Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm.es ugy valahogy nem tudom elinditani h ne kelljen most megint mindent elolrol feltoltogetnem meg hasonlok?marmint nekem az a bajom h nem tudom mi az a yasu vagy mi....es azt a mini imaget amikor letoltom a gamecopyworld-rol akkor ott ugy van irva h : * Install the game - Full Installation.
* Mount the NS-COHPF_MI-POSEDEN.MDS Mini-Image in DAEMON Tools v4.10.
* Use an anti-blacklisting tool, like Y.A.S.U v1.4, to avoid blacklisting of DAEMON Tools.
* Play the Game!

na nalam itt allt meg a tudomany....mert mikor lehuzom ezt a yasut vagy mit aakkor nem engedi megnyitni es ki ir valmit a daemon toolsal kapcsolatban h helyezzem at vagy nemtom....:S
Sajnos, a 2.502 patch elõtti verziókkal nem mûködnek a modok. 😞
Ezért kellet, anno, nekem is felpatchelt ToV-ra váltanom az OF-ról ( az elsõ, önállóan is játszható kiegészítõje az alapjátéknak), mert a Blitzkrieg mod nagyon érdekelt - de nem bántam meg, a PE nem olyan gyík benne, mint a ToV-ban. 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Gatti
nekem az alap COH van fent , tehát a legelsõ része és felraktam az eastern front modot és hiába indítom el az indító fájlával az alap játék jön be. Tudtok erre valami megoldást?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Akkor, így azért már jóval nehezebb lesz!
A gond az, hogy több helyre is "emlékeztetõt" helyez el magának a program és amíg ezek nincsenek letörölve, addig az újra- , vagy más verzió- telepítése is lehetetlenné válik - telepítés közben megakad, egybõl jelez, hogy szerinte ez nem fog menni, ilyesmik.
Az Uninstallal is csak a 'Program Files' mappa nagyját törli le, ezen kívül megmaradnak még a bejegyzések a Windows Regisztrációs blokkjában is, ill. a Dokumentumok (ezen elnevezés is W. verzió függõ) mappában is található még egy könyvtár, ami a program sikeres újrarakását meg tudja gátolni.
Ezen mûveletekhez elõször is Rendszergazdai jogosultsági szint szükséges, majd a rejtett- és rendszer-könyvtárakat kell hozzá "láthatóvá" tenni.

Mivel most nincs a közelemben a nagy gépem, amin fent van a ToV+Blitzkrieg(2.52) mod, ezért most én nem is tudnám pontról-pontra leírni, pontosan, hogy mik is a teendõk, de nagy vonalakban ez lesz a megoldás menete.

Megtaláltam, #7429:
"Hali!

Könyvtárak manuális törlése (doku\my games is), majd regedit, "company of heroes"-re rákeresel, amit kiad törlöd, majd ezt ismételgeted kb. 5 percig, amíg el nem fogynak a bejegyzések, ezután a géped "megtisztul": mehet az új telepítés. 😊"

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

hat a patchek meg minden az a legujabbak rajta.na jo en azert kerdem mert en a szamitogphez ugy ertek mint az atom kiserletekhez..😄 szoval azert volna jo egy kis segitseg.
<#worship>
Húú, pedig már majdnem meghúztam a ravaszt... Ha Anyukám megtudja, hogy BAN-t szedek össze Fórumon...
<#wink>

Semmit. 😊
Amíg nem linkelgettek crackeket, torrentoldalakat, addig tudtommal nem szegtek fórumszabályzatot.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szerintem gondolt át még egyszer, amit írtál.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Kieg:
Amúgy komlpett, egymással nem kompatibilis, de önállóan játszható mod-ok - ha aktívak, akkor az alapjáték küldetései/hadjárata sem mûködnek, de mivel nem piszkálnak bele az alapba, ezért azt (az "eredetit") elindítva lehet csak a singli kampányt/küldetéseket játszani. 😊

DonCarlo88:
Nagytakarítás a gépen (uninstall, regedit, MyDokuments mappában is törölni, amit kell) - egy év eleji, vagy már tavalyi(?) hozzászólásomban írtam errõl itt, kérlek keress rá.
A ToV és az OF együtt (virágboltiként) nekem sem mentek, pedig sok mindent kipróbáltam, vagy az egyik, vagy a másik... (a modok miatt a ToV, amúgy a PE miatt az OF! 😄 )
(Hogy CAC-tól mit kapunk majd ezért...)

Hello mindenki.Nagyon kene a segitseg mert egyszeruen nem tudom elinditani a COH OF-t. az ugy volt h meg egy eve lehivtam a TOV-t....kivittem... utana gondoltam elkezdem elolrol az egeszet es vegigviszem....A COH-t el tudtam inditani ugy h letoltottem hozza a mini image-t es daemonnal el tudtam inditani....de a COH OF-t nem tudom elinditani mert ahhoz is lehuztam a mini image-t de ott valami yasu-t is ker vagy mit....nem vagyok egy nagy szamitogep máájer....es innentol megall a tudomany....Nagyon orulnek ha valaki el tudna nekem mondani lepesrol lepesre h mit csinaljak...mit kell lehuznom hozza mert nagyon szeretem a jatekot...csak angolul talaltam par ut mutatot...megprobaltam oket kovetni de nem nagyon sikerul..:S legyszi valaki segitsen.elore is koszonom
Hali!
Nem, kell hozzájuk a Tales of Valor kiegészítõ is az (évekig) utolsó path-l.

Sziasztok
Nem tudna valaki felvilágositani , hogy az eastern front , a blitzkrieg és a european theatre komlett módok? Az alaphoz valók?
Nem éppen. Maga a törés vagy a magyarítás a legritkább esetben szokott zavart okozni egy játék mûködésében. Ez leginkább a 'vegyél eredeti játékot' klub mûérve szokott lenni.

Akkor sajna nem tudok segíteni.
A tört játéknál a crack vagy épp a magyarított játéknál a módosított fájlok rendellenes mûködést okozhatnak.

Gatti
tört.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Eredeti a játék vagy tört?

Gatti
a pályákat se nagyon tom hova kéne rakni majd msn re légyszi vegyél már fel 😊
[email protected]

Köszönöm!

Gatti
vagy elég 1.4 ig patchelni?

Gatti
elindítom és az eredetit indítja el. :S

Gatti
és ez meg az eastern front a sima COH-ra jók?😊
Valamint nem is tudom felpatchelni teljesen mert amikor 1,4 rõl akarom 2.1 re akkor hibát ír ki a végén mintha nem lenne telepítve a játék vagy mi :S

tudtok valami megoldást rá?

Ha nem mûködik olvasd át ezt: http://companyofheroes.filefront.com/file/Europe_At_War_mod;100953x#1809433

Simán kicsomagolod a CoH mappájába, majd kirakod a mellékelt link fájlt azt asztalra. Az indítja a modot.

Gatti

Ez az IL2-es házigazda sara. 😊

Köszönöm a megértést mindkettõtöknek!

Bezzeg az IL2-ös fórumon nincs ilyen probléma , de megértettem ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Oké elfelejtettem, elnézést érte.
Zoli105, Dunadan11:
Az SG fórumain továbbra sem szívesen látott dolog a warez. Megkérnélek titeket, hogy ezt már privátban intézzétek!

Köszönöm!

Ó láthatóan elég könnyen. 😊
Most mondanám, hogy tessék gyakrabban látogatni a fórumot, de elég gáz, ha már ilyennel kell reklámozni valamit.

akkor valami elérhetõség!😊 (amúgy crackelésnél mindet átraktál!?)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Megköszönném, de ha öszinte akarok lenni sztem nem ez a baj😄 már én is próbáltam vagy 3félét.😄
De hátha😄
én is sokat bajlódtam vele !:S Várj átküldjem a 2.601hez a crakcot !?😊

😮😮😮😮 és kinek és miért írta !?😮

Bakker, és én lemaradtam a mûsorról. 😄

Pedig érdekelt volna, hogyan jut el valaki a ToV rendelés kérdéskörétõl a náci kirohanásokig. <#vigyor>

Komolyan mondom 😄 nem tudom mit csinálok rosszul ,mert minden egyezik azzal amit leirtál, de ekkor sem változik semmi, netten acountot akar, net nélkül pedig mintha nem lenne crackelve, attól függetlenül honnan inditom😞😞.
Nem tudom mi lehet a baj ezzel a verzioval 1szer kb 1éve már játszottam, bár keveset.
Nem tudok jobbat keresek másik verziot.
De hogy bemountolva a játékot mert akkor nem lesz jó !

Várj én lüke nem mondtam még egy fontos dolgot ,bocsi !:S
Gondolom az asztalon levõ ikonról indítottad!?😄
Hát kérlek ez nagyon nagy hiba ,nem szabad !
Be kell menni a könyvtárába és az ott levõ ikonnal kell elindítani!😊
Na de felteszed újra (ha ne tán letörölted) 2.601ig patcheled megcrackeled (a 2.601es crackel) majd elindítod és a folytatásra katt(persze a magyarítást sem árt rádobni !😊 )
És ha elindul már pedig el kell indulni a akkor mehet rá az Eastern front , meg a Blitzkrieg !😊(szóval (nálam így van)G:\Program files\THQ\Company of Heroes és ebben a kõnyvtárban megkeresed az ikonját rákattintasz , elindul jó egy két vidi majd a folytatásra mész (continued) és akkor már játszhatsz is !😊 )

Sajnos nem ez lehet a megoldás, mert még igy sem indul el😞
Pedig bemountoltam még az mdf fájlt is.
Hiába nyomtam hogy retry érzéketlen maradt😞
Köszi a gyors segitséget😄
Sajnos tényleg nem eredeti.
Ezt már tanácsolták nekem , de lehet h akkor is olyan ideges lettem hogy nem a folytatásra (retry)re kattintottam.
Fel is rakom újra, és gyorsan kipróbálom.
Szóval nem eredeti , na akkor ahogy olvastam a 2.601-ig feltoltad a patchet!😊
A következõ lépes amivel telepítetted (Daemond Tools) azzal megnyitod újra , de nem teszel semmit , és akkor majd a lemezkérésnél rámész a folytatásra és elindul a játék !😊

Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni, a comppany of heroes tales of valorhoz.(Amit már 1szer régen játszottam ,de már nem emléxem hogyan raktam fel)
Jelenleg az a helyzet hogy megprobáltam telepiteni, 2féle módon:
1, fennt volt az alap és az opposing, és erre próbáltam felrakni
2, csak a talest raktam fel
Felpatcheltem 2.601 ig.Crackeltem is a megfelelö crackel , de olyan volt mintha meg sem tettem volna.
Az eredmény mindig ugyan az volt.
Acountot akart csináltatni vagy a meglévöbe beléptetni.Ha pedig kilöttem a netet azt irtam nem megfelelö meghajtó van betéve(mintha nem crackeltem volna)
Ilyenkor mit lehet tenni???
Nagyon várnám a megoldást , mert már eléggé felhuzott😞😞:
zsimborgo: a náci kirohanásaid moderáltam. Még egy ilyen, és jön a figyelmeztetés, azután a ban.

öööö hát akkor csúnyán le vagyok maradva !:S bezzeg a Panzers 1 és a 2 még mindig árulják !😛

Én innét rendeltem annó Anthologyt: http://www.thehut.com/elysium.search?search=%22company+of+heroes%22
Ahogy nézem sajna itt sincs már ToV, de tán írhatnál nekik, hogy várható e újabb adag.

Egyik helyen sem kapható már több mind egy éve.

Megrendeled esetleg CD Galaxisból (Pesten van) és egy ezres a kiszállítás !Vagy az 576-ból !😊

Sziasztok.
Annyiban tudnátok segíteni hogy meg mondanátok,hogy hol lehet megvenni a Tales of Valort.
Már mindenhol kerestem de valami probléma az ellátmánnyal : ),
Sziasztok! Olyan gondom támadt, hogy NHC mod vagy Easern Front mod esetleg combiner mod indításakor a játék néha meg megakad egy kicsit, és nagyon leesik az fps-em. Van hogy 10 alá is. Grafikai beállításoktól függetlenül. Azért fura mert eddig nem csinálta. A sima ToV 2.601-es patchel gond nélkül fut, ott nincs semmi reccenés, se alacsony fps. Ott megvan szinte mindig a 100FPS. MSI afterburner-rel rámértem a gpu kihasználtsága a modok alatt kevés. Míg az alapjáték közben mindig 90% körüli.
Szóval alapjátékkor full grafikán sem akad, míg a modoknál low-on is. Ötlet valakinek esetleg?

Igazad van , elnézést a tévedésért !:S

Kalóz verzióval a neten nem fogsz tudni játszani, amit Zoli105 javasolt, az nem netes játék, csak tunngle/hamacsi féle virtuális LAN a neten keresztül, amit csak haverrel tudsz nyomni, ha elõre megbeszélitek.

A netes játékhoz eredeti fog kelleni.

Csõ Gooooliath 😊
Ismered a Hamachit ugye !?😊 Akkor azzal NE mert ez enyhén szólva fos!
Ezt használd : Tunngle , leszeded felteszed majd sz oldalukon regisztrálod magad és akkor elindítod a prodit és létrehozol egy új hálózatot . Nekem sikerült csak a játék fagyott ki mert szar ezaz istenverte gép !:@:"( (és haverral tudsz játszani csak õneki is legyen fent ez !)