Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help! Egy olyan gondom lenne, hogy néha egyszerûen kifagy a program. Úgy mintha lekapcsolna a vga kártya. Csak resetelni tudom a gépet.
A gép egy 4 magos AMD a vga Ati 3870
Gothic 3 enhanced edition és a 1.74 patch van fent.

Elõre is köszi!

Molnibalage
Így is lehet. Csak akkor engedélyezem az piálást, ha tényleg van rá idõ és nem kell elfutni. Így azért tényleg fel kell nõni a feladathoz. Anno az alapjátéknál 22. szintûként szabadíttotam fel Monterát. Röhej. Most 50. szint táján futottam neki. Trelis a legdurvább. Mindkét oldalon õrök a hídon, brutálosk ork kis helyen. Monterában az ellent lekötik mások is és van komoly segítséged. Amíg az MI õket üti, addig én leverem a többit. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez tényleg szomorú (és a játék nagy hibapontja), de mágusként is állíthat fel magának az ember szabályokat. Ha már te harcosként is úgymond csalás nélkül szoktál játszani.
Molnibalage
Még annyit a videóhoz. A G2 NotR-ban a játék végén egykezes fegyverrel össze lehetett hozni, hogy 1 ütés legyen a sima ork és kettõ az elit és hasonló orkok. Itt easy szinten 400 feletti erõvel - asszem a szuper kétkezes ork fegyverel toltam - kell 3 ütés a legerõsebb orknak. Szóval szerintem az easy reális. Láthatod, hogy már 3-4 ork is blokkol, mint állat. Képzelt el, hogy mi van, ha 20 jön szembe...

Az új MI nélkül semmi értelme játszani, totál béna az ellen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Varázslónak lenni semmi értelme. Kell 250 feletti õsi tudás, 600 mana és manargen. Fagyasztás alap varázslattal és elsõ tûzvarázslattal mindenki legyakható. Klikk, klikk, klikk. Ennyi a játék.

Sajnos a PB és más sem erõlteti meg magát, hogy normális harc és mágiarendszert csináljon. Legszívesebben fepofoznám már az összes RPG fejlesztõt, hogy erõltesse már meg egy kicsit magát, mert szánalmas, hogy mit hoznak össze..

Molnibalage
A nehézségi szint / AB / új AI használatát kell elsõsorban eldönteni. Új MI és AB mellett közepes szinten lehetetlen, ismétlem, lehetetlen csalás nélkül kipucolni egyes városokat és fent Nordmarban ezt-azt. A csalás alatt értem azt, hogy "elfut-gyógyít". Még úgy sem nagyon... A hatalmas orktömegben mindig blokkol valaki, bezzeg az MI folyamatosan pörögforog...

A társaidat is úgy hentelik le, hogy ehaj. A következõ nehézségi beállításokat javaslom.

- új MI
- easy
- alternate balance

A kétkezes fegyvernél szard telibe a sebzést. A fegyver mérete számít. A legjobb kétkezes fegyver az orkoké vagy a sildenki ork õr fegyvere. Ingyen van, a legnagyobb sebzésû - a szuperkovácsolt Innos haragjánál is erõsebb - csak 390-es erõ kell hozzá asszem, a sebzése 250, ha jól emlékszem.

Régen játszottam, de le kellene tesztelnem, hogy 390-es erõnél mekkora difi van a 70-es és a 250-es sebzésû kétkezte szálfegyver között. Asszem nem sok. Sajnos elkövették azt a hibát emlékeim szerint, hogy nincs kritikus ütés és az erõ dominál. A G2 NotR-ban bizony számított a fegyver sebzése is még brutálnagy erõnél is. Itt nemigen...

Itt nagyon magas szintû vagyok és a fenti beállításokkal is ilyen a harc.

http://www.mediafire.com/?odeiu70n1nn9v4r

Easy-n a kisebb csoportokat és 1:1-ben már igen hamar leversz. A hordák ellen így is 30+ szint kell, de inkább 40+.

Mr_no_NaMe
Az a pajzs + egykezes nagyon elcsépelt lenne már :/
Lehetsz, de akkor nagyon ügyesen kell a tanulási pontokat elosztanod.

Én eddig Innos oldalán lovagi páncélban vittem ki. Pajzs + egykezes, íjászat + mágia (annyi mannával, hogy 3 tûzesõt eltudjak egymás után nyomni) Ez így egy jó mindenes kari volt.

Szaruman
Lehetsz, csak nem lesz értelme. Army of darkness kell hozzá, ami elég magasan van beliarnál (=sok AK). a 2kezes fegyverekhez viszont sok str kell. szóval vagy-vagy.
fõleg, ha fölteszed a comm quest modot (meg még vmi patchet, amire nem emléxem :D), ott már a nehéz páncélnak is str követelménye van.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mr_no_NaMe
tehat akkor nem lehetek ketkezes harcos akk idezett csontikkal harcol?
<#wilting>eh?<#wilting>
Mámint... Beliar oldalon nehéz páncélban kétkezes fegyverrel démont és élõholtakat idézve? (Egyszerre csak egy démont lehet megidézni, ha újat idézel akkor meghal. Ez igaz a többi idézett dögre is.)

Íjászat ott bugos, hogy a vesszõ jó párszor átmegy a modelleken. Pl. a farkasnál a csípõjénél. Ugyan ez vonatkozik a közelharcra, hogy a penge át megy a modellen, de nem okoz sérülést, de ez csak a kiegyensúlyozott harcrendszernél van.

Mr_no_NaMe
Sziasztok! Holnap elkezdenem a jatekot, mert eddig egyszer sem volt gyomrom vegigvinni. talan a community patch segit vmit. mindenesetre elkotelezett vagyok.
a kerdesem az lenne hogy megerne mondjuk ketkezes bardos vagy kardos harcost keverni summon necro stilussal?
ez a stilus tetszene iazan, de a kozelharcrol azt hallottam h bugos, a nekro kasztrol semmit nem hallottam, az ijaszat meg elvileg bugos.
Molnibalage
Gothic 3 CSP Nem túl sok valami, de mégis életjel.

rotator
Marvin módban írd be a konzolba, hogy goto hauke, és ha a pályán kívülre dob, akkor sajna elhalálozott...

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Van egy karakter a Pörölyklánba. A neve Hauke. Neki kell vinni 10 ércrögöt, õ kísér el a bányakutatók táborához. Találtam városi térképet, néztem videót is, képet is arról, hogy hol van, de nincs ott. Hiába várok. Van a háza elõtt 2 vadász és egy harcos. Pont a lépcsõje elõtt kéne lennie. Szétnéztem az egész táborba nincs sehol. Ez valami bug?
boos
Átfogalmazom. Régen nekem sem volt, de biztos én buzeráltam valamit, és nem sikerült visszaállítanom.
Viszont az új peccs megoldotta. Szebb, gyorsabb, habár kicsit vicces, hogy még mindig meg-megtorpan.
E8200, 4gb ram, 5770 1gb videókari. Optimalizálás rulez:)

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Molnibalage
Nekem soha semmi bajom nem vol a grafikával. Kivéve az FG alap kiadását.

Maxra húzva ennél randább volt. Gyakorlatialg nem mûködött. A G3 mindig maga volt a tömör gyönyör.

boos
Na szóval a gugli barátom segített. Nyelvtanuláshoz elég király.
A Gothic_3_EE_Patch_v1.75.14_Int_Full.exe- nél menübõl állítható a felirat "gyárilag"

Töltsétek:) Végre megjavult a grafika is, eddig olyan volt a talaj, mintha boronálva lett volna, most ismét normális.

mit tudni róla ? a cp meg egyéb nagymod most is van hozzá, egy full finalt emlegettek kb. egyéve....

boos
Sziasztok,

konkrét választ várok. A játék eredetiben van meg, Az installt engedi több nyelven, a magyarítást is meg tudom oldani.

DE! Most azt szeretném, ha a hangok németül mennének, és a feliratozás magyar lenne. Na ezt nem tudtam eddig összehozni, mert ilyenkor feliratom egyáltalán nincs. Sõt, ha németül installálom, akkor az 1.73 CP vel sincs semmiféle felirat.

Szóval valaki konkrétan meg tudja-e mondani, hogy megoldható e a dolog?

Molnibalage
Én speciel jobban váron a G3 CP-t, mint sokminden mást. Annyira ígéretesnek tûnik.

Én se nagyon értem a lényeget.
De az biztos, hogy lesz fejezet rendszer és dinamikusabban fog változni a környezet. Lásd ama falat.

Szaruman
Vmi angol/magyar verziót plz. Semmit sem értek belõle :(

na nemsokára lesz idõm, és végre szeretném tényleg végigjátszani a cuccot. ha most telepítem, miket tegyek fel hozzá ? nyilván utolsó peccs + cp, de voltak még mások is emlékeim szerint, amik plusz küldiket adtak, viszont csak német szinkronnal de angol felirattal. az megjelent már angol szinkronnal ? vagy legalább németül gagyogna és olvasnám az angolt hozzá...

Botond

Még nagyobb tréfa. :)
Molnibalage
Hol?

Volt április elseji tréfájuk :p

Molnibalage
Vajon a Community Story projectbõl lesz még valami? 4 hónapja egy árva hangot sem hallani...

Szaruman
Ha steames verzió van, az alapból NEM tesz föl CP-t a játékra. Manuálisan kell föltenni. Talán csak a FG, de azt még nem volt idõm kipróbálni/letölteni.

köszi :-) akkor amint hazaérek leszedem :-/

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Szia, érdemes feltenni Community Patch 1.74
helló mindenki látom még él a topik ez jó mert kellene egy kis segítség, Gothic 3 gold edition van meg(eredeti) és a probléma konkrétan az hogy elég sokszor fehéren villog a kép, pl ha egy ládát kinyitok vagy egyszerûen csak felnézek az égre el kezd villogni fehéren minden, ötletem sincsen miért csinálja ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.

régebben volt szerencsém kipróbálni az enhanced editiont és akkor nem volt ilyen problémám, talán a gold editionhoz mégsem adták hozzá a legújabb javításokat?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Bizti tartalmazza különben minek újra kiadni a sorozatot

http://www.sg.hu/cikkek/88272/az_aprilis_a_gothic_rajongok_honapja_lesz

errõl vki vmit bõvebben ? EE 2 ? vajon tartalmazza a community peccseket is ?

Tüzklán-megkeres Lee-küldetés teljesít-teleport tronterem-elcipel lee-sok-sok mások gyogyítása tekercs.

Anno megvettem a Forsaken Gods-ot amit többstör is végigjátszottam. Gondoltam beszerzem az alap Gothic3 is. Ezt viszont csak a Megagames
Gold Edition-ban tudtam megvenni , angol nyelven .A FAQ-ban levõ magyarositás linkje már halott. Valaki tudna segíteni azt szépen megköszönném!!! A neten sehol sem találtaam

Üdv! Innos oldalán már kijátszottam viszont most Xardas oldalán szeretném. Ötlet, hogy hogy nyírjam ki Rhobar Királyt? Kurvára nehéz kinyírni, a tûzmágusok miatt...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ekkora sügér is csak én lehetek... minden fórumot végigyálaztam, mert korábban prog hiba miatt nem volt feliratom, most is arra gyanakodtam, s nem emlékeztem mit mire írjak át. Most meg simán nem volt bekapcsolva... Ciki... remélem nem látták sokan?!:)

Köcce!!!!
Hangok beállításnál lehet bekapcsolni a feliratokat egy csúszkával. ha jól emlékszem

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni!

A magyarítás tökéletesen megy, a szövegek is szépen jönnek ungarise, csak az a bajom, amikor beszélnek hozzám, a szövegmezõ nem jelenik meg.

Úgy meg érdekes válaszolni, ha nem tom, elõtte mirõl volt szó!

Hol kell bekapcsolni a szövegmezõt?!?!?!

Elõre is köcce a segítséget!
Molnibalage
Tárnarákok röhögve. Kétkezes lándzsával gyak. minden nagy lény leverhatõ úgy, hogy hozzád sem tud érni, kivétel sárkány és ogre.

Vívással kb. az összes állat megölhetõ. A trollok, sárkányok, vízköpõk és talán még a tárnarákok nem.

A farkasok ellen mindig helyezkedj úgy hogy alacsonyabban legyél náluk, sokat segít.

Nah meg is volt az elsõ kicsit illúzió romboló jelenetem... Most így hirtelen nem jut eszembe a neve, de Gornnal elmentünk kiirtani a démont egy kísértet kastélyból. A Démon üldözõbe vett, bementem egy házba gondoltam ott majd könnyebben megölöm. Erre nem bírt bejönni a házba, ott megállt az ajtó elõtt. XD Íjammal kinyírtam végül is, de azért nehezebb feladatra számítottam. A másik az, hogy szokatlan, hogy míg itt egy táposabb orkot is könnyebben kinyírok addig egy farkas kb olyan ellenfél mint a Gothic 1-2 ork katonái, ku..ra nehéz megölni, fõleg ha 3 jön egyszerre rád.
Ennek ellenére nagyon élvezem a játékot, kifejezetten tetszik, és közepes grafikán nem is szaggat csak néha Hál Istennek. :)

Nah egy másik verzió már barátságosabbnak bizonyult, úgy hogy megyek is orkokat ölni, magyarul :)

Hát az is lehet, én mindenesetre hagyom ezt a francia verziót és megpróbálom egy eleve angollal. DE! Köszönöm az eddigi segítséget! :)

Akkor nem jól állítod át azt a "mindent" :)
Ott a legfõbb problem hogy mikor átírok mindent és amikor telepítem a CP-t a current language az French és nem Hungarian vagy bármi magyarra utaló :P