Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ugyan nem tudom a te keresztnevedet, mert elfelejtetted feltüntetni az adataid között. Legyen mondjuk ferenc.

Ferikém, a helyzet az, hogy a reakcióid is az én elgondolásaimat igazolják. Ha másutt ez a módszer olyan faszán mûködik, akkor csak eltoltak durván valamit a pénügyi modellel kapcsolatban a Relic nagyokos közgazdászai, nem? Mellesleg sok rajongó fölvetette, hogy szívesen fizetnének fix havidíjat azért, hogy a COHO fennmaradjon, mert szeretik, és mert szerintük jobbat és többet nyújt, mint a vCOH, amivel már nem akarnak többet foglalkozni. Én is egy vagyok közülük, örülnék ha fennmaradna a COHO, még ha fizetni is kellene ezért.

Az, hogy a logikus átalakítás helyett lelövik az egész tízmillió dodós projectet, nem vall valami nagy észre, elsõ körben meg kelleme próbálni nyereségessé tenni, nem pedig hagyni elúszni többéves munka eredményét, nem?

Örülök hogy te is ugyanarra a következtetésre jutottál mint én, hogy élesebb különbséget kellett volna tenni fizetõs és nemfizetõs között, több dologért kellett volna pénzt kérniük.

Az pedig nem mondható éppen tisztességes megoldásnak, hogy már december óta tudják, hogy le lesznek lõve a szerverek, és mégis csak februárban közlik a tényeket. Közben fejlesztenek egy új patchet a vCOH-hoz, na nem a rajongók iránti tiszteletbõl, hanem hogy a COHOsokat visszatereljék a régihez. Közben egyoldalúan úgy döntöttek, hogy törlik mindenki karaktereit. Nem elfelejtendõ, hogy sokan pénzt öltek ezen karaktereik fejlesztésébe az elmúlt hónapokban, ami most elúszik. Követelik is most sokan vissza a pénzüket a Relicen.
Mindezek fényében a "francba történõ lehordás" erõsen megalapozottnak tûnik a Relic kapcsán.

A WOW-os hírnek nem sok hitelt adok, a WOW-os playerek 8.000 körüli pénzt fizetnek minden két hónapnyi játékért. Ez a modell messze nyereségesebbnek tûnik, mint a mikrotranzakciós megoldás.

A COH 2 -re nem nagyon kell számítani, mert bár szinte biztos hogy a call of duty mintájára "modern warfare" lesz, néhány dolog szintén borítékolható:

- nincs többé bázis építés
- játékmenet max 15 perc
- kevesebb fajta sereg
- mindenbõl minden kevesebb és egyszerûbb
- összevissza villogó effectek, óriási KILL, DOUBLE KILL feliratok 😊
- grafikailag nehezen lesz szebb (nekem nem is kell hogy szebb legyen), vagy ha igen nem fog futni jól a mostani gépeinken

Sajna számomra biztos hogy csalódás lesz.
Hector Troy
Semmi baj, mentem amúgy is am-be, csak a poén kedvéért írtam rád. Utána meglestem Quentin statját, hát õ sem tegnap kezdte az ipart. Legalább szoros meccs volt?

every_body_tells_a_story

Hector úr, tegnap rámírtál játék közben, Wayne-HTMox páros ellen küzdöttünk éppen Quentinnel, nem tudtam visszaírni, nem bunkóság volt, csak nem fért bele hogy válaszoljak, amugy nincs harag^^. Ezzel együtt is agyonvertek persze, de én végig biztam magunkban haha😛
Gabikám kicsit visszavehetnél az arcodból. Csináltak a srácok egy teljesen jó játékot amiért fizetned sem kellett és még neked áll feljebb ha leállítják? Térj már magadhoz, a mai világban minden a pénzrõl szól! Ha te is ilyen veszteségesen dolgoznál, megnézném meddig tudnád folytatni.
Üzletpolitikát kellene váltaniuk, mondod Te! Nem ismerlek, de szerintem még jobban kikelnél magadból és még jobban lehordanád õket a francba.

Egyébként meg és ez fontos, sok MMO és más böngészõ alapú játék használja ezt a mikro tranzakciós rendszert és ott hatalmas pénzeket hoz! Egyébként volt róla hír, HOGY A WOW-ot is ilyenné fogja tenni a blizzard, mikor elkezdik az új mmo-jukat hegeszteni. Hogy itt mi volt a baj, nem tudom, szerintem ki kellett volna adni nem bétaként, esetleg nagyobb reklámot neki és kicsit több idõt várni mire pénzt hoz, VAGY élesebb különbségeket tenni a fizetõs és ingyenesen játszó playerek közt, de akkor meg tudjuk mi lett volna, szóval az sem éppen járható út!

Így igaz. Én se értettem hogy hogyan akarják ezt anyagilag fenntartani úgy, hogy csak kilenc(három fajta, eltérõ hatásfokú), gyorsabb commander fejlõdést, gyorsabb hõs fejlõdést és több supplyt adó kártya kerül pénzbe, amik nélkül simán el lehet lenni. Négy hónap aktív COHO-zás alatt jó ha tíz játékost láttam akiknél ilyen, pénzért vett kártya volt. Szerintem a játékosok 99%-a sose költött pénzt a COHO-ra. Nem értem mit vártak.

Hector Troy
Persze, én is úgy értettem, hogy nem tudom ki lehetett az, aki azt remélte, hogy csak úgy majd folyik be a pénz a kártyákból. A játék, ezzel a hõsös koncepcióval nem rossz, de ha nagy lovét akartak volna szakítani, belevághattak volna egy coh2-be, ami már nem vh-s. Ja és azt rendes suporttal nyomatni, meg elhagyni azokat a gyerekbetegségeket amivel a mostani COH küzd.
Nem mertek kockáztatni, besz*pták.

every_body_tells_a_story

A finanszírozási modellel volt a gond, nem magával a játékkal. Az tök jó volt. A közgazdászok mondtak csõdöt, nem a programozók. Csak most az egész COHO játékosközösségnek kell fizetnie a kudarcukért.

Hector Troy
Nem az volt a hülye aki lelõtte, hanem az aki kitalálta.

every_body_tells_a_story

Hasalt már el játék béta fázisban ez van. Nyilván nem hülyék döntöttek úgy, hogy lelövik a projectet. 😊 Tuti, hogy alaposan átbeszélték hisz nem kevés pénzt öltek bele.

Részemrõl nem siratom a cuccot az alapjátékon is bõven lenne még mit csiszolni inkább azzal foglalkozzanak.
Bár már más is felhívta rá a figyelmed, de azért jelezném én is, hogy Relic != THQ. A Relic egy szoftvercég, ahol emberek dolgoznak. Az emberek fizetése pedig a cég eredményeitõl függ.
Nem tudom mi a munkád...legyen például wc pucoló. Mi lenne, ha a fõnököd holnap azt mondaná, hogy holnaptól nem kapsz fizetést, mert nem jött be elég pénz az utcai wc-kbõl, ezért csináld ingyen, esetleg szabadidõdben a dolgot. Biztos mosolyogva bólogatnál.

Másrészrõl kérlek, hanyagold az összehasonlítást a WoW és egy béta teszt fázisban lévõ játék között, mert erõsen sarkítás jellegû a dolog.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

http://www.gamespot.com/news/6297357.html

Olvasd el! Bocs, 10 milliót költöttek rá, a negyedévi veszteségük 15m$. Úgy látszik a gr-es becslés nem volt pontos vagy rosszul emlékeztem.

Az mindenesetre látszik, hogy remek cégvezetõ lennél.
Jól van na ! Csak ez van fent a gépen és hát egy kicsit bánt hogy feleslegesen pazaroltam rá az idõmet ennyi , és szerintem nem kell ez miatt minõsíteni senkit , majd meglesz az a Tov is !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

CohO-s srácok, nem kell megszakadjon a szívetek, filléres játék a COH TOV, megkapjátok a játékotok jobban balance-oltabb verzióját, frankó multiplayerrel, 4 néppel a 2 helyett, jó online közösséggel. Ennyi. Akinek tetszett a COHO, és inkább rinyál ahelyett hogy megvenné a TOV-ot, és játszaná tovább az IGAZI COH ot, azt inkább nem is minõsítem...
Mellesleg nyugodtan linkeld be a hírt, amire hivatkozol.

Jujj, és akkor nem az átalakítás lenne a logikus reakció? Ehelyett teljesen lelövik a projectet, amibe eddig milliókat öltek? Az átszervezés lenne a logikus lépés, nem a "kihúzzuk a dugót".

Mellesleg hagy ne sajnáljam már a tetveket, számos játék mellett övék a Warhammer😄OW2 meg a többi warhammeres baromság is. Nem rokkannak bele rongyos 7 millió dollárba. Emellett év mint év tanúbizonyságot tesznek róla, hogy magasról szarnak az ügyfeleikre.

Szóval a magatartásuk még üzleti környezetbe helyezve is erõsen gázos, nemhogy azon kívül.

Ti mirõl beszéltek. GR-en azt írták eddig 7,5 millió dollárt buktak a CoHO. Pénzéhes? Nem tudom ti melyik kiadót vagy céget vezetitek, de nem vagytok jó veeztõk, ha hagyátok futni azt a projektet, ami folyamatosan viszi el a pénzt és az várhatóan soha nem fog megtérülni.

Mutasson már nekem valaki egy olyan játékipari vállalatot, ami nem profit orientált!
Hát az egyik kollégájuk meghalt és az õ emlékére csinálták ezt a Coho-t amit teljesen ingyenes !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Pontosan az a tény, hogy még a szerverek fenntartására se akarnak több pénzt fordítani, mutatja hogy mennyire pénzéhes emberek ezek.

Nem tudom ugyan hogy mi az az emlékjáték, de Relicéknél minden a pénzrõl szól, semmi másról.

Nem a pénzrõl van nálam szó hanem a ráfordított idõrõl mert az a jó pár óra , nap(fõleg karácsonykor) mind kárba veszett!:@ Az ilyen kis pénzéheseket miért nem tudják likvidálni!?😮
De amúgy ez egy emlékjáték nem !?😮 Mert akkor ennek nem a pénzrõl kéne szólni ugye !?

Az a helyzet, hogy a játék fejlesztõje és kiadója egy csapat pénzéhes kanadai idióta, akik rájöttek, hogy a tuti kis mikrotranzakciós üzletpolitikájuk, amit valami suttyó közgazdászuk kitalált, nem fog dollármilliókat hozni nekik. Sõt, a COHO veszteséges. Ezért aztán átalakítás helyett március végén végleg leállítják a szervereket, tehát nem lehet majd többé COHOt játszani. (Mivel hogy ez egy MMO játék, üzemképetelen a szerverek nélkül, még akkor is ha gép ellen játszanál)
Ilyenformán a karaktered további fejlesztésének sincs további értelme, a fejlesztõk úgy döntöttek, törlik az adatokat, mert nincs tovább szükségük rájuk.
(érdemes elképzelni, mi lenne ha a Blizzard döntene hasonlóképpen a tetves WoW karakterekkel kapcsolatban)

Valójában a döntés már decemberben megszületett, ezért kezdték el még decemberben fejleszteni az új patchet a régi COH-hoz. Nem a régi rajongók kedvéért, csak ahhoz akarják átterelni a COHO népes rajongótáborát. Ezért az új vCOH patch.

Tanulság: Soha semmiért nem szabad pénzt fizetni, amit a Relic vagy a THQ csinált.

Akkor már felesleges vacakolni a kampányokkal is !?

Ezt most nem értem ! leszedtem a játékot játszottam vele hetente 3szor ozt most meg megszüntetik !?😮 ez mi !?😮 de a játék ott van a gépen nem!? És akkor 31-e után már el sem fog indulni a játék vagy mi !?

Én is azt hittem, hogy a Brit-et és a PE-t hegesztik a srácok titokban. De hát mégse!

A THQ sara, nem a Relicé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezért volt olyan sürgõs nekik hirtelen az ezeréves Retail verzióhoz új patchet összedobni. Már karácsonykor tudták, hogy le lesz lõve a COHO. A továbbiakban megpróbálják a vCOH-hoz visszaterelni a COHO-s közösséget. És mi még azt hittük, hogy már javában heggesztik bele a COHO-ba az Opposing fronts frakcióit.

Ez egy elég szemét banda.

Már látom... Ez szomorú! Kezdtem pedig nagyon nagyon megkedvelni! Ráadásul olyan hõseim voltak hogy ihajj csuhajj! 😊

Felesleges két helyre is beírnod! Hol olvastad ezt?

Na, a Relic megint kimutatta igazi énjét:
Mivel nem kapnak annyi pénzt amennyit szerettek volna, március 31-el bezárják a COHO bétát, nem lesz belõle végleges verzió. Mi meg, akik résztvettünk a bétában, kapunk árkedvezményt a COH gold megvásárlására a Relictõl, már persze ha náluk rendeljük.

Undorító egy banda.

Üdv!
A Blitzkrieg - és minden más - mod-ot a játék verziószáma érdekli, annak kell a legutolsó verziójúnak lennie, tehát igen, ToV-on önállóan is fut(nak), ha fel van patch-elve a végéig, nem kell hozzá az elsõ két "rész".

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Némettel páncélosokra feküdj rá. Mindig javítsd õket és ne pazarold a pénzt popcap bõvítésre, csak ha már megvan a tigris, vagy teli vagy páncélossal és sok a stex.

Amcsikkal egyszerûbb. Gyúrd fel magad rangerig és kizárólag rangereket építs. Én nyertem már meg úgy is, hogy a fõépületet lerombolták, csak az egyik külsõ épület maradt az enyém. Az ellenfélnek volt 3 tigris, 2 panther. Csak rangerekkel levertem õket. No persze egyesével!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem tud valaki pár jó tippet a Stonewall-hoz ????
Csinálj firefly-t, lehetõleg legalább kettõt; cromwell command tank-ot pedig tartsd mögöttük. Pillanatok alatt megesznek bármilyen páncélost.

A remény országában soha nincs tél.

Hello
Nem tud valaki valamilyen hatásos taktikát az angolokkal?
Multiplayeren volt már néhány csatám, de eddig még nem találtam megoldást a németek Ostwind Flakpanzer, panther comboja ellen. Tud valaki segíteni?
Ezt nem tudom, mert nekem mind megvan! De szerintem igen!

DAFFANGER
Köszi!És a Blitzkrieg v3.0 Full Installer müködik ha csak simán nekem a Tales of Valor van fenn?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Igen!

Hamachi helyett ajánlom figyelmedbe a Tunngle-t!

DAFFANGER
Sziasztok!azt szeretném megkérdezni,hogy ami van magyarositás az müködik-e a 2601-es javitással?a legutóbbi patchel?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Talán hétvégén felnézek multira is. Esetleg van valamilyen CoH hamachi szoba?
Aztán ha kikampányoltad magad, várunk multin is.

Na végre sikerült. Csak fel kellett patchelni a játékot.
Köszönöm a segítséget
Azt nem mondtad, hogy nincs felpeccselve. 2.601 az utolsó, töltsd le õket és telepítsd. cohpatch.relic.com

Megpróbáltam a jobb felsõ sarokban lévõ sign in-re kattintani, de akkor elõjött valami letöltés, ami 1.37mb és azt írja valami patch(?)és automatikusan telepíti magát. Letöltöttem de nem történt semmi. Lehet hogy ez a probléma?
Az Relic Online probléma, ha eredeti a játék. Próbálkozz tovább, most nekem se megy a login, lemezt kér.

A login képernyõn a create account sajnos szürke, így nem tudok létrehozni egy profilt.
Konkrétan mi a probléma? Be kell jelentkezned, ami úgy néz ki, hogy a login képernyõt értelemszerûen kitöltöd.

Hello
Megvettem a Company of Heroes: opposing fronts-ot és nem tudok vele játszani. Sajnos már az elején elakadtam, ott amikor accountot kell csinálni, nem tudom hol kell regisztrálni. Valaki tudna segíteni?

Elõre is köszönöm a válaszokat.
jaj megoldottam

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

account visszaszerzése ha nemtudom a titkos kérdést? hogyan? tököm kivan már mert feltettem egy advanced system care-t a gépre és, hogy most annak köszönhetõ-e de indításkor a játékba be kell jelentkezni. persze nem tudok én sem fejben tartani mindent és most megállt a tudományom.

mi a teendõ?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!