20113
-
DORSANAX #19513 Gothic 3 with SSD
-
DORSANAX #19512 Erről jut eszembe.
SSD-t ki használ és milyen típusút?
Mennyit javított a laggoláson, mert én már szinte egy erőművel, 150 FPS körül nyomatom és még így is időnként megzakkan.
Nálam szinte minden új játék full grafikával fut, de a Gothic_3_EE a ritka kivételek között van...
Olvasgattam a fórumot, arról is találtam hozzászólást, hogy az SSD segített, de melyik típus és milyen szinten?
Mert nem az FPS kevés, nem a VGA gyenge átlagban az embereknél szerintem, hanem jól lehet hallani, hogy akkor laggol, amikor a vinyó dolgozik.
Töredezettséget természetesen állandóan figyelem, az rendben van, nem az okozza, de még azt is kizártam, hogy valamilyen másik progi fusson esetleg a játék közben.
Szóval a lényeges kérdésem az lenne, hogy akik használnak SSD-t, azok mit tapasztaltak és főleg milyen típust használnak?
Előre is köszi a választ, gondolom nem sokan használtok SSD-t... -
bega82 #19511 A mai nap során 2x is kifagyott sajnos. Ez szerintetek mitől lehet? Volt valakinek hasonló? A zene megy tovább, de a kép megáll és nem történik semmi, csak a taskot lehet kilőni!
És amúgy én úgy vettem észre, hogy elég sokat lagzik még mindig, az új patch mintha nem sokat változtatott volna ezen. -
#19510 Még mindig senki nem írta le. Mennyire balaszírozott? Mennyire elbaszott a játékmenet? -
bega82 #19509 Na, kipróbáltam. Eddig mindig ellene voltam az ilyen magyar szöveggel való játszásnak, de most kifejezetten tetszik. Mert a hang az úgyis angol, tehát valamilyen szinten fejlődök, és hát így mégiscsak mindent értek, hogy magyarul kiírja a párbeszédeket.
Egy kétkezes karakterben gondolkodom, de olyan rossz, hogy ott az erőt meg a vadászatot is nagyon fel kell nyomni, nem lesz ez hátrány egy sima íjászhoz ill. egy sima harcoshoz viszonyítva? Van, aki csinált kétkezes karaktert? Hol és kitől lehet majd megtanulni a csínját-bínját? -
bega82 #19508 Na megvettem a magyar feliratos verziót... csak még nem voltam otthon, de holnap este meló után felteszem, és elkezdek egy karit... alig várom! -
#19507 Igen személyesen is átvehetted! -
bega82 #19506 Köszi srácok! És akkor ugye ezt meg tudom venni személyesen is ott a Múzeum körúton? -
#19505 990FT + szállítás! -
#19504 Cd Galaxisban vettem anno. -
bega82 #19503 OK, köszi! Sejtettem, akkor meg kell vennem valahol... tudsz/tudtok valami boltot esetleg, ahol kapható? Vagy csak neten lehet megrendelni? -
#19502 Igen forsaken gods-hoz kell! -
bega82 #19501 Most akkor ez a másfél gigás patch ez a forsaken gods-hoz kell, és abból "csinál" enhanced edition-t, vagy az alapjátékra is rá lehet húzni? Mert nekem csak az alapjáték van meg, a forsaken gods sajna nincs! -
Alex2 #19500 Köszi :) -
#19499 A hangbeállításoknál van a felirat. Mai napig röhögök azon, hogy oda tették. :) -
Alex2 #19498 Helló
hogyan lehet azt beállítani a játékban hogy ha beszélek valakivel akkor lássam felíratozva hogy mint mond mert így nem értem, a magyarítás rajta van
köszi -
Herison #19497 köszi :D -
totya4 #19496 A felét spórold csak meg, mert másfél GB a patch :) -
#19495 Ezt szedd le azt jóvan!
Azt hiszem 1.08-ra is felmegy.Ezt nem néztem én alapra tettem rá! -
Herison #19494 Őhm, most le kell szednem az egész Forsaken Gods EE verzióját vagy van vmi patch rá, ami az alapjátkra kell? -
Herison #19493 aha:D -
#19492 Fú, hatalmas feladat... -
Herison #19491 ááh, most telepitsem ujra az egészet? :S -
#19490 Felejtsed el azt a patchet EE-t tedd fel! -
Herison #19489 Hali!
Segitsen vki pls, felraktam a forsaken gods-hoz az 1.08as patchet és nem magyar, az iniben átirtam hungarianra amit kellett akkor meg nincs szöveg a játékban :O pls help:)
üdv: Herison -
#19488 Igen azóta már felraktam és látom,de köszönöm! -
totya4 #19487 Benne van. -
#19486 Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition ehhez készült magyarítás vagy benne van a magyar nyelv? -
#19485 Akkó majd megnézem. -
#19484 Én megvettem bagó pénzért, de ezekre nem tudom a választ, mert még mindig csak 15 percet láttam belőle. :) Ha jól rémlik, akkor újrabalance-olták az egészet. -
markuci0 #19483 Én leszedtem,fel akarnám tenni és ezt irja ki amikor az install gaméra kattintok:Egy ReadProcessMemory vagy WriteProcessMemory kérésének csak egy része készült el.Ilyenkor mi a teendő,valaki megmondaná pls?előre is kösszi -
#19482 Mennyire lett a játékmenet helyrekapalpálva? Most is totál lineáris? Most is milliós érték hever szanaszét? Most is agyonversz mindenkit 1. szintűként? -
rosti #19481 Jobb let sztem megéri legalább 1x végiggyakni.Az erőt itt is a legelején a gyorstanuéás után maxolni kell mihamarabb 250 ig.utána mehet a rengeteg ital amit legyártasz... -
#19480 No, milyen a felmegapatchelt FG? Megéri megvenni vagy idő pazarolni rá? -
#19479 Több oldalon ezeket az adatokat találom a mana regen. tanulásához. Nos, Saturas már a múlté, Guy nevű embert nem találok. Valaki elmondja a tutit?
Vengardban még nem jártam.
Mana regenerálódás -Guy - Bakaresh templom, Karrypto - Vengard, Saturas - Mora sul - templom
-
#19478 Hát de mondom, hogy az 2 különböző ember volt! :) -
#19477 Pedig meg mernék rá esküdni, hogy a FG-ban az első 2 részben hallható hang tért vissza (természetesen az angol szinkronról beszélek). -
#19476 Vajh miért? Mindegyik szinkronszínés túl sokat kért 2. alkalommal? -
#19475 Az első 2 részben más-más hangja volt, a Forsaken Godsban szintén egy új hang debütált, szóval összesen 4 volt eddig neki. -
#19474 Nekem fel sem tűnt, pedik minden részt - kivéve G4 és FG - rongyosra játszottam.