Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer

Lenovo y510p

tutituti
olyan mint az õrület határán film.szedem is!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

REmélem nem OFF, de nem akartam minden modra topikot nyitni:
Nincs kedve valakinek 2. VH-s modot tolni? Invasion 44-et már unom, meg kb egy élõ ami szerver van amin vannak, de a Hell in Pacific nagyon jó. Meglepõ módon japánok ellen kell partra szállni vagy amik ellen szigetet cédeni co-ban, de mivel ACE módos a jó szerver ezért egyedül macera. :-)
DancZer
Sziasztok!
Van új verzió a béta alkalmazásomból.

Újdonságok:
- Jelzi ha van új verzió.
- Hibajavítások.
- Jobb felhasználói élmény.

Üdv.

Lenovo y510p

denevérember
Talán a mod újratelepítése megoldhatja a problémát. Nálam is volt egy ilyen probléma,hogy rosszul töltöttem le,de megoldotta az újra telepítés. Mindenképp próbáld meg. Valószínû hogy 1-1 modell letöltése nem sikerült,és ezért rak be helyére "mást".

In space no one can hear you scream.

Amit lentébb írtam. Néhány területnél, pölö Clafghan, @mbg, @I44 ha mondjuk egy UAZ469-et szeretnék vezetni, teljesen mást ad be helyette. És fogalmam sincs, hol lehet a hiba. De a Cfgweapons.pbo file-t is hiányolja néha, és nem tudom "beszerezni".

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Sziasztok, felraktam a basc modot steames armára és a következõ hibaüzenetet kapom, amikor elindítom:
Addon 'MAP_EU' requires addon 'CASigns2'

Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baja ?
denevérember
Pontosan mi is a problémád? Hátha tudunk arra is megoldást.

Még1x köszönöm a segítséget! A különbözõ mapok problémáját (pölö Clafghan is...) sajnos még mindig nem tudom megoldani. Fogalmam sincs, hol lehet a hiba.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

denevérember
szívesen 😊

Sikerült, köszönöm!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

denevérember
Annyi,hogy a sixupdater programban lehetõséged van kipipálni az updatelni kívánt módokat. Válaszd ki azokat amik hiányoznak,majd az uninstall mellett van azt hiszem egy repair lehetõség,vagy valami hasonló. Nem tudom most megnézni mert nem otthon vagyok,de írd majd meg,hogy sikerült e! Remélem tudtam segíteni! Egyik haveromnak ugyan ez volt,neki sikerült megoldania így! De az,hogy mitõl van vénasszony az uaz helyett... azt sajnos nem tudom 😊

Tudna valaki segíteni, hogy hogyan frissítsem az ACEX_RU és ACEX_USNAVY modokat a playwith6-el? Az 1.3-ról nem frissíti 1.14rc-re, és az ACE oldalon hiába jelentkezek be, letöltési linket nem ad hozzájuk csak a letölthetõ tartalom méretét és egyéb infókat. És a lentébb írt problémára sem találtam még megoldást, vagyis pölö a CLAfghan térképnél ha mondjuk UAZ469-el szeretnék kocsikázni, bead egy vén nyanyát.

Minden kedves "fotel harcosnak" Boldog Új Évet Kívánok!

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

Lenne még egy kérdésem. Az ACE modot nem frissíti fel a v1.14rc1 verzióra a Play withSIX. A többi kiegészítõjét frissíti (ACEX, stb.), de magát az ACE-t 1.13-on hagyja, mellette egy kis lakat van jelezvén, hogy nem frissíthetõ. Csak az okát nem értem. Valami még hiányzik?

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Problémám az lenne, hogy némelyik addon nem mûködik rendesen a játékba beillesztve. Vagyis pl. az mbg@ vagy i44 modoknál beadva a kért térképet (armory) nem az adott jármû jelenik meg, hanem pölö egy fotoriporter karaktere, vagy asszony csadorban. A modokat nem mixeltem, mindig a javasolt (cba, stb.) kiegészítõkkel próbálom használni és a kért mappába rakom. Azt furcsállom, hogy nem mindegyik moddal mûveli ezt. A játékom ArmA2 CO telepítés, eredeti bolti.

wardogzombie
Boldog szaloncukrot

Boldog békés karácsonyt és fair playben gazdag 2013-at. :-)
denevérember
Kellemes ünnepeket 😊 !

Nesu
Kellemesebbet mindenkinek !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

denevérember
Sajnos ez nálam is sokszor elõfordul,fõleg Taviana és Namalsk mapokon... Néhány másodperc múlva vagy megszûnik,vagy újra kell tölteni az egészet :/ Nem tudom mi okozhatja.... De nem rég óta van.

Nekem ez a kedvencem, valamikor 2006 végén. 😄

wardogzombie
emlékszem rá hogy körbejártuk

Hogthar
kb 4-5 éves kép, Egyébként arma fizikájának köszönhetõen ez a jármû akármennyire is furcsa de így maradt, tehát volt bõven lehetõségünk bohóckodni. Viszont mégis az elképzelés engem megmosolyogtat.
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

V43 1105
<#hehe>

Ennél már csak az jobb, mikor a képen látható csodakocsival haladok az úton, és egyszer csak BUMM.. egy MI-24 vidáman szétlõ <#zavart1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wardogzombie
Ja ja valahonnan rémlik ez a kép de van már vagy ezer éves.

Hogthar
turkáltam a régi vinyómon és találtam pár képet még arma 1 bõl.
A tökéletes pillanat kép.

Wardog te erre még emlékszel? Mert szembe aki ott guggol az te vagy ám.
DancZer
ACRE ról eszembe jutott egy eset. Táram géppisztollynál én meg a sofõr, beszélgetünk, mesélem neki hogy merre hogyan tovább õ pedig kussol. Nézek hátra, halott :-D Lehet veled is ez történt :-) Amúgy van valami wiki ahol le van írva, melyik kommunikációnak mekkora a hallástávja. Sima rádió úgy tudom 1-2 km

Lenovo y510p

denevérember
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni az ACRE-mod al kapcsolatban. Ugye TS szükséges hozzá,+ az addon,így a játékban folyamatosan tudok beszélgetni a csapattársaimmal direct kommunikáció kiválasztásával( persze csak ha elég közel vannak hozzám) Ezután ha eltávolodunk akkor rádión keresztül,na de mi az a maximum távolság amikor még hallom õket? Esetleg lemerülhet e a rádió? Voltam tegnap 1 külföldi szerveren,ahol egy darabig tudtam tartani a kapcsolatot a társaimmal,majd hiába nyomtam caps lock-ot már nem "müködött" a kommunikáció... Mi lehet a probléma? Elõre is köszi a válaszokat!

Üdv, D.

Köszönöm felmentem a TS re és ott kaptam segitséget a Battleeye nem tudta frissiteni magát és manuálisan kellett egy mappát betenni.Szóval battle eye probléma volt.Addig is pirátoztam:http://www.youtube.com/watch?v=o9K2wC8WH6s&feature=youtu.be.........a legjobb mmo!
DancZer
Adminisztrátorként indítod a játékot? Úgy emlékszem a battle eye nem szereti ha nem adminként fut.

A no entry hiba szerintem amiatt van, hogy valamelyik pbo hinás vagy hiányzik. Olyat is láttam már, hogy valaki egy modnak az addon könyvtárát bemásolta az alapjáték addon könyvtárába.

Lenovo y510p

Korabban mar jatszottal vele interneten?

Ez az utolso kerdesem ezen kivul csak a log fajl marad,de gyanitom,hogy user fault van...

A Béna.

igen engedélyeztettem benne is van mappája.a tüzfal le van löve....
A battleeyet is engedelyezted?
Tegyel egy probat,lodd le a tuzfalat.

A Béna.

igen tökéletesen megy.a tüzfalat megnéztem be van pipálva vagyin engedélyezi.
Single playerben megy?

A Béna.

hát megnéztem az 1.1186734 ami fent van ezzel sehova nem tudok bemenni...(pedig a server mellett a kis lámpa zöld)Most ujra raktam ujra patchaltam és ugyanazaz a baj , betölt és rögtön utána kidob.A sima arma2 re feltettem az 1.0-1.09 -et és utána rá az 1.11-et.
Ha megmondod mi a jelenlegi verzio,akkor megkeressuk melyik patch kell neked.

A Béna.

Fürtös tudsz dobni egy linket hogy mivel patcheljem fel 1.11 -re egy szür arma2-öt??vagy valaki más !
Este 7 korul mar mozgolodnak a sracok.
BASC letoltes
Innen toltasd le a modot es koved a telepitesi utmutatot.
Ha kerdes van irj.
A teamspeak cimet es jelszot majd a serveren megadjuk.

A Béna.

Ezeket ellenorizd le aztan megletjuk.
De a legfontosabb a verzioszam. Annak egyeznie kell.

A Béna.

Arma2 elinditasa utan a fomenuben bal oldalt alul ez a verzioszam lathato:1.1186734?
Nem telepitettel veletlenul az arma 2 hoz semmifele add-ont vagy barmi kiegeszitot? (barmilyen fegyver/jarmu/sziget)
Biztos ,hogy mod nelkul inditod az Arma2-ot?
Ezek az alap problemak szoktak okozni az ilyesmit.

A Béna.

denevérember
Más kérdés... Az insurgency nevû mod-hoz. Ugy csak úgy lehet beállni az "ellenség-hez" hogyha minimum 4 ember van. Ekkor lehet 1 az OPFOR csapatban. Aztán 8 nál 2 és így tovább... Azt nem lehet valahol beállítani hogy akármennyi ember lehessen az OPFOR-ban? Tehát ne legyen minimum player követelmény.

Danczer !Kösz felmentem a ts -re de ott azt mondták kell hozzá a kiegészitõ.Minek nekem egy sima arma2-m van és a sima arma kettõ servereken akarok játszani nem az Oa-n.A haver is ott nyomja kiegészitõ nélkül.Most kaptam egy üzenetetet az egyik serverrõl betöltés után egybõl kidobás és:No entry 'bin/config/cfgweapons.nem tudom mi ez.amúgy alap játékra letöltöttem a honlapról a 1.0-1.09 és rá utána az 1.11.Tüzfal nem tiltja szóval nem vágom.
denevérember
csütörtököt akartam írni * ! 😊

denevérember
Engem mindenképp érdekelne,ráadásul pénteken rá is érek! Mikörül szoktatok kezdeni?

Nem kell jelentkezni, Szivesen latunk mindenkit.
Modot kell csak letolteni,es csutortok este mahat a buli.
A szerver a tobbi napon mod nelkul uzemel,warfare es sector mapokkal.
Info es mod:
Basc mod
Vagy:
http://www.facebook.com/bascmod
De ha barmi kerdes van irj privatot.

A Béna.

denevérember
Valahol kell jelentkezni erre a BASC-ra?

DancZer
WINDOWS XP:
%userprofile%\Local Settings\Application Data\ArmA 2
WINDOWS VISTA / 7:
%userprofile%\AppData\Local\ArmA 2

Próbálj csatlakozni egy szerverhez, majd a fenti könyvtárban található log fájlt töltsd fel valahova és küld el a linkját, vagy akár linkeld ide hátha más is rá akar nézni.

Addigis van egy magyar közösségi TeamSpeak serverünk(fentebb az ip vagy az Arma3.hu ról közvetlenül lehet csatlakozni). Gyere fel, hátha valaki tud segíteni. Szóban egyszerûbb. 😊

Lenovo y510p