36663
-
#1468 nézz rá tavaly milyenek voltunk a Timen... megvan?
utána nézz rá a szezon végi táblázatra -
#1467 ebből a 45 percből nem szabad következtetéseket levonni -
#1466 nem is olyan jó az a Juventus :Ö -
#1465 Az Inter és a Juventus ellen lejátszottt két mini mérkőzés után Carlo Ancelotti a látottakról beszélt:
"Az Inter elleni első meccsen egy kicsit szenvedtünk, míg a második Juve elleni találkozón váltani tudtunk és több hangsúlyt fektettünk a szélekre. Nem tudtam eleget cserélni, ezért néhány játékos 90 percet játszott és kissé el is fáradt.
Mindent összevetve elégedett vagyok a csapat idei első, pályán nyújtott teljesítményével."
-
#1464 A Triesztben zajló TIM Kupa első mérkőzésén a Milan tizenegyesekkel alulmaradt az Interrel szemben. A 45 perces mérkőzés 0-0 végeredményt hozott.
A szabályok értelmében a rendes játékidőben szerzett győzelem 3, a tizenegyesekkel elért győzelem 2, míg a tizenegyesekkel elszenvedett vereség 1 pontot ér.
Így tehát az Inter 2 míg a Milan 1 pontot kapott.
Milan-Inter...0-0
Tiz:4-5
Tizenegyesek:
Seedorf-----o.............Arrieta------x
Rui Costa---o.............Julio Cesar-o
Serginho----x.............Materazzi---o
Costacurta--o.............Martins-----o
Ardemagni--o.............Solari-------o
Ambrosini---x.............Wome------o
A Milan második mérkőzését a Juventus ellen játszotta. A találkozót a piros-feketék 2-1-re megnyerték, három értékes ponthoz jutva.
Milan-Juventus........2-1
G:Vieri(tizenegyes), Rui Costa ill. Trezeguet
A harmadik mérkőzésen az Inter legyőzte a Juventust, ezzel megnyerte a trófeát is.
Inter-Juventus.....1-0
G: Martins
TIM KUPA Végeredmény:
1.Inter----------5P
2.Milan----------4p
3.Juventus------0p
-
#1463 de a juvét lenyomtuk 2:1-re (Bobo Vieri és Rui Costa góljaival)...
second mini game of the Tim Trophy, as they defeated 2-1Juventus. Christian Vieri converted a penalty to break the deadlock for the Rossoneri. Manuel Rui Costa doubled the lead before the Turin outfit pulled one behind through David Trezeguet's goal. Milan finished on 4 points in the table.
-
#1462 így van -
#1461 nem néztem hanem az acmilan.com-ról vadásztam a híreket -
#1460 Photo Filtre -
#1459 Sheva,hogy váltod,azt,hogy írja ki a neved? és milyen programmal szerkezted azt a képet? -
#1458 Hol nézed a meccset? -
R9 #1457 :D szép volt BoBo -
#1456 vieri az első gólját a juvénak rúgta az első percben tiziből -
#1455 az beztos :DDDD -
DePreSsZYo #1454 supermen-e vagy? -
#1453 -
#1452 -
#1451 -
#1450 -
#1449 Bobo Vieri megszerezte első Milanos gólját -
#1448 az első mini meccset az inter nyerte 4:5-re tizikkel...
MILAN 4-5 INTER ON PENALTIES
7/20/2005
TRIESTE - The first mini game of the Tim Trophy between Milan and Inter ended in a 5-4 win on penalties for the Nerazzurri who earn 2 points in the table, while the Rossoneri got just one. This is the oucome of the penalty shoot out: Seedorf (M)(goal); Arrieta (I)(off); Rui Costa (M)(goal); Julio Cesar (I)(goal); Serginho (M)(post); Materazzi (I)(goal); Costacurta (M)(goal); Martins (I)(goal); Ardemagni (M)(goal); Solari (I)(goal); Ambrosini (M)(off); Wome (I)(goal).
-
#1447 Gila -
#1446 az biztos -
#1445 hát igen, statisztikában felőlem lehettek jobbak, de majd meg látjuk, egy biztos jövöre óriási csata lesz a scudettoért -
Rudee #1444 Gilardino edzés közben is ráér integetni
Itt már a játékra koncentrál -
DePreSsZYo #1443 -
#1442 Christian Vieri is Alberto Gilardino leigazolásával Olaszország és Európa egyik legfélelmetesebb csatársora állt össze Milánóban. A számok alapján pedig egyértelműen a leggólerősebb. A Milan csatárai az elmúlt bajnoki idényben összesen 53 gólt termeltek: Gilardino 24 találatot szerzett a Parmában, Vieri 12 gólt lőtt a rivális Interben, Sevcsenko ezúttal nem lett gólkirály, de így is 17-szer zörgette meg az ellenfél hálóját, Pippo Inzaghi pedig sérülése miatt nem volt eredményes. A Juventusnál Ibrahimovic (16 gól), Del Piero (14), Trezeguet (9) és Nedved (7) összesen 46 gólt szerzett, így ebben az összehasonlításban csak második, míg az Inter csatárai 35 gólt jegyeztek. Nagy kérdés, hogy Adriano (16), Martins (11), Cruz (5) és Recoba (3) mellé érkezik-e még csatár.
Európa élmezőnyével összehasonlítva is stabilan első a Milan csapata. Az angol bajnok, Chelsea gólvágói összesen 39 találatot értek el, ebből 10-et pont a Milan színeiben lőtte Hernan Crespo. A további találatokon Didier Drogba (10), Eidur Gudjohnsen (12) és az idény nagyrészében sérüléssel bajlódó Robben (7) osztozik. A friss BL győztes Liverpool egyetlen csatára sem tudott legalább 10 gólt szerezni, Baros (9), Cisse (4), Luis Garcia (8) és Fernando Morientes (3) mindössze 24 találatig jutott a Premiere Leagueben. Spanyolország két elit csapata szintén alulmarad ebben az összevetésben, a Real Madrid 4 legeredményesebb játékosa 49, a Barcelonáé 40 gólt hozott csapatának. A Bayern 41 gólja szintén azt bizonyítja, hogy a számok alapján a Milan rendelkezik Európa leggólerősebb támadósorával.
-
#1441 thx csövi :) -
#1440 a torna neve amin részt vesz a milan a juve és az inter is -
#1439 mi az a Trofeo Tim? :) -
#1438 lehet majd tudok linket szerezni a Trofeo Timhez , akkor azt megosztom veletek is -
#1437 szeva Sheva:) -
#1436 hali csövi -
#1435 aug 28. -
#1434 mikor kezdődik a bajnokság? -
#1433 így van... Gila is játszik majd csak ezt a tornát hagyja ki sztem -
#1432 ja igaz,de... Gila mikor játszhat? Vieri is nagyon jó játékos,na meg ott les RUi Costa,Gattuso,Pirlo,Seedorf,meg a kitűnő védelem,amit szintén szeretek. -
#1431 Gila most jött, Sheva műtét után lábadozik Inzaghi is épülget szal azért nincsennek...Vieri elég lesz :) -
#1430 #1428 mi ez? nem játszik se Inzaghi,se Sheva,se Gila. kb*szás -
#1429 Andrei Shevchenko elmondta, hogy nem szándékozik a Chelsea-be igazolni. Az ukrán támadót már régóta szeretné elcsábítani az angol klub tulajdonosa, Roman Abramovich, de az erőfeszítések ellenére nem volt képes távozásra bírni.
A Chelsea újra elkezdhetett reménykedni abban, hogy Shevchenko náluk köthet ki, miután az olasz kamerák felvették amint ő és Carlo Ancelotti veszekedtek. A hírek szerint Ancelotti nem örül annak, hogy Shevchenko múlt pénteken operáción esett át, aminek következtében ki kell hagynia az amerikai felkészülési tornát.
Ennek ellenkezőjét állítva, Shevchenko kijelentette, hogy nem akar Nyugat-Londonba menni és továbbra is jó a viszony Ancelotti és közte.
„Nem szeretnék a Chelsea-be igazolni. Itt akarok maradni,” – nyilatkozta Shevchenko a Sky Sports News-nak. „Szeretem a Milan-t, és a Milan is szeret engem. Volt egy vitám Ancelottival azzal a döntésemmel kapcsolatban, hogy újra megoperáltatom az arcomat. Ki kellett venni a platinalemezeket belőlem. Semmit nem tettem rosszul. Megbeszéltem a csapat orvosával, hogy ez lehetséges-e és végül a műtét mellett döntöttünk. Ezt természetesen közöltem az edzőmmel is. Ancelotti dühös volt emiatt és én ezt megértem, mert úgy gondolja, hogy ez lassítja a felkészülést. Megpróbáltam mindent elmagyarázni neki és mostanra mindent tisztáztunk.„