20113
-
#33 Mindegy hol játszódik, csak adja az eredeti Gothic hangulatot. :) -
#32 Király. Húzunk a sivatagba :D
Persze én is jobban csípem a hegyvidéki környezetet, de sztem igen jó húzás volt, hogy egy völgy, és egy erdő (és hegyek) után egy sík vidéken folytatjuk kalandjainkat :)
A 0-ra végződés úgy emléxem átkozással lesz megoldva, legalábbis ezt oolvastam valahol. Sztem jó húzás lnne :) -
#31 Őőőő...
Spoiler kimaradt. :-) -
#30 Hát én valahogy nem vagyok oda a délért...
Szvsz maradjon inkább a régi környezetben főhősünk.
De arra viszont énis nagyon kíváncsi leszek hogy
fogják megoldani a képességek 0-ázódását,elvégre a kettő végén jól sül el a dolog,biztos útközben elsüllyed a hajó és mindenki meghal csak a karink marad életben akit majd kimentenek:) -
#29 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön ez a délibb környezet. Persze csak akkor ha hősünk meg marad gótikusnak. :-) -
#28 (Hardwired)
A nagy RPG ínség óta a kiadók sikeresen tudatosították a játékosokban, hogy a mindennapossá vált MOHA termékeken kívül más módjai is vannak a szórakozásnak. A rohanó életben lassíthatunk egy kicsit és kifent kardunkat markolászva megtervezhetjük, miként fogjuk a tolvajcéh fejesének elkényeztetett házibékáját elorozni.
(bocsi a nagy képekért)
-
#27 Köszi, vhogy így képzeltem én is. -
#26 Most mondták hogy lesz. Az már régen volt hogy megszűnt.. Folytatják csak sokára lesz kész. -
#25 Night of the Raven nem valószínű hogy lesz, legalábbis utoljára azt hallottam hogy nem csinálnak angol verziót. -
steweee #24 -
steweee #23 nem tudja vki, van még magyar oldal egyáltalán amiről ingyen lehet játékot letölteni, vagy mindegyik már sms fizetős? -
#22 sztori -
#21 <a href="http://randal.fpn.hu/story.doc">sztori</a> -
#20 Itt a sztori németül/angolul:
<href a="http://randal.fpn.hu/story.doc">sztori</a> -
#19 Jaja, meg talán kiderül végre miért került anno a börtönkolóniába a főhős, mit követett el és miért...
Egyébként gondolom mostanára a király nagy gondban lehet, mert egy jó ideje nem érkezik az ércutánpótlás, amiből a katonáinak csináltatna fegyvereket... -
#18 remélem ebben a részben végre már találkozom a királlyal, vagy legalábbis eljutok az ugymond "nagy" részre, vagyis a királyság kellős közepébe, mert a 2. rész ugyan iszonyu jo volt, en eloszor azt hittem a varos lattan, hogy most tenyleg nagy varosok lesznek benne, aztan kiderult hogy mindenhol csak tanyak voltak, es ez megint ugyanaz a sema mint az 1. -
#17 abban már beépített gigabájtosram is lesz :) -
#16 Én a Gothic 25-re leszek kíváncsi. :) -
#15 night lol :) -
#14 előbb még jöjjön csak a Nicht Of The Raven -
#13 Ah Gothic online:) -
#12 [VERI]
-
#11 hát igen, beleférne egy Final Fantasy féle életút, Gothic 10, Gothic online stb -
#10 -
Sanca #9 Ez nem elfogultsag, pusztan realis latasmod. -
#8 Huu de király :)
Legjobb game a vilagon ez (marmint az eddigiek).
Nem vagyok elfogult.
De akkor is :)
-
#7 Biztos lesz olyan is. Kár lenne félbehagyni egy ilyen rememkművet :) -
#6 a Gothic IV még szabad! -
#5 Basszus ezt a topicot én akartam nyitni -
#4 Bár bele se merek gondolni, hogy az angol verzió mikor jön ki. -
#3 hm, remélem jómunkássember lesz -
Sanca #2 Alig varom:) -
#1 (Hardwired)
"Az RPGDot munkatársai kiszúrták, hogy a JoWooD E3 listáján ott bújkál az eddig bejelentett cuccok mellett a Gothic III. is, amelyet a Stargate-SG1-gyel egyetemben zárt ajtók mögött fognak majd bemutatni! A nyilvános bemutató listája: SpellForce - Breath Of Winter, Söldner-Secret Wars, Gothic 2 - Night of the Raven, Silent Storm - Sentinels."
Nocsak, nocsak!