36664
-
Rudee #1509 Te mindig ilyen határozott vagy? -
sztem épp és egészséges,csak éppen amcsi csapat ellen minek bomba keret? -
nagyon elbizták magukat!attól mert amcsi csapat,nem kéne gyenge keretet berakni!vagy igen?:D -
"Tudom, hogy nagy csata lesz a csapatba kerülésért"-jó vicc :ÖÖÖÖ
Didával mi lett? -
Az Amerikába induló 19 játékos névsora.
Kapusook: Fiori, Eleftheropoulos, Favaretto
Hátvédek: Costacurta, Cafu, Kaladze, Marzoratti, Nesta, Simic, Stam
Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Vogel, Serginho
Csatárok: Ardemagni, Vieri
Paolo Maldini és Alberto Gilardino július 25.-én csatlakozik a csapathoz.
-
Alberto Gilardino túl van első Milan játékosként adott sajtótájékoztatóján. A játékos többek között arról is beszélt, hogy legfőbb célja a Bajnokok Ligája megnyerése lesz a következő szezonban.
"Egy álmom valósult meg azzal, hogy ideszerződhettem, már a tavalyi év óta ez volt a célom. Győzni jöttem ide, leginkább a Bajnokok Ligáját szeretném megnyerni. A Milan az egyetlen klub, aki teljesen komolyan gondolta a szerződtetésemet, mégha tudták is, hogy más klubok is érdekeltek az ügyben. Itt minden megvan számomra, hogy továbbfejlődjek és győzzek. Ez egy egyedi csapat, Európa legerősebb csapata és az érdeklődők közül ők akartak engem a leginkább. Tudom, hogy nagy csata lesz a csapatba kerülésért, de én alázattal fogom végezni a munkámat. Az edző dolga lesz a döntés. Ahhoz hozzászoktam már, hogy bizonyítanom kell. Persze teljesen más a Milanban játszani, mint a Parmában. Tavaly a támadósorunk csak belőlem és Domenico Morfeóból állt, itt pedig tele van a csapat igazán nagy bajnokokkal. Abban biztos vagyok, hogy gólképes leszek itt is, ugyanúgy, mint a Parmában. Gyermekkoromban csodáltam Van Bastent és Gabriel Batistutát, de amikor a Veronában voltam, akkor Vieri és Inzaghi voltak a kedvenceim" - nyilatkozott Gilardino.
-
jaja -
a középpája utánpótlásra úgy is szükség lesz egy jópár év múlva. -
A Napoli csapata elvesztett egy hatékony fiatal középpályást, Ignazio Abate-t, miután célkitűzéseik meghiúsultak. Az ifjú olasz csillag az elmúlt időszakot a Serie C-ben töltötte az Azzurik-kal, de a Milan, aki birtokolja a játékost, az új idényre a Stadio Marassi-be küldte.
„Szomorú vagyok, hogy el kell hagynom a Napoli-t,” – nyilatkozta Abate. „Beszéltem az edzőmmel és a csapattársaimmal is. Szomorú az elválás. Volt egy megállapodás, hogy itt maradhatok, ha a Napoli a Serie B-ben szerepel, de nem így történt. Ezért döntött a Milan úgy, hogy Genoa-bea küld.”
Abate jó idényt tudhat maga mögött és az elkövetkezendő 12 hónapban is sok feladat vár rá.
„Egy olyan csapathoz megyek játszani, ahol sokat tanulhatok,” – folytatta a 18 éves játékos. „Az edző, Walter Novellino semmit sem ígért nekem. Egy olyan klubhoz csatlakozom, ahol sok nagyszerű játékos van. Én csak szeretnék egy kis helyet kapni a csapatban.”
A Sampdoria jó kapcsolatban van a Milan együttesével, hiszen már ezen a nyáron Marco Borriello is kölcsönben a csapathoz került.
-
igyekszem
-
egyébként azért írok ebbe a topicba,mert tetszik a társaság,szeretem a milant,és mindég friss híre,új képek,hála neked Sheva :Ö -
:P -
de tudod milyenek... csak ha valaki meghal,vagy megmagyarázhatatlan dolog történik vele,netán sztár (nem sport,hanem film,zene..) csak az érdekli őket -
ezt még hétfőn írták az acmilan.hu-n..most csütörtök van :P -
én csak onnan a Stadiont szedtem le.
mire érted a lemaradást? -
Látszik h a magyar lapok mennyire elvannak maradva -
acmilan.com -on vannak nagyon jó képek de regelni kell h leszehesd :SSSSS -
aha :) nemsokára szerintem lesz milanos mezben.vagy lehet,hogy már van,és nem néztünk át minden képet :Ö -
olasz alatt a válogatott mezt értettem :) -
igen,meg a válogatott mezben is -
jah... de ott csak olasz ill parma mezben található róla kép -
Sheva googleval kerested a képeket? -
-
-
-
hát Cafuval szerintem nem mert Cafu mindig mosolyog meg rágózik :) -
miért nem csinállt dreadlocks-ot,így össze fogjuk keverni Cafuval :) -
Seedorf kopasz
Vieri nálunk is 32-es mezszámmal van
-
ááá de csak nem ez lesz megint :)
nekünk is kell 2 csillag a címer fölé :))) -
nee,csak azt ne,csak Juventust ne! :Ö -
egészen biztos:) -
hmm... akkor megint úgy lesz a bajnokság vége h 1. juve 2. milan 3. inter?? :OOOO -
igen,ha emlékeim nem csalnak és ugyanúgy 11-esekben maradtatok alul -
jah :DDDDD
azt is az inter nyerte? :O -
utolsó lett a Juve
-
tavalyi Tim nem nagyon ugrik be... eredmény mi volt? :) -
így van
-
a másik meg hogy az Inter ellen jobbak voltunk,tehát abból meg pláne nem lehet elvonni semmit:) -
Rudee #1471 TIM kupán 45 perces meccseket jáccanak... -
összesen a két meccs volt 90 perc mivel 45 perces emccsek voltak