36664
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    áhhhhh... köszike nem kell!

de gondolom emlékszel még arra a gólra amikor sheva kicselezett 3 juve játékost majd a 16-os sarkárol átemelte Buffont...

na a link arra a gólra mutatn ha jó lenne
  • Breki33
    nem jó a link

de esetleg tudok adni helyette egy Trez gólt P
  • Sheva
    GALLIANI: 'Crespo and Kaladze, two different stories'
    7/1/2005
    MILAN - Corriere dello Sport-Stadio reports a statement by Adriano Galliani: ’As we have always said, [Hernan] Crespo and [Kakhaber] Kaladze have two different stories. I hope that Chelsea change their mind. I will never keep a player against his will.'
  • Sheva
    A Milan francia középpályása, Vikash Dhorasoo úgy döntött, hogy a PSG-ben folytatja pályafutását. Mészöly Géza egykori csapattársa már közölte is a piros-feketék vezetőivel a döntését.
    - Gyakorlatilag megegyeztem a párizsiakkal - így a 31 éves játékos -, és remélem, a Milan vezetői megértőek lesznek.
    A PSG elnöke, Pierre Blayau tegnap elmondta: már csak 2-3 apró részletet kell tisztázni Dhorasoo-val.
  • Sheva
    „Elégedett vagyok,” – ezek voltak Kaladze első szavai, miután meghosszabbította szerződését a Milan-nal.

Kakha Kaladze a következőket nyilatkozta a Milan Channel-nek a megegyezésről:
    „Nagyon elégedett vagyok, hogy végre minden a helyére került. Örömmel tölt el, hogy újabb 5 évig a piros-feketéknél maradok. Így lehetőségem van arra, hogy mindent megnyerjek, amit még eddig nem sikerült.”

Kala elmesélte, hogy hogyan mentek a tárgyalások a Chelsea-vel.
    „Azt mondtam, hogy szeretnék a Chelsea-be menni, mert nem játszottam rendszeresen. Beszéltem Mourinho-val, valamint a Chelsea menedzsmentjével, és meg is egyeztünk, de a két klub nem tudott közös nevezőre jutni.”

Kaladze köszönetet mondott a szurkolóknak és így folytatta:
    „A Milan-nál fogok maradni, ahol jó kapcsolatot ápolok Carlo Ancelotti-val és mindenkivel az egyesületben. Most Július 14.-éig pihenni fogok. A következő szezonban rengeteg mérkőzés lesz, amelyeken mindenki szóhoz fog jutni.”
  • Sheva
    Kakhaber Kaladze régóta várt átigazolása a Chelsea-be már nem olyan biztos, miután csütörtökön aláírta új szerződését a Milan-nal.

A grúz válogatott játékosának még egy év volt hátra a szerződéséból, de most ezt 2010-ig meghosszabbította. Ebben a hónapban úgy tűnt, hogy biztosan a Chelsea-be igazol, de az üzlet meghiúsult. A játékos megegyezett a londoni klubbal, de a Milan 8 millió fontot kért a balhátvédért, amit sokalltak az angol csapat vezetői.

Kaladze a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában már megcsillantotta a lehetőségét, hogy a San Siro-ban marad.
    „Boldog vagyok a Milan-ban, csak van egy technikai problémám. A valóság az, hogy nem játszom valami sokat,” – mondta Kaladze. „A szerződésem 2006-ban lejár, de remélem, hogy megegyezek a Milan vezetőivel a hosszabbításról.”

Kaladze-nak olyan erős vetélytársakkal kellett megküzdeni a kezdőcsapatba kerülésért, mint Paolo Maldini és Giuseppe Pancaro.

Forrás: channel4.com

Kapcsolódó cikk:

Kaladze a Milanban marad

A Chelsea kiszemeltje, Kakhaber Kaladze véget vetett a találgatásoknak a jövőjét illetően és új szerződést írt alá a Milan-nal.

A nyár elején erős érdeklődést mutatott a grúz válogatott játékosa iránt a Stamford Bridge-i alakulat. Amikor leigazolták az Athletic Bilbao csapatától Asier Del Horno-t, az érdeklődésük csökkent Kaladze iránt.

Miután a piros-feketék anyagi okok miatt lecsúsztak a szerződésről, a Milan igazgatója, Ariedo Braida azt szeretné, hogy a hátvéd 2010-ig a San Siro-ban maradjon. Kaladze elismerte, hogy csalódott a Chelsea-be való meghiúsult átigazolás miatt.

„Kétségtelen, hogy egy kicsit csalódott vagyok attól, ahogy a dolgok állnak a Chelsea-vel, de nem tehetek semmit,” – nyilatkozta Kaladze a Gazetta dello Sportnak.
    „Milan játékos vagyok, ami nem rossz helyzet. Ha a két klub most nem tud megegyezni, akkor a Milan-ban maradok.”
  • Sheva
    Az Everton egy újabb olasz játékost szemelt ki, méghozzá a Milan kapusát, Christian Abbiati-t. David Moyes még a Roma védőjét, Matteo Ferrari-t is szeretné a csapatban tudni, és azon gondolkodik, hogy a második olasz bajnokságban játszó játékosra is lecsap.

A következő pár napban tárgyalni fognak a Roma vezetőivel, és utána majd Abbiati ügyében a Milan képviselőivel is. A piros-feketék hálóőre szeretné elhagyni a San Siro-t, hogy máshol több játéklehetőséget kapjon, de ez eddig még nem valósult meg.

A Palermo-val lebonyolítandó csereüzlet kudarcba fulladt, és most úgy néz ki, hogy a Goodison Park lehet a 27 éves játékos számára a megoldás. Abbiati ára, amelynek ellenében elhagyhatja az olasz óriásklubot, 4 millió euró. Ez az összeg Moyes számára nem jelenthet problémát, miután csapata kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába.
  • Sheva
    Remélem mindenki emlékszik még erre a Sheva gólra!!!
  • Sheva
  • Sheva
    Hernan Crespo pénteken találkozik a Chelsea vezetőivel, hogy végleges döntés szülessen a következő szezont illetően.

Az argentin válogatott játékosa reméli, hogy egy sikerekben gazdag idény után, továbbra is a Milan-nál marad. Crespo, Kakha Kaladze meghiúsult szerződése miatt aggódik és reméli, hogy az olasz bajnokságban való szereplése nincs veszélyben.

A Chelsea edzője, Jose Mourinho és Peter Kenyon azt szeretnék, hogy Crespo visszatérjen a Stamford Bridge-re, de a játékos erre nem hajlandó.

A Kékek eddig nem büntették meg az argentin sztárt, aki lehet, hogy nem térhet vissza a klubhoz, mialatt az sem kizárt, hogy a Serie A-ba igazol.
  • Fossa Dei Leoni
    Köszi
  • Sheva
    én csak egy inzaghisat találtam...
  • Sheva
    ok majd megpróbálok vmit összehozni belőle...
  • Fossa Dei Leoni
    Ezeket ismerem, ac milan.hu-n van. Ezzel az a baj, hogy régiek. Nagy felbontásó csapatképed is van?
  • Fossa Dei Leoni
    Van igen, csak 1 v 2 , viszont van juvemerda is és esetleg valami hasonló szeretnék. Főleg a nagy címeres, ami mintha fényképezve lenne egy mezen.
  • Fossa Dei Leoni
    Igen, ha lehet kezdeni valamit belőle.)
  • Sheva
    Milanos hátterek
  • Sheva
    ja és amit külftél linket ott van milanos háttér???
  • Sheva
    igen mgkaptam és majd ha lesz időm kiválogatom neked a jobbakat...
    amit küldtél logot abból csináljak hátteret???
  • Fossa Dei Leoni
    Sorry.
    A Shevanak küldtem.))
  • Fossa Dei Leoni
    Szia
    Küldtem neked mail-t. Megkaptad?
    F.D.L
  • Sheva
  • North
    Egy kicsit sötétebb árnyalatú pirossal jobb lenne. Így nagyon világít. Meg a csillagot nem kéne lespórolni a címerről, amúgy ok.
  • Sheva

mitszólnátok ehhez az új bannehez???
  • Sheva
    Mivel Alberto Gilardino túl drága, a hírek szerint a Milan figyelme Ruud van Nistelrooy felé fordult. A holland játékos szóban már beleegyezett a távozásba, miután egy kiábrándító és sérülésekkel teli szezonon van túl.

Állítólag Sir Alex Ferguson 10 millió fontért hajlandó lenne, megválni van Nistelrooy-tól, és ezt az összeget csökkentheti Jon Dahl Tomasson beszámítása az üzletbe.

Az olasz lapok szerint az egykori PSV csatár ügynöke Milanóba repül, hogy tárgyaljon a váltásról. A piros-feketék elégedettek a pénzügyi feltételekkel, és érdeklődésük lanyhul a Parma csatára, Alberto Gilardino iránt, akiért 25 millió fontot kérnek.

Az új csatárra szükség is van a San Siroban, mert egyre kevésbé valószínű, hogy Hernan Crespo továbbra is az olasz bajnokságban marad. A Chelsea nehezen talál csatárt az argentin pótlására, és még Mateja Kezman-t is eladták az Atletico Madridnak.

„Egyáltalán nem vagyok nyugodt,” – árulta el Crespo a Gazzetta dello Sportnak. „Próbálok nem gondolni erre és várom, hogy mi fog történni. A következő napokban szeretnék beszélni a Chelsea vezetőivel, de az ügynököm azt mondta, hogy maradjak nyugodt és készüljek fel a megbeszélésre.”
  • Sheva
    KölcsönCrespo visszajár
  • Sheva
    nem igazán
  • zolee90
    Sheva te az a Sheva vagy aki PES-ezik is?
  • Sheva
    Gennaro Gattuso elindított egy új akciót alapítványa, a Forza Ragazzi számára. Egy jótékonysági mérkőzésre kerül sor július 8-án a a San Filippo stadionban, Messinában.

A Forza Ragazzi válogatott játszik majd az 1982-ben világbajnokságot nyert olasz válogatottal. Utóbbiban olyan játékosok szerepelnek, mint Bergomi, Bordon, Cabrini, Causio, Collovati, Dossena, Gentile, Graziani, Massaro, Rossi, Selvaggi, Tardelli és Vierchewod.
    Őket egészítik ki olyan sztárok, akik 1982 után születtek, csakúgy mint Adriano, Bonera, Cassano, D’Agostino, De Rossi, Donadel, Kaka, Giardino, Lupoli, és C. Zanetti.

A Forza Ragazzi csapatában szerepel majd Abbiati, Ancelotti, Buffon, Cannavaro, Chechi, Crespo, Cristante, Di Napoli, Donati, Evani, Ferrara, Guardalben, Gullo, Materazzi, Natali, Ravanelli, Schillaci, Toldo és Toni.
    Szintén helyet kapnak a zene és a mozi sztárjai Raul Bova és Luca Zingaretti, valamint énekesek, mint Ramazzotti, Giacobbe, Masini, Morandi és Vallesi.

A jegyek árusítását pénteken kezdik meg. Minden gyerek jelképes 1 euroért mehet be a stadionba, és júliustól a Gazzetta del Sud nevű újságban megjelenik egy kupon, amivel minden olvasó megvásárolhat egy polót (9.10euro), ami az eseményt hirdeti.
    Felajánlásokat bárki tehet sms számon is.

A Rhino Gattuso alapítvány szeretne egy edzőt is alkalmazni, hogy segítsen a hátrányos helyzetű gyermekeknek.
    Gattuso : 'Szeretnék sok barátot elhozni az eseményre, hogy együtt emlékezzünk az olasz labdarúgás egyik legszebb sikerére, az 1982-es világbajnoki címre. Emellett segíthetünk azoknak is, akik kevésbé szerencsések mint mi.
    Az 1982-es csapatból Bergomi és Vierchewood nyilatkozott:
    "Rendkívül boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek az akciónak. Jól érzem magam, ha adhatok másoknak valamit"
    Vierchewood: " Teljes mellszélességgel támogatom ezt a csodás Rhino-féle kezdeményezést"
  • Sheva
    A Milan általános igazgatója, Ariedo Braida a következőt mondta az átigazolási piacról:

"Nagy igazolás? Egyértelműen ezt szeretnénk megvalósítani. Keményen dolgozunk azon, hogy egy sztárigazolással tegyük még erősebbé a Milant"
  • Sheva
    A Tuttosportban Carlo Ancelotti válaszolt a három védős taktika felvetésére:
    " Párszor már kipróbáltuk és elmélyült vitát folytatunk erről a taktikáról. Azonban azt kell mondanom, hogy az idei alapfelállás megmarad a következő szezonban is."
  • Sheva
    Arról kellett szavazni, hogy ki a Milan történelmének legnagyobb alakja, ki a klub szimbóluma. Három névre lehetett voksolni. A sorrend nem számított.

Az eredmény azt mutatja, hogy a megszerezhető maximális jelölések hány százalékát kapta meg a játékos:

1. Maldini 100%

2. Baresi 85%
    3. Van Basten 55%
    4. Rivera 50%
    5. Nordahl 5%
  • DONGUBA
    A Milan és a Chelsea között folytatott huzavona Hernan Crespoért ezen a héten eldőlni látszik. Egy ideig úgy tűnt, az argentin kölcsönszerződésének meghosszabbítása jó úton halad, ám a tárgyalások megakadtak, és kétségessé vált a transzfer.

„Még semmi sem dőlt el és mindent megteszünk azért, hogy Crespo a Milanban maradhasson,” – nyilatkozta Alberto Braida általános igazgató.
    „A játékos maradni kíván, és úgy hiszem, ezen a héten dűlőre juthatunk ez ügyben. Vagy itt marad, vagy visszatér Londonba. A két fél megegyezett a kölcsön részleteiről. Ez csak ilyen módon oldódhat meg vagy sehogy.”

A dél-amerikai egy csodás szezont tölthetett el a San Siroban és továbbra is, állítja, nem áll érdekében visszatérni a Chelsea-hez.
    „Nem tudom felhőtlenül élvezni a szabadságomat,” – mondta Crespo a Gazzetta Dello Sportnak. „Várok az ügynököm hívására. Szomorú, hogy még nincs vége ennek a hercehurcának, pedig nemrég még úgy tűnt, hogy minden el van rendezve.”

Úgy volt, hogy a megegyezés megtörténik a múlt héten, de a tárgyalások megakadtak, miután a Milan nem csökkentett abból a 8 millió euróból, amelyet Kakha Kaladze-ért kértek az angoloktól.
    „Azokat a tárgyalásokat belekeverték az enyémbe, ezáltal a dolgok rosszra fordultak,” – tette hozzá Crespo. „Annyit tudok biztosan, hogy június 30.-ig még a Milan játékosa vagyok, és remélem júliusban is az maradok.”
  • Sheva
    A Milan bejelentette a felkészülési meccsek időpontjait. A csapat először július 14-én találkozik Milanelloban. A felkészülés alatt a csapat játszik néhány barátságos meccset és amerikai túrán vesz részt.

Július

20. szerda - Trieszt
    TIM Kupa - Milan, Inter,Juventus
    (hármas 45perces meccsek)

24 vasárnap - “Gillette Stadium”- Foxboro, Boston
    Chelsea-Milan
    19:00 helyi idő

27 szerda - Soldier’s Field, Chicago
    Chicago Fire -Milan
    20:30 helyi idő

31 szerda - Giant Stadium, East Rutherford N.Y.
    Milan-Chelsea
    15:00 helyi idő

AUGUSZTUS

11 csütörtök - Lugano
    1. Casinò Lugano Kupa
    Lugano-Milan
    20:30

14 vasárnap - Milánó
    15. Luigi Berlusconi Kupa
    Milan-Juventus
    20:45

21 vasárnap - Genoa
    3.Seat Pagine Gialle Kupa
    Sampdoria-Milan
    20:45
  • Sheva
    Adriano Galliani, a liga elnöke bejelentette a nyári átigazolási időszak kezdetét. Ez két részből fog állni, az első június 27-július 4-ig tart, a második július 29-től augusztus 31-ig.
    Galliani beszélt arról is, hogy mit vár az átigazolások terén:
    "Több lesz a csere és a kölcsönadás és kevesebb a játékosvétel. Régebben a klubok inkább megvették a játékosokat és pénzt adtak értük, most inkább kölcsönveszik őket.
    Egy biztos, az átigazolási időszak mindig a szurkolók álmairól szól, és ez a jövőben is így lesz."
  • Sheva
    A vakációját töltő Carlo Ancelotti a következőket nyilatkozta:
    "Gilardino tehetséges és fontos játékos. Ha leigazolható, mi meg akarjuk venni. "

"Ez egy nagyon bonyolult átigazolási időszak. Az anyagi források behatároltak szinte minden klubnál. Az egyetlen klub, ahol nincsenek problémák a pénzzel, a Chelsea. Azt tehetnek, amit csak akarnak.Kivéve persze Shevchenko leigaolását"

A következő szezonról: "A Bajnokok Ligája a legfontosabb a számomra és elsődleges lesz a megnyerése. Szeretnénk megismételni az idei szereplésünket, természetesen más végkifejlettel"