20113
-
steweee #19873 arra emléxik még vki, hogy hogy lehet beállítani hogy 50%-200%-ig adja a szörnyek levágása után járó tapasztalati pontokat ?
már nem emléxem, és nem találom a G3.ini-ben a sort. felmoddolva újat akarok kezdeni, de nem akarok se csalni se konzolozni, de az elején kissé meg akarom gyorsítani a fejlődést egy darabig, ha már MI-vel és nehéz fokozaton játszom...
előre is köszi ! -
Gót #19872 Lemezről tettem fel, de így is ugyanaz a hiba, utólsó újraindítást követően lefagy, megáll és semmi sem történim. 3 féle win7-tel próbálkoztam már és semmi, Valami más ötlet? -
Gót #19871 Mert tapasztaltam már hogy ilyen témájú helyen pl. nem válaszoltak.
De neked köszi a választ! -
maffino #19870 Miért itt teszed fel a kérdést? -
maffino #19869 Nem az XP alól kellett volna telepíteni, hanem lemezről való bootolással.
Meghajtó formázás, és úgy telepíteni a kijelölt partícióra. -
Gót #19868 Sziasztok! Testvérem üzenetét továbbítom, hátha van valakinek tippje a megoldásra:
"Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a Win7 telepítése után miért fagy le a gépem? Amikor a telepítéssel végzek és még utoljára újraindul a telepítő már csak fekete képernyő jön be. A Win7 telepítőt Xp-ről indítottam, szépen meg is csinált minden másolást, csak a fenti dolog a probléma. A gépem adatai:
Alaplap: Gigabyte Ga-ma77ot ud3
Proci: Amd Athlon II X2 260
Memória: 4 GB DDR3
Video: Asus 8600 GT DDR2 256 MB" -
steweee #19867 http://www.worldofgothic.de/gothic3/ -
W B #19866 Kis unalom űzőnek -
Gót #19865 Igen, jelenlegi rendszerem Win Xp 32 bites. Akkor be kell szerezni 64-eset, mondjuk Win 7-et. Köszi -
gyonax #19864 Nem azon múlik, hogy XP vagy W7, hanem azon, hogy hány bites az OS. Ha azt akarod, hogy lássa mind a 8GB-t, akkor 32 bites helyett 64 bites oprendszert kell feltenned. Ebböl mondjuk az XP-t nem javasolnám... -
Gót #19863 Tehát akkor hiába lenne 8 Gb benne, mindenképp csak 3,25-öt fog használni? Windows Xp van benne. -
butuska66 #19862 Ez attól függ milyen winfost használsz. Win Xp alatt 4 GB-ból nekem is csak 3,25 amit lát. -
Gót #19861 Beleraktam a 2x4 Gb 1600-as memóriát, de a rendszerinformációban csak 3,25
Gb-ot ír ki. Próbáltam a 4 foglalat között cserélgetni az alaplapon a kártyákat, de nem lett változás. Azt gondolom hogy az egyik RAMot nem ismeri fel vagy nem fér hozzá valahogyan. mit lehet ezzel tenni? -
Gót #19860 Köszönöm, pont erre voltam kíváncsi. Most még valóban kevés memóriám van, 2x1 GB 1333 MHz-es, viszont akkor az újak majd egy erősebb gépben még sokáig meg fogják állni a helyüket biztosan.
Köszi az infót! -
WagnerUr #19859 Az alaplapod támogatja az 1600 Mhz-es memóriát és a 2 modul is rendben lesz dual channelben. Kihasználni nem nagyon tudja a géped, mert az olyan játékoknál és felbontásnál (gondolom erre vagy kiváncsi) ahol már jól jön 8 Gb memória ott kevés lesz a processzor és főként a videókártya teljesítménye. Kérdés persze hogy jelenleg mennyi memóriád van, ha csak 1-2 Gb, akkor játéktól függően valószínűleg érezhető lesz a különbség. -
Gót #19858 Sziasztok. Szervesen nem ide tartozik a kérdésem, de itt is felteszem mert mások helyen nem kaptam rá választ:
Megrendeltettem egy Kingston 8 GB (2x4)/1600 MHz DDR3 PC3-12800 Hyper X Blu XMP (KHX1600C9D3B1K2/8GX) RAM csomagot, és az lenne a kérdésem, hogy ezt a memóriát bírja-e a gépem, kihasználható-e az új RAM teljesítménye és milyen mértékben? Vagy lehet-e valami probléma vele esetleg? Ide írom a gépem további konfigjá, amit tudok:
Alaplap: ASUS P5P43TD PRO
Processzor: Intel Core 2 Duo E7500 2,93 GHz
VGA: GIGABYTE G-Force 9600 GT DDR3 1 GB
Elég régi ez a gép úgyhogy ezért is kételkedem kicsit az új RAMok idevalóságában.
-
MooneyR #19857 Gothic 3 1.75.14 Community Patch -
ashead #19856 Szerintem mod nincs hozzá:) community patchet érdemes feltenni sokat javít. -
steweee #19855 én is most akarom újra elkezdeni, mert holnap veszek egy SSD-t
milyen modokat érdemes feltenni most hozzá ? ilyen overhaul jellegűre gondolok... -
falloutfan #19854 uuuuu xDDDDD hirtelen bevillant a küldetés :'D ez eléggé bug szagu volt -
falloutfan #19853 csak mert én már megöltem egy csomót és nincs több xD a küldit meg nem adta be sőt azt sem irja ki hogy mennyit öltem meg eddig :S -
ashead #19852 Olyat keress aminek az a neve hogy félénk szarvas :) csak azt fogadja el a küldinél, abból kell ötöt megölni és utána elvinni a húst a fickónak , nem vieszi külön a húsukat szóval minden hús megteszi ha megölted a szarvasokat... -
W B #19851 Le kell ölni és el kell vinni a húst. -
falloutfan #19850 helosztok. azt szeretném kérdezni hogy az elején a játéknak attól a vadászpalitól felvettem egy küldetést hogy hozzam neki el a félénk szarvas húsát, de én lelőttem már vagy 5 ilyen félénk szarvast de semmi reakció. ez most ilyenkor mi ? vagy van egy külön állat erre a küldire ? csak mert átnéztem már a környéket és semmit nem találtam. -
#19849 Megoldódott. -
#19848 Az lenne a kérdésem, hogy a zárnyitás varázslatát hol lehet megtanulni? -
#19847 Rendben, kösz.
Egyébként mennyi az a mennyiség melyet ajánlatos az elején AK-ra költeni? Csak mert olvastam, hogy elég sok könyv, és tábla van mely azt ad, csak nem tudom, hogy pont az elején mennyivel futhatnák össze. -
W B #19846 Állatok kibelezése minden mennyiségben. Kelleni fog. Meg legcélszerűbb ráfeküdni a mana regenerálódás megtanulására. -
#19845 Üdv.
Most kezdtem 1 mage-et és az lenne a kérdésem, hogy mire érdemes pakolgatni így az elején. Gondolom kezdetben ősi tudásra, hogy tudjak egyáltalán varázslatokat és a gyors-tanulást elsajátítani, majd magukra a varázslatokra. Bár így az elején gondoltam, hogy jó befektetés lenne ha megtanulnám a zsigerelést és társait, abból is jó pénz jöhet. Összességében eme út elfogadható, vagy van valami javaslatotok, hogy is lássak hozzá a pontok osztogatásához? -
W B #19844 Beliar oldali varázslat. Szóval a játék legvégén tanulhatod csak. -
#19843 hát, tudja a tököm...most lesz lassan 200 körül. Amúgy ezt a sötétség seregét simán beraktam volna ilyen 100-as ősi tudás minimummal. Nagyon lassan lehet velük haladni, de a meló is nagyon alapos. -
#19842 Lehet, hogy az idézett lények erőssége függ az ősi tudás szintedtől is. -
#19841 Köszi megvannak! Aztán az erdős/hegyes részen is megtaláltam őket, vettem egy druida robeot...baromi jól néz ki.
Amúgy becsiteltem magamnak ezt a sötétség seregét...hát lelkiismeretfurdalás nélkül tudok menni, mert az a 6 darab szerencsétlen is annyira bugos, és gyenge, hogy velük is alig lehet haladni...na majd a jégzápor meg a tűzeső :D -
#19840 Cape Dunból kifele menő uton balra fordul, fel a dobon. A kirabolt szekérnél tovább egyenesen, a barlangnál az út balra fordul, ott van egy kis tábor. Tovább az ösvényen, ami egy farmnál ér véget. Balra és jobbra lehet menni. Jobbra Montera felé van a rövid út, meg banditák. Sokan...
Balra menve egy idő után jobbra lehet menni, ott lesz egy nagy völgy, ott találsz Rangereket. A völgy végén vagy Monterától lentebb jössz ki, vagy ha a táborzó orkoknál az útkereszeződés előtt ámész az űt melletti apró töltésen, találasz pár lázadót. Onnan leeerekszedve Silden közelébe jutsz. Jobbra Silden, balra meg egy olyan rész, amit csak "Elveszett Világnak" szoktam hívni. Burálerős lények vannak arra. Két troll őrzi azt a részt, de egyéb finomságok is vannak arra. Kicsit olyan, mint Gelderntől északra az egyik hegy. Árnyékfutó, troll, fekete troll, és minden finomság. Messzire került el magas szintig. -
#19839 Meg repu is kell hozzá az adott frakcióval. Szóval nem csak a pénz függvénye.
Táborhoz térképet szedj le, körülményes lenne leírni, h hol van ranger camp. -
#19838 A Gothic 3-ban csak pénz függvénye, hogy milyen vérted van. Néha adnak ingyen vértet, de akkor neked már tuti, hogy van jobb cuccod. Ez nem G2 ahol a klán és fejezet meghatározza, hogy milyen vérted van. -
#19837 Talán van 1 dm ruha, de ebben sem vagyok biztos (cp/qm kell hozzá). Szóval nem. -
#19836 srácok, itt majd a mágusoknak is lesz rendes ranglétrájuk, szintenként köpennyel? tehát mittudomén, sötétmágus leszek, akkor lesz talán novice, mid, és nagyonkemény mestermágus köpeny?
nomád/kósza tábort hol találok? Szívesen vennék tőlük páncélt, nagyon jól néznek ki. -
W B #19835 Orkmészárlóval is kicsinálhatóak, de én másfélkezesre szavazok. Elég jó az is a játék jó részére. Vívással minden megölhető, kivéve a troll, annál inkább a futás, megfordulás és íjjal lövés. (de jó is lenne a ló... bár igaz, hogy van a játékvégén az egyik képen néhány... jól elmosva... -_-) -
#19834 Pedig farkasok, kardfogúak és más bestiák ellen alap. Tényleg halomra lehe mészárolni őket. Mondjuk egy idő után én felhagytam azzal, mert valahol érdeks egy játék, hogy egy ország vadállományát egy szem ember kiirtja...