Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az tényleg mókás, elõtte pedig átfut a bajtársa egy térdig érõ téglafalon. 😄
Lenovo y510p
Itt egy új videó. Figyelem, nagyon bénán játszik az illetõ vele, én már majdnem sírtam(még nem döntöttem el, hogy a nevetéstõl vagy a fájdalomtól), egyik ellen a kõ elõtt guggol és nézelõdik, a fickó kétszer is átvitte rajta a célkeresztet, de nem vette észre. Másrészt nem szeretem ezt a toporzékolást amit lemûvel.
Tény hogy BIS-nek nagyon jó dolga van így, ha csak 5%-al alkotnak jobbat mint ArmaII, már elmondhatják hogy fejlesztettek rajta, mi meg örülhetünk mert tényleg csak ez van 😊
Lenovo y510p
Ték.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
DancZer köszi mûködik, ha minden a terv szerint halad hamarosan lesz egy meglepetés módom nektek.
A "hang módom" sem csinálnám, ha annyira utálnám ezt a hálátlan szemetet amúgy. 😄
a ragdollt valamiért nem nagyon akarják mutogatni 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A fegyverkezelés még most is ugyan olyan borzasztoan körülményes mint eddig.
Röviden összefoglaltam, hogy mirõl is van szó a videóban.http://www.arma3.hu/80-arma3/99-arma-3-gamestar-de-video-sorozat-7
Lenovo y510p
Ha jól tudom ott i7 es gépeken demóznak(valamelyik videóban mondták).
Az AI egész jó mozgott fától fáig.
Lenovo y510p
Radon: Arma 1-ben nagyon undorító normal map-ek voltak, viszont a 2 grafikája már tényleg teljesen jó, pláne, hogy még ez sem fut senkinek rendesen.
Lenne mit kifejteni. Mivel szint ezekrõl nem sok szó esik, félek nem is igazán várható áttörés ezek tekintetében...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egész jónak tûnik, bár a közepén az esti lövöldözésnél, az a lézershow, remélem nem a végleges megoldás, mert kicsit lerontja az összképet 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Valaki tud egy igényesen kidolgozott TIGER I Early-t ARMA 2höz ?? 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A képek nagyon meggyõzõek, még ha egyes részletek szúrják is a szemem (az F-35 modell nagyon elnagyolt például), azonban látni olyan szép dolgokat, mint például a könnyûbúvár lábuszonya meghajlik ahogy tempózik... Hmmm... érdekes lesz ez...
call compile preProcessFileLineNumbers 'módmappa\init.sqf'";
Lenovo y510p
{
class janicsár
{
units[]={};
weapons[]={};
requiredVersion=0.1;
requiredAddons[]={"Extended_Eventhandlers"};
};
};
class Extended_Init_Eventhandlers
}
class fényhülyeségem
{
init = "[] execVM '\módmappa\amibe írom az effektet.sqf'";
};
};
Ez így jó?
CBA kell majd hozzá akkor ugye?
Lenovo y510p
Esetleg ha configba írok be olyan parancsot mint amit küldetések initjébe szoktam mûködni fog?
Van egy fény effectem, amit küldetésekhez szoktam használni, initbe írom be általában, de most szeretnék belõle módot is csinálni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu