Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelj, én nem hinném, hogy a kártyák vásárlása nem juttat valakit valós elõnyhöz, errõl ne is vitatkozzunk. Biztos úgy van ahogy leírtad, csak feltettem egy kérdést amire válaszoltál. Ennyi. Ha tetszik, vidd a COHO-t. Én nem maradok a COH-nál. Ezen nem fogunk összeveszni.
every_body_tells_a_story
Azért mondjuk azt aggasztónak találom, hogy úgy szólod le a COHO-t, hogy saját bevallásod szerint sem tudod, hogy mirõl beszélsz. Így nem lehet véleményt alkotni valamirõl.
Unit upgrade kártyát és hõsöket lehet venni belõle. Az gond a gondolatmeneteddel, hogy hat darab, gyorsabb fejlõdést és több supplyt eredményezõ kártyán kívül mindegyik ilyen kártya és hõs megvehetõ supplyból is, amibõl minden játékos kap a meccsek után. A nagyon durva kártyákat és hõsöket pedig nem lehet megvenni se COHO Cashért, se supplyért, hanem véletlenszerûen dobja õket a gép. Ezek kívül minden kártya és hõs csak egy bizonyos szint elérése után használható. Tehát lehet hogy megnyered a PanzerIV +24% health kártyát, de level 43 alatt nem használhatod.
Összegezve tehát elmonható, hogy akik fizetnek a játékért, nem kerülnek jobb helyzetbe azoknál, akik nem, tehát egyenlõek az esélyek. Annyi elõnyt vehetnek maguknak, hogy a karakterük, netán a hõseik gyorsabban fejlõdnek(több XPt kap), vagy több supplyt kapnak a meccsek után.
Annó én is attól féltem, hogy a fizetõ játékosok elõnybe kerülnek majd a nemfizetõkkel szemben, de ez a COHO-ban abszolút nem igaz, mindenki egyenlõ esélyeket kap. És az általad használt upgrade kártyákból álló "pakli" összeállítása és a sokféle használható hõs(akik messze nem terminátorok) új színt visznek a játékba. Ennek ellenére lazán lehet nyerni hõsök és upgrade kártyák használata nélkül is, az alap egységekkel.
Szóval jó kis játék a COHO, és folyamatosan bõvítik és balanszírozzák, és vélhetõen nemsokára megkapja a brit+PE frakciót is.
Összegezve tehát elmonható, hogy akik fizetnek a játékért, nem kerülnek jobb helyzetbe azoknál, akik nem, tehát egyenlõek az esélyek. Annyi elõnyt vehetnek maguknak, hogy a karakterük, netán a hõseik gyorsabban fejlõdnek(több XPt kap), vagy több supplyt kapnak a meccsek után.
Annó én is attól féltem, hogy a fizetõ játékosok elõnybe kerülnek majd a nemfizetõkkel szemben, de ez a COHO-ban abszolút nem igaz, mindenki egyenlõ esélyeket kap. És az általad használt upgrade kártyákból álló "pakli" összeállítása és a sokféle használható hõs(akik messze nem terminátorok) új színt visznek a játékba. Ennek ellenére lazán lehet nyerni hõsök és upgrade kártyák használata nélkül is, az alap egységekkel.
Szóval jó kis játék a COHO, és folyamatosan bõvítik és balanszírozzák, és vélhetõen nemsokára megkapja a brit+PE frakciót is.
4meccset játszottam Wm-el 2v2-ben 4 zako lett ez egy ilyen nap. 😊
Egyébként meg világelsõségrõl kár álmodni, rég nem olyan tiszta ez a játék már, hogy ez egyszerû legyen. A top 100 szerintem reális célkitûzés lehet bárkinek.
NovaTerra: Én szívesen játszok bárkivel, hisz amíg nem próbáltam nem is tudom, hogy lenne-e kedvem vele játszani. 😊 Ha olyanok kerülnek össze akik már játszottak együtt az bármilyen versenyben hatalmas elõny azért.
Egyébként meg simán meg lehetne azt tenni, hogy miután ki vannak sorsolva a párok szépen mindenki játszik 1-2 gyakorlómeccset aztán ennyi. Én a random mellett vagyok 😊
Egyébként meg világelsõségrõl kár álmodni, rég nem olyan tiszta ez a játék már, hogy ez egyszerû legyen. A top 100 szerintem reális célkitûzés lehet bárkinek.
NovaTerra: Én szívesen játszok bárkivel, hisz amíg nem próbáltam nem is tudom, hogy lenne-e kedvem vele játszani. 😊 Ha olyanok kerülnek össze akik már játszottak együtt az bármilyen versenyben hatalmas elõny azért.
Egyébként meg simán meg lehetne azt tenni, hogy miután ki vannak sorsolva a párok szépen mindenki játszik 1-2 gyakorlómeccset aztán ennyi. Én a random mellett vagyok 😊
Ezért nem játszok én COHO-t. Ez egyébként mire jó? Mit kapsz érte a játékban?
every_body_tells_a_story
Hát ezt nagyon, de nagyon nem szeressük. Csak az lenne erre az egyetlen mentség amit Zsoci mondott....
A remény országában soha nincs tél.
Engem is kivágott, én csak reménykedem, hogy meglepibõl lehet jön a patch^^
Wayne nem akar velem játszani, mert múltkor nem gyártottam 20 percig semmit, azért támogatja a "NEM random társat"😄
Wayne nem akar velem játszani, mert múltkor nem gyártottam 20 percig semmit, azért támogatja a "NEM random társat"😄
Bocs srácok, ledobott, de nem akar visszengedni, kéri a dvd-t, beteszem, de így is piros pötty van.
Fifus neked javaslok 1 hét kihagyást, utána sokkal jobban fog menni. Ne rágódj ilyenen, mindenkinek volt már ilyen szériája.
every_body_tells_a_story
Pont ez lenne a lényeg. Az összeszokott csapatok elkerülése. Annak meg, hogy unszimpatikus társat kapj, ua. az esély, hogy a másik fél is olyan társat kapjon.
every_body_tells_a_story
Így van,Fifus, neked meg rossz volt a szórás, most befordultál kicsit^^, de valóban ez van, sokan ha nem is mind "pro", de a régi kurva jó arcok akik szüneteltették, visszatértek a játékhoz, ez érezhetõ, én is a patch miatt jöttem vissza, Wayne se volt sehol jó ideig, sok ember bizakodik, aki azért régen tudott játszani, és jóideig nem volt jelen, mert még esély sem volt rá hogy az imbahalmazt rendberakják, most esély van, jó playerek garmadája meg tesztelget, készül, várakozik, ezekbõl kapsz te ellenfelet, ki fogsz kapni, ez normális, nem régi játékos vagy, én pl. semmivel sem vagyok tehetségesebb-jobb stb mint te, csak túlzás nélkül állíthatom, legalább 5x annyit játszottam már mint te, és képben vagyok még egy éves kihagyással is full a játékmechanizmuról, mi miért történik, és ezt ki is használom még ellened, mikor te is tapasztalt leszel, már nem lesz különbség sem köztünk, sem Oroberto és te közted stb. De ez nem tehetség kérdése érted, egyszerûen régebben kezdtük mint te, s egy idõben nagyon toltuk, és én kb. nem voltam ilyen hamar lv.9 US mint te az is biztos, ahoz képest mióta játszol, jó vagy, teljesen...
Így van, hallottam, régen teamspeaken ment a 2v2, annak van értelme, totál gyors és hatékony lesz a tervezés. Én annyira kevés 2v2-t játszottam, hogy nekem valóban 2x1v1 szokott lenni, a mapokat se ismerem.
Szerintem a random nem jó ötlet, fix társas a legegyszerûbb. Ahogy nézem a chatet van elég sok magyar, akik azért messze nem noobok. Ha csak mi vagyunk páran, akkor felesleges ebbõl versenyt keríteni. Felmegyünk, váltott rendszerben játszunk, ahogy eddig. Ha meg verseny, több helyen meghirdetve, akkor az emberek többségének van egy társa. Ahogy látom a magyarok többsége inkább 2v2-öt, mint 1v1-et játszik. A fix rendszer meleltt szól, pl a Fifus és Én vs Hector és LK. meccs. Fifus ott jobban játszott, mint én. Nem igazán tudtam mit kelle csinálnom, mert nem tudtam, hogy õ mit fog, a kommunikáció is minimális volt játék közben. Viszont két ember, ha nem is sokat, de legalább néhányat játszik együtt, már jobb lesz a játékuk. Ez a 2v2 lényege, ne kétszer 1v1 legyen. Olyan társ kell, akivel van is kedved játszani. Mert mondjuk engem összesorsoltok valakivel, akit nem is ismerek kicsit sem. Két mondat után kiderül, hogy egy unszimpatikus egyén számomra, akkor az a verseny számomra már nem lesz évezetes. Persze lehet, hogy így kialakul néhány erõsebb páros, mint a többi. De ez nem feltétlenül baj, hisz kihívás õket legyõzni.
Rossz arcok?!. Úgy értem, ma volt hat, meg tegnap is, meg pénteken is. Szerintem most vagy a közelgõ patch, vagy egyéb miatt sok pro visszatért, kisebb a szórás, nem bír kivel összerakni. Amikor az Online nyílt béta elkezdõdött, rengetegen voltak, jobb volt a szórás, volt win is rewardban. Mára viszont megunták a "noobok" és az "átlag" maradt, akik nekem pont annyiak, mint az a top30-as wm.
Miattam ne keressünk gyengébbet az átlagnál, részemrõl egyelõre gg. Maradok profi "érdeklõdõ", <#love12>#love12>
Miattam ne keressünk gyengébbet az átlagnál, részemrõl egyelõre gg. Maradok profi "érdeklõdõ", <#love12>#love12>
Dehogy, rossz arcok közt indultál, ennyi történt, nézd világelsõ soha sem leszel, ahogy én sem, ez nem gond...
Ma volt 6 meccsem, 6 buktával, szerintem ez noobság. Itt dühöngök, néha szerencsém van, ennyi. A kapa jobban állna a kezemben, mint az egér. Most megint értelmetlen lett minden, persze funból játszom, de nem azért, hogy több buktám legyen, mint winem. Öreg vagyok egy pár gyerekkel, levegõben lógó állással, jó kis lakáshitellel nyugdíjaskoromig, ami nem is lesz. Most még a képgyûjtéstõl is elment a kedvem.
Nem akartam panaszkodni, csak újra szembesültem a korlátaimmal a CoH szempontjából.
Nem akartam panaszkodni, csak újra szembesültem a korlátaimmal a CoH szempontjából.
Gyakorlatilag itt nem fog indulni kõnoob... Nagyjából tudjuk azért ki merre hány méter, gondolok itt arra, Okmányiroda is nagyon ügyes magyar, ha indulna esetleg Nin3, õ is vadállat, és vannak viszont olyanok, mint pl. Fifus, aki messze nem kõnoob, lv.9 US, de mondjuk õ még nem régen kezdett játszani, játszott óraszámban mondjuk kevesebb van neki ebben a játékban, mint nekem, Orobertonak, akár Hectornak, Bekefinek stb, tehát az átlag magyarnak azok közül aki indul... Én arra szavazok, hogy az újabb(de egyébként szintén ügyes, csak max nem annyit látott-tapasztalt)playerek közül kéne társat találni az esetlegesen régebben világ totális élvonalába tartozó playerek mellé, csak ennyit kéne megtenni...
Igazad van hogy sokat lehet tanulni de mindenki nyerni szeretne és elég szar egymás után többször is úgy játszani h gyak. esélytelen vagy. 😊
HunZsoci: Nem ismerem a HT múltját akkoriban nem figyeltem a laddert, én csak úgy írtam neki mint akárki másnak. 😊 Ettõl függetlenül kitartok amellett, hogy jó a random 2v2 csak a sorsolási rendszeren kéne finomítani és beletenni 1-2 opciót.
HunZsoci: Nem ismerem a HT múltját akkoriban nem figyeltem a laddert, én csak úgy írtam neki mint akárki másnak. 😊 Ettõl függetlenül kitartok amellett, hogy jó a random 2v2 csak a sorsolási rendszeren kéne finomítani és beletenni 1-2 opciót.
Egyetértek. Valós rangsort csak egy elõzetes meccs sorozattal lehetne megállapítani. A random sorsolás jobb megoldás szerintem is, így mindenki egyenlõ eséllyel indul.
Én a rangsoros verzióra tippelek. Egyrészt a balance miatt, másrészt pedig aki kevésbe profi az sokat tanulhatna, okulhatna egy pl.:Wayne típusú játékos mellett.
A remény országában soha nincs tél.
every_body_tells_a_story
Üdv Srácok%
Új vagyok a stratégiai játékok terén. COH-ban elakadtam kicsit:S. Ott járok mikor 500-500 pontról indul a küldetés és nem igazán sikerül ezt megnyerni elegendõ ponttal. Van valami jó stratégiátok?😊
Új vagyok a stratégiai játékok terén. COH-ban elakadtam kicsit:S. Ott járok mikor 500-500 pontról indul a küldetés és nem igazán sikerül ezt megnyerni elegendõ ponttal. Van valami jó stratégiátok?😊
Azt írtad legyenek rangsor alapján csapatok. Szerintem egy valós rangsort nagyon nehéz lenne felállítani, fõleg, hogy nem ismerünk mindenkit személyesen. Meg az is kétséges, hogy melyik frakció alapján rangsorolsz. Például lehet hogy én a US. játékom alapján a "7." vagyok, de a PE rangsorban meg a "14.", stb. Arról nem is beszélek, hogy pl.: Wayne joggal mondaná, hogy miért én kapjak egy kõnoobot, ezzel nagyban lecsökkentve a nyerési esélyeim, mert két középszerû játékos, (szerintem) simán lenyomna egy elsõ-utolsó párost. Persze attól is függ, mennyien vannak összesen, stb.
A random csapatokban viszont mindenki egyelõ eséllyel kapna jó, rosszabb társat, és még ha az 1. a 3.-at kapná, akkor is születhetnének meglepetések egy-egy játékban.
Következõ kérdésem a néphez: Véletlenszerûen összesorsolt 2-es csapatokat akarnátok inkább, vagy egy rangsor alapján döntsük el, hogy ki-kivel alkosson párt, így több esélyt adva a balance-nak ?!
A random csapatokban viszont mindenki egyelõ eséllyel kapna jó, rosszabb társat, és még ha az 1. a 3.-at kapná, akkor is születhetnének meglepetések egy-egy játékban.
Következõ kérdésem a néphez: Véletlenszerûen összesorsolt 2-es csapatokat akarnátok inkább, vagy egy rangsor alapján döntsük el, hogy ki-kivel alkosson párt, így több esélyt adva a balance-nak ?!
every_body_tells_a_story
Haha, Wayne-nek mondod hogy miért jó a 2v2AM😄? Hogy megtanít figyelni a másik playerre, meg sokat lehet belõle tanulni a játékból😄? Ezek igaz dolgok, Wayne szerénysége miatt nem fog körberöhögni ahogy én megteszem, de tényleg, te tudod hogy Õ HTWayne and HTAshen nevû társa 2v2 ranked ladderben nagyon-nagyon sokáig a világ elsõ párosa volt, LV.20 allied😄, én úgy tudom, meg sem tudtál õket elõzni, csak szimplán törölte az accountot mikor abbahagyta egy idõre a játékot...
Na skacok csináltam egy Company of Heroes Hungarian Community oldalt a Facebook-on. Közösségi site típusú. 😊
http://www.facebook.com/pages/Company-of-Heroes-Hungarian-Community/168622189847778
Mivel közösségi oldalakon szinte minden nap megfordulunk így gondoltam nem rossz ha van egy ilyen csoport ott is. Csináltam 1-2 fórumtémát is kezdetnek.
Bármi észrevétel van/valaki szeretne admin lenni szóljon! 😊
http://www.facebook.com/pages/Company-of-Heroes-Hungarian-Community/168622189847778
Mivel közösségi oldalakon szinte minden nap megfordulunk így gondoltam nem rossz ha van egy ilyen csoport ott is. Csináltam 1-2 fórumtémát is kezdetnek.
Bármi észrevétel van/valaki szeretne admin lenni szóljon! 😊
Pedig a random 2v2 bõl sokat lehet tanulni. Pl. a szavak nélküli kommunikációt, hogy folyamatosan figyelj a társadra is, és reagálj arra, hogy mit csinál. Ha idegenekkel megtanulsz jól együttmûködni akkor egy ismerõssel még könnyebb és gördülékenyebb lesz. + az imba sorsolások miatt még kemény meccseket is tolhatsz. 😊
Ha lesz valami ebbõl a kezdeményezésbõl megyek szívesen. 😊
Jaja, én félreértelmeztem akkor egy elõzõ irományt, nem akarok senki nevében sem beszélni^^
Nem Zsoci a hibás, #7510-es hsz.-embõl gondolhatta. De azt csak szarkasztikus poénnak szántam, a tegnap estén okulva. Amúgy köszi hogy benne vagy, örülj neki, hogy mindenki téged akar társnak.<#eljen>#eljen>
every_body_tells_a_story
Wayne mikor jelentkezett? Nem baj végülis, nem akarok elrontója lenni semminek, csak jobb szeretek magam jelentkezni valamire.
A CohO-ban nem érzek túltápoltságot se hõsök, se army itemek terén. Aki benga ugyanazért benga, mint itt. Több dolog is javítva lett a peccsek során. De nem védeni akartam, nehogy kiközösítsetek...
Jaja, meghirdetem én szívesen, csak úgy vagyok vele, hogy gyorsan pattintsuk fel az oldalra a képeket, és akkor késznek mondható. Akkor már publikálom egy rakat helyen, és biztos lesz pár jelentkezõ is.
Szóval beírhattok engem is, de nekem elsõdleges fontosságú az oldal készítése, a szórakozás csak azután jöhet számomra.
Szóval beírhattok engem is, de nekem elsõdleges fontosságú az oldal készítése, a szórakozás csak azután jöhet számomra.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nekem kéne egy gyengébb társ, vagy csak picit erõsebb. De fehér holló.
Ez a két csapat az már pont a napi átlag este 8 körül, ahogy eddig is toltuk napok óta😄
És az esti (Wayne ellenes) gyakorlásokba már most sokat fejlõdtem, ha játszok random AM-et és nem f@szkodik a társam, akkor 10bõl 9x nyerek. És most nem is nagyon tudok koncentrálni, vizsgaidõsuck van...
every_body_tells_a_story
Jó hát CACnak meg kellene hirdetni itt-ott, fõleg a HT honlapon, meg a BP. cseten terjeszteni, egy kis médianyilvánosságot neki, vagy mi.
De csak felvetettem, hátha lennének rá érdeklõdõk, egy nap alatt két csapat már nem rossz.<#eljen>#eljen>
De csak felvetettem, hátha lennének rá érdeklõdõk, egy nap alatt két csapat már nem rossz.<#eljen>#eljen>
every_body_tells_a_story
Amúgy akkor már négyen vagyunk, az pont 2 csapat^^, ez még eddig kevés,
Wayne
Bekefi
Hector
HunZsoci
?
?
?
...
???
Wayne
Bekefi
Hector
HunZsoci
?
?
?
...
???
Mint a szart^^ KETTTENSPAAAAM ftw!!!
COHO egy hallívúúúdííí zsidó hakni^^
Magyarán szólva parasztvakítás... Van elég imbalanced dolog itt, várom-várjuk is a patchet mint a messiást, de CohO amikor egy agyontápolt szétszuperhõsözött, veterán osztagozott akárki szembejön, és a rengeteg pontját félpercentként off map arty dobálására költi, erre én nem vagyok kíváncsi, még ingyen sem...
Vedd meg TOV-ot, neten filléres már, és gyere játsz te is velünk, itt 4 nép van(vagyis 3 rendes meg a Britek^^), a 2 helyett, és még így is kiegyensúlyozottabb a történet...
Magyarán szólva parasztvakítás... Van elég imbalanced dolog itt, várom-várjuk is a patchet mint a messiást, de CohO amikor egy agyontápolt szétszuperhõsözött, veterán osztagozott akárki szembejön, és a rengeteg pontját félpercentként off map arty dobálására költi, erre én nem vagyok kíváncsi, még ingyen sem...
Vedd meg TOV-ot, neten filléres már, és gyere játsz te is velünk, itt 4 nép van(vagyis 3 rendes meg a Britek^^), a 2 helyett, és még így is kiegyensúlyozottabb a történet...
Wayne
Bekefi
és (random) Wayne ami, Bekefi brit, Duclairen. Naaaaa letolnánk õket Zsoci?<#banplz>#banplz><#mf2>#mf2><#hehe>#hehe>
Bekefi
és (random) Wayne ami, Bekefi brit, Duclairen. Naaaaa letolnánk õket Zsoci?<#banplz>#banplz><#mf2>#mf2><#hehe>#hehe>
every_body_tells_a_story
Milyen kár hogy COHO-t nem játszotok.
Wayne, senki nem mondta hogy te olyan jó játékos vagy, meg hogy nem hibázol elég nagyokat 2v2 ben, csak azt állítottam ami ígaz is, hogy annyival jobb vagy mint itt bárki, meg pont annyival hibázol kevesebbet mint itt a többiek 2v2 ben is akár, hogy kapsz innen egy átlag playert magadmellé, és az a csapat nyerni fog, ez most borítékolható^^. Egyetlen esetben tartanám jó ötletnek ezt a dolgot, ha felállítunk egy körülbelüli rangsort, és ragaszkodunk hozzá, hogy TE a leggyengébb láncszemmel lehetsz csak egycsapatban, ahogy Okmányiroda a második leggyengébb emberrel és így szûkíteni a kört, mert randomban megkapsz innen egy jobb embert, és értelmetlenné válik a dolog azonnal...
Én benne vagyok amugy ilyenben, már csak just for fun alapon is, de kíváncsi vagyok azért hány induló playert/csapatot tudnánk összeszedni, és utána ki mennyire tartaná be a korai lelkesedést hamar letörõ pár durva loss után esetleg azt ha már õ nem is esélyes, a többiek miatt még le kell játszon X db mérkõzést, hogy azt le is játsza...
Nos akkor én Jelentkezem, ezen ne múljon. Igy már Hectorral, mivel õvé az ötlet, gondolom 2en vagyunk...
Ki az akit érdekelne és jelentkezne még?
Hector
HunZsoci
?
?
?
...
Én benne vagyok amugy ilyenben, már csak just for fun alapon is, de kíváncsi vagyok azért hány induló playert/csapatot tudnánk összeszedni, és utána ki mennyire tartaná be a korai lelkesedést hamar letörõ pár durva loss után esetleg azt ha már õ nem is esélyes, a többiek miatt még le kell játszon X db mérkõzést, hogy azt le is játsza...
Nos akkor én Jelentkezem, ezen ne múljon. Igy már Hectorral, mivel õvé az ötlet, gondolom 2en vagyunk...
Ki az akit érdekelne és jelentkezne még?
Hector
HunZsoci
?
?
?
...
Nem vagyok én olyan jó játékos, 2v2-ben sokszor elég nagyokat hibázok. Random 2v2-nek nem iagzán látom értelmét. Elvileg a csapatmunka a kulcsa a gyõzelemnek. Még most, hogy többször játszunk 2v2-öt, így is gyakran csap át a játék 2x 1v1-be.
Nem vagyunk hozzá elegen, max lenne 4 csapat...
Nincs értelme, akinek mákja van, Wayne-t kapja, és õk nyernek a végén, fõleg ha a jobbak közül kap a sorsolás szerint társat, mivel ez a sorsolós a lehetõ legrosszabb dolog lenne, egyáltalán nem a valamennyire is kiegyensúlyozás alapján lennének a csapatok, hanem totál véletlen döntene ami nem jó, én egy Wayne+Okmányiroda teamet nem szivesen vennék egy itteni házibajnokságban, csak mert "ezt dobta a gép". Ha már ilyen menne, fel kéne állítani egy nagyjábóli erõsorrendet az összes induló játékos közt, és az elsõ az utolsóval s így szûkíteni a kört, másképp játék nem igen lesz, Wayne megkapja Orobit szövetségesbe, engem Axisba, Okmányirodát bármibe, Bekefit szövetségesbe, és onnantól értelmetlenné válik tovább a történet... Amõgy ötletnek nem volt rossz, de szerintem el fog halni ez a dolog, jó ez a kis nemhivatalos este 8 körül összecsördül aki befér-ráér/megüti a szintet magyar, ami kialakult a napokban szerintem, just for FUN^^
Nincs értelme, akinek mákja van, Wayne-t kapja, és õk nyernek a végén, fõleg ha a jobbak közül kap a sorsolás szerint társat, mivel ez a sorsolós a lehetõ legrosszabb dolog lenne, egyáltalán nem a valamennyire is kiegyensúlyozás alapján lennének a csapatok, hanem totál véletlen döntene ami nem jó, én egy Wayne+Okmányiroda teamet nem szivesen vennék egy itteni házibajnokságban, csak mert "ezt dobta a gép". Ha már ilyen menne, fel kéne állítani egy nagyjábóli erõsorrendet az összes induló játékos közt, és az elsõ az utolsóval s így szûkíteni a kört, másképp játék nem igen lesz, Wayne megkapja Orobit szövetségesbe, engem Axisba, Okmányirodát bármibe, Bekefit szövetségesbe, és onnantól értelmetlenné válik tovább a történet... Amõgy ötletnek nem volt rossz, de szerintem el fog halni ez a dolog, jó ez a kis nemhivatalos este 8 körül összecsördül aki befér-ráér/megüti a szintet magyar, ami kialakult a napokban szerintem, just for FUN^^
Az esti meccs elõtt támadt egy ötletem.
Mit szólnátok hozzá, ha hetek, hónapok múlva rendeznénk egy SG-HT, 2 v. 2 házibajnokságot. Azért, hogy elkerüljük az imba csapatokat, a játékosoknak egyenként kellene nevezni, és a nevezés után random alapján döntenénk, hogy ki, kivel alkot egy párt. A párok végig maradnának együtt. Ez után jöhetne a párosok random összesorsolása, akik csak a meccs elõtt tudhatnák meg (mondjuk 1 órával), hogy melyik embernek milyen frakcióval, melyik pályán kell helytállnia. Persze ez is véletlenszerû sorsolás útján dõlne el. Természetesen ekkor történne a sorsolás, hogy semmi susmus ne legyen. Minden meccs után a továbbjutókra ue. szabályok lennének érvényesek.
Mi a véleményetek?
Mit szólnátok hozzá, ha hetek, hónapok múlva rendeznénk egy SG-HT, 2 v. 2 házibajnokságot. Azért, hogy elkerüljük az imba csapatokat, a játékosoknak egyenként kellene nevezni, és a nevezés után random alapján döntenénk, hogy ki, kivel alkot egy párt. A párok végig maradnának együtt. Ez után jöhetne a párosok random összesorsolása, akik csak a meccs elõtt tudhatnák meg (mondjuk 1 órával), hogy melyik embernek milyen frakcióval, melyik pályán kell helytállnia. Persze ez is véletlenszerû sorsolás útján dõlne el. Természetesen ekkor történne a sorsolás, hogy semmi susmus ne legyen. Minden meccs után a továbbjutókra ue. szabályok lennének érvényesek.
Mi a véleményetek?
every_body_tells_a_story
Amikor még 2v2at-t játszottam Ashen-nel, akkor elég sokan játszottak és ezt a map-et allied favoritnak tartották. Szóval ezen a mapen elég jól lehet a közvélekedés szerint az amcsikkal is nyomulni. Egyébként duclair-en egy bunker sokkal hatásosabb, mert 360 fokban lát, míg itt el lehet mellette menni a fedezékek miatt.
Bunker spam alatt azt értettem, hogy lebontottunk egy bunkert, vérrel, verejtékkel, és nõtt helyébe legalább egy új. US. ugye nem tudja ezt a taktikát nyomni, neki az építményeit a volksok is szétszedik. WM, PE mortar>>US mortar, errõl nem is írok többet. A pálya tele van házakkal, ami megint csak a PE kommandósoknak kedvezett.
A bunkert szétszedheted 150 Munis howitzerrel (jobb esetben, de nem mindig pusztítja el), vagy AT gunnal, tankkal még, de nekem a Hellcat + howi kombóval egy darab bungit nem sikerült leszednem, sõt az M18 bele is döglött MG-vel a tetején, ami -75 muni volt. AT gun-t WM mortar, PG, Falschirm eszi, szintén esélytelen.
Fejlesztettem engiknek democsomagot, de a medic bunkerben kempelõ mg-k miatt úgyszintén felesleges volt. Mire elkészült az on-map howi, meg jött a calli, addigra már bebuktuk a játékot.
Nem baj, nem azért írtam, Wayne tette a dolgát, én is ezt szoktam csinálni, még nagyobb pályákon (pl. Duclair) is, Zsoci meg az 5 kommandóssal feldobta az i-re a pontot. Lényeg, hogy gg volt egy kakiszar mappon.<#kuss>#kuss>
A bunkert szétszedheted 150 Munis howitzerrel (jobb esetben, de nem mindig pusztítja el), vagy AT gunnal, tankkal még, de nekem a Hellcat + howi kombóval egy darab bungit nem sikerült leszednem, sõt az M18 bele is döglött MG-vel a tetején, ami -75 muni volt. AT gun-t WM mortar, PG, Falschirm eszi, szintén esélytelen.
Fejlesztettem engiknek democsomagot, de a medic bunkerben kempelõ mg-k miatt úgyszintén felesleges volt. Mire elkészült az on-map howi, meg jött a calli, addigra már bebuktuk a játékot.
Nem baj, nem azért írtam, Wayne tette a dolgát, én is ezt szoktam csinálni, még nagyobb pályákon (pl. Duclair) is, Zsoci meg az 5 kommandóssal feldobta az i-re a pontot. Lényeg, hogy gg volt egy kakiszar mappon.<#kuss>#kuss>
every_body_tells_a_story
Jaja, bunker spam az nem 1-2 max ami volt, egy mortart hozott volna valamelyikõtök, meg rátoltok egy off map arty-t, és bomlik a vonal, és akkor muszály lettem volna elkezdeni költeni a beraktározott teljes 3.-ik birodalom aranykészletébõl, ami nálam figyelt otthon, szükség esetére^^
Mikor aztán meglett a 3 Cp, akkor viszont folyamatában behoztam 5 falschirmet ahogy a cooldown engedte, mindnek tudtam volna adni kis kezébe Fg42-t, volt pénz butterflyra, meg a 3 pg nek schreckre... Addig azért mondtam, 1v2 volt, mert gyakorlatilag én csak lézengtem tényleg, és készenlétbe tartottam a devizatartalékot...
Buzi egy map volt amúgy, abból a szempontból, Fuel az kajak nincs rajta annyi, hogy PE életképes legyen igazán...
Mikor aztán meglett a 3 Cp, akkor viszont folyamatában behoztam 5 falschirmet ahogy a cooldown engedte, mindnek tudtam volna adni kis kezébe Fg42-t, volt pénz butterflyra, meg a 3 pg nek schreckre... Addig azért mondtam, 1v2 volt, mert gyakorlatilag én csak lézengtem tényleg, és készenlétbe tartottam a devizatartalékot...
Buzi egy map volt amúgy, abból a szempontból, Fuel az kajak nincs rajta annyi, hogy PE életképes legyen igazán...
Bunker spam? Kettõnél több bunkerem soha nem volt egyszerre. Csináltam én már olyat 1v1-be is, hogy 10 perc körül nyolc bunkerem volt, ha nem több.
Egyébként megnéztem a replayt, és elég gáz, hogy a játék elején Zsoci 1500 manpowert, 400 ammot meg pár száz fuelt halmozott fel. Nem igazán értem a dolgot. Amikor mondtam neki korábban, hogy ne hozzon mortar ht-t, mert drága a benzin, hozok én, akkor azt úgy értettem, hogy költse másra, nem pedig nem hozhat:/.
Egyébként megnéztem a replayt, és elég gáz, hogy a játék elején Zsoci 1500 manpowert, 400 ammot meg pár száz fuelt halmozott fel. Nem igazán értem a dolgot. Amikor mondtam neki korábban, hogy ne hozzon mortar ht-t, mert drága a benzin, hozok én, akkor azt úgy értettem, hogy költse másra, nem pedig nem hozhat:/.