• CAC
    Nos, szerintem nem értettelek annyira félre:
    "...a patch-ek a játék belső, ide-oda (ki)egyensúlyozásért lennének elsősorban kiadva..."
    "Az ilyen, hardveres-Op.rendszeres problémákra már nem marad kapacitás..."

Szerintem guglizz rá a korábbi patchekre, és látni fogod, hogy a release notes-okban, hogy rengeteg ilyen hibát javítottak korábban, majd 1.7-2.1 környékétől már nem volt jellemző.
    Tehát innét kezdve már csak ballance változtatások voltak, de nem azért amiért te írtad (nem maradt rá kapacitás), hanem mert már nem volt rá szükség.

Amit írtál az angol fórumról az is elég izé... Minden hw órajelen üzemel. Olyan, hogy "(be)szűkülések az információáramlásban" léteznek, de ettől nem fagy semmi, csak lassul. Nem lesz 120 fps-ed, csak 32.

A vga visszavétele is elég pongyolán lett megfogalmazva. Konkrétan arról van szó, hogy ha ultra textúrákat állítasz be, akkor az már a dx10-es utasításkészletet fog használni. És ez bizonyos kártyák esetében fagyást okoz. Ez egyértelműen driver hiba, mert ua vga, dx9-es használata hibátlan játékélményt eredményez.

Nekem kb 4 éve van eredeti CoH-om. Egyedül ezzel a dx10-es dologgal szívtam, de pár nap alatt rájöttem a hibára. Eredeti játék, friss driverek és oprendszer mellett nincs gond a CoH-hal hidd el.

Mintha említetted volna a Blitz mod-ot is. Na egyetlen dolgot fogadtam meg az évek során, soha semmilyen modot nem rakok többé fel, mert ha valami, azok aztán rendesen megcsinálják hátulról szegény játékot.