36663
-
#1148 Idén nyáron, csakúgy mint ahogy tavaly is, a Chelsea és a Milan barátságos meccset játszik egymással az Egyesült Államokban.
Ezúttal a tervek szerint két mérkőzésre kerül sor, az időpontok pedig július 19 és 31-e közé esnek.
-
#1147 BUENOS AIRES – Miután Crespo és kedvese Alessia Rossi május 16-án a Como-hoz közeli Limido Comasco-ban megtartotta a polgári esküvőt, a csatár szerette volna egyházi ceremónia keretében is megerősíteni a házassági esküt, méghozzá Buenos Airesben.
Az ünnepségre a Florida kerületben található La Salle iskola templomában került sor, ahol annakidején Hernan is tanult. Az azt követő partit Tatersall-ban tartották.
Ariel Ortega, Matias Almeyda, Nelson Vivas, Mariano Gonzalez, Lucho Gonzalez and Javier Mascherano is megjelent a vendégek között. Este 11-kor az ifjú pár egy vadonatúj Rolly Royce-szal hagyta el a helyszínt.
Az argentin Clarine magazinnak a fociról a következőt mondta az újdonsült férj: 'Rendkívül boldog vagyok, de egy kicsit ideges is. Úgy tűnt, hogy a szezonom ez isztambuli vereséggel fog végződni, de a braziloknak lőtt két gólom új erőt adott. Most csak a pihenésre akarok koncentrálni.”
-
#1146 Az olasz U-20-as válogatott ma megkezdi világbajnoki szereplését Hollandiában, Kolumbia ellen.
A Milan fiatal védője, Lino Marzoratti, aki Franco Baresi utánpótlás csapatában játszik, meghívót kapott Paolo Berrettini szövetségi kapitánytól. Ő képviseli a piros-feketéket a válogatottban, melynek célja a július 2-án sorra kerülő döntőben való részvétel.
Marzoratti az idei szezonban mutatkozott be a Milan első csapatában, a május 20-án játszott Palermo elleni 3-3-ra végződött hazai mérkőzésen.
Marzoratti 1986 október tizedikén született az olaszországi Rho-ban.
-
#1145 íyg van... mondjuk én az egész csapatot nem adnám el..Shevát meg Kakát főleg nem... -
North #1144 '78 januárjában született. Már a MU elleni BL meccs előtt is voltak ilyen pletykák. Rino a legfontosabb alapeleme a Milan kp-jának, ha Shevát nem számolom ő lenne az utolsó, akit odaadnék bárkinek is. -
#1143 ööö...talán 26 vagy 27 nem tudom pontosan -
#1142 egyébként is,hány éves is most gattuso? -
#1141 jajjjjjjjjjj,ne röhögtessenek már télleg!!!gattuso az MU-ban?jjuuuj!ebként owen kurva jó lenne! -
#1140 A hírek szerint a Manchester United komolyan érdeklődik a Milan középpályása, Gennaro Gattuso iránt. Sir Alex Ferguson már azóta figyelemmel kíséri az olasz játékos pályafutását, amióta az dicsérő szavakkal illette a Manchester Unitedet néhány évvel ezelőtt.
Persze az egész transzfer egyelőre csak spekuláció, hiszen a játékosnak 2009-ig szóló szerződése van a Milannal, és Carlo Ancelotti továbbra is komoly szerepet szán neki csapatában.
A Milan állítása szerint Gattuso nem igazolhat el egy csapathoz sem, de a United várhatóan nagy összegű ajánlattal fogja tesztelni az állítás komolyságát. Olasz források szerint a pletyka hátterében a United új tulajdonosa, Malcolm Glazer áll, aki egy nagy név leigazolásával próbál majd kedveskedni a klub szurkolóinak.
-
#1139 ennek mi köze a Milanhoz??? -
mcs10 #1138 www.africacup.uw.hu -
#1137 A Milan hátvédje, Kakha Kaladze tagadta, hogy a következő hét elején a Chelsea játékosa lesz.
A grúz válogatott védője azt közölte egy nyilatkozatban, hogy elhagyja a piros-fekete klubot és a londoni csapathoz szerződik, de a Corriere dello Sport mostani riportjában a következőket mondta:
„Tudom, hogy a Sun azt írta, hogy Hétfőn már a Chelsea játékosa leszek. El kell mondanom, hogy nem beszélten egyetlen angol újságíróval sem. Én még a Milan játékosa vagyok.”
„Csendben maradtam a bajnokság befejezése óta és itt az ideje, hogy elmondjam a véleményemet. Most a két klubon a sor, hogy döntsenek. Nem érdekel, mit kér a Milan és mit ajánl a Chelsea. Mindkettő nagyszerű egyesület és tisztában vannak az értékemmel.”
Forrás: goal.com
-
#1136 A La Gazzetta kérdezte Geroge Weah-t a csatár ünnepi meccse előtt:
„A mai délután, amellett hogy kedves barátaimat és fiamat is meg kell említenem, -aki a következő évben a Milan ifjúsági csapatában fog játszani – az én délutánom lesz.
Simone, Boban, Maldini és Savicevic is pályára lép. Remélem Maradona szintén játszik egy kicsit. Végül pedig bízom benne, hogy Nelson Mandela is eljön, hiszen néhányszor már hívtam és azt mondta remélhetőleg megtekinti a mérkőzést. Óriási ajándék lenne.”
A mérkőzést az Eurosport ma délután 16:30-tól élőben közvetíti. -
#1135 Alberto Gilardino ügynöke szerint a játékos még mindig a Milant részesíti előnyben a Chelsea-vel szemben, de mindenféleképpen gyors döntést szeretne.
Gilardino képviseletében Beppe Bonetto nyilatkozott: "Gilardino garanciát szeretne a jövőjét illetően, mielőtt a Bologna elleni mérkőzések lezárulnak. Nem akarja bizonytalan helyzetben megközelíteni ezt a mérkőzést. Gilardino szeretne Olaszországban maradni és saját bevallása szerint a Milan az első számú választása, de a klub nehéz anyagi helyzetben van, és nem hagyhatunk figyelmen kívül egy komoly ajánlatot, ami ráadásul garantálja neki, hogy állandó kezdőjátékos lesz a legmagasabb szinten."
A fejlemények bizonyára váratlanul érik a Milan vezetőségét, mivel Galliani eredeti elképzelése szerint a Bologna elleni mérkőzések lezártával kezdődtek volna meg a tárgyalások Gilardino ügyében. A Chelsea határozott fellépése azonban várhatóan gyors reagálásra ösztönzi majd a Milan vezetőit.
A Chelsea-t és a Milant érintő két másik transzfer pedig még mindig nem zárult le. Míg Hernan Crespo továbbra is közel áll hozzá, hogy megújítsa kölcsönszerződését a Milannal, addig Kakha Kaladze újabb nyilatkozata szerint az ő jövője még kérdéses. "Sosem adtam olyan nyilatkozatot, hogy hétfőre Chelsea játékos leszek. Még a Milan játékosa vagyok, és csak a véleményemet mondtam el. Most a két klubnak kell meghoznia a döntést. Biztos vagyok benne, hogy megoldódik az ügy."
Forrás: channel4.com -
#1134 Dejan Szavicsevics, a Milan egykori sztárja így nyilatkozott a Corriere della Serának: "Tényleg nagyszerűen játszottunk az akkori Milanban. Nagyszerű futballt mutattunk, de nem csak Athénban, hanem Isztambulban is. A vereség ellenére a Liverpool elleni mérkőzés megmarad a futballtörténelemben. Örökre. Még inkább, mint a Barcelona elleni 4-0 Athénban: azon az estén összetörtük a Barcelonát, az egész mérkőzést mi irányítottuk. Isztambul után olvastam egy szalagcímet, ami megmaradt bennem: nem a Milan veszített, hanem a futball győzedelmeskedett. Ezt a mérkőzést kéthónaponta meg kell nézni, mégha a Milan szurkolóknak ez inkább nyílt seb lesz is."
Forrás: acmilan.com -
#1133 Andríj Sevcsenko és Hernan Crespo nagyon magabiztosak a kapu előtt.
A Milanban és a saját nemzeti tizenegyükben, a két csatár bőségesen termelte a gólokat.
Az ukrán vezeti kettőjük góllövőlistáját, 17 bajnoki góllal, annak ellenére, hogy Novemberben, Februárban és Márciusban sérüléssel bajlódott. Továbbá 6 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában, beleértve a Barcelona ellenit és a városi riválisnak lőtt duplát. Múlt Augusztusban az Olasz Szuperkupán is megszórta magát.
A piros-fekete klubban szerzet 26 találata mellett, a Világbajnoki selejtezőkön az ukrán válogatottban is ötször volt eredményes. Gólt szerzett a görögök és a grúzok ellen Kijevben, duplázott Isztanbulban, ami után megkapta az Aranylabdát és végül beköszönt a Kazahsztánnak. A mérkőzés után a válogatott edzője, Blokhin viccesen a szemére vetette:
„Kérlek Andríj csak nyugodtan! Szabadrúgást lősz, szögleteket és bedobásokat végzel el, hátrafutsz a középpályára. Nem akarsz kapus is lenni?”
A 28 éves csatár az egész szezon alatt ugyanolyan hozzáállást tanúsított a válogatottban, mint a Milanban. Sheva a 2004/2005-ös idényben 31 alkalommal rezgette meg az ellenfelek hálóját.
Crespo az ukrán nyomában járt végig. A Serie A-ban 11 gól szerzett, habár csak November közepére lendült formába. A Bajnokok Ligájában 6 találatot jegyzett, beleértve az isztambuli két gyönyörű gólt is.
Az, hogy a végén nem ünnepelhetett, az elvesztett büntetőpárbajnak köszönhető, de a meccs statisztikáiban, és a szurkolók emlékezetében megmarad a teljesítménye. Továbbá egy gól fűződik a nevéhez, az Olasz Kupában is.
Az argentin válogatottban a Világbajnoki selejtezőkön háromszor köszönt be az ellenfeleknek, egyszer Kolumbiának és kétszer Brazíliának. Ezen kívül a németek elleni 2-2-es döntetlennel végződött mérkőzésen is kétszer volt eredményes.
Ez összesen 23 gól és Sheva találatait is hozzáadva 54-et kapunk. Tényleg veszélyes páros, akik továbbra is nyomást gyakorolhatnak az ellenfelekre. -
#1132 owen nem kurva jó? szerintem az... -
#1131 ja!de mondjuk gilardinonak vagy plvalami qva jó csatárnak jobban örülnék!de owen nem lenne rossz! -
#1130 hát jah..ha Tomasson úgyis elmegy akkor kell vki a helyére -
#1129 nemtudom nem vesztenénekvele az biztos! -
#1128 hmmm...én Owent is szivesen látnám a Milanban... -
#1127 nem hülyék hanem olyan árat kérnek amit nem fognak megfizetni... -
Rudee #1126 Főleg fontba. Majdnem annyiba kerülne mint nekünk Owen... Ezek hülyék. -
#1125 szerintem se... -
Rudee #1124 8,5 milliót soha nem kapnak érte. -
#1123 Az angol Daily Mail értesülései szerint a Chelsea-nek újabb ajánlatot kell tennie a Milan hátvédjéért, Kakha Kaladzéért, miután az első, 2,5 millió fontos ajánlatukat visszautasította az olasz klub vezetése. A hírek szerint a Milan 8,5 millió fontot szeretne kapni Kaladzéért, de a Chelsea nem akar ennyit adni egy olyan játékosért, akinek csak egy év van hátra a szerződéséből. -
#1122 jaja és remélem még sokáig így fog tündökölni :) -
#1121 Crespo hintett kettőt a braziloknak is :)
újra a régi formájában tündököl -
#1120 így van és remélem a következő is jó szezon lesz... :) -
#1119 -
#1118 A 2005-06 Serie A szezon augusztus 28-án vasárnap indul, míg az utolsó fordulóra 2006 május 14-én vasárnap kerül sor.
Öt hétközi fordulóra kerül sor és öt héten szünetel a bajnokság : három héten a válogatott programja miatt, két héten pedig Karácsonykor.
Serie A
Első forduló: 2005 Augusztus 28, Vasárnap
Záró forduló: 2006 Május 14, Vasárnap
Hétközi fordulók: 2005 Szeptember 21, Szerda/ 2005 Október 26, Szerda/ 2005 December 21, Szerda/ 2006 január 18, Szerda/ 2006 Február 8, Szerda
Szünet: 2005 Szeptember 4, Vasárnap / 2006 Október 9, Vasárnap, / 2005 November 13, Vasárnap / 2005 december 26, Vasárnap / 2006 január 1, Vasárnap
Olasz Szuper Kupa: 2005 Augusztus 20, Szombat
Forrás: acmilan.com -
#1117 Carlo Ancelotti ma ünnepli 46 .születésnapját.
Az edző 1959 Június 10-én született az Olaszország beli Reggioloban.
Játékosként két bajnoki címet, két Bajnokok Ligáját, két Interkontinentális Kupát, két Európai Szuperkupát és egy Olasz Szuperkupát nyert.
Amióta a Milan edzője, a csapat egy bajnoki címmel, egy Bajnokok Ligája serleggel , egy Európai Szuperkupa és egy-egy Olasz Kupa illetve Szuperkupa megszerzésével gyarapította a trófeagyűjteményét.
Az edzőnek saját honlapja is van, ahol mindet meg lehet róla tudni és számatalan kép is látható az életéről: www.carloancelotti.com -
#1116 Milánó – A La Gazzetta dello Sport közölte Hernán Crespo nyilatkozatát, amit az Argentína-Brazília meccs után tett:
„A Milannal kapcsolatban minden rendben van, már csak az aláírás hiányzik. Mire elmegyek nyaralni, minden tisztázva lesz. Elégedett vagyok, mert Milánóban maradni volt minden vágyam, a fizetéscsökkenés ellenére is. Ezért köszönetet kell mondanom mindenkinek aki a Milan-nál dolgozik, de ahhoz hogy ez így alakuljon, szükség volt a saját kemény munkámra is. Csodálatos szezon volt, kár, hogy a Bajnokok Ligája rosszul végződött számunkra”
-
#1115 Az AC Milan határozottan elutasította a Real Madrid ajánlatát Andrea Pirloért.
A spanyolok Gutit és pénzt adnának az olasz középpályásért.
A Gazzetta Dello Sport tudomása szerint a Real a hét elején tette meg ajánlatát, amit az olasz klub rögtön elutasított.
Guti az előző szezonban mellőzötté vált a a Bernabeuban, a meccsek java részét a kispadról figyelte.
A távozása szinte biztosra vehető, klubja pedig Pirloban látja azt, akivel megerősíthetné középpályáját. Ezért próbálta meg összekötni egy üzletben a két játékost.
Sikertelenül. -
#1114 Christian Abbiati: "Még három év van a szerződésemből, de nekem nem csak a pénz számít. A Fiorentina mellett a Palermo tűnik a legjobb választásnak, ha Olaszországban maradok. És ott van még a Genova is. A Milantól azt várom, hogy financiálisan segítse az igazolásomat, én pedig kész vagyok lejjebb adni a fizetési igényemet, mivel most elég sokat keresek. Szeretnék segíteni a Fiorentinának, hogy visszatérhessenek arra a szintre, ahová valók, azaz, hogy legalább az UEFA Kupában indulhassanak." -
#1113 Távozását a minap megerősítő Cristian Brocchi iránt a pletykák szerint három élvonalbeli olasz klub is érdeklődik. A lehetséges csapatok közül a legnagyobb sansza a Lazionak lehet, egyrészt, mert már nem először hozzák hírbe a középpályással a fővárosi csapatot, másrészt, mert Brocchi fontos szerepet játszhat a jobbhátvéd Oddo leigazolásában. A Parma csak akkor számíthat a középpályásra, ha a soron következő két mérkőzésén sikerül kiharcolnia a bentmaradást a Bologna ellen. A harmadik csapat, a Sampdoria ajánlatában az UEFA-kupás részvétel lehetősége jelentheti az egyik pozitívumot.
-
#1112 Kaladze: "Mindenben megegyeztünk az angolokkal, de azért várjuk meg, amíg a két csapat is közös nevezőre jut a részletekben. Úgy gondolom, jövő hétre a Chelsea játékosa leszek." -
#1111 A piros-feketék 4 éves szerződést kínáltak a Lazio hátvédjének.
A régóta keringő pletykáknak megfelelően, a Milan és Massimo Oddo megegyezett, és a Lazio hátvédje csatlakozik Carlo Ancelotti csapatához.
Mindkét klub reméli, hogy az elkövetkező napokban aláírhatják a szerződést, amely már majdnem készen van.
Massimo Oddo
Születési idő: 1976.06.14.
Születési hely: Pescara, Olaszország
Nemzetiség: Olasz
Magasság: 185 cm
Testsúly: 75 kg
Poszt: Hátvéd
Eddigi mezszám: 22 -
#1110 A hírek szerint a Milannak gyorsan kell cselekednie, ha nem akarja elveszíteni Gilardinót a Chelsea-vel szemben. A játékos ügynöke, Francesco Romano így nyilatkozott: "A Chelsea veszélyes az összes olasz klubra nézve, mert rengeteget tudnak költeni az átigazolásokra. Az emberek azt beszélik, hogy Gilardino már a Milan játékosa, de ez nem igaz, mivel még nem egyeztek meg a Parmával. Persze, az is számít, hogy a játékos mit szeretne, de a Parma minden ajánlatot figyelembe vesz, ami az asztalára kerül. Sok lehetőség van, és a játékos árát az sem befolyásolja, ha a Parma esetleg kiesne az első osztályból." -
#1109 hát szerintem nem lesz rosszabb idénye és ha Tomasson elmegy jó lenne egy álandó csatár...