Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Illetve mik a változások?
Én annyit tudok, hogy: Kalózok, új fegyverek, új páncélok, teljesen átdolgozott történet (de mennyire?) Új lények és új helyszínek? Errõl van infó?
Az új MI = új AI. Az intelligens lények - emberek, orokok - sokkal okosabban harcolnak. A nehézségnél lehet asszem bepipálni, de ezt játék közben is bármikor meg lehet változtatni, ahogy a nehézségi szintet. Az AB-t a játék indításkor kell belõni.
Ha majd Nordmarba érsz, akkor vagy kapcsold ki az új MI-t itt-ott vagy vedd le easy-re. Még így is 50-60 szintûként van esélyed arra, hogy a hatalmas orkordákat leverd.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez az alternate balance ez mit is tud pontosan? Mert ezt sose vágtam igazán. Azt hiszem, hogy anélkül kezdtem el egy karaktert, akkor azt már nem lehet átállítani igaz? Csak ha újrakezdeném?
És mi az, hogy "új MI"? Ezt végképp nem tudom.<#conf>#conf>
A kardok közül az egykezeseket érdemes használni egyes ellenfelek ellen, mert a kétkezes nagyon eszi a staminát fõleg, ha pörögsz vele.
A nehézségi szint egyébként legyen easy (vagy legfeljebb medium), legyen új MI és használd az alternate balance-ot. A másik élvezhetõ beállításra már nem emlékszem, olvass vissza. Pár oldallal ezelõtt volt tõlem.
Medium szinten az új MI mellett leverhetetel orkseregek vannak Nordmarban.
Tehát úgy érted, hogy a kardforgatást is meg kell tanulni, meg a nehéz fegyverek használatát is, igaz?<#kerdes>#kerdes>
Kétkezes kardokból is lesznek azért jó erõsek? Mert nekem azok jobban tetszenek, mint a szálfegyverek.<#vigyor>#vigyor>
A játék legjobb fegyvere ingyenes. Sildenben ne add vissza az õr keresett szálfegyverét, tarsd meg. (Egy kunyhó falán lóg.) Nagyon magas erõ kell hozzá, de akkora sebzése van, hogy padlót fogsz tõle.
Jó fegyver lenne még több ork fegyver, ha sértetlenül meg tundád szerezni. Van az a nagyon hosszú pengés fegyver. Az a játék leghosszabb fegyvere.
Nem is volt semmi probléma igazából csak én voltam figyelmetlen.
Le sem írom inkább,hogy mi volt mert sírva fakadnátok a röhögéstõl annyira egyértelmû volt helyzet<#nevetes2>#nevetes2>
A kívánt nyilvesszôt rendeld hozzá valamelyik gyorsbillentyühöz (1-9).
Ráviszed az egeret, majd megnyomod a billentyüt.
Ezután a nyil elôvétele után, miután a kezében fogja, megnyomod a gyorsbillentyüt.
Nemrég megvettem eredetibe is a Gothic 3-at,+kiegészítõjét.
Lenne egy olyan problémám,hogy a sima 3-ban vannak a különbözõ nyílvesszõk
(Tüzes,robbano,mérgezett) és nem engedi õket berakni,hogy azzal lõjjek...
csak a simát engedi.
Ez mitõl lehet?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
És itt a 7. oldal tanúsága szerint senkitõl nem lehet tanulni íjászkodást... ez létezik szerintetek? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom> Boris tanította korábban, de azt "kiszedték", és valóban, nekem õ semmit nem tanít.
1. Az arénát nem sikerült még megcsinálnom mert uccso ellenfél kifog rajtam! (De ez semmit nem jelent lehet én vagyok a balfasz)
2. Nem értem mit értesz lineáris alatt.Eddig nem sok eltérést láttam G3-as küldikhez képest.(Igaz még csak párat csináltam meg)
3. Mivel irtam még nem folytam bele nagyon nem találtam még semmi ilyet illetve nem loptam a g3-ban sem így itt sem szóval ezt sem tudom.
Ha nem tudnám hogy FG-t indítottam simán azt mondanám ez G3 eltérést eddig nem észleltem.
Szóval nekem kellõen megfelel a game!
Next PC upgrade: 2022
ad1. Nincs kihívás, 1. szintûképnt is gyaktam, mint állat.
ad2. totál lineáris játékmenet
ad3. több tízezret érõ páncélok és fegyverek voltak mindenhol, ott lophattál, ahol nem szégyellted
stb.
Ezek változtak?
Nem is értem mit vársz, hogy kapsz egy másik játékot vagy mit?
Next PC upgrade: 2022
Nem zaklattam én senkit...
Mellesleg a plugineket nem a mozilla írja, tehát hogy mennyi cpu-t és ramot emészt, azzal tessék a pluginek íróit zaklatni, szerintem...
Szóval azt is kezelésbe kellett venni...
Itt is olvasható
A legnagyobb probléma a játékok futtatásával összefüggésben az, hogy amennyiben nincs konfigurálva, ahogy azt most nekem sikerült megoldani, addig hiába zártam be a böngészõt, a plugin-container.exe tovább xarakodott...
Firefox 4 pedig tudomásom szerint kéretlenül is telepíteni fogja a kiegészítõit.
Remélem nem veszi ezt senki OFF hozzászólásnak, mert sajnos a játékok (Gothic_3 is) érzékenyek a RAM felesleges macerálására még akkor is, ha fizikailag egy különálló vinyóra van telepítve a játék...
Én azt csak most vettem észre a Feladatkezelõ/Folyamatok vizsgálgatása közben, hogy a Firefox a "plugin-container.exe" fájlt futtatja, ami nálam például 8-15%-ra is beterhelt.
Hiába zárjátok be az oldalt, a plugin-container.exe tovább terheli (folyamatosan váltakozva) a RAM-ot...
Csak azok számára írtom, akik esetleg Firefox böngészõt használnak és errõl nem tudtak.
Én megcsináltam és segített, folyamatosan "0"%-on áll a CPU terheltsége azóta is...
"Restart firefox and then check Task Manager... plugin-container has disappeared, Mozilla is fast again, your RAM is no longer being hogged... happy days 😊
Enjoy "
Nálam ez most sokat segített.
Two Worlds_2 nálam is gördülékenyen fut és Risen esetében is hasonló volt a helyzet.
Two Worlds_2 és Gothic_4 esetében még alacsonyabb volt az FPS, ettõl függetlenül akadozás egyáltalán nem volt még a GTS250-el sem...
Szóval azért gondolom, hogy javíthat majd a helyzeten és esetleg másoknál is, mert például nálam nagyon szépen fut a Gothic_4, Crysis_2, Two Worlds_2 és egyéb más húzósabb játékok.
Csak 1-2 ilyen kivétel van, mint például a Gothic_3 is, de ezeket elkülönítve telepítem majd és elég lesz nekem ilyen célra még a 60GB/SSD is...
Azért én "befektetek" most egy gyors vinyóba, mert például a Sacred_2 is képes 150-180 FPS-rõl megzakkanni és szerintem ott is hasonló okok miatt sajnos.
(Sacred_2 sem egy néhány órás játék.)
Miután sokat játszom ezekkel a játékokkal, nem fogom sajnálni a pénzt erre.
Megkeresem majd azt a hozzászólást, mert én is úgy emlékszem, hogy volt szó konkrét kísérletrõl ez ügyben...
Fizikailag természetesen nálam is más vinyón van, de ennek ellenére nem tökéletes, ahogy rotator is írta.
rotator:
Köszi a választ...