36663
-
Rudee #1548 Másik link. -
#1547 ez biztos volt a cselszki a legjobb csapatával állt ki nálunk meg volt nem is 1 hiányzó majd a visszavágón kinyírjuk őket -
#1546 nem lehet leszedni -
Rudee #1545 A meccs egyetlen gólja. -
#1544 ajjajjajajjjj!és mit nyujtottak a 13. perc után!ez nem valami jó! -
#1543 Milan csapata 1-0-ás vereséget szenvedett a Chelsea együttesétől, az USA-ban megrendezésre kerülő felkészülési mérkőzéssorozaton. A találkozó egyetlen gólját a 13. percben Robben szerezte. A következő mérkőzést Július 27.-én a Chicago Fire ellen vívja a piros-fekete gárda.
MILAN-CHELSEA: 0-1
Gólszerző: Robben 13’
Játékvezető: Vaugn
Sárgalap: Serginho (M), J. Cole (C), Cafu (M)
Piroslap: Gattuso (M)
MILAN: Eleftheropoulos; Cafu, Stam (46’ Simic), Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo (46’ Vogel), Seedorf; Rui Costa, Serginho; Vieri (35’ Ardemagni).
Edző: Ancelotti.
CHELSEA: Cudicini (46’ Ceh); Gallas (46’ Johnson), Carvalho (46’ Terry), Ferriera (46’ Hutt) Geremi (46’ Del Horno); Robben (46’ Phillips), Lampard (65’ Drogba), Makelele (80’ Diarra), Duff (46’ Joe Cole), Crespo (46’ C. Cole; 79’ Jarosik), Gudjhonsen (57’ Tiago).
Edző: Mourinho
-
#1542 azt néznem kell akkor :) -
North #1541 A chelsea-meccs? Egy óra múlva. Elvileg holnap(hétfőn) 12.45-ös kezdéssel leadja az Eurosport. -
DePreSsZYo #1540 Mikor kezdődik? -
#1539 A Milan, Chelsea elleni mérkőzése a felkészülés szezonban barátságosnak tekinthető, de mégis többet jelent, mint ahogy azt Carlo Ancelotti a vasárnapi találkozó előtti nyilatkozatában is megemlítette.
Az edző a következőket mondta:
„Ez a meccs előzetese lehet a Bajnokok Ligája Párizsban megrendezésre kerülő döntőjének. Két olyan csapat összecsapása lesz, amelyek fontos szerepet töltenek be a világ labdarúgásában. Mi a saját játékunkat fogjuk játszani, és a legjobb játékosaink lesznek a pályán a saját felállásunk szerint.”
A Milan biztosan nagy hangsúlyt fog fektetni a támadásokra és Ancelotti nem a szokásos formációt fogja bevetni, hanem olyan variációt próbál ki, amelynél négy védő, három védekező illetve két támadó szellemű középpályás, azaz Clarence Seedorf és Rui Costa helyezkedik el Christian Vieri mögött.
Mindkét csapatot támogathatja a nagyszámú Bostonban élő portugál közösség, mert a Milan együttesében játszik Rui Costa és természetesen a Chelsea edzője, Jose Mourinho és számos játékosa is abból az országból származik.
Rui Costa nem kételkedik a mérkőzés jelentőségében, és azt mondta:
„Minden játékos jól akar játszani ezen a mérkőzésen. Nem számít, hogy ez csak egy barátságos találkozó. Egy ilyen meccsen bizonyíthatod, hogy nem érdemtelenül vagy tagja a csapatnak és nem érdemtelenül viselheted a mezt.„
A mérkőzésen egyszerre lesz a pályán a Milan egykori és jelenlegi támadója, Bobo Vieri és Hernan Crespo személyében. Carlo Ancelotti nyilatkozatában mindkét játékost dicsérte.
„Crespo és a Milan összeütközésbe került a Chelsea akaratával és őszintén szólva, a játékos az ő tulajdonuk volt. Vieri egyike azoknak a csatároknak, akik elől meg tudják tartani a labdát és ez olyan lehetőséget ad, ami eddig nem volt. Nyugodt körülmények között tud edzeni, és jól akar teljesíteni.” -
#1538 húúú most hirtelen nem tudom majd megkeresem -
#1537 Sziasztok!
Sheva! Hol lehet megnézni a Milan gólokat? Érdekelne a cím. Köszi
Forza Milan! -
#1536 DOUBLE TRAINING IN BOSTON
7/23/2005
MILAN - The squad will train at 10am local time (4pm CET) at Boston College and then return at 5pm local time (11pm CET) for a second session.
-
#1535 www.acmilan.hu -
#1534 de azért megmondhatnád,hogy mikor lesz a mecs,mert nem szeretném kihagyni -
#1533 ha valamit nem birok akkor az:Bayer,Chealsea,Liverpool,Manchester,Real Madrid -
#1532 na azé :) -
#1531 vicceltem,egy kicsit,igaz brutál volt :) -
#1530 micsoda???!!!
-
#1529 mikor lesz a chealsea elleni mecs? HAJRÁ CHEALSEa!!!! :))) -
#1528 már kinnt van a csapat... gila meg maldini hétfőn megy utánuk -
#1527 egyszer már irtátok talán,de nem olvasok vissza,mikor lesznek az amcsi meccsek?na meg a párositásokat se naon tudom...:D -
#1526 jaja remélem elverjük a divatcsapat száját :) -
DePreSsZYo #1525 milan vs chelsea
tba cet, 24.07.05
friendly
Eh ez jó lesz :D -
#1524 az a BL trófeák számát jelöli (6) -
#1523 mijen címer az a milanos mögött? -
#1522 jaja meg találtam egy oldalt ahol a szezon összes gólját megnézheted...
csak nem lehet leszedni :( -
#1521 jók a hátterek -
#1520 - Ügy érzed magad, mint Disneylandben?
„Jól fogadtam, hogy csatlakoztam a többi játékoshoz. Az egy megvalósult álom, hogy itt lehetek. Teljes nyugalomban tudok dolgozni. Itt minden tökéletes és adott a győzelemhez. Büszke és elégedett vagyok. Köszönettel tartozom a Milan-nak, a Parma-nak és természetesen magamnak. „
- Mi az, amit remél, illetve nem vár?
„Három évet töltöttem a Parma együttesénél és ott teljesen más volt dolgozni. Itt minden a legjobb és különleges dolog, hogy minden játékos segít.”
- Miért a Milan?
„A Milan csapatát választottam, mert ők voltak azok, akik teljes mértékben ragaszkodtak hozzám és mindig az volt az álmom, hogy itt játszassak. A Milan a világ legjobb csapata.”
- Aggódtál amiatt, hogy a tárgyalások nem tervszerűen mennek?
„A tárgyalások hosszú ideig tartottak. Sok türelemre volt szükségem, de biztos voltam benne, hogy megtalálják a megegyezéshez vezető utat. Volt olyan feltételezés is, hogy a Parma csapatában maradok, de a végén minden jól sikerült. Örülök annak, hogy az eladásom fontos bevételt jelentett a klubnak, amiből jó játékosokat tudnak venni. Nem lelkesedtem volna azért, ha árverésre bocsátanak, de szerencsére felismerték, hogy a Milan együtteséhez szeretnék igazolni.”
Az interjú folytatása:
- A Milan-ban is nagy versenytársad lesz Vieri, mint a válogatottban?
„A Milan-ban a kezdőcsapatba kerülésért folyó verseny természetes és helyénvaló. Itt van Vieri, Inzaghi és Shevchenko is. Ha nyerni akarsz, akkor szükséged van sok jó játékosra, ezért a verseny elkerülhetetlen. Természetesen már gondolok a Világbajnokságra is. Most 23 éves vagyok és ez egy, a céljaim közül. Mindenek előtt jól akarok teljesíteni a Milan mezében, és ha lehetséges, a válogatottban is.”
- Mit gondolsz, sikerül bekerülnöd a kezdőcsapatba?
„Keményen és alázatosan edzek, amennyire csak lehet. A maximumot fogom nyújtani, ha az edzőm pályára küld. Tudom, azért jöttem, hogy teljessé tegyem a csatársort, de teljes erőbedobással fogok játszani, és a többit majd meglátjuk. Az edzőtől függ, hogy mennyit játszom. Egy ilyen nagyszerű csapatban el kell fogadnod, hogy nem mindig te kezdesz. Nálunk négy csatár van, akik mind fontos játékosok, de a többi csapatnál sincs ez másképp. Múlt éjjel eszembe jutott a Juventus középpályája, különösen Vieira. A Juve és az Inter, két nagyszerű csapat.”
- Könnyebb a Parma-ban gólt lőni?
„A Parma csapatánál a Gilardino-Morfeo kettős alkotta a csatársort. Ez itt teljesen más, de ha gólt tudtál lőni a Parma-ban, akkor a Milan-ban is… majd meglátjuk mi lesz.”
- Mi a benyomásod a csapattársaidról?
„Sokukat ismerem a válogatottból. Mindenki jól fogadott. A benyomásom Maldini-ről igazán jó. Paolo egy jelkép. Figyelheted, ahogy beszél, ahogy mozog. Ő egy igazán fantasztikus játékos és nagyszerű ember.”
- Kik voltak a példaképeid?
„Marco Van Basten és Batistuta. Továbbá Vieri és Inzaghi. Pippo lenyűgözött engem, amikor a Veronában játszott és figyeltem, tanultam a mozdulatait. Van Bastan a futballtörténelem egyik legjobb játékosa. A magasságához képest hihetetlenül elegáns könnyed játékos, ami valami különleges volt.”
- Miben kell javulnod?
„A tizenhatoson kívüli jobb- és ballábas lövésekben. Készen vagyok a nagyobb nyomásra. Minden alkalommal a maximumot adom ki magamból. Fegyelmezetten és elszántan játszom, amennyire ez tőlem telik. Egy olyan csapat tagja vagyok, akik letámadnak, majd fegyelmezetten visszazárnak. Mindegyikük nagyszerű játékos, remek hozzáállással. Kíváncsian várom, hogy mellettük játszhassak.
- Gondolkodott már azon, hogy ki lehetne az ideális partner?
„Még senkivel ne gyakoroltam a taktikát. Bobo és én hasonló játékosok vagyunk, míg Pippo és Sheva többet mozog. Meglátjuk majd.”
- Megy Amerikába?
„Igen. Hétfőn megyek.”
- Fiatal korában Juve drukker volt…
„Amikor fiatal voltam apámtól örököltem ezt… Most a Milan mezét viselem és a Milan követője vagyok!”
- Mit mondott Sacchi a Milan-ról?
„Sokat beszéltem Sacchi-val. Tanácsot adott a taktikával kapcsolatban és mesélt a környezetről is. Sok kérdést tettem fel Van Basten-nel kapcsolatban…”
- Nem tart attól, hogy Crespo mezét örökölted meg?
„Nem félek, ha aggódnék, akkor nem jöttem volna ide. Tudom, hogy Hernan kiváló idényt töltött itt. Bárki büszke lehet, ha egy ilyen mezt visel.”
- Kinek ajánlja az első gólját?
„Magamnak, a családomnak és a barátnőmnek.”
- Tárgyalt-e más klubokkal?
„Az én szándékom mindig az volt, hogy a Milan-ba jövök. Ezt már a múlt évben is tudtam. A többi klub közbe akart szólni, de én határozott voltam.”
- Júliusban játszik?
„Én ebben a pillanatban keményen dolgozok, ahogy azt az elmúlt évben is tettem. Ez az edzőmön múlik.”
- Amikor Galliani megszerezte magát, felhívta Sheva-t…
„Igen, de nem csak őt. Gattuso-t, Maldini-t és Berlusconi-t is. Ő gratulált nekem és sok szerencsét kívánt. Elmondta, hogy elégedetté teszi az idejövetelem. Ez megnyugtat engem.”
- Mik a céljaid?
„Meg szeretném nyerni a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot. Ha választanom kéne, akkor a Bajnokok Ligáját választanám, mert ez a verseny mindig lenyűgözött engem, de még nem játszhattam ott.” -
#1519 Egy-két jó háttérkép -
#1518 -
#1517 Tifosi Rossoneri
Tifosi milanisti
Teniamoci per mano
in questi giorni tristi
Di nuovo giu al Marassi
Di nuovo al Comunale
Tifosi Rossoneri
finite all'ospedale
Sangue nei populari
Sangue giu nei distinti
Le abbiamo prese
Ma non siamo vinti
E ora di rifarci
E ora di lottare
Per quel che abbiam subito
dobbiamo vendicare
Spariamo giu al Marassi
Spariamo al Comunale
Adesso siete voi
Che andate all'ospedale
Spariamo negli stadi dell' ITALIA INTERA
Siamo della BRIGATE ROSSONERA!!
FORZA MILAN!!!!
-
#1516 Berlusconi papa
-
#1515 -
#1514 -
#1513 hát ez így lesz...
Vieri nem fogja hagyni h a padon üljön egész évben -
#1512 miaz h gyenge keret?
gondolom Dida lazít mert a szezonban majdnem minden meccsen ő védett vagy majd válogatott elfoglaltsága lesz Kakával együtt...
Sheva és Pippo nem lesznek mert Shevát műtötték Pippo meg Milanoban edz majd...
Gila és Maldini 25.én csatlakoznak a kerethez... -
#1511 ja:Dde inkább csak néha!:Dhaha -
#1510 az amerikaiak is tudnak amerikai focizni :Ö -
Rudee #1509 Te mindig ilyen határozott vagy?