Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gép egy 4 magos AMD a vga Ati 3870
Gothic 3 enhanced edition és a 1.74 patch van fent.
Elõre is köszi!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az új MI nélkül semmi értelme játszani, totál béna az ellen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sajnos a PB és más sem erõlteti meg magát, hogy normális harc és mágiarendszert csináljon. Legszívesebben fepofoznám már az összes RPG fejlesztõt, hogy erõltesse már meg egy kicsit magát, mert szánalmas, hogy mit hoznak össze..
A társaidat is úgy hentelik le, hogy ehaj. A következõ nehézségi beállításokat javaslom.
- új MI
- easy
- alternate balance
A kétkezes fegyvernél szard telibe a sebzést. A fegyver mérete számít. A legjobb kétkezes fegyver az orkoké vagy a sildenki ork õr fegyvere. Ingyen van, a legnagyobb sebzésû - a szuperkovácsolt Innos haragjánál is erõsebb - csak 390-es erõ kell hozzá asszem, a sebzése 250, ha jól emlékszem.
Régen játszottam, de le kellene tesztelnem, hogy 390-es erõnél mekkora difi van a 70-es és a 250-es sebzésû kétkezte szálfegyver között. Asszem nem sok. Sajnos elkövették azt a hibát emlékeim szerint, hogy nincs kritikus ütés és az erõ dominál. A G2 NotR-ban bizony számított a fegyver sebzése is még brutálnagy erõnél is. Itt nemigen...
Itt nagyon magas szintû vagyok és a fenti beállításokkal is ilyen a harc.
http://www.mediafire.com/?odeiu70n1nn9v4r
Easy-n a kisebb csoportokat és 1:1-ben már igen hamar leversz. A hordák ellen így is 30+ szint kell, de inkább 40+.
Én eddig Innos oldalán lovagi páncélban vittem ki. Pajzs + egykezes, íjászat + mágia (annyi mannával, hogy 3 tûzesõt eltudjak egymás után nyomni) Ez így egy jó mindenes kari volt.
fõleg, ha fölteszed a comm quest modot (meg még vmi patchet, amire nem emléxem :D), ott már a nehéz páncélnak is str követelménye van.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mámint... Beliar oldalon nehéz páncélban kétkezes fegyverrel démont és élõholtakat idézve? (Egyszerre csak egy démont lehet megidézni, ha újat idézel akkor meghal. Ez igaz a többi idézett dögre is.)
Íjászat ott bugos, hogy a vesszõ jó párszor átmegy a modelleken. Pl. a farkasnál a csípõjénél. Ugyan ez vonatkozik a közelharcra, hogy a penge át megy a modellen, de nem okoz sérülést, de ez csak a kiegyensúlyozott harcrendszernél van.
a kerdesem az lenne hogy megerne mondjuk ketkezes bardos vagy kardos harcost keverni summon necro stilussal?
ez a stilus tetszene iazan, de a kozelharcrol azt hallottam h bugos, a nekro kasztrol semmit nem hallottam, az ijaszat meg elvileg bugos.
Viszont az új peccs megoldotta. Szebb, gyorsabb, habár kicsit vicces, hogy még mindig meg-megtorpan.
E8200, 4gb ram, 5770 1gb videókari. Optimalizálás rulez:)
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Maxra húzva ennél randább volt. Gyakorlatialg nem mûködött. A G3 mindig maga volt a tömör gyönyör.
A Gothic_3_EE_Patch_v1.75.14_Int_Full.exe- nél menübõl állítható a felirat "gyárilag"
Töltsétek:) Végre megjavult a grafika is, eddig olyan volt a talaj, mintha boronálva lett volna, most ismét normális.
konkrét választ várok. A játék eredetiben van meg, Az installt engedi több nyelven, a magyarítást is meg tudom oldani.
DE! Most azt szeretném, ha a hangok németül mennének, és a feliratozás magyar lenne. Na ezt nem tudtam eddig összehozni, mert ilyenkor feliratom egyáltalán nincs. Sõt, ha németül installálom, akkor az 1.73 CP vel sincs semmiféle felirat.
Szóval valaki konkrétan meg tudja-e mondani, hogy megoldható e a dolog?
De az biztos, hogy lesz fejezet rendszer és dinamikusabban fog változni a környezet. Lásd ama falat.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
régebben volt szerencsém kipróbálni az enhanced editiont és akkor nem volt ilyen problémám, talán a gold editionhoz mégsem adták hozzá a legújabb javításokat?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
errõl vki vmit bõvebben ? EE 2 ? vajon tartalmazza a community peccseket is ?
Gold Edition-ban tudtam megvenni , angol nyelven .A FAQ-ban levõ magyarositás linkje már halott. Valaki tudna segíteni azt szépen megköszönném!!! A neten sehol sem találtaam
Köcce!!!!
Szeretnék segítséget kérni!
A magyarítás tökéletesen megy, a szövegek is szépen jönnek ungarise, csak az a bajom, amikor beszélnek hozzám, a szövegmezõ nem jelenik meg.
Úgy meg érdekes válaszolni, ha nem tom, elõtte mirõl volt szó!
Hol kell bekapcsolni a szövegmezõt?!?!?!
Elõre is köcce a segítséget!
Ennek ellenére nagyon élvezem a játékot, kifejezetten tetszik, és közepes grafikán nem is szaggat csak néha Hál Istennek. :)