8857
-
Fifus #7970 Ilyen problémával mi is küzdünk, pedig nekünk rendes honlapunk és közösségünk van. Fenn, a magyar fansite. -
jetan #7969 Hali!
Ha valakinek van kedve hamachin keresztül COH-ozni az írjon rám bátran. Eddig 3-4 fős a csapat, de minnél több annál jobb.
Üdv,
JETAN -
hitman090 #7968 Nagyon Köszönöm!!!!!!!!! -
#7967 http://www.supergamer.hu/company-of-heroes-anthology-games-for-windows-p-4689.html -
hitman090 #7966 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet megszerezni a COH eredetibe kéne mind a 3 esetleg ha tudtok online boltot pls linkeljetek legjobb lenne vmi 3 az 1 be csomag vagy vmi nem tudom van e ilyen? -
ervin398 #7965 hello nekem van egy kis gondom a company of heroes -al jatekban kb 10 perc mulva elö jön hogy relic problem meg hogy kuldjem el nekik mi a hiba mit tegyek elkuldtem es nem segit a jatek eredeti a segitseget elöre is köszönöm. -
CAC #7964 ...no meg semmit nem ér s vetes grenek ellen. És akkor még a táposabb storm vagy kch meg sem lett említve.
Egyébként meg M3 az isten. :D -
Fifus #7963 Én két M3-at nem gyártanék, inkább WSC-ből MG és sniper és mortar. Illetve akna minden fontosabb ponthoz. Mikróigényesebb, de figyeld meg, hatásosabb.
Callio marha messze van amúgy is, rengeteg CP és MP. -
szoszibá #7962 Szia! Nekem általában, ha csapatban játszunk az HMG szokott beválni, de abból is legalább vagy 3. Jól elhelyezve nem sétálnak át rajtuk úgy, mint ha csak 1 lenne. És ott van még az M3 Halftruck-ra megvásárolható quad ágyú ami igen szépen eszi a gyalogosokat. Távol kell tartani őket, szép messziről had osszák. Ebből is jobb ha legalább 2 van. Nem mellesleg reinfolhatsz is mellettük. -
bgabor #7961 Igaz, köszi. Nyilván a karbantartások miatt hezitált, most már jó.
Viszont lenne egy kérdésem:
USA-val Wehrmacht ellen játszva mit lehet tenni a wehr infantryblob ellen? 3-4 Grenadier, Elite armorra vetezve? Sajnos a vetezett BAR-os, gránátos Riflemanjaim nem bírnak velük. Mi az USA fegyvere a blob oszlatásra?
Ugyebár fordított helyzetben könnyű dolgom lenne, a Wehrmachtnak számos fegyvere van a tömegoszlatásra. Kezdetben lehet Pumával és Nebellel dolgozni, később jöhetnek a komolyabb blob oszlató eszközök, mint a Walking Stuka és az Ostwind.
Viszont USA-nál nemigen tudok ilyen bloboszlató cuccról, talán az egy Calliope lenne hatásos, de az ugyebár doktrína egység, és én nem játszom armor doktrínát.
-
CAC #7960 Tévedés. Ha nincs net kapcsolatod, vagy offline a Relic szerver, kell a cd.
Lásd itt. -
bgabor #7959 Mi van mostanában a COH-al?
Elvileg ugye betett CD nélkül lehetne játszani. Ehhez képest minden tetves indításkor CD-t kér, sokszor nem enged bejelentkezni, ledobál a relic szerverről satöbbi.
Egyébként eszméletlen hogy mennyire visszalépés a COHO után. Nincs 3v3 és 4v4 automatch, a legtutibb COHO ranked mapek nincsenek benne a ranked listában, így rankedolni se lehet rajtuk. A szarabbnál szarabb ranked mapok közül kettőt lehet kikapcsolni. Az online rendszer, chatszobák, hasonlók is egy vicc a COHO-hoz képest. Remélem ezeket a funkciókat beépítik majd a COH2-be.
Sokan a COHO csődbemenetele után a Relic bírtatására azért vettek COH-ot, hogy folytathassák a játékot. Nyilván sokan nem vették volna meg, ha előre tudják, hogy az alap COH kábé a töredékét tudja online játék terén, mint a COHO, és csak éppen a kedvenc meccseiket nem fogják tudni játszani vele(pl: ranked az új 4v4 mapokon stb). -
CAC #7958 Szívesen.
A másik felvetésed meg helyes. :) -
sötétfaló #7957 Hali.Köszi CAC.Nekem is hasonló a problémám,de valszeg a karbantartás elhúzódása miatt lehet,mert volt az utóbbi 2 napban--remélem-,és akkor is ezt írta ki,szóval türelem:) -
bgabor #7956 Sziasztok!
Próbálok belépni a COH-ban a profilomba, és ezt az üzenetet kapom:
"This profile is currently busy, please try again shortly."
Mi ez? Hogy lehetne foglalt a profilom, amikor csak az enyém? -
CAC #7955 Szia!
Régebben minden adás után feltettem ide. Aztán rájöttem, hogy felesleges a meccseknek külön aloldalt szerkeszteni, mert a procaster oldalán ott vannak archivban.
Ezt a honlapról is el tudod érni. Kattints az élő közvetités videó lejátszó ablakára, ami elvisz a procaster oldalán lévő CoH szekcióhoz. A videó lejátszó ablak alatt megtalálod a Latest videos részt, ahol ott lesznek a korábbi adások.
Sajna most szerdán pont elmaradt. :S -
sötétfaló #7954 Hali.Hol lehet utólag visszanézni a szerdánként esedékes közvetítéseket?Mert a youtube-on csak hónapokkal korábbiak vannak.Köszi. -
Fifus #7953 Barátom, Te jártál már a magyar fansite-on? A bannerban van a linkje,csak mert páran játszanak még vele... -
BAk3R #7952 Hello,
ha valaki szokott még vele játszani, az legyen már oly kedves és vegyen fel steam-en, aztán játszhatnánk, mert nem sok COH-os ismerősöm van. köszi.
steam id: bakerhun -
Kotomicuki #7951 Mivel senki sem szólt rám, hogy már megint tévedtem, ezért magamnak kell korrigálnom a hibám. Tehát (PE esetében, de az árfolyam WM-ra is igaz):
- 480/60 (manpower/fuel) a kezdő ára a Pz. IV E-nek (alapegység), erre jön még 50 muniért a kötényezés
- 500/80 az F2/F8 verzió (SE - 2.54-ig(?), Luft dok), amire szintén 50 muni az oldalvédelem
- 550/100 a H változat (PzJ dok), ami már eleve kötényes (idegőrlő kivárni, amíg összegyűlik rá az anyag..., itt csak 25%-kal lehet gyorsítani a Pz IV-k előállítását, 1 CP-ért, míg a WM szekció a költségeken is spórolhat a Blitz dokkal, 2 CP-ért)
(A 2.54-ben még 25-25 muni és a fejlesztés idejére helybe topi kéne a 25 munis HE és 50-75(?) munis páncéltörő gránát későbbi használatának lehetőségéért, amit az újabb verziókban már eltöröltek és alapból használhatók az opciók, ha van rá keret.)
...
A FJ és GJ 600 manpower-es (6 pop cap - v2.54) egység, ami 15-20 másodperccel a ledobása után, miután felvette a két csomagját - ha a "akadályba" dobja őket az egyén, akkor matathat az egérkurzorral, mire meglesznek...), már teljesen felszerelt. 1 + 2 CP után már képezhető az egyik, +2 CP a másik (szabadon választott a sorrend, bár a nekik +1 vetet adó fícsőr, 2* +2 CP-ért az FJ ágán van), ill. 2 CP a Pz. IV F2/F8.
A videókon néha kissé pazarlóan áldozzák be az egységeket az ifjak - az én mértékemmel mérve - , még ha értékes időt nyernek is ezzel. (A Blitz-ben minden egység veteződhet (úgy tudom, hogy 5 a max. - nekem ennyit sikerül elérnem), ill. a lőfegyvereiket is squad szinten kell, hogy megvegyék - nincs minden rifle-re egységes BAR 90 muniért (csak a gránát és a sticky fejlesztés hat minden egységre), hanem rajonként ennyiért kell rájuk fejleszteni, ahogy az Assault PG is csupaszon (98k) kezd, majd kap 2 db, 50 munis opciót a G43-ra és az MP44-re...) -
Kotomicuki #7950 Bázsemoj! :D
Ezek alapján (v4.0 - vélhetőleg):
Allied oldal
Axis oldal
- piszok gyorsak lettek az egységek! (Nálam még percekkel előre kellett tervezni, hogy kitartsanak a fronton a csapatok a Pz. IV legyártásától a beérkezéséig, míg itt, szinte szárnyal és "azonnal" ott van a pálya túlvégében! - a szabályzat tiltotta a motor indokolatlan túlterhelését, amit, saját érdekükben, hogy ne robbanjon le úton-útfélen, be is tartottak a kezelőik, tehát a max. sebesség az eléggé elméleti jellegű volt...)
- a Hegyivadászok és az Ejtőernyősvadászok még mindig nagyon jól használhatóak PE-nél (Az FJ (FG42 + Pz.Schr.), szvsz, főleg a Brit BrenC, Stuart és a Kenguru ellenében, azért korábban kell, hogy jöjjön a Gebirgsjäger-nél (G43 + MG34/42).)
- az 550/60 -> 390/45 ár csökkentett (mass production), "szoknyátlan" Pz. IV E/F1 a v2.54-ben már 2 bazooka találattól megmakkant (szemből kapva max. 3), míg itt a 4. után is vígan lövöldözik, pedig nem vetes (Átestek volna a ló túloldalára a Fiúk?!)
Lehet, hogy mégis maradnom kellene a CoH-ra még nyomokban emlékeztető v2.54-nél?! :S -
Kotomicuki #7949 Notyak! Már v4.01-nél jár a Blitzkrieg mod! :O
Gyanítom, hogy szépen növekszik majd a verziószám, ahogy (remélhetőleg) javítják a hibákat.
A 'Battle of Halbe' pálya, vajh, játszható-e már, mert a v2.54-emben még nem igazán lehet befejezni?! -
tttttom #7948 Helló! Kéne egy kis segítség.
Tudna nekem valamelyikőtök linkelni egy mód manager progit a coh-hoz, hogy ne kelljen szarakodni a modok telepítésével? Neten kerestem, de semmi értelmeset nem találtam... -
Fifus #7947 Relic Online név van beírva a tagok profiljába, jóformán bárkinél láthatod. COHO-ban is úgy volt a tagfelvétel hogy : /add friend. Ha kitöltöd Te is a profilodnál, felvehet bárki a Fansite-ról. -
bgabor #7946 Én is innen rendeltem néhány hete, de az online játékhoz nem kell az Anthology, a 2K-val olcsóbb Tales of Valor is bőven megteszi, bár az most éppen nincs náluk raktáron. Viszont a láthatóan Google fordítóval magyarosított termékleírásuk nem kicsit gáz. :D -
bgabor #7945 Mi az az RO név? És hogyan vegyek fel valakit friendbe, ha éppen nincs online? És honnan tudom meg, ki milyen néven fut?
Bocsi a sok hülye kérdésért, azt hittem a COHO után minden egyértelmű lesz, de nagyon nem. -
#7944 tapasztalataim szerint hiánycikk volt mostanság a játék kis hazánkban, ha valakinek esetleg kedves szottyanna eredetire, még van raktáron:
http://www.supergamer.hu/company-of-heroes-anthology-games-for-windows-p-4689.html -
ezuri #7943 Hali
van egy kis gondom az Eastern Fronttal. Updateltem 1.4-re és skirmish közben egyszer csak kilép a játékból és egy cras üzenetet kapok. már többször újratelepítettem. mitől következik be a hiba?
-
Fifus #7942 Mindenkinek van RO neve is, szerintem a Fansiteról senki sem utasít vissza, ha felveszed friendbe. -
Maldruk #7941 Én mostan fenn vagyok. 2-3 hete keztem és eddig 2-er játszotam ember ellen xD 1 győzelem 1 vereség xD -
bgabor #7940 Olvasgattam a fórumot, de még mindig nem tudom, hogy találhatnálak meg titeket online. Fix időpontokban játszotok? -
Fifus #7939 Tényleg, akkor viszont tényleg gáz a BP szoba, ha 20-ból 20 nem válaszol. -
CAC #7938 Ha játszik valaki, akkor nem lesz bent a chat-ben. ;)
A többivel egyetértek. Vagy cseréljetek profilt itt, de ami még jobb, menjetek fansite-ra, ott a fórumban ott a RO profil neve...szóval akár kérdezés nélkül is tudtok barátocskákat verbuválni. :) -
Fifus #7937 Javaslom nektek a magyar Fansite mihamarabbi felkeresését, fenn a link a bannerben. A BP szobában lévő max 20 emberből 19 biztos játszik, egy meg nem mer válaszolni. A BP szoba nem GR Fansite szoba, ahol a 150 emberből 10 biztosan beszélget. -
Maldruk #7936 Bgabor nekem is feltűnt h nem hajnaldoak semmit reagálni a Budapest szobában az emberek. Egy magyar van fent nekem friendben a többi holland.... Azok legalább reagálnak az embernek.
Ha gondolod vegyél fel friendbe, ugyan ezen a néven futok ott is.
igen hiányzik a 3v3 meg a 4v4 party xD. -
bgabor #7935 Amúgy a játékban hogyan lehet friendekre szert tenni?
Nézegettem a budapest chat szobát, hát kommunikálásra alkalmatlan, senki nem ír vissza, az üzenetek nincsenek időkódozva stb. Invelni se lehet 3v3 4v4 partyba az embereket.
Az egész online kezelőfelület valami hihetetlenül fapados így a COHO után, lövésem sincs, hogy találok egy szem online emberkét csapattársnak.
Az meg külön nevetséges, hogy egyrészt a játék nem tud 3v3 és 4v4-ben automatcheket összerakni, illetve hogy a legnépszerűbb COHO pályák (Steel Pact, Refinery) nem kerültek be az automatch listájába.
Mikor megvettem a játékot nem gondoltam hogy a COHOban megszokott legalapvetőbb featureök is hiányozni fognak. Miért nem bővítették ki egy kicsit a lehetőségeket a legutóbbi patchben? Elvégre több mint fél évet dolgoztak rajta! -
Maldruk #7934 Flak-ra gondoltam xD. De akkor ez unfair, mivel a britnel a bünker és embernek számit mint minden védelmi épülete xS. De azokat meg lehet semmisiteni, no mindegy, köszönöm a választ x) -
Fifus #7933 PE-nél nincs PAK 38, de a lényeg, hogy ők egy egység, "kiküldeni a unitokat, és megsemmisíteni az egységet nem lehet úgy, mint az épületeknél a delete gomb. -
Maldruk #7932 Köszönöm. Még egy apró kérdés, mivel elárulták nekem hogy dupla delete gombal semisitem meg a bunkerokat brittel.... És a Panzer Elitel a Pak 38-asbol és a Pak 88-ból hogy küldölm ki a legénységet vagy semisitem meg a lő állást? -
Fifus #7931 enter/r és a szöveg a whisper