Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a játék mappájában a Gothic3/INI könyvtárban a ge3.ini fájlban a vége felé,igy átállitani a sorokat:
Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English
Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=Hungarian
Text=Hungarian
Audio=English
és mehet a peccs.Ha a telepités elején megjelenik a hungarian,akkor jo az egész.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Feltenne valaki egy Gothic_3_Speech_English.pak - filet?
Megsérült a file és nincs hangom... :-s
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha az elõdökkel nem játszottál, akkor melegen ajánlott végigtolni, mert nem fogod érteni és átérnezni a világot. Mitha csak a Gyûrûk Ura 3. részének a közepén csatlakoznál be.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most játszok elõször a játékkal. A Risen nagyon megtetszett, és mivel nagyon ehhez a játékhoz hasonlították, beszereztem ezt is. A karakter felõdéssel kapcsolatban lennee kérdésem. Az erõ és ügyesség növelése úgy mûködik, mint a Risenben, egy bizonyos szintig tudom tanulni, utána csak lötyikkel tudom növelni? Köszi a választ. Amúgy nagyon jó játék, kár, hogy eddig kimaradt nekem.
Olvastam a fórumot hogy lesz egy quest pack és egy community mód (nem a patch! ). Teljesen belelkesedtem hogy a gothic 2 orkjai, páncéljai, visszaköszönnek. De csalódnom kellet, youtubon nézzem meg mindenki a kettõ videót. Csak textúra csere kivéve a fõhõs régi barátait úgymint Gorn, Milten, Diego.
Nem patcheltem mert valahol azt olvastam , hogy a gold editionban már fel van.
de akkor megpróbálom .
az administrátor jog az mi? és hol kell adnom neki?
köszönöm a segitségeteket.
Korábban még nem játszottam ezzel a játékkal, most megvettem mert egy ezresért adták hozzá a kieget is.
Egy pici gondom van win7 alatt a Gothic3 nem akar indulni csak a FG.
Tudnátok segiteni hogy miért nem megy elõre is köszönöm.
Ezen a gépen az õrésgen közölt felturbózással is meg nálam fullon.
http://www.youtube.com/watch?v=aSLSfP2bVnQ
Itt a gyerek feltolt egy videot. Konfigjában keresgéltem mi lehet a titka, de ha megnézitek tényleg röccenés nélkül mozog.
Esetleg az SG-n van neki kulon topic, vagy Oblivion 4 topicban van rola vmi info?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
fasza hogy 2006-os játék, és vmikor 2011-ben lesz majd olyan , amilyennek lennie kellett volna mindig is... az oblivion se húzta eddig azért...
Szóval, ez egy 'kieg' a g3hoz, vagy a FGhez? Vagy mod?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
QP-hez létezik kézikönyv a küldetésekhez, ha elakadna valaki. Valahol biztosan van teljes leírás is, mi változott.
A CM 2.2 tartalma (félangolul):
****New Content****
New Armor:
+Darkform
+Hunter Armor
+Dragon hunter armor
+Armor of general
+High orcmervenaries armor
+A second Armor of the Nordmar armor
+A second armor of the heavy Nordmar armor
+Gladiator armor
+Crawler plate armor
+Heavy militia armor
+Pirate shirt
+Broken paladin armor
+Broken knight armor
+Hardened assassin armor
+Increased assassin armor
+Knight armor
+Thorek´s morra armor
Changed armor:
+Gap leather mew model
+Orc armor new model
+Xardas robe new texture
+All Firemage armor nem texture
+Light assassin armor
+Assassin armor
+Bandit armor new texture
+Novicerobe new texture
+Noviceskirt revised
+Angar templar armor revised
+Pirate clothing new texture
+Tattered militia armor
+Easy adjustment of all armaments, so that the new armor insert into the game
+Medium Nordmar armor
New Weapon:
+Stormbringer
+Samuel sword
+Militia sword
+Sword of the Elements
+Beliar Wrath
+Warrior ax
New Shields:
+Broken paladin shield
+Broken knight shield
Changed shields:
+Knight shield new texture
+Timber shield new texture
New objects/ other
+Transformation stone in Dragon
+Tranformation stone in Demon
+Many new rules and objects for little paper quests( Elementsword, transformation stone in dragon, knight armor)
New Recipes/ Drinking trough/ Feed:
+Potion of the elements + Recipe
+Potion of the earth + Recipe
+Potion of the water + Recipe
+Potion of the fire + Recipe
+Potion of the air + Recipe
+Embarla Firgasto + Recipe
+Magic root oil + Recipe
+Fruit compote + Recipe
+Berry compote + Recipe
+Fish soup + Recipe
+Wild ragout + Recipe
+Mushroom ragout + Recipe
+Raw leg of wild boar
+Fried leg of wild boar + Recipe
+Raw dear meet
+Fried Hirschfleich + Recipe
+Floorplan for Berserkeraxe
+Floorplan for barbarian battleaxe
+Floorplan for Knight armor
+Floorplan for Thorek morra armor
New monster texture
+Lurker
+Wolves
+Wolves at KapDun
+Wolves near Montera
+Scavanger
+Lizard
+Fire lizards
+Dragon (G2-Fire dragon)
+Transfomation dragon is G2-Stone dragon
+Gotha demon
+Snapper
+Boar
New Orcs:
Gothic 2 Orcs inserted
+Warrior elite
+Warrior
+Shaman
+Scout
Extras:
+New women
+New magician of the Orc mercenary
+New smith clothing for the Nordmars
+Nem smith clothing for the Mytana smiths
+New zombie types
+Kan has a new Outfit
+Pirates
Dealer inventories:
+Hunters ( All with names like Jens, Chris etc. there are new objects like the Hunter armor )
+Assassins ( New objects like the black magician robe)
+New loot inventories:
+Rebells
Vannak balancing modok, de szinte mind nehezíti a játékot.
nálam is tõtöget, sztem nem kiküszöbölhetõ, de az alapjátékhoz képest összehasonlíthatatlanul jobban fut ugyanazon a gépen is, very high beállításokat élvezhetõ szinten viszi már, alapnál alig mozgott. a "reszelés" talán csak SSD-vel javítható, hiába a nagy memória és persze annak beállítása+engedélyezése, akkor is csinálja.
a g3.ini-ben van egy sor, ott lehet beállítani az xp értékét. a QP4.2 vagy a CM2.2 leírásában benne is van , hogy levitték 100%-ról 80-ra. könnyen megtalálható, de sztem így reálisabb, nehezebb fejlõdni, mivel amúgy meg már mindenki ismeri a játékot és a trükköket, túl könnyû lenne alternativ AI-val is. de feltolhatod 200-ig.
moniblage : fent miajóbüdösfrancnak vannak linkek a bannerban ?
http://www.worldofgothic.com/gothic3/
? ? ? ! ! !
A QP4.2 és CM2.2-rõl van valami srceen, adat, manual, pdf?
Amúgy az xp szorzót meg lehet változtatni? Mondjuk h minden esetben másfélszerest kapjak leölt lényekért meg ilyesmi? Mindig hardon játszom, akartam egy csak íjas jószágot, de ha csak hunting skillt tápolom semmi mást 80. szint környékén is szánalmas a sebzés egy demon bow-val is pedig összes goblinberryböl meg kings sorrelböl potiont csináltam és leittam magam vele a sárga földig.
Eddig íjászént csak a G4 Arcaniában boldogultam, de arról a játékról meg inkább ne is beszéljünk...
Szólj, ha készen van.
Esetleg van valami preview róla?
Content Mod 2.2: fegyverek, páncélok, tárgyak (receptek), a QP 4.2-re épül.
Mindkettõhöz kell a Community Patch 1.74.
Tehát: CP 1.74 + QP 4.2 + CM 2.2
A Community Story Project még ennél is ambíciózusabb, új mágia- és harcrendszer, újra lesznek guildek, teljes sztori- és grafikai csere, új zenék stb. De ez még a jövõ zenéje (idén ki szeretnék hozni, de szerintem nem lesz kész).