8857
-
v1r2sd3n4 #7730 Mikor szokott lenni az élő közvetítés a Live Scream-en ??? -
#7729 Helyesbítés a végére: elég köztudott, sokan ismerik, de főleg akik nem mindig csak M10-zel nyomulnak. -
#7728 Úgy, hogy az Hellcat cikk, és a bugokat nem szeretem sem cikkbe, sem leírásba beleírni. A jelenlegi verzióba például ha lerejted az M18-at, nincs az a detektor egység, vagy sima unit amely észreveszi. Ezt sem akartam beleírni, elég köztudott, főleg aki nem mindig csak M10-zel nyomul. -
bgabor #7727 Izé, hogyhogy a Wolverine-Hellcat cikkben nincs megemlítve, hogy a wolwerine-re a játékban egyedülálló módon nem hat a movement accuracy penalty? -
koj #7726 Már sikerült megoldani a problémát:D Cheat kódokok vannak a játékhoz mert olyan furcsa a ez a rendszer. VAgy az üzemanyag kevés, vagy valami más és olyan kevés katonát lehet képzeni tankot szinte alig. Szóval van valami cheat erre, amitől élvezetesebb lehetne a jéték? -
CAC #7725 Szia!
Persze, de sajna itt warezban, törésben nem segíthetünk.
Keress rá gugliban! -
koj #7724 Sziasztok! A játék feltelepítése után, mikor elindítom kiírja hogy valami fiókot kéne létrehozni, De én nem akarom mert nem szeretnék online játszani. De a baj az hogy amíg nem csinálok fiókot be se enged a játékba. Van valami megoldás erre? -
CAC #7723 Nincs benne hiba, csak sajna még nincs feltöltve teljesen a cikk. :)
-
Legrant91 #7722 Köszi, de majdnem kiolvastam már az oldalt. :D
Egyedül a harc a sniper ellen-t nem tudtam, ott valami hiba lehet. innen pedig jön a cikk. ennyit ír ki. De jó kis oldal, sok új infó van benne. Pl. hogy az oldalkocsis motor, meg a swimmwagen hamarabb leleplezi a tommy snipereket stb. Úgyis csak németekkel fogom tolni, csak kampányba leszek szövetségesekkel is. -
CAC #7721 Látogass el a magyar CoH fansite-re, ott rengeteg kérdésedre választ kaphatsz. :) -
CAC #7720 bgabor, hatec: a csúnya szavakat, személyeskedést kéretik a jövőben mellőzni! -
Legrant91 #7719 Tavaly vettem meg havernak a CoH Anthologyt és azóta jómagam is a játék szerelmese lettem. Számomra a remek hangulat, fantasztikus grafika, szuper játékmenet megteremtője. Csak sajna kb. nyárra lesz olyan gépem ami el is bírja, a mostani már 6 éves (XD).
De csak nekem tűnik úgy, hogy a németek lassabban tudnak fejlődni, míg a britek csak manpowerből csinálják a páncélozott járműveket?
Remélem még lesz elég multi játékos, mire meglesz a gép. :D -
hatec #7718 Balance-al nincs gond, csak tudni kell vele játszani :D
Én várom hogy vége legyen a coho-nak, mert nagyon nagy **** szerintem. Egyedül az ability összeválogatás tetszik benne, de a többi nem. Se a hero egységek, se a perkek, meg ugye nincsenek benne britek meg PE. A régi tov volt a jó.
Más.
Eddig tunngle-t használtunk Tov-hoz, de havernak valamiért elkúródott. Ha belép egy szobába nincs benne senki, nem látja a szevereket, és a netet is elkúrja a tunngle. Egyrészt ha valaki tudja mitől lehet, írja már le a megoldást, vagy ha valaki tud valami hasonló prograom amivel lehet játszani, azt is írja már le :) Garena-t néztük még, de abba nincs coh. Gameranger-be meg csak a régi coh van, nem a tov.
Más. :D
Eredetibe tényleg 8k a tov?? Annyit nem adok érte, de vhol hallottam vmi 6$-t érte. Erről tud valaki valamit? -
Fifus #7717 Apám, fenn a cikked a honlapon, ez gyors volt. -
Fifus #7716 Jó a cikk Odd, gyere regelj a Fansite-ra is, Cac szorít helyet a modoknak is. -
Oddball29 #7715 EF mod-cikk -
Fifus #7714 Hadd kérdezzem meg, hogy működik ez a rendelésesdi? Nyissak egy számlát, eurósat vagy dollárosat és kész? Paypal megbízható? Az extended downloaded services mit jelent? Mert azzal és a tax-szal együtt $11,98-at akarna fizettetni. -
Totti007 #7713 szevasztok
Lenne egy kérésem/kérdésem!
szóval minap felraktam a tört verziójú CoHToV ot meg a blizkrieg módot!Na de az a baj nem tudom elindítani mert kéri folyamatosan a lemezt!Na már most anno megvolt a ToV és játszottam is (tört verzió) csak amit belinkeltek hogy ezt meg ezt kell csinálni már nincs fenn neten!Arra emlékszem hogy volt egy mini image kép azt leszedtem de volt valami regisztrációs fájl is de azt nem találom sehol nincs fenn neten...esetleg valaki tud ebbe segíteni? -
NovaTerra #7712 Viszonylag sok magyar játszik. A multiban jobb a balance, mint a coho-ban. Szerintem megéri. Arra készülj fel, hogy itt az átlag játékos tudása magasabb, mint a coho-ban. -
zserrbo #7711 Mit gondoltok érdemes megvenni a coh goldot? 1000ft nem sok érte, de nem adok ki feleslegesen pénzt. Arra lennék kíváncsi, aki szokott multizni mennyire jön be neki mostanság és magyarok aktív létszámáról mit tud mondani. A COHO-ban több honfitárssal is megismerkedtem, eléggé be is jött a játék. -
#7710 @hapi, @szoszibá
az a baj, hogy koncepcionálisan túl jó a CoH, csak néha a balance problémák miatt tűnik problémásnak, de a lényeg az, hogy ez egy olyan magas léc, amit szerintem egy második rész sem tartalmilag, sem újításokkal, sem sehogyan nem tudna minőségi színvonalon lekövetni, már ha ez érdekli bármilyen szinten a kiadót. a ToV óta amúgy is nimbuszrombolás folyik, szóval talán jobb is, ha második részt nem erőltetnek, csak néha néha szánjanak egy kis időt az első rész utógondozására... -
StefanNT #7709 Szia Békefi! CoH Fansiteon irtam a brit 1v1 taktikai kérdésedre. Nézd meg! Érdekel a véleményed -
HunZsoci #7708 Egy jó replay, bevezető pofázással:http://www.hungarian-titans.hu/index.php?option=com_agora&task=topic&id=25&p=9&Itemid=2#p450 -
StefanNT #7707 Helló Cac, Bekefi, Fifus!
Köszi a tegnapi "lehetőséget". Remélem még ütközünk fent. Stonewall téma bejött, reméljük legközelebb Cac-nak is!
Szép napot! -
szoszibá #7706 Sztem nem viszik tovább ezt a francsájzt! -
hapi #7705 Ez csak az én saját meglátásom, az utóbbi évek tendenciáját követve, és látva a cég másik hasonló progijával (warhammer) művelt kibelezést.
Miután ott befejezték lassan a birkanyírást (értsd kiegek DLC-k vége) és a COH-ról az utolsó rókabőr már nem akart lejönni (értsd COHO vége)
Elképzelhető hogy a COH2-höz nyúlnak. De abban nem lesz köszönet... -
szoszibá #7704 Egy helyen nem írtam, hogy nem adok neked igazat, csak azt, hogy ne hőzöngj! A lényeg, hogy faszásan kibasznak velünk tényleg, sajnálni fogom a karaktereket! Off map arty-t hívó jeep, meg invisible mg stb stb...
Hiányozni fognak!
Péter vagyok egyébként! -
NovaTerra #7703 Ez spekuláció! 2012 végéig lehet tudni megjelenő THQ játékokról, szó nincs benne CoH-ról. Persze ettől még készíthetik, nem szükséges bejelenteni. Azonban az ilyen tuti dolgokat csak az tudná, aki a Relic-nél dolgozik, ő azonban nem hozná nyilvánosságra. -
NovaTerra #7702 Ajánlom neked, hogy keresd fel a THQ főrészvényeseit és vázold fel nekik a tervedet a coho megmenetéséről és arról, hogyan tudnád nyereségessé tenni azt a projektet, amin eddig millió dollárokat buktak! Hidd el ők örülnének a legjobban! -
#7701 hapi: te honnan "borítékolod ezeket a dolgokat?!" linkelj valami erre utaló forrást plz!
bgabor: ROTFL XD -
bgabor #7700 Én ugyan nem tudom a te keresztnevedet, mert elfelejtetted feltüntetni az adataid között. Legyen mondjuk ferenc.
Ferikém, a helyzet az, hogy a reakcióid is az én elgondolásaimat igazolják. Ha másutt ez a módszer olyan faszán működik, akkor csak eltoltak durván valamit a pénügyi modellel kapcsolatban a Relic nagyokos közgazdászai, nem? Mellesleg sok rajongó fölvetette, hogy szívesen fizetnének fix havidíjat azért, hogy a COHO fennmaradjon, mert szeretik, és mert szerintük jobbat és többet nyújt, mint a vCOH, amivel már nem akarnak többet foglalkozni. Én is egy vagyok közülük, örülnék ha fennmaradna a COHO, még ha fizetni is kellene ezért.
Az, hogy a logikus átalakítás helyett lelövik az egész tízmillió dodós projectet, nem vall valami nagy észre, első körben meg kelleme próbálni nyereségessé tenni, nem pedig hagyni elúszni többéves munka eredményét, nem?
Örülök hogy te is ugyanarra a következtetésre jutottál mint én, hogy élesebb különbséget kellett volna tenni fizetős és nemfizetős között, több dologért kellett volna pénzt kérniük.
Az pedig nem mondható éppen tisztességes megoldásnak, hogy már december óta tudják, hogy le lesznek lőve a szerverek, és mégis csak februárban közlik a tényeket. Közben fejlesztenek egy új patchet a vCOH-hoz, na nem a rajongók iránti tiszteletből, hanem hogy a COHOsokat visszatereljék a régihez. Közben egyoldalúan úgy döntöttek, hogy törlik mindenki karaktereit. Nem elfelejtendő, hogy sokan pénzt öltek ezen karaktereik fejlesztésébe az elmúlt hónapokban, ami most elúszik. Követelik is most sokan vissza a pénzüket a Relicen.
Mindezek fényében a "francba történő lehordás" erősen megalapozottnak tűnik a Relic kapcsán.
A WOW-os hírnek nem sok hitelt adok, a WOW-os playerek 8.000 körüli pénzt fizetnek minden két hónapnyi játékért. Ez a modell messze nyereségesebbnek tűnik, mint a mikrotranzakciós megoldás.
-
hapi #7699 A COH 2 -re nem nagyon kell számítani, mert bár szinte biztos hogy a call of duty mintájára "modern warfare" lesz, néhány dolog szintén borítékolható:
- nincs többé bázis építés
- játékmenet max 15 perc
- kevesebb fajta sereg
- mindenből minden kevesebb és egyszerűbb
- összevissza villogó effectek, óriási KILL, DOUBLE KILL feliratok :)
- grafikailag nehezen lesz szebb (nekem nem is kell hogy szebb legyen), vagy ha igen nem fog futni jól a mostani gépeinken
Sajna számomra biztos hogy csalódás lesz. -
#7698 Semmi baj, mentem amúgy is am-be, csak a poén kedvéért írtam rád. Utána meglestem Quentin statját, hát ő sem tegnap kezdte az ipart. Legalább szoros meccs volt? -
HunZsoci #7697 Hector úr, tegnap rámírtál játék közben, Wayne-HTMox páros ellen küzdöttünk éppen Quentinnel, nem tudtam visszaírni, nem bunkóság volt, csak nem fért bele hogy válaszoljak, amugy nincs harag^^. Ezzel együtt is agyonvertek persze, de én végig biztam magunkban haha:P -
szoszibá #7696 Gabikám kicsit visszavehetnél az arcodból. Csináltak a srácok egy teljesen jó játékot amiért fizetned sem kellett és még neked áll feljebb ha leállítják? Térj már magadhoz, a mai világban minden a pénzről szól! Ha te is ilyen veszteségesen dolgoznál, megnézném meddig tudnád folytatni.
Üzletpolitikát kellene váltaniuk, mondod Te! Nem ismerlek, de szerintem még jobban kikelnél magadból és még jobban lehordanád őket a francba.
Egyébként meg és ez fontos, sok MMO és más böngésző alapú játék használja ezt a mikro tranzakciós rendszert és ott hatalmas pénzeket hoz! Egyébként volt róla hír, HOGY A WOW-ot is ilyenné fogja tenni a blizzard, mikor elkezdik az új mmo-jukat hegeszteni. Hogy itt mi volt a baj, nem tudom, szerintem ki kellett volna adni nem bétaként, esetleg nagyobb reklámot neki és kicsit több időt várni mire pénzt hoz, VAGY élesebb különbségeket tenni a fizetős és ingyenesen játszó playerek közt, de akkor meg tudjuk mi lett volna, szóval az sem éppen járható út! -
bgabor #7695 Így igaz. Én se értettem hogy hogyan akarják ezt anyagilag fenntartani úgy, hogy csak kilenc(három fajta, eltérő hatásfokú), gyorsabb commander fejlődést, gyorsabb hős fejlődést és több supplyt adó kártya kerül pénzbe, amik nélkül simán el lehet lenni. Négy hónap aktív COHO-zás alatt jó ha tíz játékost láttam akiknél ilyen, pénzért vett kártya volt. Szerintem a játékosok 99%-a sose költött pénzt a COHO-ra. Nem értem mit vártak. -
#7694 Persze, én is úgy értettem, hogy nem tudom ki lehetett az, aki azt remélte, hogy csak úgy majd folyik be a pénz a kártyákból. A játék, ezzel a hősös koncepcióval nem rossz, de ha nagy lovét akartak volna szakítani, belevághattak volna egy coh2-be, ami már nem vh-s. Ja és azt rendes suporttal nyomatni, meg elhagyni azokat a gyerekbetegségeket amivel a mostani COH küzd.
Nem mertek kockáztatni, besz*pták. -
bgabor #7693 A finanszírozási modellel volt a gond, nem magával a játékkal. Az tök jó volt. A közgazdászok mondtak csődöt, nem a programozók. Csak most az egész COHO játékosközösségnek kell fizetnie a kudarcukért. -
#7692 Nem az volt a hülye aki lelőtte, hanem az aki kitalálta. -
Quent1n #7691 Hasalt már el játék béta fázisban ez van. Nyilván nem hülyék döntöttek úgy, hogy lelövik a projectet. :) Tuti, hogy alaposan átbeszélték hisz nem kevés pénzt öltek bele.
Részemről nem siratom a cuccot az alapjátékon is bőven lenne még mit csiszolni inkább azzal foglalkozzanak.