36663
  • forza milan
    mondjuk Jankulovskyról nem tudtam :p,ez jó igazolás!mondjuk cicnhot ha megszereznénk jó lenne!
  • Sheva
    de én a Milanban eltudnám képzelni :))))
  • Rudee
    A Sevilla már rég lemondott Cicinhoról, mert túl sokat kérnek érte.
  • Sheva
    Az AC Milan úgy tűnik, megelőzte a Cicinho megszerzéséért folytatott versenyben a spanyol Betis együttesét.

Míg a Milan vezetői nem ismerik el a megegyezést, addig számos forrás tényként kezeli, hogy a Sao Paolo brazil válogatott játékosa a januári átigazolási időszakban csatlakozik a piros-feketékhez.

Cicinho a védelem jobb oldalán játszik, ezért ő lehet Cafu megfelelő utódja a csapatban.

• Sheva
    SHEVCHENKO NEM ELADÓ!!!
  • Sheva
    Adriano Galliani a Milant érintő aktuális átigazolási kérdésekről nyilatkozott.

"Nagyon bizakodó vagyok Gilardino érkezését illetően. Amikor egy játékos szeretne egy másik csapathoz szerződni, nagyon ritkán tagadják meg a kérését. Remélem, hogy az üzlet sikerrel zárul majd. Beszéltem a Parma menedzsmentjével, és nem hiszem, hogy hétfőnél előbb el tudják adni a játékost. Elfogadtam, hogy minden arra a napra marad, a Parma ezt kérte tőlem, de azt ők tudják, hogy miért. A játékos ára 25 millió lesz. Financiális szempontból a tárgyalásoknak vége, mindenben megegyeztünk. Ez a történet már mindenkit fáraszt, de remélhetőleg már nincs messze a vége. Ha Gilardino mégsem jönne, akkor megnézzük, mit tehetünk: vagy keresünk másik csatárt, vagy nem veszünk senkit. Még nem biztos az sem, hogy Tomassontól megválunk, de mindenekelőtt nyugodtnak kell maradnunk: még csak július közepe van, az első mérkőzésünk augusztus 27-én lesz, és augusztus 31-ig lehet átigazolásokat csinálni. Még bármire van idő. Akármi lesz is, már így is óriási csatársorunk van: Sevcsenko, Inzaghi és Vieri több, mint 450 gólt szereztek karrierjük során. Pippo ismét csúcsformában lesz, és Vieri is nagyon motivált. Őt kissé sokkoló lesz vörös-feketében látni, de ezt már megszoktuk: emlékezzenek Pirlóra, Seedorfra, Brocchira vagy Simicsre. Ki szeretném hangsúlyozni, hogy Vieri miatt nincs semmi problémánk Morattival, beszéltem is vele erről. Az említetteken kívül jelenleg nem tárgyalunk egy játékosért sem. Oddo és Cassetti jó játékosok, de nem vagyunk érdekeltek a leigazolásukban: van így is néhány játékosunk, akik képesek a jobb oldalon játszani, és bízunk a fiatal Marzorattiban is. Ez a helyzet akkor sem változik, ha Pancaro elmegy. Erre egyébként valószínüleg sor kerül. Mi itt mindannyian örülünk Vieri érkezésének. Amikor beszéltem vele, boldognak és energikusnak látszott, ez nagyon jó üzlet volt. Két órán belül megegyeztünk vele. Csak akkor léptünk akcióba, miután Vieri már felbontotta szerződését az Interrel. Szabadon igazolható játékosként tárgyaltunk vele. Seva? Igaz, Peter Kenyon nemrég tett egy ajánlatot érte, de most is ugyanúgy válaszoltunk rá, mint eddig: a csatárunk nem eladó. Crespót nagyon sajnálom. Hernan megérdemelte volna, hogy a Milannál maradhasson, és meg is tettünk mindent, hogy ez megvalósuljon. Addig vártunk, amíg volt remény rá, de amikor nyilvánvaló lett, hogy nem sikerülhet megszerezni őt, leigazoltuk inkább Vierit."
  • Sheva
    szasz CSÖVI jól beszélsz én Jankulovszkynak nagyon örülök szerintem jól fog játszani...
    de remélem nem csak epizód szerep jut neki mint Dhorasoonak...
  • 9csöves9
    Jankulovsky ritka jó vétel volt nem értem miért fanyalogsz ráadáusl van még több mint 1 hónap az igazolásokból
  • forza milan
    de most neeeeeeeeem?eddig te láttál az igazolásoknál gilán kivül valami ajj de nagyon jót?hát sztem nem!
  • forza milan
    Így van!a csiszolás helyett eddig én baklövések sorozatát tapasztalom,kivéve gila leigazolása!
  • Palinko
    szerintem jól beszélsz forza milan.bár az inter nem hiszme hogy csak azért adta.Sheva és Crespo nem mehet!!szerintem ha meglesz Gila,akkor nagyon erős csatáraink lesznek,talán erősebb mint akármelyik klubbnak.a középpálya meg a védelemre ráférne még némi csiszolás.
  • forza milan
    áááááááááááááááááááááááá!rohadt dühös vagyok a cselzire!remélem nem igazolják le!ha igen behalok vazze!ez is amiatt a rohadt vieri miatt van!miatta dobunk lasssan 2-3 csatárt!elmehet a picsába!áhhhhhhhhhhhhhhhh!tomasson oké,de crespo,meg sheva!shevát hülye lennék eladni a cselzihez,ha még 120 millió fonté lenne akkor se!!!és ok,gila lehet hogy jön,de ha mégse mert ugye nem hivatalos hirek szerint...,na de nem is ez,ha már jön is,megy crespo,meg sheva tegyük fel,akkor ki marad ott?vieri,meg gila a csatársorban!és akkor egy nagy szar lesz az egészböl!gila jó meg minden,de vieri mit ér ott!merek rá fogadni,hogy direkt adta oda nekünk vierit az interke,hogy aztán majd meg kelljen vállni valamelyik jó csatártól!lehet hogy direkt csinálták!merem mondani!
  • Sheva
    Az AC Milan bejelentette, hogy a klub és a védő, Giuseppe Pancaro között kötött szerződést, közös megegyezéssel felbontották. A Milan megköszönte a játékos közreműködését, amíg a piros-feketékhez tartozott.
  • Sheva
    A Benfica vezetői elárulták, hogy szeretnék leigazolni a Milan csatárát, Jon Dahl Tomassont, akit Ronald Koeman kéréséra akarnak megszerezni. Tomasson, akit rengeteg klubbal hozták kapcsolatba, megváltoztatta korábbi kijelentését, miszerint továbbra is a San Siro-ban szeretne maradni.

Alberto Gilardino közel van ahhoz, hogy ezen a nyáron a Parma együtteséből csatlakozzon a Milan csapatához, és emiatt úgy néz ki, Tomasson feleslegessé válhat. Eddig csak angol klubok nevei kerültek felszínre, de most a Benfica is nyilvánosan elismerte, hogy érdeklődik a támadó iránt.

„Tomasson a Benfica sztárja lenne, ha sikerülne idehozni,” – mondta Koeman, amikor a dán válogatott játékosáról kérdezték.
  • Sheva
    A pletykák szerint a Chelsea a mai napon újabb, 60 millió font értékű ajánlatot készül tenni a Milannak az Aranylabdás Andrei Sevcsenkóért.

A nem hivatalos híresztelések szerint a vörös-feketék készek lennének megválni Sevcsenkótól, ha a Chelsea felemeli a korábbi, 55 millió fontos ajánlatát. A közönségkedvenc ukrán elvesztését Alberto Gilardino leigazolásával remélik pótolni, amit várhatóan a napokban hivatalosan be is jelentenek. A Chelsea számára ez lehet a megfelelő időszak, hogy ismét megpróbálkozzon Sevcsenko leigazolásával, ugyanis Gilardino érkezésével a Milannak már öt támadója lesz a keretben.

Azonban az egész feltételezésnek ellentmond az, hogy várhatóan Tomasson lesz a távozó csatár a keretből, és az is, hogy eddig bármilyen ajánlat érkezett Sevcsenkóra, azt a Milan mindig elutasította. Mindenesetre a napokban biztosan tisztázódik, hogy milyen tervei vannak a csodacsatárral a Milan vezetőségének.
  • R9
    :DD
  • Sheva
    nyet
  • R9
    orosz vagy?
  • Sheva
    de még mindig jobb csapat mint az inyter
  • R9
    legalább az átlagéletkor már nem 32 hanem 31 lesz
  • Sheva
    A Parma csatára, Alberto Gilardino az elkövetkezendő 48 órában, - vagy korábban - alá fog írni a Milan csapatához. A piros-feketék elárulták, hogy terveik szerint a 23 éves játékos Csütörtök reggel orvosi vizsgálaton vesz részt.

Gilardino vasárnapi nyilatkozatával elősegítette az üzletet, miután elutasította a Chelsea és az Inter ajánlatát.

„A Parma vezetőié a végső döntés, de én jeleztem nekik, hogy a Milan csapatához akarok csatlakozni, mivel figyelembe veszem az ott játszó játékosok jellemvonásait. A tárgyalás a két klub között elhúzódott és én, mint mindenki más, várom a híreket a jövőmmel kapcsolatban. A Parma mindig azt állította, hogy eleget tesz a kívánságomnak, amely ma világossá vált. Kizártam az összes ajánlatot, amit a nyaralásom befejezéséig megfontoltam.”
  • Sheva
    ők is tehetnek egy szivességet!!!!
  • Rudee
    Ez esetben inkább a milánói vezetőséggel van a baj, ők mondták hogy 60 millióért már elengedik.
  • Sheva
    ABRAMOVICS GECI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha az angol futballbajnok Chelsea orosz klubtulajdonosa, Roman Abramovics hárommillió fonttal megfejeli korábbi 57 millió fontos ajánlatát, akkor megvásárolhatja a Milantól a 2004-es aranylabdást, Andrij Sevcsenkót. Ha az üzlet létrejön, akkor Sevcsenko lesz a világ legdrágább játékosa.
    A korábbi határozott elutasítás után az AC Milan már kész lemondani Andrij Sevcsenkóról: a világ legjobbjai közé tartozó labdarúgó hatvanmillió fontért a Chelsea-hez igazolhat.
    Roman Abramovics, a londoni klub ambiciózus orosz tulajdonosa már régóta szeretné megszerezni az ukrán csatárt, de a 2005-es Bajnokok Ligája-döntőben a Liverpoollal szemben vesztes olaszok eddig elzárkóztak az egyezkedéstől.
    Nemrég a Chelsea 57 millió fontos ajánlatára még nemet mondtak a milánóiak, így némi meglepetés, hogy most arról tájékoztatták az angol címvédőt, hogy hatvanmillióért - 87,3 millió euró, 21,5 milliárd forint - már eladnák a csapat legjobbját. Ha létrejön az üzlet, ez lesz minden idők legdrágább átigazolása. A csúcsot Zinedine Zidane tartja hetvenhétmillió euróval, Beckham 35-be, Ronaldo 55-be került.
  • Sheva
    EZ MÁR VOLT CSAK ANGOLUL:

Vikash Dhorasoo exkluzív interjút adott az uefa.com magazinnak. Az egykori piros-fekete középpályás elmondta, hogy nagyon nehéz volt számára elhagyni a Milan csapatát és csatlakozni a PSG együtteséhez.

„Nagyon nehéz döntés volt, hogy elhagyjam a világ legjobb csapatát, de rengeteg okom volt erre a lépésre. Nem utolsó sorban az, hogy a város közel van ahhoz a helyhez, ahol felnőttem. Amikor még kicsi voltam, minden alkalommal kimentünk a Parc des Princes-be. Nagyon elégedett vagyok. Szerencsének mondhatom magam, hogy kombinálhatom az életmódomat a sporttal, és remélem, segíthetek a PSG-nek a nagy eredmények elérésében.”

A válogatott játékos így folytatta:

„Nem akartam elhagyni a Milan-t. Boldog voltam ott, de Május vége felé az ügynököm elmondta, hogy a PSG érdeklődik irántam. Sokat gondolkoztam erről és megkérdeztem a hozzám közel álló embereket is. Ezután, mindent megtettem annak érdekében, hogy ez megtörténjen. A Milan vezetői nem akartak elengedni, de megértették az indokaimat és végül békében váltunk el. Őszinte voltam velük és ők is azok voltak velem. Senkire sem vagyok dühös.”
  • Sheva
    DHORASOO: 'Hard decision, I'm leaving the best team in the world'
    7/11/2005
    MILAN - Vikash Dhorasoo gave an exclusive interview for uefa.com 'magazine’. The former Rossoneri midfielder said it was difficult for him to leave Milan and join PSG. He said: 'It was a very hard decision. I’m leaving the best team in the world but there were plenty of reasons for me to want to come to Paris - not least because it’s the city near to where I grew up. When I was little we used to drive past the Parc des Princes all the time, so I’m very pleased. I’m lucky enough to be able to combine a lifestyle choice with a sporting one, and now I hope to help PSG achieve great things.' He continued: 'I didn’t want to leave Milan. I was happy there, but towards the end of May my agent told me that PSG were interested. I thought about it a lot and talked with the people close to me and, after that, I did everything I could to make it happen. The officials at Milan did not want to let me go, but they understood my reasons and it’s all finished with a happy ending. I was straight with them and they were the same with me. It wasn’t heated at all.'
  • Sheva
    SEASON TICKET CAMPAIGN: OVER 32,000 SOLD
    7/11/2005
    MILAN - The sales of the 2005-06 Serie A season tickets have still increased and the number has now reached 32,003, bringing in 10,315,434.00 euro.

As for the Champions League tickets, 6,551 have been sold, bringing in 345,136.00 euro
  • Sheva
    A hírek szerint Alberto Gilardino az AC Milan gárdájához távozik, ennek ellenére még nem mondott le a róla az Abramovics vezette Chelsea sem. Az angolok 24 millió fontot adnának érte, a milánóiak, pedig (csak) 17 milliót, a harc tehát tovább folytatódik a két óriás között. A csatár viszont szívesebben maradna az olasz pontvadászatban.
    - Albertót 2007-ig szerződés köti a Parma alakulatához, de a jövője szempontjából fontos lenne, ha elfogadná valamelyik nagy csapat ajánlatát - mondta a válogatott játékos ügynöke.
    Olasz lapinformációk szerint egyébként Gilardino már hétfőn aláírhatja a szerződését a piros-feketékhez.
  • Sheva
  • forza milan
    jó lenne ha aláirna!sheva,gila csatársor kemény lenne!
  • Sheva
    Számos forrás állítása szerint Alberto Gilardino napokon belül aláír a Milan csapatához.

Hivatalos nyilatkozatot ugyan még egyik fél sem adott az üggyel kapcsolatban, de többen tudni vélik, hogy hétfőn, az orvosi vizsgálatok elvégzése után sor kerül a transzfer hivatalos bejelentésére is.

A játékos így nyilatkozott: "2007 júniusáig van szerződésem a Parmával, amit tiszteletben is fogok tartani, nem csak professzionális okokból, hanem azért is, mert kötődöm a klubhoz és a városhoz. A döntést a Parmára bíztam már a legelejétől kezdve. Ha eligazolok a csapattól, akkor csakis a Milanhoz szeretnék kerülni, ezt a döntést a csapat és a játékosok karakterisztikájának mérlegelése után hoztam meg. A tárgyalások a klubok között továbbra is folyamatban vannak, és én, mint mindenki más, várom a fejleményeket. A Parma mindig azt mondta nekem, hogy figyelembe fogják venni az óhajaimat. Az egyetlen alternatíva az, hogy a Parmánál maradok a szerződésem lejártáig. Egyelőre felesleges arról beszélni, hogy már aláírtam a Milanhoz. Remélem kitisztul a szituáció a következő pár órában."
  • Sheva
    PRESS SURVEY - GILARDINO: 'Only Milan or Parma'
    7/10/2005
    MILAN - Alberto Gilardino spoke to La Gazzetta dello Sport about is furture: 'I have a contract with Parma which runs out on June 30, 2007 which I will respect not just from a professional point of view but also has I have a attachment to the city and club that I think I have demonstrated over these years. I have indicated that Milan is where I want to go, due to the make up of the club and the players there. The negotiations are going on a long time and like everyone I am waiting on news about my future.'

• Sheva
    Most olvastam a teletexten h Gilardino jövőhéten aláírhat...nem tudom ebből mi igaz, álítólag 27 vagy 28 millió eurót adtunk érte és 5 évre fog aláírni... az RTL ill a M1 teletextjén olvasható!
  • Sheva
    Kaha Kaladze immár egészen bizonyos, hogy nem igazol a Chelsea-hez, és a grúz játékos nem is késlekedett sokat, meghosszabbította szerződését az AC Milannál. A londoniak bár sokáig tárgyaltak Kaladzével, végül Asier Del Hornót az Athletic Bilbao játékosát vették meg a balhátvéd posztjára.

Kaladze új megállapodása 2010-ig köti őt a Guiseppe Meazza stadionba.
  • Sheva
    SILVIO BERLUSCONI: 'Gilardino? I know nothing'
    7/9/2005
    MILAN - This is what Silvio Berlusconi had to say about the transfer market: 'Gilardino? I know nothing. Vieri? He will do well in the place of Crespo.'
  • Sheva
    Az egykori Messina kapusa, Dimitrios Eleftheropoulos elárulta, hogy már beszélt új edzőjével, Carlo Ancelotti-val.

A görög nemzetiségű hálóőr ezen a héten egy évre írt alá a Milan csapatához és szerdán a következőket mondta:
    „Minden a helyén van. Aláírtam a szerződésemet és túlestem az orvosi vizsgálatokon. Most már csak azt akarom, hogy a legjobbat nyújtsam. Ancelotti elmondta, hogy régóta figyelt engem és számít rám. Ancelotti, Galliani és a Milan hisz bennem. Nem fogok csalódást okozni nekik.”
  • Sheva
    GATTUSO: 'Vieri to Milan? Strange but beautiful'
    7/8/2005
    MESSINA - Gennaro Gattuso, speaking from Messina where this evening he will play the charity game organised by his Forza Ragazzi Foundation, commented on Christian Vieri's move to the Rossoneri and said: ‘I'm happy, but to see him in a red-and-black shirt is strange. However, I'm pleased because he is a champion and when he is in form, he can make a great contribution.'
    About Alberto Gilardino's possible transfer, the gritty midfielder added: ‘Everyone knows that the cost of his contract is high, so the club are thinking about it. There is a 50 per cent possibility that he joins us because Parma ask a big sum and it is a difficult period for clubs who cannot spend much money.'
    In closing, a comment on Carlo Ancelotti's new system for new season: ‘With a three-man defence there will be more space in midfield.'
  • Sheva
    A Messina elnöke kijelentett, hogy a klubja érdeklődik a Milan hátvédje, Giuseppe Pancaro iránt. A piros-feketék védője Szicília felé veheti az irányt, mert az egykori válogatott játékos a Messina csapatába szeretne menni. Legalábbis ezt erősítette meg a klub elnöke.

„Ő az a játékos, akire szükségünk van. Rendkívüli dolog lenne, ha a Messina csapatába jönne,” jelentette ki Franca.

Franca még beszélt a nagyon keresett védőről, Parisi-ről is.

„Ott marad, ahol van. Csak akkor távozhat, ha egy nagyon jó ajánlatot kapunk, de azok, amiket eddig érkeztek nem voltak megfelelőek. Olasz és külföldi csapatok is érdeklődtek már iránta.”
  • R9
    az volt az álma hogy a milanba játszon?miközben Inter volt?ezt kihiszi el?
  • Sheva
    Adriano Galliani a következő nyilatkozatot adta a Milan további átigazolásait illetően: "A Milan teljes mértékben lezárta az átigazolásokat. Minden poszton teljes a csapatunk. Elégedett vagyok a mostani állással, aztán meglátjuk, hogy mi történik a téli időszakban. Nem veszünk részt semmiféle licitálásban, azaz részt vennénk, ha alacsonyabb összegről indulna, de ilyen szinten nem kivánunk versenyezni. A 30 millió eurós ár Gilardinóért túl sok. Szerintem a mai futballban nem lehet ilyen összegeket költeni. Sajnos ezekkel a fejleményekkel csalódást fogunk okozni a Milan szurkolóinak."