Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Next PC upgrade: 2022
Szvsz virágbolti gubanc. Ellenben sofõrnek hüye az AI, ez ilyen.
Az Arma2 magyar, de az Arrow Head már nem és ha egymásra rakod akkor megint angol lesz. A steamest nem ismerem. Korábban külön patch volt hozzá. Nekem dobozos van.
Jól értem, hogy van rá lehetõség, hogy a lövészemnek megmondjam, hogy kormányhoz üljön és ne az orrát túrja az utasülésben?
Az embereim pl. tójnak arra az utasításomra, hogy utánozzanak engem(copy my stance) vagy a "tüzelhet belátása szerint"-re...😊 Ha mondom a sofõrnek, hogy menjen elõre, akkor néha elkezd tolatni és megpróbálja kikerülni a nemlétezõ akadályokat..😞 Szóval meg kell vennem! 😄
Néztem, hogy az 576-ban van arma2 1000 forintért magyar felirattal... Supergamer-en meg láttam az Operation Arrowhead-et 600-ért+posta költség...bár a streamen 14 euróért hozzámvágják, ami ugye olcsóbban jön ki, csak azt nem tudom, hogy a simát és streamest össze lehet-e rakni valahogy...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tudom, hogy megvehetném 30 euróért a CO-t, de gondolom abban nincs benne a magyar nyelv az arma 2-ben, ami jól jön a konyhai angolomhoz(a story miatt)...
Szvsz az egységek is ezért hülyék. Szövit tuti nem lõnek eredetinél.
A jármûben csak funkciót adhatsz meg (lövész, parancsnok, sofõr) de hogy pl az uazban hova üljön, azt nem.
ARMA CO=ARMA2+Arma2 Arrowhead. Szvsz az Arrovheadet vedd meg mert van benne plusz fegyver, jármû, pálya, funkció...
Mod van mint a szemét. Mire gondolsz?
A kérdéseim a kövik lennének:
A csapatom tagjai néha nem targetelik a célpontot és nem is tüzelnek vagy van mikor a szövetséges egységet kezdik el lõni...-Milyen parancsot érdemes nekik adni, hogy jó legyen? Vagy van valami mód ami lehetõséget ad arra, hogy azt csinálják amit szeretnék?
Van valami trükkje, hogy megmondjam a csapattagoknak, hogy ki hova üljön a jármûben?
Ha szeretnék magyarokkal multiban játszani, akkor melyik játékot érdemes megvenni? Arma2(magyar felirattal) vagy CO vagy...?
Milyen modifikációt ajánlotok a játékhoz, amivel élvezetesebbé, szebbé, okosabbá lehet tenni a játékot!
Bocsi a láma kérdésekért ha esetleg felkarolna egy mentor priviben annak is örülnék..😊
www.smart-bus.hu
én a 6310i-t sírom vissza :-)
www.smart-bus.hu
Egyébként: <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Elkészült a magyar arma közösség okostelefon alkalmazása mely segítségével nyomonkövetheted mikor milyen események lesznek.
Az android alkalmazás letölthetõ innen.
Lenovo y510p
Videó.
Figyelem! Öncélú hirdetés következik! Elmúltál 26 éves? Magyarországon laksz? Szeretnél segíteni egy gyönyörû menyasszonynak, hogy sikeresen fejezze be tanulmányait? Te vagy az emberünk! Nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi anonim kérdõívet!
Benzinkúti shopok
Köszi!
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mindenesetre tudósaink dolgoznak az feladat megoldásán.
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
D9
Mi férfiak büdösen is férfiak vagyunk, és melegen is jólesik a sör.
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#email>#email><#hawaii>#hawaii>
Azt tudod, hogy az LGB földet éréskor / földközelben felrobban? Mert ez is környezet szennyezõ.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu