36663
-
#1388 szerintem sem hiányzik R.Carlos,esetleg C.Ronaldo... DE nem álmodozom
min tudtak összeveszni? -
#1387 R. Carlos -
#1386 ...Végül pedig egy érdekesség a Milanról: a hétfő délelőtti edzés után állítólag csúnyán összeveszett egymással a vezetőedző Ancelotti és Sevcsenko, bár a vitájuk végén kézfogással váltak el egymástól...
Remélem nem vesztek nagyon össze!!!
-
#1385 ki nem kell nekünk? -
#1384 áhhh ő nem kell nekünk... -
#1383 jaja ezt én is olvastam és örülnék is neki :))))
remek Cafu utód lenne... -
#1382 Nem kell izgulni, ha minden igaz (és miért ne lenne az?) akkor januárban Cicinho is csatalkozik a kerethez :-) -
#1381 R9,mindjárt Ronaldinhot,nem? :)))))))) -
#1380 király!végre gila a mienk! -
#1379 Álmodozz csak tovább! -
R9 #1378 R.Carlos? -
#1377 számomra a mai nap legjobb híre,hogy megvan Gila,ki lesz a következő? -
#1376 Gilardino első szavai a szerződés megkötése után:
"Nagyon boldog vagyok. Hosszú huzavona volt, ami a lehető legjobb véget ért. Ennél a csapatnál minden lenyűgöz engem: a klub, a történelme, a játékosai.
Miért a Milant választottam? Mert Európa legerősebb csapata és számomra megtiszteltetés, hogy viselhetem a klub piros-fekete mezét"
-
#1375 NA VÉGRE IDEJE VOLT MÁR... -
#1374 ISTEN HOZOTT ALBERTO GILARDINO!!! -
#1373 A Milan hivatalosan is bejelentette: hosszas huza-vona után megegyezés született a Parmával és a játékossal is, így Alberto Gilardino immár a Milan játékosa!
-
DePreSsZYo #1372 Ufficiale, Gilardino è del Milan
L'annuncio è stato dato in serata dallo stesso attaccante uscendo dalla sede dei rossoneri: "Sono nella squadra più forte, un palcoscenico fantastico -
North #1371 HIVATALOS: Gila a Miláné!!! -
#1370 -
#1369 19:08 perckor Alberto Gilardino is megérkezett a Milan székházába -
#1368 A Parma vezetősége este hat óra után néhány perccel a milánói klub székházába érkezett, a Bonetto fivérek társaságában. A Milan részéről Ariedo Braida már a székházban tartózkodik, a téma természetesen Alberto Gilardino.
forrás: gazzetta.it
19.18: Alberto Gilardino szintén a Milan székházában.
forrás: sports.it
-
#1367 50-50% -
#1366 akkor most jön gila vagy nem? -
#1365 A tribalfootball.com állítása szerint a Parma elnöke, Oreste Cinquini tagadta, hogy bármilyen határidő lenne Gilardino ügyét illetően. Ugyanitt az is olvasható, hogy Galliani már Ruud van Nistelrooyra összpontosít.
Adriano Galliani a hivatalos oldalon is olvasható nyilatkozata szerint a mai nap a határidő Gilardino ügyét illetően, ellenben Oreste Cinquini a Parma képviseletében másképpen nyilatkozik: "Nincs semmiféle határidő a Milantól. A játékos sem tűzött ki határidőt. Az igaz, hogy Gilardino jövőjét meghatározó időszak ez, és az is igaz, hogy a hétfő fontos nap a döntésben. Ez mind igaz, de nincs semmiféle ultimátum."
Ugyanitt megerősítést nyert az a pletyka is, hogy Gilardino megvételének sikertelensége esetén a klub első számú jelöltje a Manchester Untied holland csatára, Ruud van Nistelrooy lenne. A pletykák szerint Galliani már a tárgyalások előkészítésén fáradozik, mivel a Parmával folytatott megbeszélések Gilardino ügyében ismét elakadtak. A DiarioSport állítása szerint a United már korábban felajánlotta van Nistelrooyt a Milannak, 11 millió fontért, de az ajánlatot akkor visszautasították, éppen Gilardino leigazolásának előtérbe helyezése miatt. De mivel a Parma a jelek szerint nem hajlandó kompromisszumokra a fiatal olasz átigazolását illetően és az ügylet már így eléggé elhúzódott, ezért könnyen elképzelhető, hogy Galliani felfüggeszti a tárgyalásokat a Parmával és teljes erővel a Nistelrooy-ügy felélesztésére koncentrál majd.
-
#1364 Adriano Galliani: "A Parmától nem jelentkezett senki, és mi nem fogjuk hívni őket. Várunk. Ha telefonálnak, akkor jó, egyébként pedig holnaptól más játékos után fogunk nézni. Ismétlem: vagy ma, vagy soha."
-
#1363 -
Rudee #1362 Wright-Phillipsért 21 millió fontot adott Abramovics, az több :) -
#1361 Adriano Galliani: "Néhány órán belül a Parma végleges választ ad nekünk Gilardino ügyében. Az ajánlatunk nagyon komoly, 24 millió euro, és ez már nem fog változni. Még Abramovics sem fizetett ennyit egy játékosért ebben a szezonban."
-
#1360 -
#1359 -
#1358 Beppe Bonetto (Alberto Gilardino ügynöke): "Hétfőn lejár a határidő, eldől, hogy Gilardino a Milanhoz igazol-e, vagy marad a Parmaban. Ha nem születik döntés a következő néhány órában, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a Milan hajlandó lesz még leigazolni a csatárt, ha a Parma esetleg megváltoztatná az álláspontját."
Gilardino: "A bíróság úgy határozott, hogy aukcióra van szükség a klub anyagi helyzete miatt. Nem mondhatnám, hogy ez boldoggá tesz, mert nem egy ház, vagy egy tárgy vagyok, hanem egy ember. Három fantasztikus évet töltöttem a Parmanál, de mindenki ismeri a helyzetemet. Eljött az idő a váltásra, nyilvánvaló, hogy szakmai okok miatt döntöttem a Milan mellett. A nagy klubok közül - amelyek érdekeltek a BL-ben - csak a Milan tett ajánlatot. A többiek semmit nem tettek, valószínűleg azért, mert a futball világa megváltozott, sokkal körültekintőbbek lettek az átigazolásokat illetően. Olaszországban akarok maradni, és a Milan csapatát erősíteni. Vázolták a klub terveit, és hogy hogyan lehetnék ennek én is részese."
Bonetto: "Ahogyan én tudom, idáig csak a Fiorentina állt elő a milánói gárdáéhoz hasonló ajánlattal. De tárgyalás nem volt a két fél között, mert Alberto nem kíván a Fiorentina játékosa lenni. Csak a Milant akarja, ilyen egyszerű."
-
Rudee #1357 Tomasson a Stuttgartba több játéklehetőséggel talán alkot valami maradandót. -
#1356 én is szerettem Tomassont.Gila-t még nem láttam játszani,de majd lesz rá lehetőségem :) -
#1355 én nem sajnálom Tomassont igaz sokat köszönhetünk neki de akkor is ha Gila jön akkor sokkal jobbak leszünk -
#1354 hülye vagyok :) -
#1353 "ami 3 millió font"
itt. :) -
#1352 mennyiért adják el Tomassont? -
#1351 A Milan csinálja a helyet Alberto Gilardino számára, miután eladták Dahl Tomasson-t a Benfica csapatának. A portugál együttes vezetői szerdán Olaszországba repültek, ahol állítólag már meg is egyeztek a dán válogatott játékosának vételárában, ami 3 millió font.
Noha hivatalosan még nem erősítették meg az átigazolást, úgy tűnik, a Benfica célegyenesben van. Tomasson-t akkor hozták kapcsolatba a távozással, amikor megérkezett Vieri és Gilardino megszerzése is a küszöbön áll.
Tomasson az ügynökén, Martin Schotts-on keresztül azt üzente, hogy szeretne a Milan-ban maradni, de látszólag nincs hely számára a csapatban. Az egykori Newcastle játékos után a Sampdoria és a Fiorentina is érdeklődött de ők nem hajlandóak ennyit fizetni.
Tomasson, aki 2002-ben ingyen érkezett a Feyenoord együttesétől, ma este visszatér a nyaralásból, mielőtt Portugáliába igazol. A Milan valószínűleg Hétfőn megszerzi Gilardino-t, ami sok támadási lehetőséget ad Carlo Ancelotti-nak a következő szezonra.
-
Taibi #1350 Egy volt Milan játékosról, Rivaldo-ról, elkészült egy oldal!
Életrajz, statisztika, sikerek, rengeteg kép és videó, fórum, stb.....
www.rivaldo.dox.hu
-
#1349 pedig Junkulovszki már régóta a miénk...