Sith#29672
A nagy szigetnek, még mindig a sandbox és a mission editor miatt van értelme, vagyis van egy szigeted amin 50x annyi szituációt leehet összehozni mint a BF pályáin összesen.
Aláírom hogy vannak hibái, hiányosságai, de nem nagyon van konkurenciája, nem nagyon lehet olyan játékot felhozni ahol viszonylag reális távolságból indít rakétát a helikopter, a sniper nem 400m-re lő stb stb.
Az addonokat modokat sem tartom ördögtől való dolognak. szerintem nagyon szépen muzsikálnak, sőt a sandbox-vilgáokhoz (pld RPG terén a Morrowind-et lehet felhozni) ,kimondottan hozzá tartoznak a modok és marha jó dolgokat lehet összehozni.
(az már megint egy másik kérdés, hogy ha alapul veszünk egy évek óta jól működő dolgot pld ACE azt miért nem lehet belepakolni az alapjátékba is)
A BF pályái egyébként szerintem, nem a legjobb példák, a BF3-ban nem egyszer találkoztam azzal, hogy azért állt be valaki valahova, mert a pálya széle "fedezte". Anno ARMA PVP szervereken nem egyszer sikerül akár helikopterrel akár BTR-el az ellenség hátába kommandózni.