Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár térképet kapsz még a játék folyamán a küldetésekhez. Azokért fizetni sem kell. Na aggódj, ez nem lesz probléma.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vannak más térképek is?
Nagyon jól jönnének kisebb területet mutató régió térképek is, mert néhány NPC után rengeteget kajtattam.Tegnap este pl. már a halálba kívántam a lovagot az "Új ember kell Nemorába" küldinél, annyit keresgéltem.Az is kár, hogy a térképre nem tehetek megjegyzéseket emlékeztetõül.Késõbb jól jönnének.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még egy kérdésem van : lehet ini-ben állítani a nézõpontot? Ugyanis, ha a harcos szemszögébõl nézem-játszom, akkor futáskor, vagy nagyobb mozdulatnál, látom belülrõl a hõs arcát, szemhéját... de a követõs nézõpont nem tetszik...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Keresd vissza, nem túl sok HSZ van az utóbbi 1 évben...
Az Oblivion meg ugyanolyan akciójáték, mint a Gothic, sõt -mind nagy RPG kedvelõ mondom- ezt legalább volt kedvem végigjátszani.
1. Akkor én szeretem az akció-kaland-rpg-t és az RPG-t ( naggyal ) is ... <#nevetes1>#nevetes1>
2. Ha konzolon játszom az Oblivionnal, akkor játszom egy RPG konzolos játékkal ... ( jellegû kimaradt ) <#crazya>#crazya>
3. Bocsánat az írásomért, nem akartalak megbántani <#worship>#worship>
Ha ez mind így van, akkor jó és részletes leírás... bár nekem a játék szempontjából ez mindegy, mert én minden evõ vagyok... <#nevetes2>#nevetes2>
Végül ez a hsz egy szmájli bemutató lett, inkább való a szmájli fórumba, mint ide...
Az Arcania Gothic4 nem szerepjáték, hanem RPG jellegû konzolos stílusú kalandjáték.
A gothic3 sem szerepjáték, hanem akció-kaland-rpg, azaz egy lebutított kommersz, populáris szerepjáték hibrid, amivel igyekeztek (mellesleg ügyesen) az rpg világába csábítani shooteres, kalandjáték kedvelõ, fps kedvelõ playereket (forradalmi a gothicban az fps mód!) Német találmány..
Sajnos az Arcaniaban már fps mód sincs. Konzolos agyhalottaknak már mindegy az is...
A lényeg. Az Oblivion egy RPG, azaz szerepjáték; más mûfaj, mint a Gothic bármelyik része, pláne az 1 és a 4.
A 2 és a 3 még talán némi jóindulattal rpg-nek nevezhetõ.
Szóval Obliviont (Elder Scrolls sorozat) és Gothic sorozatot kár hasonlítgatni, mint játékmûfajt, mert mások. Olyan mintha egy bogár VW-t hasonlítgatnál egy mikrobusszal, ugyan van négy kereke mindkettõnek, meg motorja és alapvetõen autók, de mégis alapvetõen mások. Legfeljebb grafika terén versenyeztethetjük e két játékot talán...
És aztán ennyi meg egy bambi...
Jah még annyit hogy az igazi Gothic4 a Risen c játék, mivel az õs Gothic fejlesztõk kiváltak a cégbõl és a Risent kezdték csinálni a Gothic3 után. (láss csodát, az egy qva jó game lett, bár az sem igazi rpg)
Az Arcania, bár a jog az övé és így a szereplõk nevei a sztoriban a meg a játék címe, s némi utalás a korábi Gothicra van benne, ugyan szép és jó rpg stílusú kalandjáték, de régi Gothic-osok mind tudjuk, sajnos nem az igazi folytatás. Sajnos a Gothic-nak, amit mi imádtunk: úgy néz ki ezzel vége...
Az igazi õsi Gothic fíling nyomokban sincs meg benne, a játékmenete pedig inkább a Neverwinteres (annak is a szintén lebutított konzolos, kaland változata pl Witcher) vonalra emlékeztet.
Nem lehet azt mondani hogy rossz játék mert szórakoztató, szép és jó, de NEM GOTHIC !!! Ha Gothic fíling kell, akkor a Risen-nel játsz!!!
Az AB-t bekapcsoltam,hogy azért legyen kihívás(és ugyebár ezt nem lehet ki-be kapcsolgatni), de idõközben az alternatív MI-t kikapcsoltam, így kicsit könnyebb lett.Már szinte minden küldi kész van Vörösdokkban és Borúsfokon, még kicsit küldizgetek ma Monterában, aztán visszanézek az orkokhoz.
Én nemrég fejeztem be az Arcania-t, de nyomába se jöhet a Gothic 3-nak.Nálam itt kezdõdik az igazi szerepjáték!
Itt ugye nincs amolyan küldetéskövetõ?
Aztán még amit érdemes letöltened, és feltelepítened, az az 1.74-es patch. De jó az 1.73-as is. Fent van a magyarításokon is az 1.73-as vagy külföldi oldalakon az újabb, az 1.74-es. Letöltéshez hideg élelem kell, ha gyenge az internet elérésed, mert majd egy giga... 😊
" Képzeljétek, ott voltunk õrjáratban 5 társammal annál a kiégett viskónál, amikor megjelent az a szakadt morra... Mindannyian belevágtuk varokjainkat legalább egyszer... Na, ehhez mit szóltok? ... "
Bár lehet rosszul gondolom, de nekem ez elég ork-szerûtlen párbeszéd, még ha le is nézik az embereket...
Na mindegy, játék, és mindenki úgy játszik, ahogy kedve tartja.. 😊
Most vettem meg a Gothic 3 Gold Edition-t.
"Tartalmazza a Gothic 3,
a Gothic 3 kiegészítõt"(Forsaken gods)
"és a javító fájlokat"
Ez van a cím alatt.
Feltelepítettem az alap játékot, de a játékmenet alatt mikor kipróbáltam nem látszódnak az eddig ismert javítások. Hol vannak benne ezek a javítások, javítócsomagok? Annyira nem értek hozzá, ezért kérdezem tõletek!
Egyébként a tokban csak két dvd van, az alapátéké és a kiegészítõé, bár van egy harmadik hely..
Szóval tudnátok-e segíteni, hogy hol vannak a javítások és hogy kell õket aktivizálni..
Köszönöm elõre is!
Minden elérhetõ küldit megcsináltál? Mert addig is egy rahedli TP-t szedhetsz fel, ha megcsinálod az összes Vörösdokki, és Borús-foki feladatot... A másik, hogy ha könnyû szintre teszed, és kikapcsolod az MI-t, akkor szerintem könnyû lesz... De fontos, hogy legalább az 1.73-as patch-ot feltedd, de van már újabb, 1.74-es is.
Köszi a tippet a szöveg-stílussal kapcsolatban! ;-)
Ironman2 - Köszi a választ, de mivel a readme-ben olvastam, hogy csak úgy lehet újra patch-elni, hogy uninstall... nincs felesleges 20 percem újra installálni a játékot... JÁTSZANI AKAROK!!!! <#email>#email>
1000 ft-ért ez játék több mint szuper! Visszaolvastam tizenvalahány oldalt, és olvastam a sok Oblivionozást, és csodálkozom. Azon is aki ellene, azon is aki mellette. Teljesen két különbözõ játék, és itt az élõ példa, hogy nekem mind a kettõ naggggyon tetszik! Bocs az ismételt Oblivion emlegetésért.
A patch-rõl csak annyit még, hogy szerintem könnyebb lett a játék - bár az AB-t nem próbáltam ( nem is fogom, mert én szeretek reneszánsz ember lenni 😊 ),de ez az új MI - hát nem vettem észre, de az biztos, hogy amikor a tiszta ( vagyis gold editionba vettem meg, a javítófájlokkal együtt - ez volt a dobozra írva, legalább is ) játékkal játszottam, és ha egy farkas, vagy egy "futómadár" ( nem tudom, pedig tegnap is kettõig öltem õket 😞 ) a földre küldött easy-n, akkor az reload lett. Jó, igaz 5. szint alatt voltam, de most ugyanazon a szinten, alig kell gyorsmenteni. Szóval az új MI-n már lehet medium-on hasítani. Igaz új AB nélkül, bár az, ha jól tudom nem a nehézséget változtatja, csak a fejlõdést...
Írtátok még azt is, hogy easy-n csak egy támad a sokból - de ez a patch-elt változatnál, vagy anélkül? Mert nekem eddig is, meg ezután is, ha buli volt, mindenki részt vett rajta... 😊
( ui: ha bármi benne van readme fáljban, vagy a gothic.hu-n akkor nem kell leírni, hogy ott van, mert sejtem... <#buck>#buck> )
Köszi mégegyszer Ironman2!
(a játék eredeti, magyar változat, régebb rendesen mûködött, gond nélkül...) Köszi elõre is a segítséget!
Ma, vagy holnap kipróbálom, meglátjuk... vagyis meglátom... 😊 Annyit vettem észre, hogy minden házban le, illetve felnézésnél, ha egy nagyobb sziklafal felé nézek közelrõl, vagy ha a szabadban lefelé nézek jön elõ fõleg...
Elõre is köszi!
Am. nekem a feltöltési 10 Mb/s. a letöltési meg 20... Havi 2500 forint Digi Bp...
http://www13.zippyshare.com/v/20614808/file.html
http://www24.zippyshare.com/v/50784451/file.html
http://www14.zippyshare.com/v/64427375/file.html
bontsd ki winrar-al,és kész.
Lécci valaki töltse már fel... Kb 600 mega. Egy jobb neteléréssel 10 perc alatt felmegy. Plz plz plz