Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a Zsoci-Wayne párossal szemben nem szégyen soha veszíteni, hanem Wayne+akárki párossal szemben soha nem szégyen nekünk veszíteni^^, jól toltátok persze, vitán felül!
És hozzáteszem, hogy a kari jobban tolta nálam mind2 meccsen, amit a statisztika is alátámasztott. Egyébiránt jók voltunk, mi is.<#vigyor>#vigyor>
every_body_tells_a_story
Leszek én is, meg LechnerKari is.
Azért nem egyedül játszott 10 percig, ennyire ne legyünk könnyelmûek. Tény, hogy jobbak voltatok mind2 meccsen, de a másodikra kicsit mi is jobban odatettük magunkat, csak nem volt se összhang, és a végére elfogyott a szufla. A Karcsi szerintem csak a cali. miatt ment armorra, de ha mondjuk air lett volna, és egyszer-kétszer strafe-el, vagy Wayne bunkereibe beküld egy satelcsomagot, akkor talán-talán a végén is bírjuk.
A lényeg, hogy kiegyenlített küzdelem volt a végéig, és egy Zsoci-Wayne párossal szembe nem szégyenlek veszíteni.<#awink>#awink>
Azért nem egyedül játszott 10 percig, ennyire ne legyünk könnyelmûek. Tény, hogy jobbak voltatok mind2 meccsen, de a másodikra kicsit mi is jobban odatettük magunkat, csak nem volt se összhang, és a végére elfogyott a szufla. A Karcsi szerintem csak a cali. miatt ment armorra, de ha mondjuk air lett volna, és egyszer-kétszer strafe-el, vagy Wayne bunkereibe beküld egy satelcsomagot, akkor talán-talán a végén is bírjuk.
A lényeg, hogy kiegyenlített küzdelem volt a végéig, és egy Zsoci-Wayne párossal szembe nem szégyenlek veszíteni.<#awink>#awink>
every_body_tells_a_story
Orobi leszek, aha.
Wayne, mondtam hogy láttam amig jó vagy bunkival középen, bírod az 1v2t, néha mikor kicsit arra jártam a 1.5 v 2-t, addig kicsit eszegettem közben, meg úgy elnézelõdtem, tudtam hogy megnyered nekünk, mondom legyen már izgalmas neked is, nekik is😄. Aztán mikor meglett a falschirmre a 3 cp, abban az idõben is jött ki a schreck fejlesztésem Pg-nek, onnan azért elkezdtem játszani, de ott már igen nagy fölényben voltak, meg rajtad is éreztem hogy kezdesz elégedetlen lenni, és 2v2 lett már a vége, úgy meg hoztuk azért^^. Mindneki jól járt, szoros lett így, ez kell a népnek, a végén sztem azért már aktivizáltam magam, jó-jó, elején volt egy 20 perc hibernáció😛...
Wayne, mondtam hogy láttam amig jó vagy bunkival középen, bírod az 1v2t, néha mikor kicsit arra jártam a 1.5 v 2-t, addig kicsit eszegettem közben, meg úgy elnézelõdtem, tudtam hogy megnyered nekünk, mondom legyen már izgalmas neked is, nekik is😄. Aztán mikor meglett a falschirmre a 3 cp, abban az idõben is jött ki a schreck fejlesztésem Pg-nek, onnan azért elkezdtem játszani, de ott már igen nagy fölényben voltak, meg rajtad is éreztem hogy kezdesz elégedetlen lenni, és 2v2 lett már a vége, úgy meg hoztuk azért^^. Mindneki jól járt, szoros lett így, ez kell a népnek, a végén sztem azért már aktivizáltam magam, jó-jó, elején volt egy 20 perc hibernáció😛...
Valaki lesz ma este fent?
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
WM-mel minek mikróztál ennyit? Mondjuk, egyszer-kétszer próbáltalak kerülgetni, de az a bunkerspam amit lenyomtatok, esélytelen dolog volt számomra azon a mapon...
every_body_tells_a_story
Megnéztem az utolsó meccs statjait. Zsoci, te 777 parancsot adtál, én meg 2143-at. Kicsi elkényelmesedtél. Egyébként, az elején azért mondtam, hogy hagyd az a riflemen-t a háznál, mert az egyébként sem lõtt, de az mg õt, igen. Az mg-t meg a másik riflemen lõtte.
Aztán persze van olyan spíler, aki tud egyszerre 10 dolognál többre is figyelni. A cpm nem számít akkorát, inkább a játék ismerete. Párszor már kibeszéltük itt.
Ez szerintem éjjel nappal ezt veri. Élete nincs az ilyeneknek. Sajnálom is kicsit...
Nekem kb olyan volt, mintha még tv-t is nézett volna közben. Pedig tudtam mire számíthatok, de ez van. Azt írta, ha itt akarok maradni, játsszak többet. Maradok lelkes amatõr azt hiszem.
Fifus megnéztem ezt a 15 perces meccsed ezzel a Jesulin droiddal. Én nem tudom hány karja van, vagy hogy mennyit költött cuccokra a COHO store-ban, vagy, hogy mitõl ilyen jó player, de hogy 2v1-be se hozánk ellene az kurvaisten 😛
Elmentél, offline, én meg átjelentkeztem azt toltam másik accon egy 1v1et, már vagyok.
2v2 urak?
2v2 urak?
Zsoci! Beléptem a replaybe, mire kiléptem, sárga pötty volt. Nem értem miért, de újra kellett indítanom. Aztán eltüntél.
Õ van benn a top30-ban
Ez csak az Online replay launcherével nézhetõ.
Ez csak az Online replay launcherével nézhetõ.
41-en játszanak az Online-nal, volt négy meccsem, mind rövid volt. Az a baj, hogy wm-mel is kell játszani, ami a 2.601-ben is el van maradva számomra.
Valóban félistenek játszanak, az egyik wm-blitzkrieg 28.-ik. Azt hittem azért nagyobb a szórás, lelki törést nem okoz szerintem, ki kéne próbálnotok, inkább a 41 fõvel van a baj, meglehetõsen kevés a meccs.
Valóban félistenek játszanak, az egyik wm-blitzkrieg 28.-ik. Azt hittem azért nagyobb a szórás, lelki törést nem okoz szerintem, ki kéne próbálnotok, inkább a 41 fõvel van a baj, meglehetõsen kevés a meccs.
Electronical Sports League asszem, a lényeg, hivatalos elektronikus sport liga, fõleg RTSeknek és fps-eknek. Jellemzõen über arcok ütnek össze...
Hmmm, Fifus beneveztél az ESL-re😄???
Merész dolog volt szerintem, oda elég beteg emberek szoktak jelentkezni, tényleg a legjobbak közül valók, szerintem bántás nélkül mondom, kevés vagy te oda nagyon... Azzal együtt örülök hogy jelentkeztél, mert abból tanulhat a legtöbbet egy ember, ha sokkal jobbakkal tud játszani, ez egy kiváló lehetõség, hogy a legjobbakkal játsz, csak ne okozzon gondot majd ha esetleg nem tudsz gyõzni egyszer sem, ez nem bánt, akkor a legjobb helyen vagy ott, hogy fejlõdj!
Én nem mertem még indulni ilyenen, félek bennem maradandó törést okozna lelkileg, pedíg amugy jó dolog lehet^^
Merész dolog volt szerintem, oda elég beteg emberek szoktak jelentkezni, tényleg a legjobbak közül valók, szerintem bántás nélkül mondom, kevés vagy te oda nagyon... Azzal együtt örülök hogy jelentkeztél, mert abból tanulhat a legtöbbet egy ember, ha sokkal jobbakkal tud játszani, ez egy kiváló lehetõség, hogy a legjobbakkal játsz, csak ne okozzon gondot majd ha esetleg nem tudsz gyõzni egyszer sem, ez nem bánt, akkor a legjobb helyen vagy ott, hogy fejlõdj!
Én nem mertem még indulni ilyenen, félek bennem maradandó törést okozna lelkileg, pedíg amugy jó dolog lehet^^
Felrakhatnál egy két replay-t megnézném hogy verik a srácok...
Ma még próbálkozok egy utolsót az ESL-ben, lesz két meccsem, de ha azokon is leradíroznak 15 percen belül, akkor törlöm a profilom.
Tudja valaki esetleg, hogy az Online megkapja-e a maradék két kasztot?
Akkor szerintetek megéri megvennem az Anthology packot még, annak ellenére, hogy az online ingyenes? Ha sok magyar játszik még vele akkor lehet beruházok...
Akkor szerintetek megéri megvennem az Anthology packot még, annak ellenére, hogy az online ingyenes? Ha sok magyar játszik még vele akkor lehet beruházok...
Megyek rpgzni Hectorom. Nem, nem páncélököllel fogok játszani. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ha minden jól megy leszek.
1) Még az imba dolgok ellenére is kevésbé imba mint a COHO
2) Nemsokára jön az új patch, ami javít a balanceon.
3) Sok magyar, és sok magyar jó játékos játszik OF/TOV-ot
<#eljen>#eljen>
2) Nemsokára jön az új patch, ami javít a balanceon.
3) Sok magyar, és sok magyar jó játékos játszik OF/TOV-ot
<#eljen>#eljen>
every_body_tells_a_story
Hogy hogy azt játsszátok még? Sok magyar játszik a sima ToV-al? Az unbalance miatt nem az online-t toljátok?
COH Online? Vagy Tales of Valor?
Valószinü igazad van, de a lényeg, ott omlott össze a morál, mikor jött a V1^^
Igazából a v1-en sem múlt, hanem azon, hogy addig húzodott a játék, hogy minden vet3-as volt. Inf, tank, már a nebelre is fejlesztettem volna, money volt bõven. Ahogy láttam Karcsinak is inf és a support inf is veteran volt, KT + Tiger. T4 lett volna tõlem, ha tovább húzódik. V1 pontot tett a végére.
Visszanéztem pontosan az esetet, nem volt AWM-em, és ha lett volna sem lett volna akkor épp meg rá a 200muni, de egy lövés hiányzott csak neki, mikor beakadt, azért még utánamentem volna, és valahogy Blitzel sem volt gyorsabb szegény mint az enyim... De látod nem ezen múlt, hanem a V1en^^
Arra az estre toltam volna rá az AWM-et, de mindenestre utánadmentem volna az fix, mert vérszemet kaptam, kevés volt már a hPja nagyon, a Blitzkrieget láttam, de engine damage-el még így is lassabb volt mint a vetPershing. Jobb volt nekem így az biztos hogy nem kellett mélyen utánadmenni, láttam uccsó lövés amire megáltam egy pillanatra hogy biztosabban találhasson, talál, és fog of war alatt kis felvillanó szöveget, Out of Controll, mosolyra húzodott a szám, és már fordultam is vissza^^
Blitzkrieg-et nyomtam, amit 1,5-szoros sebességet adott a tiger-nek. Így nagyon be kellett volna jönnöd a bázisra, hogy megpróbált elkapni. Már ment egy pioneer javítani, egy storm, két gren osztag. Ha be is jösz, kilövöd, kétlem, hogy a Pershing elhagyta volna élve a bázist. Jó játék volt mindenesetre.
Igazából Okmányiroda mentségére legyen mondva, Õ US akart lenni, és mondta is hogy nem igen szeret-tud brittel, de én kértem rá hogy hozza, mert picit(nagyon) a játékosok összetétele Wayne miatt az Axis csapat felé hozta az erõegyensúlyt, és arra gondoltam, ha már más nem, legalább a britt imbák majd életben tartanak minket egy darabig, a lényeg nekem csak az volt, hogy jó kiegyensúlyozott játékot tudjak játszani, ha nyerünk-ha vesztünk az mindegy, csak ne legyen egyik csapat sem alárendelve... Ez meg így sikerült, a végletekig elmentünk, mndenkinek majd volt mindene, Vet Tigert ölõ végül Vet3 Pershing, KT, rakat Fire storm, több, végül Vet3 Pershinget ölõ V1-ek, horda dupla schreckes Vet3 Stormy, Commandos hegyek, oda vissza frontvonal. Én az ilyet szeretem...
Amugy Wayne elsõ Tigere amit elmart a Prenyóm, az ha beakad ha nem, meghalt volna, Pershing gyorsabb mint a Tiger, fõleg már vettel, és õvé dögrováson volt, egyim meg ott még fickós, ráadásul õvé engine damage miatt lassan is vánszorgott, azt levadászni mentem, akármi jött volna szembe, tuti halálba küldöm, addig mentem volna utána bázisra is akár... Repet visszanézve, semmi nem lett volna bent ami távoltartja ettõl a sokkal gyorsabb Pershingem, én meg mentem volna ismétlem utána...
A 2 M8 at próbáltam jól mozgatni igen, az igazán durva a párban mozgatás egyébként, egyenként nem nagy cucc, de a végén beszopták sajnos a fiúk a túlerõt, a kergetõ dupla schreckes horda, a menekülési útba belesõ snipe-oló sunyuló Pak, és az AKNA is még csak tetézte a bajt, szóval ez sok volt a srácoknak^^ De árát megérte mindkettõ, megdolgoztak a pénzükért mielött fûbeharaptak^^
Sztem hibáktól eltekintve egy mozgalmas jó játék volt, belûlrõl végig izgalmas volt, utolsó pillanatig én kétesélyesnek éreztem, azért is linkeltem be...
Amugy Wayne elsõ Tigere amit elmart a Prenyóm, az ha beakad ha nem, meghalt volna, Pershing gyorsabb mint a Tiger, fõleg már vettel, és õvé dögrováson volt, egyim meg ott még fickós, ráadásul õvé engine damage miatt lassan is vánszorgott, azt levadászni mentem, akármi jött volna szembe, tuti halálba küldöm, addig mentem volna utána bázisra is akár... Repet visszanézve, semmi nem lett volna bent ami távoltartja ettõl a sokkal gyorsabb Pershingem, én meg mentem volna ismétlem utána...
A 2 M8 at próbáltam jól mozgatni igen, az igazán durva a párban mozgatás egyébként, egyenként nem nagy cucc, de a végén beszopták sajnos a fiúk a túlerõt, a kergetõ dupla schreckes horda, a menekülési útba belesõ snipe-oló sunyuló Pak, és az AKNA is még csak tetézte a bajt, szóval ez sok volt a srácoknak^^ De árát megérte mindkettõ, megdolgoztak a pénzükért mielött fûbeharaptak^^
Sztem hibáktól eltekintve egy mozgalmas jó játék volt, belûlrõl végig izgalmas volt, utolsó pillanatig én kétesélyesnek éreztem, azért is linkeltem be...
Így is idegesítõ volt a roo, tényleg javíthatnák. Az 1. tigrisem többet ártott, mint használt. Egyébként sem értem miért fordult meg és nem tolatott, ráadásul az akadás az életébe került. Az elején amikor egységet veszítettem, akkor vagy bug miatt vagy, mert a Z-t nyomtam, T helyett nem reatreteltek az egységeim. Szerintem nem rossz ez a pálya, ha ketten kialakítanak itt egy normális stratégiát és nem összeszokatlanul játszanak, akkor axis és allies oldallal is lehet dominálni.
V1 et azzal lehet védeni, hogy hallod a hangját, és a jó írányba indulsz el, mással nem... Én vesztemre rossz irányba indultam, ami a Vet3 Pershingembe került, rögtön utána realizáltuk, hogy az meg a 2-nk játékába... Karcsi meglõtte vele magukat a gyõzelembe, úgy zárult vele a játék mint a japánoknál😄.
hadnagyot a 3. percben én sem szoktam elveszíteni. Enyhe luxus.
(Ez kimaradt, bocs a hibákért, de sietek)
(Ez kimaradt, bocs a hibákért, de sietek)
every_body_tells_a_story
Hát gyerekek, én jó pár 2v2-õt mentem ez a pályán az összes néppel, és hát õõõ. Nem tudom melyikõtök rakta ezt be, de az egyik legg*cibb map az összes 4es közül. Az tuti, hogy bárkivel is lettem volna, 30 perc alatt megesszük a másik két embert, mert amit az elején Okmányiroda, meg L.K. mûvelt, azon kacagtam.<#wow1>#wow1>
Aztán sírtam, és megint sírtam amikor Wayne tigrise meglépett volna az m26 elõl ha nem akad be egy ott nem lévõ sarokba.<#idiota>#idiota> Igazából az egész játékban Zsoci Greyhoundjainak drukkoltam, az is vicc, hogy eddig kihúzták itt, és ezért elismerésem Zsocinak. Látszik a PE mikorskill.<#nevetes1>#nevetes1>
A Rooról meg annyit, hogy még azt sem tudtátok normálisan spamolni, legalább ha kib@szol a másikkal és használod, akkor már b@ssz ki vele rendesen. A Karcsi meg annyi pakkot juttatok szövetséges kézre, hogy abból már kiállítást is nyithattatok volna. <#wilting>#wilting> Na jó nem, de a KCH tényleg ajándék XP a másiknak, fõleg 2 v 2 ben.
Szumma szummárum, nem vagyok egy Orobi, de azért hadnagyot a 3. percben én sem szoktam. Ja és Zsoci, talán ha Okmányiroda ami, tovább húzzátok...<#buck>#buck>
Aztán sírtam, és megint sírtam amikor Wayne tigrise meglépett volna az m26 elõl ha nem akad be egy ott nem lévõ sarokba.<#idiota>#idiota> Igazából az egész játékban Zsoci Greyhoundjainak drukkoltam, az is vicc, hogy eddig kihúzták itt, és ezért elismerésem Zsocinak. Látszik a PE mikorskill.<#nevetes1>#nevetes1>
A Rooról meg annyit, hogy még azt sem tudtátok normálisan spamolni, legalább ha kib@szol a másikkal és használod, akkor már b@ssz ki vele rendesen. A Karcsi meg annyi pakkot juttatok szövetséges kézre, hogy abból már kiállítást is nyithattatok volna. <#wilting>#wilting> Na jó nem, de a KCH tényleg ajándék XP a másiknak, fõleg 2 v 2 ben.
Szumma szummárum, nem vagyok egy Orobi, de azért hadnagyot a 3. percben én sem szoktam. Ja és Zsoci, talán ha Okmányiroda ami, tovább húzzátok...<#buck>#buck>
every_body_tells_a_story
Még csak egyszer néztem meg, de komoly volt tényleg az északi VP-nél a kétféle szöget fogó vet2-es MG a Pak-kal, és a hamarosan becsapódó V1. A francba, mivel lehet ezt kivédeni, felderíteni?
Gratula a Pershingért, a fajtajelleget magukon viselõ kommandósokért és a vet2-es KCH-kért.
Gratula a Pershingért, a fajtajelleget magukon viselõ kommandósokért és a vet2-es KCH-kért.
Szarakszik a link, igy bemásolom csak parasztossan:
http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&show=details&id=178219
http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&show=details&id=178219
Jöhet
Áhh, toltunk egy nagyon nagy 2v2-t, Lorraine-en, Wayne és LechnerKarcsi barátom dupla WM, Terror és Blitz, és Okmányiroda Britt(commandos) és én US(Armor). Kikaptunk, de nagyon marha jó volt... Vet3 Pershing, Vet3 Tiger, KT, Kangoo-k, inf csordák... Ha valakit érdekel, felteszem a repet.
Ha az eszedbe jutna a fh. név, akkor van egy Forgot Password nevû vagy ilyesmi gomb az elején, arra menj szerintem. Ha azt sem tudod, írj a supportnak (angolul persze).<#pias>#pias>
every_body_tells_a_story
Sziasztok..!
Kérdésem lenne.
Én még régen megvettem dobozosan a CoH alapjátékot.., majd most nemrég a steam-en megvettem a teljes pakkot.
Namost a dobozos verziót odaadtam öcsémnek, viszont az online részhez nem emlékszem a felhasználóimra és a jelszavamra sem.
Lehet valahogyan új profilt csinálni, vagy support kell mindenképpen..?
Thx a válaszokat.
Kérdésem lenne.
Én még régen megvettem dobozosan a CoH alapjátékot.., majd most nemrég a steam-en megvettem a teljes pakkot.
Namost a dobozos verziót odaadtam öcsémnek, viszont az online részhez nem emlékszem a felhasználóimra és a jelszavamra sem.
Lehet valahogyan új profilt csinálni, vagy support kell mindenképpen..?
Thx a válaszokat.
Letoltuk Wayne
dE hogy mire jössz leszünk e nem tuodm, most pont van még Okmányiroda is.
dE hogy mire jössz leszünk e nem tuodm, most pont van még Okmányiroda is.
Itt már lehet nevezni., persze a random valóban csökkenhetne.
Én leszek ma igen, és valóban a replayrendszerbõl lenne mit tanulnia a relicnek, ahogy a tournamentek bonyolításából, médiafelhajtásból is, no meg a randomitást le kéne vinni ZERO-ra, ahogy az SC2-ben van, mert a kompetitiv játék legnagyobb hátránya, és amíg ez benne van, hogy egy counter snipe mozgó sniperre vagy bemegy, vagy nem és akkor õ visszalö rád te szopsz(ha mozogsz akkor te is csak szophatsz50% ban), addig ez soha nem lesz WCG meg semmilyen elektronikus liga játéka... Fix sebzések kellenének, hogy kiszámítható legyen egy egy csata kimenetele jobban, ha meghatározott unit mixek találkoznak, és így közelítene a dolog egy olyan játék felé, amiben a skill a randomitás felett áll.
Egyébként, ha a relic még akar valamit az rts piacon, akkor remélem játszanak kicsit az sc2-vel és megnézik milyen a jó replay rendszer és valami hasonlót összehoznak.