Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként BUÉK mindenkinek!
A remény országában soha nincs tél.
every_body_tells_a_story
De roo-t soha nem hoztam volna, használták sokszor ellenem; tudom milyen érzés.
Ja és ha azt a kis 2 hadnagyos blobot beleültetted volna 3-4 db Rooba, már léptem is volna ki. xD
A brit minden játékban irtózatos imba, ezért poénkodtam, hogy szívesen játszanék egyszer ellened, meg Orobi (két brit mester) ellen, 2 v 2-õt Zsocival. Bár õ nem hiszem, hogy belemenne.<#eplus2>#eplus2>
every_body_tells_a_story
A fronton szépen fogynak a weapon teamjeim, gondolom megy a retreat, aztán köv. körben már jön a saját sniperemem is. Jó kijött, megyünk szépen a frontra. Mg elõre, az csak a 3. lövés után döglik, jó lesz céltáblának, majd megy a countersnipe, gondolom én kis buta. Rendben, Hector sniper menetrendszerûen tüzel, szegény mg már csak 2 fõs. A sniperem meg se mozdul, pedig bõven lõtávolságban van, nem is mozgatom. Jön a második lövés, saját mesterlövészecském áll egy helyben, nézi a mûsort. Harmadik lövés, mg hulla már kattintgatok ezerrel a sniperedre, persze lövés elõtt cloak-ol.
Közben már a mortar is elkezd fogyni, bedühödök, gondolom közvetlen közelrõl próbálkozom. Mire odaérnék betoppan egy pg osztag, lehet elbujdosni. Újra lõ a wm sniper, mortar is hulla.
Ekkor rájöttem, hogy mennyire is rühellem én a mesterlövészeket és mennyire nincs esélyünk gyõzni, úgy hogy minden mindegy alapon elkezdtem megritkítani Zsoci osztagait, legyen vmi haszna legalább, hogy kihoztam. Kb. harmadik lövésem után kapom a countersnipe-ot. Csodálatos.
Ezek után a sniper elleni fegyveremmé a strafe avanzsált, én meg beletörõdtem a vereségbe.
Mindenesetre nagyon durván toltátok, ebbe a sniperezésbe nekem meg még nagyon be kell tanulnom.
every_body_tells_a_story
-Zsoci PE mint mindig. Én WM. Fifus US. Békefi US. Duclair.
-Egyik US hoz snipert középre. Nekem már 10 perce ott derít fel egy természetesen "hold fire" üzemmódban. Zsoci 4?fõs PG emberei ott szaglásznak. US Sniper lõ. Hallom is, látom is, sniperem simán lõtávon belül van, de elsõ lövést esélytelen counterelni.
-Zsoci beírja: Sniper. Mondom jólvan. 2. lövés, Zsocinak fogynak a 45 MP-s osztagai. SIMÁN LÁTOM, RÁIRÁNYÍTOM, BE IS POFÁZZA, HOGY "UND SCLUSS", DE ELKEZD TOPOROGNI ÉS MIRE LÕNE, US. SNIPER KÖDDÉ VÁLLIK.
Zsoci idegesen "Sniper b+ szedd már le". Kb. NEGYEDSZERRE sikerül is, ami ha nem lenne bugos, másodjára menne...<#banplz>#banplz>
Ha jól tudom a sniper vs. sniper mozgást is javítják, javítsatok ki ha tévedek.
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
Könyvtárak manuális törlése (doku\my games is), majd regedit, "company of heroes"-re rákeresel, amit kiad törlöd, majd ezt ismételgeted kb. 5 percig, amíg el nem fogynak a bejegyzések, ezután a géped "megtisztul": mehet az új telepítés. 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
GG!
Fifus, AT fegyvert pályája válogatja, de ranger felejtõs, inkább airborne recoiless, és AT kombó hívõ vagyok. Sticky bomb ALAP, minden esetben. M10-et ritkán gyártok, de akkor is csak védelmi célból, páncélzata papírvékony, hetzert néha-néha sebzi, AT inf 2 lövésbõl megeszi. Usával Rifleman, sniper/mortar alap támogatóegység, persze supplyyard-ot legalább lv 1 re kell felhozni, mert k*rvára szívják az MP-t. Ja és Fifus, amikor indul a game, csak arra gondolj, hogy usa: legegyszerûbb, legerõsebb nép a négy közül. szerintem.
every_body_tells_a_story
Azzal nem tudok még mit kezdeni, ha eljutunk addig, amíg vet3-as wirbelek, pantherok, stugok áskálódnak már. Rendszerint hamar kihal a shermanom, ha van. Ranger, AT gun(amit megint csak gyengén mozgatok) meg kevés szokott lenni. Arty-t kimozogják. Rankedban nálam ritka volt, hogy olyen küzdelemig fajult volna, mint amit ezekben a 2v2-ben láttam a napokban.
Nem Fable, Halálosztó 2029. =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Azért, mert ha kilõné akkor nem lenne ami levadászná a játék elején amúgy.
every_body_tells_a_story
Én egyedül az AC ilyen jellegû sebezhetõségével nem vagyok kibékülve, mert az nem életszagú, de elismerem, hogy erre szükség volt a játszhatóság miatt.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Kíváncsi vagyok a WM skilledre 2 v 2-ben Zsoci, este menjen egy game, leszek PE, aztán remélem jön Orobi meg Fifus is. Tegnap jól tolták, megjelent Fifusnál a sniper elem, Orobi meg hozta a szokásos birt játékmodort.<#gonosz2>#gonosz2>
every_body_tells_a_story
A linket köszi! Érdekes olvasmány lesz! 😉
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Természetesen függ a létszámtól a sebzés. Nagyon sok jellemzõje van egy egységnek, ami alapján a progi kiszámolja a találatot, sebzést. Az egységek bõvebb statisztikáit megtalálod itt (pl Panzer Elite).
A könnyû páncélosokat nem lehet kézifegyverrel megsebezni. Ha az ellenféltõl ilyet láttál, akkor speciális képességet használt (pl volks páncélököl). Lehet, hogy a különbözõ halftrackokra (fél tipróláncos, fél hernyótalpas) gondoltál, amik -csakúgy mint a valóságban- tényleg sebezhetõek kézifegyverekkel is.
És igen, jól gondolod: az egységeknél a kis piktogramok mellett megjelenõ szám egy egyszerûsített, tájékoztató jellegû érték, ami az adott célpont elleni hatékonyságát jelzi.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Még kezdõ vagyok, a témában. Csak a hadjáratokat játszotam az összes kiegben.
Van pár kérdésem.
Egy csapat katona sebzés/perc értéke ugyanannyi, ha csak egy fõbõl áll, mintha teljes létszámú? Illetve miért tudnak alap katonák könnyûpáncélosokat sebezni, ha a könnyûpáncélos/nehézpáncélos piktogramm mellett 0 szerepel? Igazából ezek a számok mit jelentenek? Hozzávetõlegesen szimbolizálják az adott tipusú egység elleni tûzerejét?
Amúgy elég szarul játszottam, még magamhoz képest is, vagy 3 PG osztagomat daráltad be imba cuccok nélkül, a kettent is elpocsékoltam, úgyhogy a t17 + strafe run kombóval tényleg esélyem nem volt. Látod ezért sem szeretem az 1v1-et, mert mondjuk ha lett volna egy wm-es csapattársam pak38-cal, a t17 mehetett volna a levesbe. A strafe, hát az igen, azt nem lehet ott sem kikerülni.
every_body_tells_a_story
Sry mégegyszer az imbaspamért, visszanéztem a replayt, csak az imba döntött, semmi más, jól toltad amit toltál!
No viccet félretéve Fifus, aki tudott egyszer játszani, az hamar belejön ám megint, pár nap kell csak max intenzívebben, a játék ismerete, szituációk gyors átlátása, futni kell e, vagy maradni, ha maradni melyik osztagot focus-al lõni, ez azért mind megmarad. Cac is én is régen rengeteget játszottunk, valószinü sokkal többet mint te, ez azért számít, hiába hagytunk ki jó sokat, és kezdtük pár nappal ezelött újra megint... Wayne-t meg direkt nem írom ide, õ más ligában játszik tényleg, neki mindegy hogy mit tol, Coh, vagy Sc2, lényeg hogy Rts-legyen, van ezekhez adottsága is, SC2-t újoncként kezdve rövid idõ alatt az egyik legjobb magyar lett, úgy hogy néhány emberke akikkel õ most versenyben van, 12 éve tolják kõkeményen a Starcraftot-Broadwart, jött Wayne, az újonc, azt pár hónap múlva már egyik legjobb magyar lett. Ilyen emberhez én már megtanultam nem méregetni magam, te se tedd Fifus^^, nem jó az ego-nak😄
A lényeg, mikor megismertelek full amatõr voltál, most visszajöttem játszani, azt Lv.9 US vagy már, 1v1AM ben(csak ez számít az én szememben itt), az meg szép fejlõdés tõled, szóval grats!
every_body_tells_a_story
Én csak a kis világító bogarat ismerem, Coh ban még nem láttam...
Mardert meg jó micróval nyilt terepen kivégzi minden 1v1ben, ami közelér és elkezdi körözgetni, + átüti rendesen(Quadot/BC/Jeepet leszámítva ez kb. minden). Ha már van belõle 3, azok akár egymást is befedezik ez tény, meg ha valaki belekószál lõtávjukba, és onnan nem rádmegy hogy megforgassa az egyedüli ATként maradt mardert, az is szopás lesz neki.
A végén még elmondanám, én 1v1 rõl beszélek alapból mindíg ha balance kérdések jönnek elõ, nekem az az etalon, ott kell egy játéknak elsõsorban jó egyensúlyal rendelkezni, a 2v2 az még akkor sem biztosan lesz balanceolt egy játékban, ha hibátlan az 1v1... Szóval 2v2 játékkal én érdemben nem is foglalkozom, repet sem szoktam nézni, ott mindíg minden megtörténhet-meg is történik, a végén meg úgyis a szövetségesek nyernek^^