Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

* ja és battle eye is telepítve van

sziasztok lenne egy kérdésem: eredeti játékommal az összes server kidob.Elkezd betölteni a csapat kiválasztás után és vagy azt az üzenetet kapok hogy ki lettem dobva a játékból vagy elkezd küldetés fájlokat letölteni majd a letöltés után betöltés és pár másodperc és visszadob a serverlistához.Csak olyan serverrel probálkozom ami zöld vagyis ugyanaz a patch(1.11) és ahol kicsi a ping.Egyik serverre sem tudok felmenni arra sem ahol 2/30 játékos van.A haver fel tud menni free gammel én gyárival nem.......mi van?

Inkabb gyertek hentelni csutortokon!
Basc
Minden csutortokon megy a harc.

A Béna.

repvez
Én sokkal jobban eltudtam volna képzelni az alapjátékhoz.
Érzett valaki egyáltalán olyat a játék alatt , hogy tényleg meglepetésszerüen lerohanták? Vagy hogy több fronton kellett helyt állni mikorzben védett egy poziciót.

Mert én nem.
Az egész egy vadászatra emlékeztet amikor néha elnyomja a fegyver ropogás a madárcsicsergést. Mert hogy a környezeten semmi nem látszik hogy háboru dulna a szigeten.
Még Solt írta régebben - és ebben egyetértek vele -, hogy ezt a túlélés meg káosz hangulatot meg lehetett volna oldani valami polgárháborús háttérsztorival is, és sokkal jobban illene az Arma komolyságához.

Bétákat kell tolni, ott kevesen vannak. Meg amúgy is már szinte hiányoznak a bugok. :-)
I44-ben tegnap tök jól elvoltam. Bár ott kb 2 szerver van ami él. :-(
növekvõ népszerûség -> növekvõ létszám -> a nagyobb tömegbõl valószínûbb a hülyegyerekek feltûnése
wardogzombie
A hekkerek az armából is codot csináltak annyian vannak.Hol van már a régi jó arma1-es BE évekig játszottam és egy hekkert se láttam.

Nekem a gyûjtögetés, fejlõdés tetszik benne. Ugyan akkor ha elkapsz egy hekkert és elveszed a cuccait onnan rém unalom. Még jó, hogy hetente újraindul a szerver, így nem uncsi. :-)
sztem nem maga a zombi jó benne.. hanem a túlélés feeling, Armában ez ekkora térképen kifejezetten jó tud lenni

bár igaz h én nem játszok DayZ-t

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

repvez
Csak azt nem értem, hogy mi a jó van a zombis játékokban , nincs olyan fps,ahol legalább egy kis mod ne lenne ilyen .
Vagy tényleg ennyire (szó szerint) agyatlan lövöldék kellenek az embereknek?
Ha igy megy tovább akkor pár év mulva komolyabb AI lesz a '92-es wolf3d-ben mint majd amiket kiadnak játékokat. 😞
grebber
Mert kb mindenki ezt játssza most és dõl a lé!

Next PC upgrade: 2022

en is valahogy igy gondolom.. en nem csinalnek kulon jatekot belole.. ha csak nem adnak hozza annyi uj eroforrast (emberek, gepek, programok, iroda, stb.) h Armatol ne vegyenek el semmit

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

repvez
minek kell azt a dayZ-t eröltetni anélkül már lehet kész lenne az A3
Scottt
Ugye senki nem lepõdik megezen

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

denevérember
Mondjuk igazad van! Lehet a paramétereknél elsiklottam emellett! Viszont az armaholic.com oldalon kívül van még valami lehetõség missionok beszerzésére?

In space no one can hear you scream.

melyik szerveren tolod?
Az nem feltétlenül a mission hibája. Amikor indítod a szervert, a paraméterek között van egy ilyen is, amivel azt állíthatod, hogy a járgányok respawnoljanak-e automatice x idõ után, vagy maradjanak, ahol hagytad õket.
denevérember
Hali! Valaki nem tud egy megbízható domi missiont ajánlani takistan map-ra? Töltöttem le egy párat,de az a problémám hogy ha kihozok a bázisról egy jármûvet,elmegyek vele az adott városig,majd leteszem akkor egy pár perc múlva eltûnik az autó pedig nem lötték szét! Elég idegesítõ... Ha tud erre valaki valami megoldást azt nagyon megköszönném! 😊

Üdv!

In space no one can hear you scream.

DancZer

Lenovo y510p

wardogzombie
majd az uj gépen

néztem, de még barátkozom az egységekkel
V43 1105
Valaki Invasion 44 ? <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DOGMAN
OFF:
Nem is az zavar hogy a google mit tud rólam, hiszen ez egyértelmû, hanem az, hogy az adott program készítõje (itt most nem az DancZer-re gondolok) ne akarja a kontaktlistámat, ha a szoftvernek semmi köze hozzá.
Számtalan példa volt már rá, hogy - az azóta már a play-ból kidobott - fejlesztõ minden elérhetõ adatot lementett magának az ügyfelek telójáról, ha kellet ha nem.
ON

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

arma2.com
Animefox
Sziasztok most lett feltelepítve a játék és egy csomó helyre nem enged be játszani, hol tudom letölteni a legfrissebb pachet, firmware-t?
válaszért elõre is köszi

onnantól kezdve h androidoss a telód, az életed nyitott könyv a googlenak :-)
DancZer
Most toltam egy updatet az app-ra. Hamarosan be fog frissülni és mikor újra indítod, akkor megkérdezi, hogy akarod-e frissíteni.

Lenovo y510p

DancZer
És milyen? 😊

Lenovo y510p

DOGMAN
Köszi, közben már lecsekkoltam milyen cégez az instapp...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DancZer
ad 1. adatbázis frissítés mentése(sd kártyára)
ad 2. be tudod syncelni a saját naptáraddal az eseményeket
ad 3. foursquare megosztásnál tudj képet csinálni
ad 4. a 2. hoz kapcsolódik, hogy ki tudd választani melyik fiókhoz akarod besyncelni.

Lenovo y510p

DOGMAN
DancZer:
Az engedélyek közül valamivel támaszd alá az alábbiakat, mert így nem teszem fel, pedig kiváncsi vagyok mit tud...😊
- védett tárhelyhez való hozzáférés
- naptári események és bizalmas információk beolvasása
- fotók és videók készítése
- az eszközön található fiókok listázása

Jobb gomb a lámpára és ott a maroklõfegyverek helyére tudod tenni, majd kiválasztani mint egy fegyvert. De a lightstick szvsz egyszerübb.

Day z-s kérdésekem meg inkább ide.
Blackfoot1
Sziasztok valaki nem tudja hogy a Dayz modban a zseblámpát hogyan lehet a felsõ négyzetbe elhelyezni? mert nem tudom valami miatt beletenni, tehát alúl már megjelenik de valamiért nem mozdítható el onnan, amúgy a játék teljesen fel van patchelve, és amúgy eredeti.

Kösz a segítséget!

A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)

Köszönöm a segítséget Hogthar.
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hogthar
JanáJnak igaza van.

Engem kell megkérdezni:
link
ezekre a fegyverekre mûködik:
- Bizon
- G36
- M107
- M14A1
- M16A4
- M240
- M249
- M4A1
- M9 Beretta
- Makarov
- Mk12
- Uzi
Tudom, hogy a Red Dot is optika, épp emiatt hoztam fel példának. Kösz a segítséget.
Amúgy Steam-es Operation Arrowhead-et is lehet telepíteni sima Armára, csak vedd fel a Steam-es listádra, én így hallottam.
Még pár utolsó kérdést feltennék. 😊
Próbálgattam az egységek skinjeinek módosításával multiplayerezni, de a szerverekre nem engednek fel. Nincs valamilyen módszer erre, hogy multiplayerben is mûködjenek probléma nélkül ezek a skinek? Ilyen pl.: A stan marines
A Seal Team szerver pedig végleg megszûnt, az Ace modot ilyen kevesen használják már?
Köszönöm a segítséget elõre is.
Marha jó!
Hátha valakit érdekel, BF3+5DLC kb 6500.-Forint...

www.smart-bus.hu

Hogtar szórakozik ilyenekkel, szerintem õt kérdezd. :-)
(A red dot is optika.)
Inkább olyanra gondoltam, mint pl.: m249-en az Optika kicserélése Red Dot-osra. Arma 3-ban már így fog mûködni, tudomásom szerint.
Virágbolti vagy eredeti?

@Gascan: Köszi. :-(
Nem tudok, de miért kellene? Kb nincs olyan optika ami nincs benne. :-)
DancZer
Pöpec gránát modot készít a Dslyecxi.A végén azt mondta, ha nem lesz ehhez hasonló(jó) az A3-ban, akkor befejezi és kiadja.

Lenovo y510p

Lol...de olyan ügyeseket, mint amik az ARMA ban vannak 😛

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

nem, steam külön cég 😊

15 juró a steamen a CO.

Steames DLC-t tudok telepíteni dobozos armára?
Sziasztok,Kellene 1 kis segítség.. . Letöltöttem az arma-t, felrakom minden ok de amikor elindítanám akkor azt írja h : A "0x7ffdf000" címen található utasítás a "0x7c905ddd" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: written".
Elõre is köszi.
Nem tud valaki az Operation Arrowhead-hez olyan mod/addon-t, amivel a fegyvereken lévõ Scope-oket lehetne megváltoztatni? Esetleg OA Domination Multiplayerben is mûködõ fegyver mod csomagot? Elõre is köszönöm a segítséget.