Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferikém, a helyzet az, hogy a reakcióid is az én elgondolásaimat igazolják. Ha másutt ez a módszer olyan faszán mûködik, akkor csak eltoltak durván valamit a pénügyi modellel kapcsolatban a Relic nagyokos közgazdászai, nem? Mellesleg sok rajongó fölvetette, hogy szívesen fizetnének fix havidíjat azért, hogy a COHO fennmaradjon, mert szeretik, és mert szerintük jobbat és többet nyújt, mint a vCOH, amivel már nem akarnak többet foglalkozni. Én is egy vagyok közülük, örülnék ha fennmaradna a COHO, még ha fizetni is kellene ezért.
Az, hogy a logikus átalakítás helyett lelövik az egész tízmillió dodós projectet, nem vall valami nagy észre, elsõ körben meg kelleme próbálni nyereségessé tenni, nem pedig hagyni elúszni többéves munka eredményét, nem?
Örülök hogy te is ugyanarra a következtetésre jutottál mint én, hogy élesebb különbséget kellett volna tenni fizetõs és nemfizetõs között, több dologért kellett volna pénzt kérniük.
Az pedig nem mondható éppen tisztességes megoldásnak, hogy már december óta tudják, hogy le lesznek lõve a szerverek, és mégis csak februárban közlik a tényeket. Közben fejlesztenek egy új patchet a vCOH-hoz, na nem a rajongók iránti tiszteletbõl, hanem hogy a COHOsokat visszatereljék a régihez. Közben egyoldalúan úgy döntöttek, hogy törlik mindenki karaktereit. Nem elfelejtendõ, hogy sokan pénzt öltek ezen karaktereik fejlesztésébe az elmúlt hónapokban, ami most elúszik. Követelik is most sokan vissza a pénzüket a Relicen.
Mindezek fényében a "francba történõ lehordás" erõsen megalapozottnak tûnik a Relic kapcsán.
A WOW-os hírnek nem sok hitelt adok, a WOW-os playerek 8.000 körüli pénzt fizetnek minden két hónapnyi játékért. Ez a modell messze nyereségesebbnek tûnik, mint a mikrotranzakciós megoldás.
- nincs többé bázis építés
- játékmenet max 15 perc
- kevesebb fajta sereg
- mindenbõl minden kevesebb és egyszerûbb
- összevissza villogó effectek, óriási KILL, DOUBLE KILL feliratok 😊
- grafikailag nehezen lesz szebb (nekem nem is kell hogy szebb legyen), vagy ha igen nem fog futni jól a mostani gépeinken
Sajna számomra biztos hogy csalódás lesz.
every_body_tells_a_story
Üzletpolitikát kellene váltaniuk, mondod Te! Nem ismerlek, de szerintem még jobban kikelnél magadból és még jobban lehordanád õket a francba.
Egyébként meg és ez fontos, sok MMO és más böngészõ alapú játék használja ezt a mikro tranzakciós rendszert és ott hatalmas pénzeket hoz! Egyébként volt róla hír, HOGY A WOW-ot is ilyenné fogja tenni a blizzard, mikor elkezdik az új mmo-jukat hegeszteni. Hogy itt mi volt a baj, nem tudom, szerintem ki kellett volna adni nem bétaként, esetleg nagyobb reklámot neki és kicsit több idõt várni mire pénzt hoz, VAGY élesebb különbségeket tenni a fizetõs és ingyenesen játszó playerek közt, de akkor meg tudjuk mi lett volna, szóval az sem éppen járható út!
Nem mertek kockáztatni, besz*pták.
every_body_tells_a_story
Részemrõl nem siratom a cuccot az alapjátékon is bõven lenne még mit csiszolni inkább azzal foglalkozzanak.
Nem tudom mi a munkád...legyen például wc pucoló. Mi lenne, ha a fõnököd holnap azt mondaná, hogy holnaptól nem kapsz fizetést, mert nem jött be elég pénz az utcai wc-kbõl, ezért csináld ingyen, esetleg szabadidõdben a dolgot. Biztos mosolyogva bólogatnál.
Másrészrõl kérlek, hanyagold az összehasonlítást a WoW és egy béta teszt fázisban lévõ játék között, mert erõsen sarkítás jellegû a dolog.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Olvasd el! Bocs, 10 milliót költöttek rá, a negyedévi veszteségük 15m$. Úgy látszik a gr-es becslés nem volt pontos vagy rosszul emlékeztem.
Az mindenesetre látszik, hogy remek cégvezetõ lennél.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Mellesleg hagy ne sajnáljam már a tetveket, számos játék mellett övék a Warhammer😄OW2 meg a többi warhammeres baromság is. Nem rokkannak bele rongyos 7 millió dollárba. Emellett év mint év tanúbizonyságot tesznek róla, hogy magasról szarnak az ügyfeleikre.
Szóval a magatartásuk még üzleti környezetbe helyezve is erõsen gázos, nemhogy azon kívül.
Mutasson már nekem valaki egy olyan játékipari vállalatot, ami nem profit orientált!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Nem tudom ugyan hogy mi az az emlékjáték, de Relicéknél minden a pénzrõl szól, semmi másról.
De amúgy ez egy emlékjáték nem !?😮 Mert akkor ennek nem a pénzrõl kéne szólni ugye !?
Ilyenformán a karaktered további fejlesztésének sincs további értelme, a fejlesztõk úgy döntöttek, törlik az adatokat, mert nincs tovább szükségük rájuk.
(érdemes elképzelni, mi lenne ha a Blizzard döntene hasonlóképpen a tetves WoW karakterekkel kapcsolatban)
Valójában a döntés már decemberben megszületett, ezért kezdték el még decemberben fejleszteni az új patchet a régi COH-hoz. Nem a régi rajongók kedvéért, csak ahhoz akarják átterelni a COHO népes rajongótáborát. Ezért az új vCOH patch.
Tanulság: Soha semmiért nem szabad pénzt fizetni, amit a Relic vagy a THQ csinált.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ez egy elég szemét banda.
Mivel nem kapnak annyi pénzt amennyit szerettek volna, március 31-el bezárják a COHO bétát, nem lesz belõle végleges verzió. Mi meg, akik résztvettünk a bétában, kapunk árkedvezményt a COH gold megvásárlására a Relictõl, már persze ha náluk rendeljük.
Undorító egy banda.
A Blitzkrieg - és minden más - mod-ot a játék verziószáma érdekli, annak kell a legutolsó verziójúnak lennie, tehát igen, ToV-on önállóan is fut(nak), ha fel van patch-elve a végéig, nem kell hozzá az elsõ két "rész".
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Amcsikkal egyszerûbb. Gyúrd fel magad rangerig és kizárólag rangereket építs. Én nyertem már meg úgy is, hogy a fõépületet lerombolták, csak az egyik külsõ épület maradt az enyém. Az ellenfélnek volt 3 tigris, 2 panther. Csak rangerekkel levertem õket. No persze egyesével!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A remény országában soha nincs tél.
Nem tud valaki valamilyen hatásos taktikát az angolokkal?
Multiplayeren volt már néhány csatám, de eddig még nem találtam megoldást a németek Ostwind Flakpanzer, panther comboja ellen. Tud valaki segíteni?
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Köszönöm a segítséget
Megvettem a Company of Heroes: opposing fronts-ot és nem tudok vele játszani. Sajnos már az elején elakadtam, ott amikor accountot kell csinálni, nem tudom hol kell regisztrálni. Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
mi a teendõ?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!