• Sheva
    EZ MÁR VOLT CSAK ANGOLUL:

Vikash Dhorasoo exkluzív interjút adott az uefa.com magazinnak. Az egykori piros-fekete középpályás elmondta, hogy nagyon nehéz volt számára elhagyni a Milan csapatát és csatlakozni a PSG együtteséhez.

„Nagyon nehéz döntés volt, hogy elhagyjam a világ legjobb csapatát, de rengeteg okom volt erre a lépésre. Nem utolsó sorban az, hogy a város közel van ahhoz a helyhez, ahol felnőttem. Amikor még kicsi voltam, minden alkalommal kimentünk a Parc des Princes-be. Nagyon elégedett vagyok. Szerencsének mondhatom magam, hogy kombinálhatom az életmódomat a sporttal, és remélem, segíthetek a PSG-nek a nagy eredmények elérésében.”

A válogatott játékos így folytatta:

„Nem akartam elhagyni a Milan-t. Boldog voltam ott, de Május vége felé az ügynököm elmondta, hogy a PSG érdeklődik irántam. Sokat gondolkoztam erről és megkérdeztem a hozzám közel álló embereket is. Ezután, mindent megtettem annak érdekében, hogy ez megtörténjen. A Milan vezetői nem akartak elengedni, de megértették az indokaimat és végül békében váltunk el. Őszinte voltam velük és ők is azok voltak velem. Senkire sem vagyok dühös.”