20113
  • DORSANAX
    Gothic 3 with SSD

• DORSANAX
    Erről jut eszembe.
    SSD-t ki használ és milyen típusút?
    Mennyit javított a laggoláson, mert én már szinte egy erőművel, 150 FPS körül nyomatom és még így is időnként megzakkan.

Nálam szinte minden új játék full grafikával fut, de a Gothic_3_EE a ritka kivételek között van...
    Olvasgattam a fórumot, arról is találtam hozzászólást, hogy az SSD segített, de melyik típus és milyen szinten?
    Mert nem az FPS kevés, nem a VGA gyenge átlagban az embereknél szerintem, hanem jól lehet hallani, hogy akkor laggol, amikor a vinyó dolgozik.
    Töredezettséget természetesen állandóan figyelem, az rendben van, nem az okozza, de még azt is kizártam, hogy valamilyen másik progi fusson esetleg a játék közben.

Szóval a lényeges kérdésem az lenne, hogy akik használnak SSD-t, azok mit tapasztaltak és főleg milyen típust használnak?
    Előre is köszi a választ, gondolom nem sokan használtok SSD-t...
  • bega82
    A mai nap során 2x is kifagyott sajnos. Ez szerintetek mitől lehet? Volt valakinek hasonló? A zene megy tovább, de a kép megáll és nem történik semmi, csak a taskot lehet kilőni!
    És amúgy én úgy vettem észre, hogy elég sokat lagzik még mindig, az új patch mintha nem sokat változtatott volna ezen.
  • Molnibalage
    Még mindig senki nem írta le. Mennyire balaszírozott? Mennyire elbaszott a játékmenet?
  • bega82
    Na, kipróbáltam. Eddig mindig ellene voltam az ilyen magyar szöveggel való játszásnak, de most kifejezetten tetszik. Mert a hang az úgyis angol, tehát valamilyen szinten fejlődök, és hát így mégiscsak mindent értek, hogy magyarul kiírja a párbeszédeket.
    Egy kétkezes karakterben gondolkodom, de olyan rossz, hogy ott az erőt meg a vadászatot is nagyon fel kell nyomni, nem lesz ez hátrány egy sima íjászhoz ill. egy sima harcoshoz viszonyítva? Van, aki csinált kétkezes karaktert? Hol és kitől lehet majd megtanulni a csínját-bínját?
  • bega82
    Na megvettem a magyar feliratos verziót... csak még nem voltam otthon, de holnap este meló után felteszem, és elkezdek egy karit... alig várom!
  • grebber
    Igen személyesen is átvehetted!
  • bega82
    Köszi srácok! És akkor ugye ezt meg tudom venni személyesen is ott a Múzeum körúton?
  • grebber
    990FT + szállítás!
  • Molnibalage
    Cd Galaxisban vettem anno.
  • bega82
    OK, köszi! Sejtettem, akkor meg kell vennem valahol... tudsz/tudtok valami boltot esetleg, ahol kapható? Vagy csak neten lehet megrendelni?
  • grebber
    Igen forsaken gods-hoz kell!
  • bega82
    Most akkor ez a másfél gigás patch ez a forsaken gods-hoz kell, és abból "csinál" enhanced edition-t, vagy az alapjátékra is rá lehet húzni? Mert nekem csak az alapjáték van meg, a forsaken gods sajna nincs!
  • Alex2
    Köszi :)
  • Molnibalage
    A hangbeállításoknál van a felirat. Mai napig röhögök azon, hogy oda tették. :)
  • Alex2
    Helló
    hogyan lehet azt beállítani a játékban hogy ha beszélek valakivel akkor lássam felíratozva hogy mint mond mert így nem értem, a magyarítás rajta van
    köszi
  • Herison
    köszi :D
  • totya4
    A felét spórold csak meg, mert másfél GB a patch :)
  • grebber
    Ezt szedd le azt jóvan!

Azt hiszem 1.08-ra is felmegy.Ezt nem néztem én alapra tettem rá!
  • Herison
    Őhm, most le kell szednem az egész Forsaken Gods EE verzióját vagy van vmi patch rá, ami az alapjátkra kell?
  • Herison
    aha:D
  • Molnibalage
    Fú, hatalmas feladat...
  • Herison
    ááh, most telepitsem ujra az egészet? :S
  • grebber
    Felejtsed el azt a patchet EE-t tedd fel!
  • Herison
    Hali!
    Segitsen vki pls, felraktam a forsaken gods-hoz az 1.08as patchet és nem magyar, az iniben átirtam hungarianra amit kellett akkor meg nincs szöveg a játékban :O pls help:)
    üdv: Herison
  • grebber
    Igen azóta már felraktam és látom,de köszönöm!
  • totya4
    Benne van.
  • grebber
    Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition ehhez készült magyarítás vagy benne van a magyar nyelv?
  • Molnibalage
    Akkó majd megnézem.
  • rotator
    Én megvettem bagó pénzért, de ezekre nem tudom a választ, mert még mindig csak 15 percet láttam belőle. :) Ha jól rémlik, akkor újrabalance-olták az egészet.
  • markuci0
    Én leszedtem,fel akarnám tenni és ezt irja ki amikor az install gaméra kattintok:Egy ReadProcessMemory vagy WriteProcessMemory kérésének csak egy része készült el.Ilyenkor mi a teendő,valaki megmondaná pls?előre is kösszi
  • Molnibalage
    Mennyire lett a játékmenet helyrekapalpálva? Most is totál lineáris? Most is milliós érték hever szanaszét? Most is agyonversz mindenkit 1. szintűként?
  • rosti
    Jobb let sztem megéri legalább 1x végiggyakni.Az erőt itt is a legelején a gyorstanuéás után maxolni kell mihamarabb 250 ig.utána mehet a rengeteg ital amit legyártasz...
  • Molnibalage
    No, milyen a felmegapatchelt FG? Megéri megvenni vagy idő pazarolni rá?
  • boos
    Több oldalon ezeket az adatokat találom a mana regen. tanulásához. Nos, Saturas már a múlté, Guy nevű embert nem találok. Valaki elmondja a tutit?
    Vengardban még nem jártam.

Mana regenerálódás -Guy - Bakaresh templom, Karrypto - Vengard, Saturas - Mora sul - templom

• rotator
    Hát de mondom, hogy az 2 különböző ember volt! :)
  • Tehasut
    Pedig meg mernék rá esküdni, hogy a FG-ban az első 2 részben hallható hang tért vissza (természetesen az angol szinkronról beszélek).
  • Molnibalage
    Vajh miért? Mindegyik szinkronszínés túl sokat kért 2. alkalommal?
  • rotator
    Az első 2 részben más-más hangja volt, a Forsaken Godsban szintén egy új hang debütált, szóval összesen 4 volt eddig neki.
  • Molnibalage
    Nekem fel sem tűnt, pedik minden részt - kivéve G4 és FG - rongyosra játszottam.