Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

srácok kalóz verzióval tolom...2.601 patchel tudom tolni a neten is akkor? Ja meg,van e társaság..akikkel lehet tolni?
Mondjuk attól inkább még nagyobb láma lesz. 😉

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

DAFFANGER
Használj cheat trainert azt nem leszel láma whehehe<#idiota>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

HALIHÓ !!!!!
az milyen már hogy az alapjátékkal 3 skirmish-t játszottam és még az ízivel sem bírok.....😄

inb4 mer láma vagy
Késõre jár, meg nincs aki (fel)vigyázzon rám... <#hehe>
Bocsi! <#worship>

Amúgy a modokban nincs hadjárat, de lehet velük multizni, ha az azonos verziójuk van a fent a gépeken.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Király! Csak nem a kérdésére válaszoltál.
Már a hadjáratba is bezavarhatnak a modok, így azt inkább az alapjátékból ajánlott játszani - a Blitzkrieg és az Eastern Front (vagy bármely más, "normális") mod külön indítóikont és ahhoz tartozó paraméterezést használ, így az alapjáték a "régi" ikonnal, vagy parancs-fájlal indítható marad azok feltelepülése után is.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Akkor azon az oldalon csak az alapra keres rá ! Hát ezek a modok inkább a skirmisben használatosak , meg némelyik a kampányban ! Multishoz hát nem tudom !:S (mivel nekem nem eredeti ) De mindenképpen 2.601ig patcheld fel és ezután rakd rá a modokat (ajánlani tudom az Eastern frontot meg a Blitzkrieg modot !)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Gatti
és ezek a modok csak multiba jók? vagy hadjárat is van benne?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
értem köszi az infót 😊
Nekem az alap van meg.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

www.moddb.com-ra felmész beírod a keresõbe hogy Company of Heroes OP ozt majd kiválasztod és rámész a mod fülre sok mod és egyéb kiegészítések is vannak ott ! (2.601 es verziónak kell kenni a játéknak ) Bár függ attól hogy melyik van meg (az alap ,OP, Tales of Valor ,vagy a Gold(mindhárom játék egyben ! )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Gatti
üdv!
Most kezdtem nemrég a játékot, leírná valaki h mennyi mod vagy kiegészítés van hozzá?😊 valamint multiba lehet e játszani?

Eastern Front nagyon nem jön be. 😄 Valami óriási fölényben vannak a ruszkik. Kicsit lehetne finomítani a modon, mert ez így nem élvezhetõ. Haverom is simán veri a hard computert többinél, de itt easy-t nem tudjuk sehogy legyõzni...

X360: Legrant91

Itt a #7727-ben írtakat másold be ide a cikk alá válaszként.

Szóval lehetõség szerint helyben legyen kitárgyalva.

Egyébként hogy lett neked 3 büntetõpontod?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Sajnálom, de nem értem, mire gondoltok.

Akkor már csak bgaborra várunk, hogy elkezdje. 😊

Hector Troy
nekem ok

every_body_tells_a_story

bgabor, Hector Troy:

Tudom fura kérés, de beírnátok a szóban forgó cikk alá is ezeket? Tehát elõször Gábor a kérdést, majd Hector az összevont választ.
Csatoltam hozzá egy fórumtémát, és jó lenne, ha az ilyen kérdések rögtön a vonatkozó cikk alatt jelennének meg.
Köszönöm!

Egyelõre még csak tesztelem a technológiát. Ezután is szívesen veszem, aki csinált már konkrétan ilyet, mert rengeteg oldalt, programot, módszert kipróbáltam már, nem sok eredménnyel.

Mikor szokott lenni az élõ közvetítés a Live Scream-en ???
Hector Troy
Helyesbítés a végére: elég köztudott, sokan ismerik, de fõleg akik nem mindig csak M10-zel nyomulnak.

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Úgy, hogy az Hellcat cikk, és a bugokat nem szeretem sem cikkbe, sem leírásba beleírni. A jelenlegi verzióba például ha lerejted az M18-at, nincs az a detektor egység, vagy sima unit amely észreveszi. Ezt sem akartam beleírni, elég köztudott, fõleg aki nem mindig csak M10-zel nyomul.

every_body_tells_a_story

Izé, hogyhogy a Wolverine-Hellcat cikkben nincs megemlítve, hogy a wolwerine-re a játékban egyedülálló módon nem hat a movement accuracy penalty?

Már sikerült megoldani a problémát😄 Cheat kódokok vannak a játékhoz mert olyan furcsa a ez a rendszer. VAgy az üzemanyag kevés, vagy valami más és olyan kevés katonát lehet képzeni tankot szinte alig. Szóval van valami cheat erre, amitõl élvezetesebb lehetne a jéték?
Szia!
Persze, de sajna itt warezban, törésben nem segíthetünk.
Keress rá gugliban!

Sziasztok! A játék feltelepítése után, mikor elindítom kiírja hogy valami fiókot kéne létrehozni, De én nem akarom mert nem szeretnék online játszani. De a baj az hogy amíg nem csinálok fiókot be se enged a játékba. Van valami megoldás erre?
Nincs benne hiba, csak sajna még nincs feltöltve teljesen a cikk. 😊

Köszi, de majdnem kiolvastam már az oldalt. 😄
Egyedül a harc a sniper ellen-t nem tudtam, ott valami hiba lehet. innen pedig jön a cikk. ennyit ír ki. De jó kis oldal, sok új infó van benne. Pl. hogy az oldalkocsis motor, meg a swimmwagen hamarabb leleplezi a tommy snipereket stb. Úgyis csak németekkel fogom tolni, csak kampányba leszek szövetségesekkel is.

Látogass el a magyar CoH fansite-re, ott rengeteg kérdésedre választ kaphatsz. 😊

bgabor, hatec: a csúnya szavakat, személyeskedést kéretik a jövõben mellõzni!

Tavaly vettem meg havernak a CoH Anthologyt és azóta jómagam is a játék szerelmese lettem. Számomra a remek hangulat, fantasztikus grafika, szuper játékmenet megteremtõje. Csak sajna kb. nyárra lesz olyan gépem ami el is bírja, a mostani már 6 éves (XD).
De csak nekem tûnik úgy, hogy a németek lassabban tudnak fejlõdni, míg a britek csak manpowerbõl csinálják a páncélozott jármûveket?
Remélem még lesz elég multi játékos, mire meglesz a gép. 😄

Balance-al nincs gond, csak tudni kell vele játszani 😄
Én várom hogy vége legyen a coho-nak, mert nagyon nagy **** szerintem. Egyedül az ability összeválogatás tetszik benne, de a többi nem. Se a hero egységek, se a perkek, meg ugye nincsenek benne britek meg PE. A régi tov volt a jó.

Más.

Eddig tunngle-t használtunk Tov-hoz, de havernak valamiért elkúródott. Ha belép egy szobába nincs benne senki, nem látja a szevereket, és a netet is elkúrja a tunngle. Egyrészt ha valaki tudja mitõl lehet, írja már le a megoldást, vagy ha valaki tud valami hasonló prograom amivel lehet játszani, azt is írja már le 😊 Garena-t néztük még, de abba nincs coh. Gameranger-be meg csak a régi coh van, nem a tov.

Más. 😄

Eredetibe tényleg 8k a tov?? Annyit nem adok érte, de vhol hallottam vmi 6$-t érte. Errõl tud valaki valamit?
Apám, fenn a cikked a honlapon, ez gyors volt.

Jó a cikk Odd, gyere regelj a Fansite-ra is, Cac szorít helyet a modoknak is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hadd kérdezzem meg, hogy mûködik ez a rendelésesdi? Nyissak egy számlát, eurósat vagy dollárosat és kész? Paypal megbízható? Az extended downloaded services mit jelent? Mert azzal és a tax-szal együtt $11,98-at akarna fizettetni.

szevasztok

Lenne egy kérésem/kérdésem!
szóval minap felraktam a tört verziójú CoHToV ot meg a blizkrieg módot!Na de az a baj nem tudom elindítani mert kéri folyamatosan a lemezt!Na már most anno megvolt a ToV és játszottam is (tört verzió) csak amit belinkeltek hogy ezt meg ezt kell csinálni már nincs fenn neten!Arra emlékszem hogy volt egy mini image kép azt leszedtem de volt valami regisztrációs fájl is de azt nem találom sehol nincs fenn neten...esetleg valaki tud ebbe segíteni?
Viszonylag sok magyar játszik. A multiban jobb a balance, mint a coho-ban. Szerintem megéri. Arra készülj fel, hogy itt az átlag játékos tudása magasabb, mint a coho-ban.
Mit gondoltok érdemes megvenni a coh goldot? 1000ft nem sok érte, de nem adok ki feleslegesen pénzt. Arra lennék kíváncsi, aki szokott multizni mennyire jön be neki mostanság és magyarok aktív létszámáról mit tud mondani. A COHO-ban több honfitárssal is megismerkedtem, eléggé be is jött a játék.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

AndrewT
@hapi, @szoszibá
az a baj, hogy koncepcionálisan túl jó a CoH, csak néha a balance problémák miatt tûnik problémásnak, de a lényeg az, hogy ez egy olyan magas léc, amit szerintem egy második rész sem tartalmilag, sem újításokkal, sem sehogyan nem tudna minõségi színvonalon lekövetni, már ha ez érdekli bármilyen szinten a kiadót. a ToV óta amúgy is nimbuszrombolás folyik, szóval talán jobb is, ha második részt nem erõltetnek, csak néha néha szánjanak egy kis idõt az elsõ rész utógondozására...

Szia Békefi! CoH Fansiteon irtam a brit 1v1 taktikai kérdésedre. Nézd meg! Érdekel a véleményed
Egy jó replay, bevezetõ pofázással:http://www.hungarian-titans.hu/index.php?option=com_agora&task=topic&id=25&p=9&Itemid=2#p450
Helló Cac, Bekefi, Fifus!

Köszi a tegnapi "lehetõséget". Remélem még ütközünk fent. Stonewall téma bejött, reméljük legközelebb Cac-nak is!
Szép napot!
Sztem nem viszik tovább ezt a francsájzt!

Ez csak az én saját meglátásom, az utóbbi évek tendenciáját követve, és látva a cég másik hasonló progijával (warhammer) mûvelt kibelezést.
Miután ott befejezték lassan a birkanyírást (értsd kiegek DLC-k vége) és a COH-ról az utolsó rókabõr már nem akart lejönni (értsd COHO vége)
Elképzelhetõ hogy a COH2-höz nyúlnak. De abban nem lesz köszönet...
Egy helyen nem írtam, hogy nem adok neked igazat, csak azt, hogy ne hõzöngj! A lényeg, hogy faszásan kibasznak velünk tényleg, sajnálni fogom a karaktereket! Off map arty-t hívó jeep, meg invisible mg stb stb...
Hiányozni fognak!
Péter vagyok egyébként!

Ez spekuláció! 2012 végéig lehet tudni megjelenõ THQ játékokról, szó nincs benne CoH-ról. Persze ettõl még készíthetik, nem szükséges bejelenteni. Azonban az ilyen tuti dolgokat csak az tudná, aki a Relic-nél dolgozik, õ azonban nem hozná nyilvánosságra.
Ajánlom neked, hogy keresd fel a THQ fõrészvényeseit és vázold fel nekik a tervedet a coho megmenetésérõl és arról, hogyan tudnád nyereségessé tenni azt a projektet, amin eddig millió dollárokat buktak! Hidd el õk örülnének a legjobban!
Hector Troy
hapi: te honnan "borítékolod ezeket a dolgokat?!" linkelj valami erre utaló forrást plz!
bgabor: ROTFL XD

every_body_tells_a_story