Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogthar
Nekem nem tûnt fel hogy késne a hangja, a miként "sriptelte meg" megint jó kérdés, így nem nagyon lehet megtudni, csak ha kiadja.
A hangjai jelenleg is távolságra változnak, most már az épület is tényezõ lesz, talán nem lesz minden szögbõl más a hangja de az átlag fülnek ez nem tûnik fel.
Lehet egyszerûbben oldja meg mint ti, de lefogja aratni a babérokat elõletek ha nagyon késlekedtek még...
Nesu
arra a napra is dobnék egyet .mindegy milyet

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Kis tulzással csak nekik van GBU-juk...
Meg egy napig én is lennék ilyen gyökér. :-)
Nesu
ilyen gyökereket GBU -val kell nyugtatni

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Most nem azért, de ez eléggé fapados megoldás. Egy plusz hangot scriptel rá az adott lövéshangra, ami ráadásul még késik is... Hasonlítsd össze az én Firefight #1 videómban látható beltéri résszel.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

lájk
Hogthar
Hang modifikációból valaki arra készül, hogy learassa a babérokat <#vigyor4>
J.S.R.S. 1.5 echo
Hogthar
csináltam pár új képet, de nem tudom megosztani mivel képfeltöltésrõl nem tudok linkelni, de akit érdekel itt megnézheti: #18 hozzászólásnál
Én Sahranin nem emlékszem hóra, szerintem Nogovával kevered.

Hogthar
való igaz <#hamm>
én mondjuk szeretem a változatos pályákat ezért szerettem Armed Assaultban a Sahrani pályát, északon havas volt délen meg már voltak sivatagos részek.
Arma 2 ben is eltudnám viselni a Cherno átmenet Takisztan változatot, átmenet lehetne pl.: a proving grund legalább használnánk is valamire....
Még egy: Day Z-síteni egy mapot mennyire melós? Konkrétan az ACR-ben találhatóra gondolok ami egy átdolgozott Cherno. :-)
Köszi néktek.

"Minden térképen vannak objektumok a legtöbb térképen eltérõek, ezeket elõ kell készíteni, egyrészt a betöltési idõ megháromszorozódna"

Ez csak akkor igaz ha beteszek egy trópusi, egy téli, meg egy normál mapot. De ha pl utest beteszem cherno mellé? Mert kb ugyan abból dolgoznak.
Hogthar
Minden térképen vannak objektumok a legtöbb térképen eltérõek, ezeket elõ kell készíteni, egyrészt a betöltési idõ megháromszorozódna, másrészt ha nem töredezettmentes Hypergyors vinyóval rendelkezel nagyon durván szaggatna a sok kezelendõ objektum miatt.
A térképméret a betöltési idõt befolyásolja, de ha már betöltötte az adott területet, akkor nem számít, hogy mekkora.

Okosok!

Egy nagyobb map jobban izzasztja a gépet, vagy sem mert úgyis csak max 10km sugarú körben látok? Gondolok itt olyanra, hogy pl miért nem lehet összepakolni a mappokat? Mondjuk Cherno mellé éetenni utest. :-)
Köszönöm. Akkor azt hiszem, megvárom az Arma3-at, és majd azzal 😊
Hogthar
Freevel rálehet csatlakozni az alap arma 2 - es szerverekre, csak sajnos a magyar szerverek nem arma 2 - n futnak hanem Arma 2 OA - n.
Tudtommal a Free külön fut, csak más Freeket haszonállókkal tudsz játszani.
Sziasztok!
A minap letöltöttem az ARMA 2 FREE változatot. Ezzel be tudok jönni magyar, komoly szerverre? Ha igen, mi a szerver(ek) címe?

Elõre is kösz a segítséget.
Köszi. Sajnálom õket, de nem értem hogy lehettek ilyen hülyék. :-(
[NST]Cifu
A börtön story ott tart, hogy az állami jogászok hivatalosan is megkezdték az eljárást, ami ellen a védõügyvédek keresettel értek, és a szabadon bocsátást, illetve a vádak elejtését kérték. A gond csak annyi, hogy sztrájkolnak az bíróságok és jogászok az állami megszorítások miatt, így nem került bíróság elé az ügy.

A fejlesztés állítólag folyik, ám ugyebár nyárra igérték az alfa tesztelést, de fõleg a DayZ miatt valóban csúszik az egész, olyan három hónapot.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DancZer
Ha jól emlékszem az utolsó álláspont szerint decemberben jön az alfa.

Lenovo y510p

Tényleg a börtönös story hol tart?
Nem lehet, hogy a Day Z miatt tolják az A3-at?
Nem tudom ennek mennyi köze lehet ahhoz, hogy Ivan Buchta az A3 kreatív vezetõje egy görög börtönben csücsül.

repvez
Nagyon leültek bisék az A3 hirekkel.Már pár honapja semmi uj nincs róla.,ahhoz képest, hogy már javában kéne tolnunk az Alfa verziót ahogy elöször igérték, söt talán Q4-re igérték a véglegest .
Akkor ebböl megint 13 Q3 nál elöbb nem lesz semmi
Hogthar
megvan az utolsó simítás is az aimpointon, ráadásul az m4 új model simításokkal is végeztem, megtudod beszélni a zGuba barátoddal, hogy odaadja a parallax megoldását?
csak azért mert ha a modellen is kell módosítani még most jó lenne ha most sikerülne beállítani, a neve természetesen ott lenne a készítõk listájánál.
Hogthar
Feltöltöttem Youtubera ezt a videót amit még 2-3 éve vettem fel.

A parallax mûködik rendesen, de a fegyvert belsõnézetes Lodját külsõ nézetes Lodnak kezeli.
A belsõ nézetes Lod azért fontos mert nincs megfelelõ ütközés model és látnánk, ahogy a fegyver belelóg a falba vagy bármilyen objektumba, így a belsõnézetes Lodban lévõ modelt mindig elõrébb helyezi.
Itt is látszik hogy a kéz belsõnézetes Lodba maradt csak a fegyver nem. Ha odaálltam volna egy falhoz a fél fegyver eltûnt volna.
Hogthar
igen igen igen, már nagyon rég szeretném elérni a parallax hatást, de mindig hibás lett <#nevetes1>
zGuba kollegám egy ideje írt egy kis komponenst, ami a holografikus irányzékoknál a célgomböt térben helyezi el, tehát a "pötty" mindig egy helyre mutat, függetlenül attól, hogy milyen szögbõl nézel bele. Ez egy apróság, de TIR használata és/vagy szem elé tartott fegyverrel való sétálás esetén hasznos tud lenni. Érdekel?

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Hogthar
újradolgoztam az aimpoint comp m2 es modelt:

Játékban nem takar ki ennyit amikor belecélzol.
Lol...ezt nem nekem irtad, de rám is áll.
Kenegetni kell, majd elmúlik 😛

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Üdv

Rapid kérdés.
Teszem fel az ARMA2 õt, hivatalos dvd, nem warez, befejezi a csicska a telepitést és kiirja inditáskor bad serial number given in setup.

Akkor hogy a jó ****ba engedett tovább telepiteni és mi a *****ja a teendõ ilyenkor?

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Jaja, és milyen profin utánozza ezt a nehéz animációt 😊)
Ezt igazán csak az tudja értékelni, aki még a Flashpointtal kezdte anno. 😊

Próbálta már valaki felhekkelni a DLC-et W8 alá? Az ACR felmegy, de a BAF és PMC nem. :-(
[NST]Cifu
Hatalmas! <#taps>

A legjobb a kocsiba be- és kiszállás animációja. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nesu
ZSÍRRRRRRRRRRRRRR !!!!

😄DDDDDD

www.smart-bus.hu

Ez kedves 😊

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nesu

Feltételezem 400 méterre nem állva vagy térdelve akart lõni egy sac 10 kg-os Minimivel. Ha fekszel akkor meg nem hinném, hogy jelentõs a különbség M249/M240 vonalon.
Abban igazad van, hogy hiába pontos az adott fegyver állványon, ha pl kézben nem, mert nem bírod uralni.
Hát gondolom ez a nyomorult Newton 3. törvénye még azzal sincs tisztában, hogy egy karabélyban vagy egy golyószóróban/gpk.-ban használják az adott lõszert.
Persze nehezebb fegyver, nagyobb a tömege, ki is támaszthatják stb. de jó kérdés, hogy mekkora fegyvertömegtõl felfele közömbösödik a nagyobb teljesítményû lõszerrel járó sorozatnál jelentkezõ visszalökésbõl eredõ pontatlanság.
Hogthar
Valóságtól függetlenül, arma configját ahogy tanulmányoztam a következõk jöttek le:
A töltény típusa a sebzést és a távolságot határozza meg alap helyzetben.
Minél nagyobb a kaliber annál késõbb hord el a töltény és a annál többet sebez.
Bár bizonyos AK típusoknál hiába nagy a kaliber mégis kevesebbet sebez, csak messzebbre visz pl.: 7.62*39(ak 47) ellenben az 5.56*45(m16a4).

Ami még itt fontos lehet a fegyverhez hozzá van rendelve a visszarúgás, szórás, és az ügyesség. (tehát külön van configolva a tár/tölténytípus és a fegyver.)

A visszarúgástól függ mekkorát ugrik a fegyvered tüzelés után( ha nem lenne elég egyértelmû)

A szórás befolyásolja hogy a kalibernek megfelelõ lõtávol belül mennyire pontos a fegyver(befolyásolja a lõ távon kívüli hordás értékét)

Az ügyesség a fegyver imbolygását és mozgékonyságát határozza meg azaz ettõl függ milyen könnyû célba állítani a fegyveredet, ez a nagyobb kalibereknél észrevehetõ leginkább pl m107 nél elég látványos ahogy a puska csak késõbb vonszolja oda magát ahová célzunk.
Nem értelek.
Ha M16/M14-el lõsz sorozatot akkor persze hogy az 5.56 a tuti.
Ha M249/M240 akkor miért lenne pontosabb a Minimi?
"mivel a magas kezdõsebessége miatt 600m-ig pontosabb mint a nehezebb 7.62-es"

Erre van valami forrásod?

"Nem hasonlítottam egy deszant fegyvert egy gyalogsági nehéz géppuskához, ezt nem tudom honnét szedted"

Ezt petkonak írtam. ;-)
Pl. a Zrínyis "A gépkarabély használata" könybõl, ahol hosszasan ecseteli a szerzõ a köztes lõszerek fejlõdéstörténetét, és a fafej amerikaiak választását, hogy õk azért is a puskalõszerekhez közelebb álló nagy teljesítményû lõszert akartak elsõre történelmi, kulturális okokból(ez lett a 7,62x51-es). Aztán amikor az M14-es gépkarabélyukból próbálták lõni, a sorozat meg rohadt pontatlan lett a bika lõszer miatt.
Ebbõl feltételezem, hogy még azoknál a relatíve nem túl nehéz géppuska kategóriába tartozó fegyvereknél is sokat tesz a latba (ráadásul az 5,56 sokkal rövidebb huzattávhoz készült)