Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos amiben reménykedtem, hogy beteljesül az úgy tûnik nem történik meg; méghozzá az, hogy kezdenek vmit végre a brit doktrínákkal. Borzalmasak, fõleg 1v1-ben, de csapatjátékban se túl jók. Nem arra gondolok, hogy nem lehet egyikkel se mit kezdeni, de a legtöbb dolog benne értelmetlen, használhatatlan.

Vegyük elõször a Royal Canadian Artillery-t.

1v1-be ebbõl a doktrínából a foo használható, de az is csak azért mert op dolog és semmi esélyed nincs, hogy elkerüld (habár most ezt már javítják). A Priest jól jöhetne, csak mire behívnád már nincs túl nagy haszna, meg az 1v1-es pályákra elég a 25 fontos is. A tüzérségi eszközök hatótávolságának megnövelése nem rossz, de azért ilyen játékmódban nem artyzik annyit az ember, úgy hogy nem is olyan nagy segítség. A többi dolognak az ég világon semmi haszna sincs 1v1-be.
2v2-be már jól jön a priest, meg ez a lõtávolság növelés is, lévén az ember több mortart, meg 25 fontost használ. Itt még az owerwatch is jó cucc a priest-re, ha az ellenfél a végjátékban inf hordákkal vonul, de mivel lassan tüzel és hajlomos luft-ot lõni , nem akkora help.

Royal Engineer

Véleményem szerint a leggyengébb doktrína az egész játékban. Szinte semmire se jó . 1v1-be ugyan egy korán behívott churhcill jó kis segítség tud lenni, fõleg PE ellen; de ez az összes pozitívuma ennek a cuccnak. A churchill-t ugyanis a legkönnyebb kilõni az összes tank közül. Olyan iszonyatosan lomha, hogy arra még nem sikerült megfelelõ jelzõt találnom. Hiába nagy a hp-ja, meg jó a tûzereje gyalogság meg könnyebb jármûvek ellen, ha egyszer semmit sem képes utolérni. Egyedül a meglepetés erejével ér vmit, miután az elmúlik simán kilövik. A wm néhány schreck-es gren-el is méhtelepre küldi( pak-ról, G-wagenrõl nem is beszélve), PE-nek meg ott a marder. Elméletileg ezt ugyan ki lehetne micrózni, de azért, hogy beérj vele közvetlen közelbe ahhoz kell skill. Még a könnyû jármûvek ellen sem operál jól, mert bármilyen unit 30 métert ver rá másodpercek alatt.
A churchill AVRE jó válasz lehetne a wm bunkó inf blob-jai ellen, ha nem szúrták volna ennyire el. Nem elég, hogy pénzbe kerül vele lõni, még a lõtávja is igen kicsi, mire pedig célra fordulna már minden normálisabb játékos le tudta nyomni a T gombot a klaviatúrán, legalább háromszor. Használhatatlan. A croci ugyanaz mint a sima churchill, csak 200 mp-vel többe kerül, és ezért te kapsz plusszba egy kemény lángszórót, aminek aztán a végjátékba - lévén csak ekkorra tudod behívni - aztán tényleg semmire se jó. A doktrína többi elemének semmilyen különösebb haszna sincs s se 1v1-be, se 2v2-be( 2v2-be igazából a korai churchill-nak sincs értelme). Értelmetlen ezt választani, csak még inkább kiszámíthatóvá teszi, az amúgy is kiszámítható brit népet.

Royal Commandos

A leginkább ötletes/hasznos doktrína. Szinte minden eleme használható, ez alól csak a glider hq a kivétel. Mire be tudnád kérni már nincs túl sok értelme. Gyakran egyáltalán nincs értelme. Amti én még nem tartok sokra az fake arty. Mivel a rendes arty is jóval a füst után jön csak, mindenki tudja, hogy tengernyi ideje van odébb sétálni, legfeljebb arra jó, hogy kiugraszd az ellenséget "a bokorból". 2v2-be már hasznos, lévén össze téveszthetik a howi shot-al, de ha a teammate másik dokrtínát választ, akkor ott se nagyon. Én speciel jobban örülnék annak, ha kicsit gyorsabban jönne inkább a 125 munis arty, hogy ne csak immobilis dolgok ellen tudjam használni.

Összességében azt szerintem mindenki nyugodt lelkiismerettel elmondhatja, hogy a brit doktrínáknak elég limitált a használhatóságuk. Minden másik frakció remekül ki tudja egészíteni magát a behívható egységeivel, képességeivel; a britek nem. Nagyon alaposan át kéne dolgozni õket, hogy végre a különbözõ doktrínákat felhasználva színesebb, egyénibb taktikákat lehessen kidolgozni. pl: mondjuk az AVRE-nak megnövelni a lõtávolságát, eltörölni azt hogy muniért lõ, de egyben legyengíteni a mini bombája erejét is. Félreértés ne essék, nem übertápolt, felbuffolt brit doktrínákat szeretnék én, csak használhatóbbakat. Ehhez persze meg több alap dolgokat is át kellene alakítani, nerfelni és mindjárt szimpatikusabb frakció lenne. Mondjuk nem táplálok sok reményt. Na elnézést a jó hosszú kommentért, csak gondoltam elétek tárom a meglátásomat, ha gyökérség majd megmondjátok/megírjátok szépen.

Ehh, Zsoci ki fog ezért végezni...
<#idiota>

A remény országában soha nincs tél.

Két m18 soha nem jön off mapbõl, vagyis én nem emlékszem olyanra. A pershing meg semmivel sem rosszabb, mint a tiger. Upgun fejlesztéssel fõleg nem. Kicsit különböznek, de mindkettõ masszív nagyon. Ha wm eljut vet3.ig, akkor nagy elõny, hogy a kilõtt tank után rögtön az új is vet3-as, viszont a US-nek ott van az AWM.
Igazából szarnak bele. Ha nem így lenne akkor a ToV-os új játékmódokhoz (amik szvsz egész jól sikerültek) csináltak volna már legalább 3-4 mapot pluszba. De ez igaz az AM meccsekre is ahol ott vannak a jó kis mapok csak pára ki kéne tesztelni és berakni, mert a gyáriak már elég uncsik, plusz van egy két igen szar map szerintem.

Egyszerûen ami pénzt lehetett azt már szerintem a CoH-ból kiszedték, most jöhet az online.

A scout carról am. nem olvastam ha amit írtál az igaz akkor big respect. De hogy az amikat minek tápolják azt tleg nem értem. Egyedül a Pershinget tudnám ott elképzelni, hogy mondjuk lehessen behivni kettõt, vagy legyen olcsóbb mint a Tigris.

Egyébként most ami eszembe jutott én még a WM oldalon az elit csipának kicsit levenném a tûzgyorsaságát.
Fölraktam egy újabb replayt némi ismertetõvel.
Most lesz balancing beta bajnokság is. Majd megmondják ott, mi mire jó. Egyébként szvsz az Online-ról szól ez az egész patch-mizéria, már biztos hegesztik a PE-Brit herokat és army itemeket.

Thread Breaker 40 muniért volt eddig, néha a 40 is sok bizony, mert enélkül NEM lehet AT HT-val fogni egyszerüen az M8/T17et, amik viszont nagyon nagy ellensége a PE népnek, középjáték elején jókor sikerül kihozni, sokkal nagyobbat tud szólni mint a végjáték elején egy Sherman, ez volt eddig is a legátütõbb fegyver a PEvsUS mu-ban, most még a counterét drágítják, grats😞...

Ahogy néztem Scout Car viszont jobb lett sniper huntra, mert 9 helyett duplázták 18ra a detector range-t, ez nagyon kellett, ez jó húzás volt.
Muni HT igazából értelmetlen, nincs vele baj, de lentebb leírtam egy pusztán aknaszórásra kitalált gépet miért NEM fog használni senki, PE egy olyan nép, ami a munit eszi, AT HT muni nélkül nem ér semmit, minden fegyver upgrade squadokra muni, slow, fire nade, fire mortar round muni, Teller-Butterfly stb, sokkal értelmesebb dolgokra is azonnal el tudok költeni akár 4-500 munit is pillanatok alatt ha véletlen beragadt volna, nem fog ezért senki egy T1-et és egy gépet hozni...

Szûz AC-t pont úgy fogják kinyesni mint eddig, nekem még a jelenlegi patchben is sikerül azért vele cigánykodjak, így ha veteránozódik viszont jobb lesz az életbentarthatósága, ez derék, az AT gunt meg végiggondoltam, ketten kap nagy lõtávot, már nem lesz mindíg meglepibõl kisnipe-ol a fog of war láthatatlanságából, így úgy érzem jó lesz...

Egyébként nagyságrendileg elégedett vagyok az ÚJ változtatásokkal is, csak azt nem tudom felfogni, MIÉRT erõsítenek az US népen ilyeneket, hogy pl. a Combat Group behívásnál már pl. ha jön M8 minden upgrade rajta lesz(ha jön 2, az 4x50=200ajándék muni...), ha jön M18 azon is rajta lesz a 75 munis MG-ajándékba, fasz kivan, ezek a relicnél komolyan azt hiszik hogy US-t kell itt tovább erõsíteni még mindíg??? Nem játszanak ezek a saját játékukkal??!
"mert fossálõnek majd mindent." Ugyan, az elsõ strafe lekaszálja majd az egész bagázst mint eddig azt csá 😄

Egyébként igazad van totál, a PE gyalogság HPban gyenge meg persze reinforce zsébeb. Az ACt meg eztán jól kinyesik majd. Ami kellett volna, hogy pl. a Scout Car job blegyen sniper hunt-ra, vagy a muni HT-t érdemesebb legyen gyártani azt ugyse erõltetik. De azért reménykedem, hogy ér majd valamit ez a patch.
És a tread breaker 50 muniért? Néha a 40 is sok volt.

Megnéztem az új változtatásokat, marha jól hangzik mind... AC kezdeti 260 as hp-t visszavették 220ra, ami jelenlegi patchben van, ez OK dolog, ha tényleg vet2-vet3 on odaadják a +20-20 pontot, így már legalább a vet AC nek lesz egy kis hp-ja, csak így tényleg AT gun azonnal vadássza majd még a szûz legyártott AC-t szinte, ami azért igen csúf dolog... MuniHT elvették a fuel költséget, köszönjük szépen, így sem fogja gyártani SOHA senki ezek után sem, ha nem reinforce-ol, igazából egy semmire való gép, onnantól hogy PG-tud TH-n tellert nyomni, schimmwagen szintén TH-n szórja az aknát(igaz 25 helyett 35 muniért, de ingyen van a gép, nem kell hozzá T1 etc.), lufton ott a pillangó stb, kb. ÉRTELMETLEN továbbra is a muni ht.
Aminek a legjobban örülök, a G43 combosítása, de megmondom õszintén, nem ezt kellett volna szeritnem, mert így méginkább glass cannon lesz a PE gyalogság, nem a tûzerejükkel volt baj eddig sem sztem, hanem az állóképességükkel, G43 attack vet3 on még mindig a legerõsebb fegyver long rangen a játékban ezek a buffok nélkül is, viszont aki tartja katona full hp-val meg szörnyethal egy kikurt 25munis US gránáttól, aknától vagy strafe-tõl, ezen kéne változtatni, de izibe... Ezek után, ha életbentart valaki majd G43 squadokat nagynehezen, és beveteránozódnak, az meg foghatatlan lesz bármilyen más népnek infantry-val, mert fossálõnek majd mindent...
Grats Wayne, kezded megint jól tolni^^ Csak így tovább😛!!!
Én meg emlékszem olyanra, hogy pershingem 3-at lött bele scout carba, ami elsétált utána. És mind el is találta. Igaz az nem 2.601 érában volt.
Hector Troy
Na gyerekek! Van egy kis idõm, elkezdtem hát PE-vel játszogatni. Zsoci már leírta a tutit, de ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. (Repi megvan, hogy nem kamuzok).
"Letámasztott" Marder, a pontomat foglaló T17-et, közép távról nem volt képes 4, azaz négy lövésbõl kinyírni. A Mardert semmi nem bántotta, semmilyen inf. nem volt a közelben.
-1. lövés: találat. t17 kb. 75% HP-ja ugrik. (T17 foglal tovább vidáman).
-2. lövés: találat. t17 kap egy Main gun destroyed-ot. (Foglal tovább.)
-3. lövés: mellé. Leesik a 20 fillér, hogy ott egy Marder, el kéne húzni. El kezd tolatni (10% hp-vel).
-4. lövés: mellé. A survivor T17 vígan eltoltat, megjavítják, és ennyi.

Szóval ha már a letámasztott Marder 1 v. 1-be nem képes megölni a pontot foglaló T17-et, akkor nem tudok mást beírni, csak hogy LOL.

Quent1n felvettelek tegnap. (NdurancE)

every_body_tells_a_story

Én nemrég kikaptam MakeLoveBabyt aki most elsõ US 2v2-ben, hát jól elkent minket a smurf accjával 😊 De tanulni lehetett belõle. 😊

NovaTerra: Az igen!!
Hector Troy
Gratulálok! lv 20-as WM playert nem minden nap porol el az ember.<#eljen>

every_body_tells_a_story

LuckySTILET elleni replayt felraktam a fórumra. Remélem érdekel valakit.
Ez sajnos ilyen. Annak örülj, hogy legalább Axis oldalra dobott be... Borzalmas a Relic Online, pedig csak egy funkció kéne:

5 percig nem talál ellent az általad megadott feltételekkel akkor egy kiírás: "Nem találtunk ellenfelet az általad megadott kritériumokkal. Folytassuk a keresést úgy, hogy eltérünk a feltételeidtõl?"

Ennyi és meg is lenne oldva. Így meg bedob mindenféle elcseszett sorsolás szerint.
Hector Troy
a m*cskos ki***ott relic, de utálom! Beállítom, 2 v 2 AM-be a PE-t, és bebeasz WM-nek!! DE MI A F*SZÉRT?
Ellenünk 1 USA 1 brit, vs. 2 WM. Írjátok már be, hogy gondolkoznak ezek a f*szkalapok!! Köszi

every_body_tells_a_story

A Muni HT reinforce eltörlését sajnálom, az egy nagyon jó esély lett volna, hogy sokat lássuk kint.

Jah most látom, hogy holnapot írtál. 😊 Az is jó lehet. 😄

Van most valakinek kedve néhány 1v1-hez?
HerrSeppDietrich

GaryTaylorHun

PaulPAPAHausser

mostanában ezzel a hárommal tolom ha tolom
Ugyanez mint itt, tehát Quent1n az elsõdleges accom neve. 😊 Egyébként valszeg leszek este ugyh jó is lehet egy kis game.

Egyébként ha már accoknál tartunk mi lenne ha mindenki beírná az accnevét? Csak h könnyebb legyen megtalálni egymást, mert én pl nem mindenkit ismerek acc néven innen, csak orobertot.
Hector Troy
Mi a COH accod neve? Holnap este játszhatnánk 2 v 2 -õt! 8 körül ha neked is jó. Nem szoktunk sokat játszani, egy oda, és egy visszavágót.

every_body_tells_a_story

Nekem is van pár ismim kb. 8-9 akik közül párakat biztos érdekelne a dolog. Jó nem kiemelkedõ játékosok nem is nagyon AM-eznek de azért nem is noobok. Szerintem össze lehet ezt hozni. Az idõpontokkal nem kell nagyon variálni csak a párokat kell kialakitani meg a fordulokat ledátumozni és ellátni õket egy mappal. Egy fordulo mondjuk tartson 2 hétig és minden párnak legyen az ellene sorsoltal egy oda-vissza meccse.

Illetve a szabályokat kell kialakitani vmennyire aztán kész. Szvsz meg lehet ezt oldani de elõbb tleg embereknek kéne jönni ez igaz. 😊
Épp eleget játszottam dupla PE felállásban AM-et és szerintem is a leggyengébb kombináció bármelyikkel szemben. Egy szûkebb mapon ahol a kettenekkel nem lehet ugy virgonckodni (ld. Rails n Metal) 2brit pl. szépen meg tudja fogni, egy vegyes team még jobban és 2 US is elég szépen ha kicsit is ismerik a PE gyenge pontjait.

Nem azt mondom, hogy veszett fejsze nyele a két PE, de hogy ténylegesen nehezebb velük és hogy egy tudásban gyengébb páros is könnyen megszoríthat egy jobb Pe kettõst, ez sajnos tény. Persze ez az én véleményem amit 270 2v2 Pe automatch alatt tapasztaltam amelyeknek jelentõs része 2Pe felállásban ment, mert ha mindent randomba hagyok akkor legtöbbször így sorsol a relic.

Az egységek gyártásának és a taktikák tiltásáról pedig egy szót se szóltam ezért azt nem venném ide. Te úgy látod én meg így. Ettõl függetlenül nekem aztán tökmindegy csak felvetettem.
Hector Troy
Miért ne lehetne dual PE vagy dual brit? Tudjátok, amit dob a gép. Ennyi erõvel meg kössük ki, hogy a PE nem csinálhat 1 kettennél többet, vagy a wm nem bunkerspamolhat, stb. Ne nevettessetek. Ez nem óvoda. Ha az én csapatom lesz dual PE, akkor azzal harcolunk. Ennyi. Gyakoroljatok azzal is.

every_body_tells_a_story

Egyenlõre még az a baj, sehol sem vagyunk annyian, hogy érdemes legyen nekiállni egyáltalán, sztem kéne legalább 6-8 csapat, hogy legyen értelme, az meg 12-16fõ... Most hol is tartunk, mennyien lennénk?
Oszt ha valaki dupla PE szeretne lenni, mert imádja ha hátrányból kezdhet, az miért ne lehetne😄? Pe jelenleg ha duplázik Axis oldalon, a leggyérebb kombináció... Annál a WM+WM, és a PE+Wm is combosabb, jóval...

Szerintem amugy ha valaki annyira ragaszkodik hozzá, a dupla brit is mehet, ha ehhez van gusztusuk, ott már megint nem vagyok benne biztos hogy jobb a 2 britt mint egy US + Brit, mert ott az imba megvan ugyan úgy, kombinálva még az US gyors terjeszkedésével+cappowerrel...
Szavazni kell és a többség dönt ennyi. 😊 Nincs olyan mego. ami mindenkinek egyformán kedvez. Csak AM mapok kellenek random sorsolással, random frakciók (esetleg annyi kikötéssel h 2 brit é 2 PE nem lehet együtt). Aztán már csak párokat kell sorsolni és ennyi. Akár oda-visszavágós rendszerben is mehet. 😊 Meg lehet ezt oldani csak elõször legyen ember.
Telebaszkodom tellerrel a mapot, és hamar veszek group zealt, minden squadom bokorból bokorig közlekedik majd, és meg van oldva a kis gonoszságod^^
Hector Troy
Lots Of Laugh.
Ezért a hsz.-ért majd kapsz egy US imba T17+Strafe kombót ha ellem leszel PE-ként. Remélem a peccs nem jön ki addig.<#beka3>

every_body_tells_a_story

Akinek replayt van ideje nézni, az játszani is tud^^
Hector Troy
Mostanában nincs idõm játszani, postoljatok valami repit az esti gémekrõl, hogy ne maradjak le!!!

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Nem vagyok FB-n, de a HB-t támogatom. Csak megegyezés nem fog soha születni, hogy milyen szabályokkal menjen.
Zsoci a 20 percig gyûjtöm az mp-t, meg munit Fallslimre sztorija bevált amúgy. Mondjuk ezt nem Wayne mellett nehezebb lett volna ám nyélbe ütni, de akkor és ott mûködött, más nem számít. 😊

every_body_tells_a_story

Akinek van FB-ja jöjjön és csatlakozzon! 😊

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Company-of-Heroes-Hungarian-Community/168622189847778

1-2 admin jogú személy még nem ártana valamint ha valakinek van bármi érdekes/vicces képe akkor várom szeretettel!

Aztán lehet kihírezni eseményeket, kohó party rulz. 😊
Ebbe a 2v2 HB én is beszálok ha lesz belölle valami.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

11. küldetés 5600 supply és ötszázvalamennyi XP, már csak a supplyért is megcsinálom. A reward egyértelmû, hogy skill rating alapján számol, az meg igen kicsi egy skirmishezgetõ embernél. Meg a hõsösdi is valóban minimális elõny, csak az ide írogatók zöme nem bírja az Online-t.

Dehát CAC, én azt hittem, nem a részvétel csak a gyõzelem a fontos^^ Eltelt a kb. 20 perc, mint a moziba figyeltem hogy milyen ügyesen tartja magát, aztán szó szerint minden házból falshirm bújt elõ^^
Persze, elvileg lehetsz 50 AI elleni meccsekkel is, ha egy évig tolod. De megjegyezném hogy a rendszer máshogyan is minõsíti a játékosokat, az infojuknál ott van hogy mennyire jók, szinttõl függetlenül. Az enyémnél azt írja hogy top 3% of blitzkrieg commander players. Szóval lehet tudni.

A herok között van egykét gyöngyszem, de egyik se dönti el egy meccs sorsát.

Supplyról meg annyit hogy egy tréning vagy kampány pályáért ilyen 250 körüli supplykat ad. Én egy megnyert reward meccsért 2300 supplyt kapok. Szóval nagyon nem ugyanaz a nagyságrend.

Nekem egy idõben volt most azonban már nem igen, max ha sok magyar tleg megszállná a laddereket. 😊 CBn se lett semmi belõle sajna.
ESL profilom töröltem, pedig azt hittem, lesz másnak is kedve hozzá.

Töredék, nem töredék, még a kampányért is jár XP és supply, nem is kevés. A lényeg, hogy lehetek úgy level 50, hogy élõ ellen egyet se játszottam, az pedig nem jelent igazi játékerõt. A reward rendszer azért a skill rating alapján megy, kaptam olyan level 40-est, akivel balanced volt match. De lehet olyan army itemje és level 5-ös heroja, amivel mégis lenyom.

Épp ezért ma az ESL-ben megkértem Jesulint, hogy minden segítség nélkül játszunk, szinte vCoH-ot, ugye a doktrínákat nem tudjuk kivenni, és megvert gyorsan így is, de ennek a vereségnek más íze volt mégis.

Azért AI ellen játszva töredék XPt ad. A chargeoknak pedig az a titka, hogy 200-asával szabad csak õket venni, mert úgy sokkal olcsóbb, másként nem kigazdálkodható. És kerülni kell a horribilis recharge árú hõsök használatát, szerencsée nincs is annyira rájuk szükség.

Az automatch rendszer valóban nem tökéletes, és van egy olyan hibája, hogy mindíg a legmagasabb szintû commanderedhez viszonyít, azt veszi alapul amikor ellenfelet keres neked. Ami akkor gáz, ha, mint engem is, mivel van egy level 45 Blitz karakterem, level 10 amerikai infantryként is összerak egy level 50-es wehrmachtal.

Szerintem sincs nagy baj a coho-val. Esetleg annyi, hogy a level 50 easy AI-val is összejöhet. Jobb lenne a rendszer, ha csak reward-ért adná az XP-t, mint itt.

Az elején nekem is nagyon bejött a COHO. Tettszett, hogy egész kis egyéni sereget kapok, jópofának gondoltam a hero unit-okat is. Csak egy idõ után már iszonyatosan idegesítõ volt, hogy meccsek után folyamatosan a extra cuccaimnak kellett charge-ot venni, figyelni mire "talentolok" a doctrinámban, meg, hogy el kell döntenem milyen unitokat használok, azokra plussz sebzést, páncélt szerezni stb. Szóval nem rossz és nem unbalance (legalábbis amíg nem kapsz 10 szinttel erõsebb játékost nálad) csak engem bosszant ez az army depot-os hülyeség, sztem nem illõ egy rts-hez. Szerintem.

A remény országában soha nincs tél.

Ha 20 percig nem csinálsz semmit sem, akkor nem csak Wayne nem fog veled játszani 2v2-ben ally-t. 😉

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Vagy csak gondolj arra:
Amerikai kiscsávó letölti a COHO-t, elkölt 30.000Ft-nak megfelelõ összeget vrutál kártyákra, meg hõsökre... és nem fogja tudni használni õket.

A játékosok a játékokért XP-t kapnak, szinteket lépnek, 50 szint a max. Namost a brutál upgrade kártyákat olyan level 35-40 körültõl lehet elkezdeni használni, ami jó néhány hétnyi, hónapnyi játékot jelent. Persze, a vásárolt több XP, több supply és gyorsabb hõs fejlõdés kártyákkal valamivel gyorsabban el fog jutni odáig, mint aki kártyák nélkül teszi ezt, de nem nagyságrendekkel.

És maguk az upgrade kártyák se olyanok többnyire, amik most legyõzhetetlenné teszik az ellenfelet, például a volksgrenadierek egyik legdurvább kártyája, amit venni se lehet, csak dobja a gép, +9% Accuracyt adnak minden volksnak, szóval nem durva az elõny. Az olyan überbrutál kártyákról pedig, amit csak dob a játék, annyit, hogy én level 45-ös Blitz player vagyok, és mindez idáig a játék három darab ilyen lila kártyát dobott nekem, pirosat(a legdurvább fajtát) egyet sem.

Szóval nem durva a helyzet.

"Figyelj, én nem hinném, hogy a kártyák vásárlása nem juttat valakit valós elõnyhöz, errõl ne is vitatkozzunk."

Ez kétségtelen, csakhogy ezeket a kártyákat megveheti bárki, supplyért is, pénzért is, sõt, dobja is õket a gép. Nekem is van egy tonna, jobbnál jobbak, pedig egy vasat se fizettem soha a játékért.

Hector Troy
Amúgy
Buy Company of Heroes® Online cash cards today!

To enhance your experience, use these cards to recruit new units, upgrade your forces, and customize your army.

ezt én is értettem, csak a konkrétumok érdekeltek. Köszi a választ.

every_body_tells_a_story