8857
-
sötétfaló #8050 Ez a gyors foglalás begyakorolt kezek alatt hihetetlen előny,és még azt gondoltam,az alapokat csak tudom,de nem.Köszi,hogy megosztottad velünk. -
NovaTerra #8049 Azt vedd figyelembe, hogy csak riflemen-el lehet ezt megcsinálni. -
stoat #8048 Ez az, kösz! Valamit rosszul csináltam. Gyakorolni kell. -
NovaTerra #8047 A 2v2-ben random azonos szintű társsal játszol, szintén random módon összerakott ellenfelekkel. 2v2 at-ban viszont két csapat játszik egymás ellen. Azaz egy társaddal (friendlist-ből) egy másik csapat ellen játszol. 2v2 at sokkal nehezebb pont emiatt, mert ott sok összeszokott páros játszik. -
NovaTerra #8046 Én erre gondoltam. -
Apa27 #8045 Sziasztok! Mi a különbség a Classik 2v2 és a Classik 2v2 AT Automach között?
-
stoat #8044 Próbálkoztam, lehet, hogy mégsem az -
stoat #8043 Köszönöm, erre gondoltam!
Viszont nem muszáj a következő foglalandó pontra klikkelni, be lehet állítani őket fedezékbe is. -
NovaTerra #8042 Nem tudom pontosan mire gondolsz. Ha arra, hogy foglalás közben az egyik rifleman elindul a másik foglalandó pont felé, azt a következőképpen kell csinálni: mikor a pont közelében vagy jobb klikk-kel elkezded a foglalást, azonnal jobb klikk egy távolabbi helyre, majd rögtön vissza jobb klikk a foglaláshoz, majd shift-jobb klikk a következő foglalandó pontra. -
stoat #8041 Sziasztok!
Meg tudnátok mondani azt az egér + billentyű kombinációt amivel foglalás közben szét lehet húzni az egységet? -
CAC #8040 Szia!
Nem vagyok képben custom map téren, de a Fansite-on Dragoon kolléga eléggé. Pont most írt cikket a témában. Szerintem keresd fel őt a kérdéseddel. Esetleg a linkelt oldal fórum részében találsz térképes szekciót is. -
Kotomicuki #8039 Igen, ilyet tapasztaltam az OF-ról (2.301(?)) a ToV 2.601-re váltva: az addig "tökéletes" AI a nehézségi szintjének megfelelően "hadakozott", míg a mostani sokkal "gyengébb" lett. (Lehet, hogy vissza kellett venni "belőle" a stabilitás miatt?)
A Blitzkrieg mod-ban (CoH v2.601-v2.602 alatt uú) is van hasonló "taktikája" az AI-nak, ami nagyon idegesítő, ha egy "társ" hülyül el így (a WM-s Goliath-ozik is még e mellé, ha kell, ha nem) - a Jeep-rush-olós viszont nagyon kemény PE ellen (MG-s -> gyalogság, Recoiless -> könnyű páncélosok ellen nagyon hatásos az elején; főleg vegyítve a kettő együtt).
Pe-ként, ilyen gyalogos-őrült ellen játszva a páncélozott autók és félhernyók eldöntik a meccset az első 5-10 percben és csak a bázislerohanáshoz kellenek a náluk nehezebb egységek: nem nagy kihívás így "nyerni". :(
Nálam csak azután "javul meg" az ilyen társ, ha lerombolják a HQ-ját és onnan van visszahozva. Akkor már "rendesen" techhel és épít mást is a bokorugrókon kívül. :S
...
OFF
Fiusnak:
Anyukám képes napi 8 GB forgalmat is csinálni YT-videónézéssel, így a mennyiségi korlátos netek szóba sem jöhetnek...
Havi +1-1,5k HUF-ért, tehát, összesen 3.5-5k-ért vannak a legócskább, izé, legolcsóbb, nem korlátos havi csomagok. :(
OFF
...
A Házigazda mobilszolgáltatókról alkotott véleményével a legmesszebbmenőkig egyet tudok érteni, sajnos! -
bayarder #8038 Szép jó napot uraim!
Egy kérdéset tennék fel:
Sajna kevés már a multi pálya (sima CoH 1.71 el játszunk) és szeretnénk bele tenni pályákat, eme pályákat amik sga kiterjesztésűek. Azokat hova kellene tenni? (company\WW2\data\ scenarions\ pl ide nem jó, sem az archives mappába....)
Ha esetleg bonyolultabb a menete annak is a leírását vagy linkjét megköszönöm.
A válaszokat tippeket előre is köszönöm.
Szép napot -
CAC #8037 Urak!
Én úgy vélem, hogy netkapcsolatról beszélünk. A vodafont felhozni ebben a témában kb olyan, mint digitális fényképezés címen a mobilos mocskokkal jönni.
Tessék már megtanulni funkcionálisan használni a dolgokat! Telefont telefonálásra, fényképezőgépet fényképezésre, internetkapcsolatot internetezésre használni!
Tudom, hogy manapság trendi okostelefonkodni meg mobcsinmindetmegoldani, de aki legalább minimálisan tisztában van a technológiai háttérrel, az a célnak megfelelő szolgáltatással fog élni.
-
Fifus #8036 OFF
Nekem is van barátom, aki vodanettel állandóan fel-le lépett msn-ről, RO be se engedi, Jagdflieger az, a Fansiteról, írt a technikaiba is anno.
A legolcsóbb net akkor is 2500, és 10Mb/1Mb 5 GB korláttal. Hadd ne reklámozzam.
OFF -
CAC #8035 Egy kezemen meg tudom számolni, hogy normálisan működő mod van. Én senkinek sem tanácsolom egyik feltelepítését sem.
Van egyébként, hogy csak bizonyos pályákon hülyül meg az AI. Próbáld meg másik map-on. -
Speedle #8034 Hali!
Feltettem a CoH-ot, minden kiegészítővel együtt, 2.601ig patchelve van, ehhez szedtem le egy NHC mod-ot, frankón fut, nem is azzal van a baj, hanem hogy a az AI nem csinál járművet, se Jeep, se tank, semmi az ég világon, only gyalogossal jön, de abból legalább vagy egy millióval :D valakinek ötlet, hogy miért lehet ez? :D -
Kotomicuki #8033 Akkor az egy elit cég, de ennek ellenére én azon jelenségeket tapasztaltam/tapasztalom - nem az inviteleseknél! :D
OK! :) -
CAC #8032 Az Invitel helpdeskjén dolgoztam. Többek között ezért is tisztában vagyok 'némileg' a dolgokkal. Már az első mondatod is elégé vitatható, így szerintem ezt tényleg ne folytassuk! :) -
Kotomicuki #8031 Az olcsóbb mobil-net-ek 5-10 percenként bontják a kapcsolatot, ha nem kezdeményezel "hívást" addig (2 "szolgáltatóét" tesztelhettem idáig) és az e-mail-hoz is kevésnek érzem őket (YT-videó akad rajtuk), ill. az ismerősöm díler-e sem jó, mert a folyamatos net-elérése max. 45-60 perc, azután ledob, mer' nehogy má' 'letőtcsenek' vele... - hiába, ez csak egy gyarmat, ahol csak rabolni kell, szolgáltatni már legkevésbé se...
A kábelesekkel sem voltam megelégedve, bár ott inkább csak a sebesség volt gyalázatos a "vállalt minimum"-hoz képest, a szakadás ritkább volt.
De már megint eltérítettem a totyikot a csapásiránytól, ha ezt Anyukám megtudja... ;)) -
CAC #8030 Ezt a játékot még dial up-os vagy isdn nettel is majdhogynem játszhatod. -
Kotomicuki #8029 :))
"Ákciósan!" , de amúgy, ha nincs közvetlen konkurencia, akkor még ennek is a duplája. :(
Magyarországon garanciát nem kell vállalni semmire sem, ha vannak kapcsolatai az illetőnek, vagy a cégnek, így a magasabb sebességű internet-csomagok sem életbiztosítások (vmi mondvacsinált indokkal mindig a szemébe röhöghetnek, büntetlenül, a fogyasztónak). -
Fifus #8028 Oké, 2-3000-ért. -
Fifus #8027 Normális netet havi 1-2000 forintért kapni. -
Kotomicuki #8026 A leírtakkal egyetértek.
De ehhez a játékhoz még egy normális net-elérés is szükséges, ha már van eredeti példány, mert az igazi szépsége ott mutatkozik csak meg: net nélkül, AI ellen nem olyan élvezetes. -
Fifus #8025 2 euro volt a játék nemrég, ha mindenáron warezolsz, akkor kicsit értened kell legalább egy crack mappa másolásához is. Nem győzzük elégszer leírni: ez a játék megéri az árát, még az új árát is akár. -
DonCarlo88 #8024 hello sracok. letoltottem a COH-Tales of Valor-t.imadom ezt a jatekot, mert alapbol 2.v.h. fanatikus vagyok.az a problemam h az elozo kampanyokat akarom kikodolni.az elso reszet kitudtam a CoH-t....de az Opposing fronts-ot valamiert nem tudom sehogy sem..:S Ha volna valaki aki le tudna nekem irni pontrol pontra h mit csinaljak mert nem vagyok egy nagy szamitogep zseni. Probaltam mar valami Mini Image-eket letolteni....az elsot ugy tudtam kikodolni...de az Opp.Fr.-t nem tudom sehogy sem...:S Legyszi ha valaki tudna segiteni akkor nagyon halas volnak.Elore is koszonom -
Kotomicuki #8023 He-he-he: Blitz'-ben Volks-okat dobálnak ki gyógyhelyek, amik még sérülékenyebbek, 300 MP-ért, mint a CoH-s bunker - de dupla akkora a felgyógyító sugaruk, mint az USA változatoké, ehhez már csak a kapitány (menekülési pont) és a 251-se (reinforce képesség) hiányzik a tökéletes, csatatéri egységfelújításhoz...
Viszont, 1v1-ben szépen pop-limitbe lehet hajszolni az ilyen játékost pár cuting-al - a CoH-ban továbbra sem számít bele a pop-cap-ba a MG-Nest, így "szabadon" lehet rakosgatni, ha van rá keret... -
Kotomicuki #8022
WG vs. Ákos, Fifus (és "segítője") tálalásában a Fansite-on: csodálatos!
Itt valóban kijön a (PIO,) Volks -> Grenadier és az (Engi,) Rifleman -> Rifleman különbség és a WM vet-rendszere is az Axis-nak kedvez - ha van anyag rá!
A sebesült-gyűjtő épületeteket eddig csak azért többszöröztem, mert az egyik elvesztése után sem veszik el a már összegyűjtött legénység, ha maradt még legalább egy belőle. De ezen példából kiindulva... ezt Blitz'-ben is kipróbálom, bár ott a WM is "normálisan" veteződik és a gépek könnyedén elsöprik a támogatás nélküli gyalogságot (meg 550 MP a bunker, de jóval tovább is kitart a 4.02-n, és a FLAK is drágább).
Hhmm, ez érdekes lehet többjátékos módokban: hamar összejöhet PIO/Volks-kból a Grenadier-ármádia, költséghatékonyan (benzin biztos marad a fejlesztésekre, épületekre és gépekre, ha mégsem válna ez be...), ha az egyik játékos erre a "harcmodorra" gyúr, miközben a társak is "etetik" a gépezetet. :))
Na meg, pont ezért adok ki tűzparancsot az ellenfél felcsereire is, ha épp nincs más célpont a közelben, még ha tiltja is ezt pár nemzetközi egyezmény.
Ha nincs FLAK, akkor a 200/15-s MG-Nest is jól fogja a gyalogságot (sohasem egymaga/egyedül): nem is az öldöklés lenne a lényeg, hanem a fekszik-hazafut ismétlése ("kikapcsolni" az ellenfél haderejét) és addig mehet a flank + base rape, gépekkel... de manpower (és fuel - meg még távoli pop-cap) nélkül ez is csak egy fikció. :) -
#8021 Steam pl. -
zsimborgo #8020 Sziasztok.
Egy olyan problémám van,hogy a játék kulcsom nincs meg elhagytam valahol a cd-tokot amin volt,bár már kétszer megvettem már a játékot(egyszer kaptam a videó kártyámhoz majd megvettem az Opposing fronts legutóbb meg a sima Companyt ami szerintem az utolsó darab volt Magyarországon és az is Finn volt,meg adtak hozzá külön egy kis füzecskét amiben a játékról készült kézzel rajzolt képek voltak,A régi cd példányaimat pedig bannolták egyszer a tesóm gépére is telepítettem fel és ez miatt majd az opposing megjelenésével base jump miatt.)Tehát az a kérdésem,hogy mi ilyenkor a teendő.Vagy vehetem meg harmadszorra.
Régi bajtársatok Laca. -
CAC #8019 Ha jól emlékszem ott inkább a fejlesztési folyamatokkal volt gond, amit némileg tévesen ítéltél meg.
A CoH hibajavítására vonatkozó nézeteid én is osztom. -
CAC #8018 A Fansite-on van szlengszótár. -
Apa27 #8017 Sziasztok! Annyi, de annyi rövidítést használtok a CoH-ban, hogy csak na :D Leírnátok részletesen, hogy mi micsoda?!? :)
Pl.: PE-- Panzer Elite
AT-- Anti Tank stb... -
Kotomicuki #8016 Hhmm, ezzel, mármint a registry-bejegyzésekkel, volna kapcsolatban az, hogy nem tudok minden replay-t megnézni, amit a Fansite-on linkelnek a Fiúk?! Predi Reborn-osa hibátlan, míg WG 2v2-jéből az egyik ellenfél "hibás", míg a többi három jó.
Mondjuk a frissen újrarakott, majd v2.602-ig felpatch-elt CoH-n nem próbáltam ki őket, csak miután a Blitz' telepítve lett - természetesen az alapjátékot indítom a visszanézésekhez, nem a Blitz'-st.
Azért trollkodnék óvatosabban ebben a témában itt, mert már volt egy kisebb és mindkét fél részéről, utóbb fölöslegesnek tartott vita egy ilyen kérdésre adott válaszom nyomán. :)
Nos, ott már céloztam arra, hogy a Relic jobban is összeüthette volna ezt a jó játékot, vagy az alatt a hosszú idő alatt, amióta kint van a piacon az ilyen és ehhez hasonlatos hibákat, amik a mai napig kísértenek, már rég kijavíthatta volna... de ne kezdjük el megint, Peace!
#8015, Maldruk:
[URL=http://www.moddb.com/mods/blitzkrieg]"Ehun van egy link, amiből több másik link nyílik, ezeket tő'ds le!"[/URL] (Amikor ezt meghallottam, pár éve... ennyire "He?!" azért még én sem vok, de ezt nem tudtam kihagyni! :)) )
Na, a lényeg, hogy az oldal második felének eleje tájékán, a "Latest Downloads" cím alatti linkekből kell neked a 4.02-s Update. Ha multit akartok játszani, akkor a 4.02b Update is kelleni fog. A v4 Mappack meg akkor kell(ene), ha kevésnek érzed a 3v3 és 4v4 pályák számát az alapmod-ban. (A Battle of Halbe pálya végre működik az új Blitzben!)
Ezeket minden, a multiban résztvevő gépen telepíteni kell, tehát az Öcsikédén is, hogy minden gépen azonos változata legyen a mod-nak. (Nekem, innen gond nélkül lejöttek.)
A 4v4 nálam is szaggat, a 2.52-köz képest nagyon észrevehetően, pedig már alig van 1-2 opció, ami nem minimumon áll. :(
Azért én a helyedben a Google C.-t - és minden mást - is kilőném a játék idejére. A CoH mellett még lehet, hogy nem okoznak észrevehető lassulást, de a Blitz'-nél már bezavarhatnak a sebességbe és a stabilitásba. -
Maldruk #8015 izé feltettem ujbol a 4.0-át és megy 4v4 kicsit szagat de nem vészek a microt nem befolyásolja..... xD és grafot se kellet állitani..... Én alapal szoktam jatszani csak öcséimel lanon szorakozunk a modokal x).....
a 4.2 patch vagy javitást- hol tudom leszedni? néztem de nem enged tölteni xS.... És köszönöm a segitséget x) -
CAC #8014 Miért ne lenne szabad a témához hozzászólnod? No meg miért baj, ha levesz a grafikai részletességből? -
CAC #8013 Én senkinek sem ajánlom, semmiféle mod telepítését, legyenek akár olyan jük, mint a Blitzkrieg vagy épp az Eastern Front.
Rengeteg hiba előjön az alapjátékba, amiért a mod-ok meghágják a CoH-os regisztri bejegyzéseket.
Kétszer raktam fel eddig mod-ot, két CoH reinstall lett hosszú távon az eredménye. -
Maldruk #8012 Most telepitem ura a blitzet.... De örülök az uj 1.5 EF-nak mert az már nem dobál le xD. Meg nézem az uj patchel ami ki jöt blitzel aztan szütyögök..... elméletileg 180gb szabad helyem van még..... a 300-ból.... töredezetség mentesités nyár óta nem volt...incs patricionálva a gép, vagyis ha arra gondoslz nem szedtem c-d-e-re csak c-m van vagyis 1 patricio vagy mi xD..... egyedül a google chrome szokot menni mindig..... -
Kotomicuki #8011 ...és az utolsó kérdés:
Ugye, v2.602 a CoH verziója, amin a 4.0x Blitzkrieg-et futtatod? :)
(Az OF - CoH v2.301 - és a Blitz' 2.52 - CoH v2.601 igényű - általam való házasítása okozott hasonló effektet, csak az már a program indításakor, egyből. :)) )