36663
  • forza milan
    ennyit érnek a rohadt vierivel!elb@sszák az egészet!
  • DONGUBA
    A Chelsea csatára, Hernan Crespo csalódottan reagált arra a hírre, hogy a Milan Christian Vierit szerződtette helyette.

"A Milan kétszínű játékot űzött velem szemben. A vezetőség hazugságokkal hitegetett engem, és egy nap majd teljesen kitárom a szívemet és mindenki megtudja majd az igazat. Most már nem fogok visszatérni a Milanhoz. Angliába sem akarok visszatérni. Ha hívnak, azt fogom mondani, hogy vakáción vagyok. Örülök, hogy Bobo teljesítette az álmát és a Milanban fog játszani. Én is azt reméltem, hogy ott játszom majd a következő szezonban is" - nyilatkozta az argentin csatár.
  • Sheva
    Crespo visszatér Londonba

kék-feketét (Inter) piros-feketére (Milan) cserélő Christian Vieri lépésének alighanem Hernán Crespo sorsára is hatása lesz. Az előző évad túlnyomó részét kölcsönjátékosként a Milan állományában töltő argentin csatár ugyanis minden bizonnyal kénytelen lesz Londonban maradni, hiszen nehezen hihető, hogy a még Gilardinóra is hajtó lombardok mindent megtesznek az elbukott BL-döntőben duplázó támadó megszerzéséért.

Ez olyannyira valószínűsíthető, hogy Fernando Hidalgo, Crespo ügynöke a Daily Mirrornak adott interjújában már vázolta is a folytatást: "Hernán a következő évadban a Chelsea-ben fog futballozni. Ugyanolyan jó szezont szeretne teljesíteni, mint legutóbb a Milanban."

"Ez volt a legrosszabb nyaram, sokáig azt sem tudtam, melyik klubban folytatom. Két héten belül vagy öttel hoztak hírbe. Az elvesztett Bajnokok Ligája-döntő óta az egyetlen jó, ami történt velem, hogy megnősültem" - reflektált minderre Crespo.

A 16.8 millió fontért megvett Crespót még az sem zavarja, hogy a londoni konkurenciaharc tavalyhoz képest nem sokat egyszerűsödött, hiszen a Chelsea csak az Atlético Madridnak eladott Mateja Kezsmantól vált meg az első sorából, viszont még nem tett le arról, hogy újabb csatárt vegyen. A korábban Fernando Torresszel, David Trezeguet-vel, Andrij Sevcsenkóval, Adrianóval és Samuel Eto’óval is kapcsolatba hozott "kékek" legújabb kiszemeltje Shaun Wright-Phillips. A Manchester City angol válogatott futballistájáért első lépésben 18 millió fontot kínált a Chelsea, a City 22-t kér, azaz relatíve nem sokon múlik az egyezség.
  • Sheva
  • Sheva
    A Lazio hátvédje, Massimo Oddo az AC Milan csapatába szeretne igazolni. Az olasz válogatott játékosa elfogadta a Milan feltételeit, és ezt előterjesztik a Lazio elnökének, Claudio Lotito-nak, aki megfontolja az ajánlatot.

„Arra vágyom, hogy a Milan-ban játszhassak,” – nyilatkozta Oddo. „Szeretném tökéletesíteni magam. Már 29 éves vagyok, és ez a legjobb kor egy játékos számára.”
  • Sheva
    VIERI: 'I'm happy'
    7/5/2005
    ’I’m happy’. These were the first words Bobo Vieri said as a Milan player. Adriano Galliani was on the phone with him, and nodded satisfied. At the end of the call with his new signing, the first thoughts of the chief executive unveiled great emotion and excitement (’We have signed Bobo!’), but also respect for the former Inter player. Tradition has actually been favourable for the Rossoneri in their previous transfers from the city-rivals.
  • Sheva
    WELCOME BOBO!
    7/5/2005 3:44:00 PM
    Christian Vieri is set to start a new experience with the Rossoneri. Few days after being released by Inter, the powerful striker crossed the river and joined city-rivals Milan. 'Bobo Vieri has officially joined Milan,' read a press release spread from the club at 3.15pm CET on July 5. 'The Rossoneri have signed the player and his contract will run until 30 June 2007.' Few words to seal a tie that has a great value for both parties. With his strength, his physical power, his ability in the air, his inborn goal instict, his generosity on the pitch that has often turned into assists for the team-mates, Vieri is the man Milan needed to fill in the gaps that emerged last season. And Milan are the ideal place for the striker as well, since he didn’t want to leave his beloved city. Moreover, he could even reinforce his friendship with Paolo Maldini and Rino Gattuso at Milanello, along as have the chance to finally turn his talent into success and forget his old resentment and disappointment. With his grit and sunny personality, Vieri will bring a breath of fresh air and good cheer to the Rossoneri dressing-room. On the pitch, the pair Sheva-Vieri will give the fans many satisfaction. Welcome Bobo, in a week you can celebrate your first birthday in a Milan shirt.
  • Sheva
    Santos Leite ‘Digao’ a nála sokkal híresebb Santos Leite ‘Kaka’ öccse, csatlakozott a Serie B-ben szereplő Rimini együtteséhez. A 19 éves Digao tavaly érkezett Olaszországba, amikor a Milan junior csapatához került. A játékos egy évet fog kölcsönben tölteni a Rimini-nél, azután visszatér a piros-feketékhez.
  • Sheva
    hát ez van...
    de vieri európai és még gilát megvehetjük mivel bobo ingyen volt!!!
  • forza milan
    mennyenek má!vieriért mondunk le gilardinorol meg cresporol?ilyen hülyeséget még nem láttam!
  • Sheva
    hát igazad van h elárulta az intert pedig mondta is h ha eljön az intertől a milanba tuti nem jön...hát tessék mégis jött!!!

de remélem ettől még gilardinhot leigazoljuk!!!!!!!!
  • R9
    lehet bosszuból ment oda..
    de ha már nem is az Inter tulajdona akkor is elárulta a csapatot
  • North
    Hát sztem a piros-fekete szurkolótábor is felháborodott.:(
  • Sheva
    Sokkoló hír látott napvilágot ma, ugyanis Christian Vieri az Inter gárdájától az ősi rivális AC Milanhoz szerződött. Ez hatalmas felháborodást keltett a kék-feketék szurkolótáborában, mivel az olasz pontvadászatban nem megszokott, hogy bármely játékos városon belül váltson csapatot.
    A csatár a Newcastle szerződését utasította vissza azért, hogy két évet aláírhasson Ancellotti csapatához. Vieri érkezése vélhetően azt jelenti, hogy az argentin Hernan Crespónak vissza kell térnie a Chelsea-hez.
  • Sheva
    A Milan bejelentette, hogy eladták Vikash Dhorasoo-t a francia Paris Saint Germain csapatának. A francia középpályás csak egy idényt töltött a Milanban.
  • Sheva
    Az acmilan.com-on hivatalosan bejelentették: Christian Vieri immár a Milan játékosa. Az olasz támadó a héten bontotta fel szerződését a városi rivális Interrel, majd számos kérője közül a Milan ajánlatát fogadta el.

Vieri 2007. nyaráig szóló szerződést írt alá.
  • báttyó02
    --Vieri 2007-ig az AC Milan játékosa
    Jul. 5. 15:37 -Milánó- Hivatalosan is megerősítették, hogy Christian Vieri az AC Milan játékosa lett. Mint ismeretes napokkal ezelőtt közös megegyezéssel bontotta fel a vezetőség a szerződését Bobonak, aki a biztos kezdőbe kerülés miatt akart távozni tőlünk. Állítólag mi fizettünk neki 9 milliót, mivel az utolsó szezonban 13 járt volna neki fizetésként. Ezt a hírt azonban sehol nem erősítették meg hivatalosan.

Mindenesetre Moratti a napokban bejelentkezett Gilardinoért, akiért nagy valószínűséggel nem harcol tovább az AC Milan, hiszen a Crespo, Inzaghi, Shevcenko, Vieri, Gilardino ötös talán kicsit sok lenne a kezdő 11-be.
  • Sheva
    Dimitrios Eleftheropoulos 2006. Június 30-ig szóló szerződést írt alá a Milan csapatával. A görög származású hálóőr 1976. Augusztus 7.-én született Athénban. Az előző szezonban a Messina 21-es számú mezét viselte, míg azelőtt az Olympiakos csapatát erősítette.

Forrás: acmilan.com

Névjegykárya:

Teljes név: Dimitrios Eleftheropoulos
    Születési idő: 1976.09.07
    Nemzetiség: Görög
    Születési hely: Athén
    Magasság: 190 cm
    Testsúly: 83 kg
    Poszt: Kapus
  • Sheva
    Christian Abbiati a következő idényt a Genoa csapatában tölti, miután a Milan hétfőn kölcsönadta. Az olasz hálóőr egy éves kölcsönszerződés alapján került új csapatához, amelynek a követező nyáron 2,2 millió fontért, elővásárlási jog van a játékosra.

Abbiati elszánta magát, hogy távozik, miután az elmúlt három szezon nagy részében Dida mögött, csak a második számú kapus volt a San Siro-ban.

Az olasz válogatott játékosa szeretne rendszeresen az első csapatban szerepelni, hogy tagja lehessen a nemzeti csapat keretének, a 2006-os Világbajnokságon.

Abbiati-t kapcsolatba hozták még a Palermo-val, az Arsenal-lal és a Fiorentina-val, de végül a kikötőváros csapata lett a befutó.
  • Sheva
    Jon Dahl Tomasson eldöntötte, hogy a következő szezonban is a Milan-ban szeretne maradni. A dán csatárt kapcsolatba hozták a francia bajnok Lyon csapatával, továbbá a két Mersey parti egyesülettel, a Liverpool-lal és az Everton-nal.

Tomasson kijelentette, hogy mindhárom klub jó választás lett volna, de ő inkább a Milan-ban szeretne maradni.

„Ha a maradásra gondolok? Igen, miért ne maradhatnék?” – nyilatkozta Tomasson a Gazzetta dello Sportnak. „Az ajánlataim? Mindegyik klubot ugyanúgy tisztelem, mint a Milan-t. Mindhárman szerepelnek a Bajnokok Ligájában, és magas szinten jegyzik őket, de a Milan egy teljesen más kategória.”

Tomasson nem örömmel gondol arra, hogy csak kiegészítő ember Carlo Ancelotti csapatában, de a dán elmondta, hogy ő már bizonyított a múltban.

„Való igaz, hogy nem örülök a rendszeres játék hiányának. Mindig szeretnék játszani, különösen a fontos meccseken. Nem felejthetjük el, hogy a szezon elején, amikor én voltam az állandó kezdő Sevcsenko mellett, fizikális problémáim voltak. Az erősségem, a hatékonyság. Az elmúlt három évben megmutattam, hogy Tomasson-nak helye van egy nagycsapatban.” Akkor meg miért távozzak?

Tomasson ragaszkodik ahhoz, hogy elutasítsa az ajánlatait, és azokat is, amelyek nem segítik a piros-feketéknél való maradását.

„Nehéz megjósolni a jövőmet, de a hasonló ajánlatokat nem fogom elfogadni. Én a Milan-ban szeretnék maradni.”
  • Sheva
    még nem nagyon volt időm...majd csinálok
  • Fossa Dei Leoni
    Leszarom.))
    Itt jártál már?
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9020097
    Ha vannak nagy méretű képeid, tedd már be a linkjét légyszi.
    Nem sikerült még gyártani háttérképet?
    Folyamatosan figyelem a mailemet, de semm...
  • Sheva
    király csak büntetésts fogsz lehet kapni mert túl nagyok a képek!!!
  • Fossa Dei Leoni
  • Fossa Dei Leoni
  • Fossa Dei Leoni

• Fossa Dei Leoni
    Itt jártál már?

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9020097
  • Sheva
    ha nem tetszik nem kell ide jönni... én se kritizáltam Vieri hullahoppkarika fejét
  • R9
    meg a bannerbe is a haja...
  • R9
    lol milyen feje van :P
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva

• Sheva
  • Sheva
    buzi geci g-portal ráááááák
  • Sheva
    Mégsem zajlott le a Parma tulajdonosváltása pénteken, így a klub jövője továbbra is bizonytalannak tűnik. A vételi ajánlatott tett svájci cég szándéka egy erős csapat kialakítása lenne, melyet a fontos játékosok - köztük Gilardino - megtartásával kezdenének el építeni. Ha a tulajdonosváltás nem történik meg, akkor a Parma kénytelen lesz elfogadni Gilardino egyik kérőjének ajánlatát, még ha az nem is lesz olyan kedvező, mint amiről korábban álmodoztak a klub jelenlegi vezetői. A licitet minden bizonnyal a Chelsea nyerné meg, de a játékos már többször is világosan kijelentette, hogy a Milanban szeretné folytatni pályafutását. Friss pletykák szerint a Gilardino-ügyet Pippo Inzaghi átengedése oldhatja meg, aki egyszer, a 1995/96-os bajnoki szezonban már játszott a Parmában.
  • Sheva
  • Sheva