8857
  • CAC
    Köszi szépen!

Örülök, hogy tetszik! Ez lenne végül is a cél. :)
  • Kotomicuki
    Grat! Egész jó móka, amit összehoztatok a Fansite-on, Fiúk!
  • Cefre
    hello
    próbállta már valaki a kréta modot ?
  • bgabor
    Feltétlenül, ki nem hagynám :D
  • koj
    Sziasztok! Letöltöttem a Tales of Valort, de az idításnál aktiválást kér és nem emlékszem rá hogy lehet "kijátszani a netes aktiválást". Valaki tud írni privátba? Köszönöm!
  • CAC
    Köszi! :)

Pont most volt egy kis szünet, mert a cikk íróknak és nekem is rengeteg egyéb munkánk volt, de 1-2 hét és 110%-kal üzemelünk. :)

Ma este 8-kor egyébként élő közvetítés kommenttel. Ha időd engedi, nézd majd!
  • bgabor
    Hú, ember, látom egy "picit" kibővült az oldalatok. Szerintem szereztetek magatoknak egy új olvasót, főleg ha lesznek még cikkek, van még három frakció, akiknek a doktrínaválasztásáról írni lehet. :D
  • CAC
    Dehogynem...csak itt vannak. :)
  • bgabor
    Amúgy éppen egy hónapja kijött az új, 2.602-es patch, hol vannak a régi nagy COH-os arcok? Senki se próbálgatja az új verziót?
  • Redstar22
    Üdv!

Rozsombi haverommal elkezdtünk szervezni a Company of Heroes Blitzkrieg modjában zajló területfoglalós-körökreosztott mókát.

A játék lényege, hogy 12 játékos vesz részt az összecsapásokban. Mindenki egy tábornokot alakít. A játék kezdetén mindenki választ magának egy frakciót és egy doktrínát. Ezek után jön a játék lényege, a térkép. A térkép Normandia térképe lesz majd, ezeket felosztjuk régiókra. Mindenki minden körben léphet 1 régiót, bármilyen irányban. 1 nap=1kör. Az üres terület automatikusan az ő szövetségéé lesz. Ha 2 vagy több csapat találkozik, értelemszerűen csatáznak egyet multiban. A replayt mindenkinek el kell küldenie majd nekem, én ellenőrzöm azokat.

Ezen kívül még a csaták másik forrása a helyőrségek létrehozása. A kampány során egyszerre mindenkinek 1 helyőrsége lehet. Amennyiben valaki megtámadja ezt a helyőrséget, Akkor csatáznia kell a helyőrség birtokosával. Helyőrségeket felszámolni nem tudod, csak csatában lehet elveszteni azokat, így nem érdemes mindenhova lepakolgatni őket.

Nagyjából ennyi konkrétumunk van eddig, ezért kéne még pár szervező, illetve játékosokat is várunk. A szabályokat mindenképpen a Ti véleményetek alapján szeretnénk összeállítani, úgy, hogy mindenkinek jó legyen, akár még a meglévő szabályokat is módosítva, átírva. A játék a Tunngle nevű P2P hálózatot szimuláló cuccal fog futni, hogy könnyebben megtaláljuk egymást.
    Fontos, hogy a játékhoz a CoH 2.602-es és a Blitzkrieg 3.11-es verziója kell (utóbbi lehet változik, a lényeg, hogy mindenből a legfrissebb)

Nagyon fontos, hogy a szabályok egészét még bőven lehet módosítani, ez csak egy vázlat, nagy a valószínűsége, hogy a végső szabályok nem ilyenek lesznek, hanem a ti véleményetek alapján módosítjuk.

Köszi, hogy elolvastátok, aki érdeklődő, vegyen fel xfire-re: zsolt67
  • CAC
    Az a baj, hogy sok mod CoH verziószám függő. Tehát nem biztos, hogy ha OF-es verziójú CoH-hal fut egy mod, akkor futni fog a legfrissebbel is.
  • rusher4587
    Köszi:) Azt megtudja valaki mondani, hogy TOV-hoz az eddig OF-al használt modomat hogy tudom aktiválni? Találtam egy angol tutorialt, de zavaros...
  • CAC
    Azt én sem értettem eddig, hogy miért nem lehet kiadni egy aktuális allin patch-t? Simán meg lehetne oldani, ez sajna nagy negatívuma a CoH-nak.
    Ettől függetlenül világelső rts.
  • sanyicks
    Az a kérdésem, hogy ezek a fasz készítők komolyan gondolják-e hogy 9 patchet rakjak fel amik településéhez 5 gigabájt szabad hely sem elég, és a 100 mega körülieket 20 percig telepíti, hogy végre kipróbálhassam ez az izét? Mert ezt várják el az coh:of-nél... De én valahogy a 4. patchnál azt mondtam hogy elmennek a jó édes... és bevágtam a lemezt a sarokba (még jó hogy ezért nem fizettem, csak a videokártyám mellé kaptam anno).
  • kingtomi
    légyszi segítsetek,hogyan tudom megoldani ezt a szar relic online-t,mert bannolja a játékot és nem tudok továbbmenni.az OP-al szeretnék játszani,de nem tudok!
  • cikasz
    Sziasztok.
    Nem tudja valaki win7-en , hogy tudnám a registryben visszavarázsolni a coh-t? megjelent egy peccs de nem tudom installálni mert azt mondja nincs fent. Viszont marhára nincs kedvem újrainstallálni az egészet :(
    köszi
  • CAC
    Hi!

Tedd fel itt a kérdést: http://hungarian-titans.hu/index.php?option=com_agora&task=topic&id=8&Itemid=2
    Tudtommal többen is kiszedték már az adatokat.
  • rusher4587
    Sziasztok! Nekem mod készítéssel lenne egy apró kérdésem: az atrib könyvtáron belül hol találom az egységek tulajdonságait, mint látótávolság meg ilyesmi? Szép kis könyvtárfa van, és kicsit eltévedtem benne! :D
  • priluki
    pfff az halál ujra tenni az egészet:S
  • Fifus
    A magyar fansite-on is panaszkodtak újrainstallálásos frissítésre, hát ha minden kötél szakad...
  • CAC
    Jelentsd őket!
    Szépen postold a replayt a relicnek, és banolni fogják idővel az illető accountját!
  • priluki
    próbáltam de nem megy:S azt irja installáljam ujra... Error code 10242
  • Fifus
    A patch-et a my games/coh/patch mappában is megtalálod, onnan az exével frissíts.

Map és drophackra a gyógyszert a Relic tudhatja csak, vagy másfajta cheat-tel is találkoztál?
  • Ebola
    Hogyan lehet védekezni a cheatelők ellen? Egyre ritkábban de azért néha felhúzom magam rajtuk
  • priluki
    üdv,kidobtak egy új patchet a játékhoz le is tölti de hibát ír ki a telepítésnél,és így nem tudok vele játtszani.. tud erre valaki megoldást? Régen is szórakozott más patchekkel,nagyon nehezen sikerült anno is feltenni:S
  • Kotomicuki
    A maximum grafikából (részletesség, a többi maradhat, bár a stabilitás miatt...) majd ne felejtsetek visszavenni az EF-l (is), mert nálam emiatt nem engedte sokszor még a pályát sem betölteni - amivel az alapjáték megy (beállítások), azzal az EF (Blitz) nem biztos, ha csak nincs jobbfajta "erőmű" a bádogdobozotokban.
  • Zoli105
    Újra tenni esteleg!?:O vagy nem szetted le hozzá a legfrissebb patchet/vagy azt rosszul szedte le a kereső ! :S bármi előfordulhat ! :(
  • Dunadan11
    Sziasztok
    Nekem is ez a gondom, gyönyörüen bejönnek az eastern frontos háttérképek és a pályák is játszhatók , de azt irja nem használhatom a szovjeteket.
  • Zoli105
    Frissitetted !?
    Bár ez furcsa nálam nem csinált ilyet !
  • hooah
    Sziasztok
    Valaki tudna segíteni az Eastern Front mod-al kapcsolatban? Történt ugyanis, hogy feltelepítettem, de nem lehet játszani az oroszokkal sehogy, még a gépnek sem engedi, van előtte egy lakat, mit tegyek?
  • CAC
    Mert magas szintű ellenfelet vertél meg.
    Én 2 meccsből lettem 8. szintű.

Mit értesz "basic jump" alatt?
  • zsimborgo
    a másik:hogy lehet hogy basic mecs alatt nyertem 6-7 mecset egyből földobot lvl 6-7 szintre.
    Igaz hogy voltak régi accontjaim de azok megszűntek. Egyiket bannolták basic jump miatt a másik pedig kölcsönadtam a játékot a tesómnak.
  • zsimborgo
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan problémám hogy multiban az eddigi "preferecns"(internet elérés?)mindig zöldben volt tehát tökéletes játékhoz.
    De most lassan már két hete egy piros legkisebb szinten (ping 65)van erősen lebutított grafikával is(a netem 15mb/s és a gépem szuper, a legújabb játékokhoz is)És nem csak itt vettem észre hanem a battlefield play for free gamában is szaggat egy ideje.
    Modem újra resetelve,új op. van fent de probléma megmaradt.

• Hector Troy
    szevasz, azt nem, de van egy olyan kapcsoló a játék indításánál hogy -unlock_all_missions
    tehát, példa:
    "C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -unlock_all_missions
  • Jossua
    hali ! tudtok küldeni windows 7 hez olyan reg filet ami feloldja a missiokat ?:)
  • CAC
    Köszi, ez mindenképp pozitív visszajelzés... bár megjegyezném, hogy konkurencia nélkül nem nehéz "legjobbnak" lenni. :)

Ettől függetlenül törekszünk arra, hogy minden CoH-os megtalálja -ízes magyar nyelven- amire kíváncsi. Ha épp leírva nincs, akkor a fórumon keresztül.
  • HunZsoci
    Felvállalható volt az már régóta, most meg magyarország legjobb COH al kapcsolatos honlapja lett végre... Akit érdekel egy jó magyar Coh közösség, játék szervezés-üzenőfal, jó replayek, utána csevegés róluk, mindenféle fórumtémák, jöjjön!!!
  • CAC
    Sziasztok!

Már régóta készül, de most ért felvállalható állapotba a Magyar CoH fansite.
    Minden, ami a játékkal kapcsolatos: leírások, cikkek, trükkök, replayek, fórum, élő meccs közvetítés.

Mindenkit várunk szeretettel!
  • AnubisEE
    Sziasztok vennek COH cd keyt vagy kolcson kernek haver nagyon dicseri es nyustol hogy jatszak vele online ! Annyira nem foglalkoztat hogy megvegyem eredetibe bar ha jol tudom alapjatek se tul draga :P Ha valaki nem hasznalja mar es tudna segiteni megkoszonnem ha mashogy nem megy valamit fizethetek is erte.
  • Kotomicuki
    Azokat a megdöbbent hozzászólásokat megnézném a többi multis társadtól, ha az OF-kampány részleteiről kezdenél elmélkedni ezen a fórumon... :))