Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nekem ez sem mond semmit. Mikor jött ki, az talán mond valamit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-2008-q3/compare,771.html?prod<2116>=on&prod<2067>=on&prod<2125>=on&prod<2131>=on&prod<2105>=on

http://www.legitreviews.com/article/652/1/

érdekes am, én se hallottam róla, de számozás szerint....

megnéztem már mirõl is van szó, am a maga idejében nem is lehetett rossz, bár hozzáteszem én 2009 elején HD 4830-at vettem, 25%-al húzható, most is ez van a legújabb gépemben, amit most is használok és jáccok. G3 tökéletes, nehrim majdnem full maxon, crysis mediumon tökéletesen megy.

az a kari még a gef 9600 GT alatt van jóval, kettõvel ezelõtti gépemben volt, a HD 2600 XT-tõl kicsit erõsebb, nekem olyan karim van a legrégebbiben, már nem is tudom mikor vettem, azt hiszem a gariban elromlott GF 7600 GT helyett kértem.

rotator
Ingyenes az upgrade.

Molnibalage
Mondjuk tökminegy. Most jöttem rá, hogy nem is tudom mikor, de kivágtam a kukába...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mi az a 3650? Nekem ez nem mond semmit. Nekem is 1 gigás van. ATI 4850. Fullra véve alig szaggatott bárhol is. Mennyi memória vana gépedben? Ugyanis abból nem árt neki a 4GB. Legalábbis szerintem.

A FG 2.0 patch az az, amit pénzért is árulnak, csak akik már megvették, annak nem kell így fizetni?

boos
jó lecserélem. nem gondoltam volna, hogy 1 gigás videókari nem bírja.

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

balee4
Megvettem én is, már csak a magyarítás kéne hozzá, mert sajnos a steames nem magyar. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

igen, gyenge a vidkari...

boos
Kövezzetek meg, de nincs kedvem visszaolvasni ennyi hsz-t.
Szaggat a játék pedig a hw elég kellene legyen. Duplamagos 3000 proci, 3650 videókártya.
Felbontást levettem, elvileg patch is fent. Van valami ötlet?
Elõre is köszönöm.

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Tehasut
Kipróbáltam, tökéletesen mûködik a magyar verzióval.
Ugyan úgy, mint az alapjáték EE javítása, telepítéskor észreveszi, hogy magyar.
Gyári magyar verzióval müködik?
magyar marad a felirat?
http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=gothic3_fsg_ee_patch_v2_0.zip&ref=ps

Ez a verzió jó hozzá?

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Tehasut
mennyire durván hosszú a hibalista
és vajon az EE patch a magyar feliratos verziót szeretni fogja?
én megvettem direkt ezért tiszteletbõl a játékot az 576-ban. 1000 ft. két dvd, alapjáték + fg. de azért remélem az fg.enhanced editiont elég rátelepíteni az eredetire, ugye ?

rotator
Meg, fórumokon nagyon pozitív volt a fogadtatás, ezért vetemedtem rá. Az biztos, hogy iszonyat jól fut, a grafikára nincs panasz. Maga a játék nem tudom, mennyit javult, csak negyedórát rohangáltam.

balee4
Megvette valaki steamen a Forsaken-t? 2,5 euró, nagyon vacillálok rajta.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szinte a megjelenés napján megvettem és kb 1 óra játék után félreraktam. Most viszont újra elõ kell venni. Szerintem ezzel a patch-csel érdemes végigjátszani.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

És várom majd a véleményeket, nincs annyi idõm, hogy most próbálkozzak. Az elsõ találkozás a G3-FG-vel nagyon el vette a kedvem annak idején.
Ja, jó kis all-Gothic akció van. Csak már meg van mind, úgyhogy maradok az sima letöltésnél.
rotator
Steamen már akár most is. 😊

Kivédeni nincs csak elkerülni ,hogy odarohansz.Asebzödésben van könnyités ha megtanulod a meleg és hideg ellenálást na meg az amuletek,gyûrûk köpenyek stb.

mindig harcossal voltam, de sose játszottam vele sokat. van esély vhogy kivédeni egy varázslatot ? vagy csak ellenállás van ellene ?

Több éves gothic 3 tapasztalatal alárulhatom,hogy a bövitet varázslatok célkövetösek.
PL.tüzlabda maxon a szarvast adig követi mig el nem éri mindegy hova fut megy a golyo utána...
Ugyan ez van az Ork mágusokal is ha rádlönegy egy eröseb tözlabdát vagy fagyot nincs az az isten hogy kitérj elöle.

Molnibalage
De. Csak pusztán hozzáfûztem még valamit. 😊

hehe

úgy látom nem érezted az iróniát a hsz-ben 😊

Molnibalage
Nem. Az összes Gothic hibája volt, hogy ha csak picit lõtt melléd az ellen, akkor gyakorlatilag oldalazva rádment az tûz. Gõzöm sincs, hogy miért, de ezt csinálta. ---> Mindig jobban ki kell térni, mint azt a látvány indokolná. Ennyi.

nem lehet hogy csak úgy számította ki a fire elementál a röppályát, hogy beletervezte az oldalazó mozgásodat is ?

ezek szerint nemhogy szar lenne az MI, hanem egyenesen zseniális !

😊

Nézd, ennyire azért nem mélyültem el a fire elemental mesterséges intelligenciájának programozásában.Tök mindegy, hogy a tökéletlen diszkriminációs algoritmus miatt vagy más okból talált el az a bizonyos tûzlabda, lényeg, hogy szépen utánam jött és lenullázta a HP-mat.Ne lovagoljunk ilyen apróságon.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Molnibalage
Az nem lekövet. Ennyire szar a diszkretizáló algoritmusa...

Mora Soul mellett a romoknál futottam össze egy fire elementallal.Oldalazva próbáltam kitérni a tûzlabdája elõl és hidd el, enyhe ívben ugyan, de eltalált.Mindegy, kösz a rárohanós tippet!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Molnibalage
És nem célkövetõsek. Nincs célkövetõs mágia a Gothicban, soha nem is volt egyikben sem emlékeim szerint.

Molnibalage
Nem éreztem semmiféle nehézséget. Közel kell rohanni, akkor ütni fog, nem lõni.

Kérdés: warriorral bepróbálkozott már valaki egy Fire elemental ellen?52-es vagyok, a tûzgolyók célkövetõsek, kettõtõl behalok.😞

Én is pont Mora Sul-ban vagyok, nemrég pucoltam ki a templomot, amirõl írsz, de nekem semmiféle fal nem volt a mágus elõtt.<#nemtudom>

Molnibalage
??? Nem tudom értelmezni.

szevasztok. ott vagyok mora sulnál azoknál a nagy templomoknál, és annál vagyok amit kalesh örzött. és a végén van vmi mágus de nem tudok, hozzá menni mert vmi láthatatlan fal van. ötlet?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Molnibalage
1.12? A CEP 1.7x nélkül felrakni sem érdemes.

SIKerült megoldani végre, felrakam az 1.12öt bemásoltam a mentéseket, és azzal elindult minden pöpec, jaj olyan boldog vagyok, már egy éve nem tudtam játszani vele. bár történetileg egy kicsit elvagyok akadva, meg összevisszaság van D, mert én régen úgy játszottam hogy mentem mindenfele, szóval én már az elején ott fent voltam a klánoknál a hegyekbe, meg most itt mora sul fele vagyok, de abba a templomba ott a sivatagnál nem tudom hogy lehet bejutni, meg van minden kulcs, de senkivel se tudok beszélni. rájuk megyek, és csak a zsebmetszés opció van :s

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Molnibalage
Tudtommal az 1.7 elõtti mentések már nem kompatibiliek.

szevasztok, olyan szeretnék tõletek kérdezni, hogy én régen játszottam a játékkal, és sokáig eljutottam vele. vmi 1.6 körüli patch volt akkor,de nem tudom már biztosan és a mentéseimet elraktam külön. most újra fel vettem a játékot, és nem tudom elinditani a mentéseimet. az 1.7-nél elindulnak, csak nincs semmi felirat meg ilyenek. nem tudom vhogy a mentéseknél megnézni hogy patch alatt futottak? vagy vmi megoldás nincs? próbáljam fel az összes patchet melyiknél jönnek be?

ma megvettem eredetiben az g3+fg-t. ezres volt, ennyit megér, még kétezret is sztem

szal én már csak akkor akarok nekikezdeni, ha a két kiegészítõ végleges verziója megjelent

remélem hamarosan bekövetkezik

rotator
Is-is, de utoljára még eléggé kínszenvedés volt angolul felimádkozni.

nem tudja vki hogy a rajongói modok megjelentek e már angolul, vagy még csak a német kiegészítõ van ?

Molnibalage
Tévedtem, totál másra gondoltam. Yussufra, az érctolvajra. Yespas és bandája mészárlandóak.

It’s another part of quest given by Campa. Do it as usual: find Yespas’s party and kill them all (you can find Yespas near the road, west from Ben Erai).

Ben Erai-tól nyugata. Elmész az alkimista háza mellett és tényleg csak menj nuygatnak. Nem lehet eltévszteni.

Köszi, megnézem!

Molnibalage
Nem messze attól van a fikcó egy oáziban, aholva a fõ vízmágust kíséred. Ha nem, akkor a legkisebb fajvadász településen van Ben Salaval ellentétes oldalon.

Nagyon rég játszottam már vele...

Egy kis segítségre lenne szükségem!Ben Erai küldetés, Yespas-t kellene lenyomni.Az NPC-keresõben nem találom(gothic3.hu), már bejártam a környéket.Valaki?
Sajnos elég gyakori, hogy mást írnak iránynak(égtájnak) a végigjátszásokban(sokszor a magyar és az angol is eltér egymástól) és megint máshol mutatja az illetõ NPC-t az NPC keresõ térképe, ja és néha a játékon belüli magyar feliratozásban szereplõ útmutatás sem egyezik a valódi iránnyal...😞
Okés, hogy teljes a szabadság, de így elég nehéz tájékozódni.<#nemtudom>

Na, hát ennyit számít a szakértelem... 😊 szóval a nálam követõs nézõpont az a standard TPS szaknyelven...
De nekem jobban tetszik a "szimulátor" nézõpont ( ennek is biztos van neve, de ezt se tudom... 😊 ), csak ott az a bajom, amit leírtam. Gondoltam, hátha tudtok valami olyat, amit az ini-ben állítva, csak pár játék centimétert viszi elõrébb a kamerát, hogy a szemhéja belülrõl ne látszon...
Tudom, tudom, mennyi bajom van, hisz a saját szemhéjamat is látom magamnak, ettõl igazán realisztikus a játék... 😊