pl kézben nem, mert nem bírod uralni.
Persze nehezebb fegyver, nagyobb a tömege, ki is támaszthatják stb. de jó kérdés, hogy mekkora fegyvertömegtõl felfele közömbösödik a nagyobb teljesítményû lõszerrel járó sorozatnál jelentkezõ visszalökésbõl eredõ pontatlanság.
A töltény típusa a sebzést és a távolságot határozza meg alap helyzetben.
Minél nagyobb a kaliber annál késõbb hord el a töltény és a annál többet sebez.
Bár bizonyos AK típusoknál hiába nagy a kaliber mégis kevesebbet sebez, csak messzebbre visz pl.: 7.62*39(ak 47) ellenben az 5.56*45(m16a4).
Ami még itt fontos lehet a fegyverhez hozzá van rendelve a visszarúgás, szórás, és az ügyesség. (tehát külön van configolva a tár/tölténytípus és a fegyver.)
A visszarúgástól függ mekkorát ugrik a fegyvered tüzelés után( ha nem lenne elég egyértelmû)
A szórás befolyásolja hogy a kalibernek megfelelõ lõtávol belül mennyire pontos a fegyver(befolyásolja a lõ távon kívüli hordás értékét)
Az ügyesség a fegyver imbolygását és mozgékonyságát határozza meg azaz ettõl függ milyen könnyû célba állítani a fegyveredet, ez a nagyobb kalibereknél észrevehetõ leginkább pl m107 nél elég látványos ahogy a puska csak késõbb vonszolja oda magát ahová célzunk.
Ha M16/M14-el lõsz sorozatot akkor persze hogy az 5.56 a tuti.
Ha M249/M240 akkor miért lenne pontosabb a Minimi?
Erre van valami forrásod?
"Nem hasonlítottam egy deszant fegyvert egy gyalogsági nehéz géppuskához, ezt nem tudom honnét szedted"
Ezt petkonak írtam. ;-)
Ebbõl feltételezem, hogy még azoknál a relatíve nem túl nehéz géppuska kategóriába tartozó fegyvereknél is sokat tesz a latba (ráadásul az 5,56 sokkal rövidebb huzattávhoz készült)