8857
-
Zoli105 #7770 én is sokat bajlódtam vele !:S Várj átküldjem a 2.601hez a crakcot !?:) -
Zoli105 #7769 :O:O:O:O és kinek és miért írta !?:O -
bgabor #7768 Bakker, és én lemaradtam a műsorról. :D
Pedig érdekelt volna, hogyan jut el valaki a ToV rendelés kérdéskörétől a náci kirohanásokig. -
Dunadan11 #7767 Komolyan mondom :D nem tudom mit csinálok rosszul ,mert minden egyezik azzal amit leirtál, de ekkor sem változik semmi, netten acountot akar, net nélkül pedig mintha nem lenne crackelve, attól függetlenül honnan inditom:(:(.
Nem tudom mi lehet a baj ezzel a verzioval 1szer kb 1éve már játszottam, bár keveset.
Nem tudok jobbat keresek másik verziot. -
Zoli105 #7766 De hogy bemountolva a játékot mert akkor nem lesz jó ! -
Zoli105 #7765 Várj én lüke nem mondtam még egy fontos dolgot ,bocsi !:S
Gondolom az asztalon levő ikonról indítottad!?:D
Hát kérlek ez nagyon nagy hiba ,nem szabad !
Be kell menni a könyvtárába és az ott levő ikonnal kell elindítani!:)
Na de felteszed újra (ha ne tán letörölted) 2.601ig patcheled megcrackeled (a 2.601es crackel) majd elindítod és a folytatásra katt(persze a magyarítást sem árt rádobni !:) )
És ha elindul már pedig el kell indulni a akkor mehet rá az Eastern front , meg a Blitzkrieg !:)(szóval (nálam így van)G:\Program files\THQ\Company of Heroes és ebben a kőnyvtárban megkeresed az ikonját rákattintasz , elindul jó egy két vidi majd a folytatásra mész (continued) és akkor már játszhatsz is !:) ) -
Dunadan11 #7764 Sajnos nem ez lehet a megoldás, mert még igy sem indul el:(
Pedig bemountoltam még az mdf fájlt is.
Hiába nyomtam hogy retry érzéketlen maradt:( -
Dunadan11 #7763 Köszi a gyors segitséget:D
Sajnos tényleg nem eredeti.
Ezt már tanácsolták nekem , de lehet h akkor is olyan ideges lettem hogy nem a folytatásra (retry)re kattintottam.
Fel is rakom újra, és gyorsan kipróbálom. -
Zoli105 #7762 Szóval nem eredeti , na akkor ahogy olvastam a 2.601-ig feltoltad a patchet!:)
A következő lépes amivel telepítetted (Daemond Tools) azzal megnyitod újra , de nem teszel semmit , és akkor majd a lemezkérésnél rámész a folytatásra és elindul a játék !:) -
Dunadan11 #7761 Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni, a comppany of heroes tales of valorhoz.(Amit már 1szer régen játszottam ,de már nem emléxem hogyan raktam fel)
Jelenleg az a helyzet hogy megprobáltam telepiteni, 2féle módon:
1, fennt volt az alap és az opposing, és erre próbáltam felrakni
2, csak a talest raktam fel
Felpatcheltem 2.601 ig.Crackeltem is a megfelelö crackel , de olyan volt mintha meg sem tettem volna.
Az eredmény mindig ugyan az volt.
Acountot akart csináltatni vagy a meglévöbe beléptetni.Ha pedig kilöttem a netet azt irtam nem megfelelö meghajtó van betéve(mintha nem crackeltem volna)
Ilyenkor mit lehet tenni???
Nagyon várnám a megoldást , mert már eléggé felhuzott:(:(: -
CAC #7760 zsimborgo: a náci kirohanásaid moderáltam. Még egy ilyen, és jön a figyelmeztetés, azután a ban. -
Zoli105 #7759 öööö hát akkor csúnyán le vagyok maradva !:S bezzeg a Panzers 1 és a 2 még mindig árulják !:P -
CAC #7758 Én innét rendeltem annó Anthologyt: http://www.thehut.com/elysium.search?search=%22company+of+heroes%22
Ahogy nézem sajna itt sincs már ToV, de tán írhatnál nekik, hogy várható e újabb adag. -
bgabor #7757 Egyik helyen sem kapható már több mind egy éve. -
Zoli105 #7756 Megrendeled esetleg CD Galaxisból (Pesten van) és egy ezres a kiszállítás !Vagy az 576-ból !:) -
zsimborgo #7755 Sziasztok.
Annyiban tudnátok segíteni hogy meg mondanátok,hogy hol lehet megvenni a Tales of Valort.
Már mindenhol kerestem de valami probléma az ellátmánnyal : ), -
szoszibá #7754 Sziasztok! Olyan gondom támadt, hogy NHC mod vagy Easern Front mod esetleg combiner mod indításakor a játék néha meg megakad egy kicsit, és nagyon leesik az fps-em. Van hogy 10 alá is. Grafikai beállításoktól függetlenül. Azért fura mert eddig nem csinálta. A sima ToV 2.601-es patchel gond nélkül fut, ott nincs semmi reccenés, se alacsony fps. Ott megvan szinte mindig a 100FPS. MSI afterburner-rel rámértem a gpu kihasználtsága a modok alatt kevés. Míg az alapjáték közben mindig 90% körüli.
Szóval alapjátékkor full grafikán sem akad, míg a modoknál low-on is. Ötlet valakinek esetleg? -
Zoli105 #7753 Igazad van , elnézést a tévedésért !:S -
bgabor #7752 Kalóz verzióval a neten nem fogsz tudni játszani, amit Zoli105 javasolt, az nem netes játék, csak tunngle/hamacsi féle virtuális LAN a neten keresztül, amit csak haverrel tudsz nyomni, ha előre megbeszélitek.
A netes játékhoz eredeti fog kelleni. -
Zoli105 #7751 Cső Gooooliath :)
Ismered a Hamachit ugye !?:) Akkor azzal NE mert ez enyhén szólva fos!
Ezt használd : Tunngle , leszeded felteszed majd sz oldalukon regisztrálod magad és akkor elindítod a prodit és létrehozol egy új hálózatot . Nekem sikerült csak a játék fagyott ki mert szar ezaz istenverte gép !:@:"( (és haverral tudsz játszani csak őneki is legyen fent ez !) -
gooooliath #7750 srácok kalóz verzióval tolom...2.601 patchel tudom tolni a neten is akkor? Ja meg,van e társaság..akikkel lehet tolni? -
CAC #7749 Mondjuk attól inkább még nagyobb láma lesz. ;) -
#7748 Használj cheat trainert azt nem leszel láma whehehe -
v1r2sd3n4 #7747 HALIHÓ !!!!! -
pontpati #7746 az milyen már hogy az alapjátékkal 3 skirmish-t játszottam és még az ízivel sem bírok.....:D
inb4 mer láma vagy -
Kotomicuki #7745 Későre jár, meg nincs aki (fel)vigyázzon rám...
Bocsi!
Amúgy a modokban nincs hadjárat, de lehet velük multizni, ha az azonos verziójuk van a fent a gépeken. -
NovaTerra #7744 Király! Csak nem a kérdésére válaszoltál. -
Kotomicuki #7743 Már a hadjáratba is bezavarhatnak a modok, így azt inkább az alapjátékból ajánlott játszani - a Blitzkrieg és az Eastern Front (vagy bármely más, "normális") mod külön indítóikont és ahhoz tartozó paraméterezést használ, így az alapjáték a "régi" ikonnal, vagy parancs-fájlal indítható marad azok feltelepülése után is. -
Zoli105 #7742 Akkor azon az oldalon csak az alapra keres rá ! Hát ezek a modok inkább a skirmisben használatosak , meg némelyik a kampányban ! Multishoz hát nem tudom !:S (mivel nekem nem eredeti ) De mindenképpen 2.601ig patcheld fel és ezután rakd rá a modokat (ajánlani tudom az Eastern frontot meg a Blitzkrieg modot !) -
#7741 és ezek a modok csak multiba jók? vagy hadjárat is van benne? -
#7740 értem köszi az infót :)
Nekem az alap van meg. -
Zoli105 #7739 www.moddb.com-ra felmész beírod a keresőbe hogy Company of Heroes OP ozt majd kiválasztod és rámész a mod fülre sok mod és egyéb kiegészítések is vannak ott ! (2.601 es verziónak kell kenni a játéknak ) Bár függ attól hogy melyik van meg (az alap ,OP, Tales of Valor ,vagy a Gold(mindhárom játék egyben ! ) -
#7738 üdv!
Most kezdtem nemrég a játékot, leírná valaki h mennyi mod vagy kiegészítés van hozzá?:) valamint multiba lehet e játszani? -
Legrant91 #7737 Eastern Front nagyon nem jön be. :D Valami óriási fölényben vannak a ruszkik. Kicsit lehetne finomítani a modon, mert ez így nem élvezhető. Haverom is simán veri a hard computert többinél, de itt easy-t nem tudjuk sehogy legyőzni... -
CAC #7736 Itt a #7727-ben írtakat másold be ide a cikk alá válaszként.
Szóval lehetőség szerint helyben legyen kitárgyalva.
Egyébként hogy lett neked 3 büntetőpontod? -
bgabor #7735 Sajnálom, de nem értem, mire gondoltok. -
CAC #7734 Akkor már csak bgaborra várunk, hogy elkezdje. :) -
#7733 nekem ok -
CAC #7732 bgabor, Hector Troy:
Tudom fura kérés, de beírnátok a szóban forgó cikk alá is ezeket? Tehát először Gábor a kérdést, majd Hector az összevont választ.
Csatoltam hozzá egy fórumtémát, és jó lenne, ha az ilyen kérdések rögtön a vonatkozó cikk alatt jelennének meg.
Köszönöm! -
CAC #7731 Egyelőre még csak tesztelem a technológiát. Ezután is szívesen veszem, aki csinált már konkrétan ilyet, mert rengeteg oldalt, programot, módszert kipróbáltam már, nem sok eredménnyel.