Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érzett valaki egyáltalán olyat a játék alatt , hogy tényleg meglepetésszerüen lerohanták? Vagy hogy több fronton kellett helyt állni mikorzben védett egy poziciót.
Mert én nem.
Az egész egy vadászatra emlékeztet amikor néha elnyomja a fegyver ropogás a madárcsicsergést. Mert hogy a környezeten semmi nem látszik hogy háboru dulna a szigeten.
I44-ben tegnap tök jól elvoltam. Bár ott kb 2 szerver van ami él. :-(
bár igaz h én nem játszok DayZ-t
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Vagy tényleg ennyire (szó szerint) agyatlan lövöldék kellenek az embereknek?
Ha igy megy tovább akkor pár év mulva komolyabb AI lesz a '92-es wolf3d-ben mint majd amiket kiadnak játékokat. 😞
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
In space no one can hear you scream.
Üdv!
In space no one can hear you scream.
Lenovo y510p
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem is az zavar hogy a google mit tud rólam, hiszen ez egyértelmû, hanem az, hogy az adott program készítõje (itt most nem az DancZer-re gondolok) ne akarja a kontaktlistámat, ha a szoftvernek semmi köze hozzá.
Számtalan példa volt már rá, hogy - az azóta már a play-ból kidobott - fejlesztõ minden elérhetõ adatot lementett magának az ügyfelek telójáról, ha kellet ha nem.
ON
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
válaszért elõre is köszi
Lenovo y510p
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
ad 2. be tudod syncelni a saját naptáraddal az eseményeket
ad 3. foursquare megosztásnál tudj képet csinálni
ad 4. a 2. hoz kapcsolódik, hogy ki tudd választani melyik fiókhoz akarod besyncelni.
Lenovo y510p
Az engedélyek közül valamivel támaszd alá az alábbiakat, mert így nem teszem fel, pedig kiváncsi vagyok mit tud...😊
- védett tárhelyhez való hozzáférés
- naptári események és bizalmas információk beolvasása
- fotók és videók készítése
- az eszközön található fiókok listázása
Day z-s kérdésekem meg inkább ide.
Kösz a segítséget!
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Engem kell megkérdezni:
link
ezekre a fegyverekre mûködik:
- Bizon
- G36
- M107
- M14A1
- M16A4
- M240
- M249
- M4A1
- M9 Beretta
- Makarov
- Mk12
- Uzi
Amúgy Steam-es Operation Arrowhead-et is lehet telepíteni sima Armára, csak vedd fel a Steam-es listádra, én így hallottam.
Még pár utolsó kérdést feltennék. 😊
Próbálgattam az egységek skinjeinek módosításával multiplayerezni, de a szerverekre nem engednek fel. Nincs valamilyen módszer erre, hogy multiplayerben is mûködjenek probléma nélkül ezek a skinek? Ilyen pl.: A stan marines
A Seal Team szerver pedig végleg megszûnt, az Ace modot ilyen kevesen használják már?
Köszönöm a segítséget elõre is.
(A red dot is optika.)
@Gascan: Köszi. :-(
Lenovo y510p
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Steames DLC-t tudok telepíteni dobozos armára?
Elõre is köszi.