8857
  • NovaTerra
    Nekem megjelenés óta megvan az OF is, de azóta se sikerült befejeznem a kampányt. :D
  • Kotomicuki
    Nálam ment Daemon Tools-l is, de több (4-5) verziót is kellett, hogy próbáljak, mert a legtöbb nem volt hajlandó rendesen működni - 3-4 órát rááldoztam mire ment.
    A végén egyedül a Tov maradt (ez is 2. kísérletre), így az alapjáték és az OF hadjáratai nem játszhatóak, de van helyettük Blitzkrieg- és EF-mod, ami bőven kárpótol ezért.

Gatti:
    A jogosultsági szinted nem elégséges a Windows szerint a művelet végrehajtásához. :)
    A pályák leírásánál (readme.txt, v. *.doc) ott kéne, hogy legyen ez - legalább is jobb helyeken így szokás - (nincs a közelemben a feltelepített játék, így pontos helyet nem tudok írni), viszont oda kell figyelni, hogy melyik melyik moddal hajlandó együttműködni - a Blitz-ben (2.52) is volt, egy amúgy nagyon jó pálya, amin nem lehetett győzelemmel befejezni a játékot, mert "hibás" volt - pedig a modhoz készült.
  • CAC
    No akkor jelöld ki a Hiba ablak szövegét, és fordítsd le. Ott van benne a hiba oka. :)
  • Gatti
    meg még arra lennék kíváncsi h pályákat hova kell bemásolni ha letöltök, valamint skrimishbe működik e?
  • Gatti
    kicsit , de van webforditas. Sose tanultan angolul , németes voltam , de valamennyire tudok.
  • CAC
    Tudsz angolul?
  • Gatti
    nem jött össze :P de nem tudjátok mi lehet?:/ van egy olyan érzésem h meg kell szereznem a többi részét is a COH-nak :D
  • CAC
    :D
  • Gatti
    itt van nagyban
  • Gatti
    hiba

Sajnos nálam ezt írja ki az utolsó patchnél :( és magától törlődik a játék. az 1.71-2.01 patchről van szó :S

• DonCarlo88
    hm.es ugy valahogy nem tudom elinditani h ne kelljen most megint mindent elolrol feltoltogetnem meg hasonlok?marmint nekem az a bajom h nem tudom mi az a yasu vagy mi....es azt a mini imaget amikor letoltom a gamecopyworld-rol akkor ott ugy van irva h : * Install the game - Full Installation.
    * Mount the NS-COHPF_MI-POSEDEN.MDS Mini-Image in DAEMON Tools v4.10.
    * Use an anti-blacklisting tool, like Y.A.S.U v1.4, to avoid blacklisting of DAEMON Tools.
    * Play the Game!

na nalam itt allt meg a tudomany....mert mikor lehuzom ezt a yasut vagy mit aakkor nem engedi megnyitni es ki ir valmit a daemon toolsal kapcsolatban h helyezzem at vagy nemtom....:S
  • Kotomicuki
    Sajnos, a 2.502 patch előtti verziókkal nem működnek a modok. :(
    Ezért kellet, anno, nekem is felpatchelt ToV-ra váltanom az OF-ról ( az első, önállóan is játszható kiegészítője az alapjátéknak), mert a Blitzkrieg mod nagyon érdekelt - de nem bántam meg, a PE nem olyan gyík benne, mint a ToV-ban. :))
  • Gatti
    nekem az alap COH van fent , tehát a legelső része és felraktam az eastern front modot és hiába indítom el az indító fájlával az alap játék jön be. Tudtok erre valami megoldást?
  • Kotomicuki
    Akkor, így azért már jóval nehezebb lesz!
    A gond az, hogy több helyre is "emlékeztetőt" helyez el magának a program és amíg ezek nincsenek letörölve, addig az újra- , vagy más verzió- telepítése is lehetetlenné válik - telepítés közben megakad, egyből jelez, hogy szerinte ez nem fog menni, ilyesmik.
    Az Uninstallal is csak a 'Program Files' mappa nagyját törli le, ezen kívül megmaradnak még a bejegyzések a Windows Regisztrációs blokkjában is, ill. a Dokumentumok (ezen elnevezés is W. verzió függő) mappában is található még egy könyvtár, ami a program sikeres újrarakását meg tudja gátolni.
    Ezen műveletekhez először is Rendszergazdai jogosultsági szint szükséges, majd a rejtett- és rendszer-könyvtárakat kell hozzá "láthatóvá" tenni.

Mivel most nincs a közelemben a nagy gépem, amin fent van a ToV+Blitzkrieg(2.52) mod, ezért most én nem is tudnám pontról-pontra leírni, pontosan, hogy mik is a teendők, de nagy vonalakban ez lesz a megoldás menete.

Megtaláltam, #7429:
    "Hali!

Könyvtárak manuális törlése (doku\my games is), majd regedit, "company of heroes"-re rákeresel, amit kiad törlöd, majd ezt ismételgeted kb. 5 percig, amíg el nem fogynak a bejegyzések, ezután a géped "megtisztul": mehet az új telepítés. :)"
  • DonCarlo88
    hat a patchek meg minden az a legujabbak rajta.na jo en azert kerdem mert en a szamitogphez ugy ertek mint az atom kiserletekhez..:D szoval azert volna jo egy kis segitseg.
  • Kotomicuki

Húú, pedig már majdnem meghúztam a ravaszt... Ha Anyukám megtudja, hogy BAN-t szedek össze Fórumon...

• CAC
    Semmit. :)
    Amíg nem linkelgettek crackeket, torrentoldalakat, addig tudtommal nem szegtek fórumszabályzatot.
  • CAC
    Szerintem gondolt át még egyszer, amit írtál.
  • Kotomicuki
    Kieg:
    Amúgy komlpett, egymással nem kompatibilis, de önállóan játszható mod-ok - ha aktívak, akkor az alapjáték küldetései/hadjárata sem működnek, de mivel nem piszkálnak bele az alapba, ezért azt (az "eredetit") elindítva lehet csak a singli kampányt/küldetéseket játszani. :)

DonCarlo88:
    Nagytakarítás a gépen (uninstall, regedit, MyDokuments mappában is törölni, amit kell) - egy év eleji, vagy már tavalyi(?) hozzászólásomban írtam erről itt, kérlek keress rá.
    A ToV és az OF együtt (virágboltiként) nekem sem mentek, pedig sok mindent kipróbáltam, vagy az egyik, vagy a másik... (a modok miatt a ToV, amúgy a PE miatt az OF! :D )
    (Hogy CAC-tól mit kapunk majd ezért...)
  • DonCarlo88
    Hello mindenki.Nagyon kene a segitseg mert egyszeruen nem tudom elinditani a COH OF-t. az ugy volt h meg egy eve lehivtam a TOV-t....kivittem... utana gondoltam elkezdem elolrol az egeszet es vegigviszem....A COH-t el tudtam inditani ugy h letoltottem hozza a mini image-t es daemonnal el tudtam inditani....de a COH OF-t nem tudom elinditani mert ahhoz is lehuztam a mini image-t de ott valami yasu-t is ker vagy mit....nem vagyok egy nagy szamitogep máájer....es innentol megall a tudomany....Nagyon orulnek ha valaki el tudna nekem mondani lepesrol lepesre h mit csinaljak...mit kell lehuznom hozza mert nagyon szeretem a jatekot...csak angolul talaltam par ut mutatot...megprobaltam oket kovetni de nem nagyon sikerul..:S legyszi valaki segitsen.elore is koszonom
  • Kotomicuki
    Hali!
    Nem, kell hozzájuk a Tales of Valor kiegészítő is az (évekig) utolsó path-l.
  • Dunadan11
    Sziasztok
    Nem tudna valaki felvilágositani , hogy az eastern front , a blitzkrieg és a european theatre komlett módok? Az alaphoz valók?
  • bgabor
    Nem éppen. Maga a törés vagy a magyarítás a legritkább esetben szokott zavart okozni egy játék működésében. Ez leginkább a 'vegyél eredeti játékot' klub műérve szokott lenni.
  • CAC
    Akkor sajna nem tudok segíteni.
    A tört játéknál a crack vagy épp a magyarított játéknál a módosított fájlok rendellenes működést okozhatnak.
  • Gatti
    tört.
  • CAC
    Eredeti a játék vagy tört?
  • Gatti
    a pályákat se nagyon tom hova kéne rakni majd msn re légyszi vegyél már fel :)
    [email protected]

Köszönöm!
  • Gatti
    vagy elég 1.4 ig patchelni?
  • Gatti
    elindítom és az eredetit indítja el. :S
  • Gatti
    és ez meg az eastern front a sima COH-ra jók?:)
    Valamint nem is tudom felpatchelni teljesen mert amikor 1,4 ről akarom 2.1 re akkor hibát ír ki a végén mintha nem lenne telepítve a játék vagy mi :S

tudtok valami megoldást rá?
  • CAC
    Ha nem működik olvasd át ezt: http://companyofheroes.filefront.com/file/Europe_At_War_mod;100953x#1809433
  • CAC
    Simán kicsomagolod a CoH mappájába, majd kirakod a mellékelt link fájlt azt asztalra. Az indítja a modot.
  • Gatti
    ennek a modnak nincs indító fájla, h lehet elindítani tudja valaki?
  • CAC
    Ez az IL2-es házigazda sara. :)

Köszönöm a megértést mindkettőtöknek!
  • Zoli105
    Bezzeg az IL2-ös fórumon nincs ilyen probléma , de megértettem ! :)
  • Dunadan11
    Oké elfelejtettem, elnézést érte.
  • CAC
    Zoli105, Dunadan11:
    Az SG fórumain továbbra sem szívesen látott dolog a warez. Megkérnélek titeket, hogy ezt már privátban intézzétek!

Köszönöm!
  • CAC
    Ó láthatóan elég könnyen. :)
    Most mondanám, hogy tessék gyakrabban látogatni a fórumot, de elég gáz, ha már ilyennel kell reklámozni valamit.
  • Zoli105
    akkor valami elérhetőség!:) (amúgy crackelésnél mindet átraktál!?)
  • Dunadan11
    Megköszönném, de ha öszinte akarok lenni sztem nem ez a baj:D már én is próbáltam vagy 3félét.:D
    De hátha:D