20113
-
sanyiiiii #19593 Pénzszűke további fél óra játék után megszűnni látszik. -
sanyiiiii #19592 Meg nem sokat jatszotttam vele, de egyelore penzszukeben vagyok, leverni szerintem egyedul levo humanoidot tovabbra is barkit le tudsz ha ugyes vagy de ez a harcrendszer hibaja bar meg senkinek nem mentem neki varosban arenas/questes embereken kivul.
Viszont jobban fut, valamivel szebb, es nincs 600 millio bug mar az elso faluban is.... Sot ami azt illeti eddig 2 bugot talaltam, egyik hogy nehol ha megfeleloen forgatod a kamerat atlatsz a talajon, a masik pedig a leulesnel neha megmaszik dolgokat NH. Mint emlitettem meg az elejen jarok, ki tudja mi lesz kesobb, de a kulonbseg az eredeti verziohoy kepest mar itt is nagyon erezheto. -
#19591 Most is fejezetkre bomlik? Azt is kijavították, hogy az elején ne legyél képes mindenkit leverni? Azt is, hogy ne találj milliós értékben tárgyakat az elején? Stb... -
sanyiiiii #19590 Én is a múlt héten találtam rá, ég és föld a különbség. -
Nos #19589 A Forsaken Gods teljesen játszható az Enhanced Editionban :)
Még 2010 végén jött ki, nem is tudtam róla. -
rosti #19588 MInden város,falu,település el van látva teleportkővel.Ládában vagy csak a kapuk közelében 1 kövön figyelnek.Találd meg ezeket és nemlesz több gondod. -
W B #19587 Ez olyan mint egy büféből eljutni a szembe lévő WC ig. -
#19586 Ha ez sem megy, akkor most hagyad abba, mert Nordmarban akkor üvölteni fogsz... Menki ki Aredából és tarts nyugatnak. Ennyi. A térképen jelölve van egy flottal a helye. -
Quantumleap #19585 Valahol a neten nincs egy precíz, részletes térkép Ardeától Vörösdokkig? Egyszer jártam ott, de azóta se tudok visszatalálni, már olyan nekem, mint Hókuszpóknak Aprajafalva. -
#19584 Én a gothic miatt kezdtem németül tanulni anno. Az első rész sokáig csak németül volt elérhető. Még most is itt figyel a polcon a német dobozos verzió. :) -
#19583 Most lebuktunk. -
W B #19582 Ez az előkészülete a harmadik világháborúnak -
#19581 Hát nem tudom. Szerbekkel, csehekkel, németekkel és lengyelekkel találkoztam eddig külföldön úgy, hogy ezek mind együtt voltak. Mindenki angolul beszélt és nem németül. Persze kis mintám van... -
Zóanagyvarázsló #19580 Viszont a G3 messze németföldön a lesikeresebb, mellette pedig kelet-közép-európai országokban, melyekben (nem magunkra gondolva), legalább annyian beszélnek németül, mint angolul. Angol anyanyelvű területen viszont szinte alig akadnak keményvonalas rajongóik. Szóval nem látom magától értetődőnek, hogy a német rajongóknak angolul kellene ezt elkészíteni. -
W B #19579 Legalább megtanulok németül :p -
#19578 Vagy viszonyításképpen. A Nehrimben közel sincs ennyi duma és szöveg. Az angol és német verzió között így is ~2-3 hónap volt. Akkor ennél hasonló tempót véve a fordítés cirka 1,5 év lenne. -
#19577 És válaszoltam is. 1000 oldalt...? Ahhoz, hogy a fordítás élvezhető legyen érteni kell a szöveg mögöttes tartalmát, hogy egyes fogalmakat mindig ugyanúgy fordítsanak le és ne üssön el egymástól nagyon a szöveg attól függően, hogy ki fordította.
Elhiszem, hogy vannak fordítózsenik, de egyszerre annak lenni, sok szabadiővel és Gothic imádattal nos, meglehetősen kis részhalmaz lehet ez... -
sanyiiiii #19576 "We are a german team. So it will be in german. But if anybody is going to translate it, we'd support him."
Szóval attól függ hogy lesz-e aki lefordítsa. -
#19575 Köszönjük szépen, ezt el lehet felejteni. Németül fogják megcsinálni. Én meg sajnos nem tudok, ahogy a világ nagyobbik része sem...
Kár. Elhiszem, hogy a sok duma sok munkával jár, de alapból angolul bölcsebb lett volna megcsinálni. -
zsakopapa #19574 Köszi már megoldódott. -
zsakopapa #19573 Sziasztok. Megtudná valaki mondani, hogy ha van egy angol nyelvű játékom hogyan tudnám a hangot németre állítani? Letöltöttem a német hangot hozzá, de ha elindítom a játékot nincsen beszédhang. Köszi előre is. -
#19572 Itt. -
Quantumleap #19571 Meddig olvassak vissza? Én amúgy laptopon játszom. És az a bajom, hogy így teljes képernyőn lassú egy picit. -
#19570 Az nem tudom, hogy hol lehet, de a javasolt nehézség és MI beállításokért olvass vissza, ajánlott. -
Quantumleap #19569 Szevasztok!
Én most kezdtem vele játszani. Azt kérdezném, be lehet-e valahol állítani, hogy a játék ne teljes képernyőn menjen? -
#19568 Nagyon jól hangzik, csak ne sikkadjon el, mint az többi n+1 Gothic 2 MOD. Videón sokat láttam, de letölthetően és használhatóan lényegében egyet sem. -
W B #19567 Tudtommal ez a honlapjuk -
#19566 Hol van ez a honlap? -
W B #19565 Honlapjukon van eme kép -
#19564 Jaja, a simához készül. Jelenleg nem követem a változásokat, mert úgyis folyamatosan variálnak, kalózokra nem is emlékeztem. :)
A Risen 2 még majdnem 1 év, hát illene addig kijönnie. -
#19563 A Risen 2 előtt jó lenne, ha kijönne. Az FG-t nem érzem, hogy végig kellene tolnom. Erős kétségem van, hogy azon a szarkupacon bármiféle csapat javítása segítene. -
W B #19562 De a sima gothic 3-hoz készül nem?
Illetve mik a változások?
Én annyit tudok, hogy: Kalózok, új fegyverek, új páncélok, teljesen átdolgozott történet (de mennyire?) Új lények és új helyszínek? Erről van infó? -
#19561 Még mindig csinálják. A Forsaken Gods új változatában az ő textúráik voltak. :) -
W B #19560 Valaki tud bármit is a Gothic 3 Community Story Projekt-ről? -
bega82 #19559 OK, most már világos, köszönöm szépen! -
#19558 Akkor kezd újra. Az alternate balance megváltoztatja a fejlődési fát és nagyon megdrágítja a magas szintá képességek tanulását, megjegyzetm, hogy nagyon helyesen. Régen 5+5+5 LP volt a mesterfokú fegyverhasználat. Most 10+20+30, stb. Erősen ajánlott a használata, hogy ne legyen már 25-30 szinen félisten erősségű...
Az új MI = új AI. Az intelligens lények - emberek, orokok - sokkal okosabban harcolnak. A nehézségnél lehet asszem bepipálni, de ezt játék közben is bármikor meg lehet változtatni, ahogy a nehézségi szintet. Az AB-t a játék indításkor kell belőni.
Ha majd Nordmarba érsz, akkor vagy kapcsold ki az új MI-t itt-ott vagy vedd le easy-re. Még így is 50-60 szintűként van esélyed arra, hogy a hatalmas orkordákat leverd. -
bega82 #19557 Köszi.
Ez az alternate balance ez mit is tud pontosan? Mert ezt sose vágtam igazán. Azt hiszem, hogy anélkül kezdtem el egy karaktert, akkor azt már nem lehet átállítani igaz? Csak ha újrakezdeném?
És mi az, hogy "új MI"? Ezt végképp nem tudom. -
#19556 Kétkezes kardot soha nem használtam. A 70-es sebzésű lándzsa (?) a legjobb fegyver. Lehet, hogy nem sebez sokat, de iszonyatosan hosszú. A vadállatok legtöbb része leverhető úgy, hogy hozzád sem tudnak érni...
A kardok közül az egykezeseket érdemes használni egyes ellenfelek ellen, mert a kétkezes nagyon eszi a staminát főleg, ha pörögsz vele.
A nehézségi szint egyébként legyen easy (vagy legfeljebb medium), legyen új MI és használd az alternate balance-ot. A másik élvezhető beállításra már nem emlékszem, olvass vissza. Pár oldallal ezelőtt volt tőlem.
Medium szinten az új MI mellett leverhetetel orkseregek vannak Nordmarban. -
bega82 #19555 "Mindkettő legyen III szinten, ha harcos vagy"
Tehát úgy érted, hogy a kardforgatást is meg kell tanulni, meg a nehéz fegyverek használatát is, igaz?
Kétkezes kardokból is lesznek azért jó erősek? Mert nekem azok jobban tetszenek, mint a szálfegyverek. -
#19554 Van amikor az egykezes fegyver a jó, van amikor a szálfegyvre. Mindkettő legyen III szinten, ha harcos vagy.
A játék legjobb fegyvere ingyenes. Sildenben ne add vissza az őr keresett szálfegyverét, tarsd meg. (Egy kunyhó falán lóg.) Nagyon magas erő kell hozzá, de akkora sebzése van, hogy padlót fogsz tőle.
Jó fegyver lenne még több ork fegyver, ha sértetlenül meg tundád szerezni. Van az a nagyon hosszú pengés fegyver. Az a játék leghosszabb fegyvere.