Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az égegyadta világon már mindent kiprobáltam h ne szaggason a gothic 3 nálam. core2quad-gtx275-4gb ram_Western Digital 500g vinyo a konfigom. Agyonpecselve win 7 64 alatt is szaggat. Fél évnél is régebb óta keresem a megoldást. Tudtok valahogy segiteni? Láttam youtubeon röccenés nélkül futo gameplayeket? Majdnem sirtam a meghatodottságtol😄
Szerintetek ezzel a solid state driveval ( SSD ) meg lehetne szeliditeni? Csak mert ez a kedvenc játékom és lehet befeccölnék rá.
Minden segitséget, tanácsot hálásan fogadnék!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tegnap nem bírtam abbahagyni, ma ezért késtem munkából, annyira más lett így a játék. kiegyensúlyozott, jó lett a harc is, gyorsan fut felturbózott grafikával. lehet a forsaken godot is meg tudják így cisnálni.
...
a content mod 2.2-t nehéz letölteni, de azért nem lehetetlen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
hogy lehet csinálni pillanatképeket ?
telepítési útmutató part 1.:
- alapjáték
- CP1.74
- Hyper_Textures_Pack
- Questpaket_4_UPDATE2_vollerverzion
- Content mod 2.2
................
Csak a CP-team elég komoly munkát végzett a G3-nál is, ezért reménykedtem. Mondjuk ott jó volt az alapanyag...
Ott kezõdik, hogy az én gépemen a grafikai motor sem mûkötödd rendesen! Úgy nézett ki, mint valami G2 idõkbõl származó játék. Talán megvan még a fiók mélyén valahol, de lehet, hogy már kidobtam a DVD-t. Én inkább a Risen 2-õt várom.
Forsaken Gods Enhanced Edition
kis segítséget kérnék, mindjárt írom is hogy mit...
Steweee: 1.74-es patchet tettem fel.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
mert a legutolsó peccs után változtak a sorok, alapból nagyon jó grafikai beállításokra volt már rakvan, nagyon sok sor eltûnt a szerkesztõbõl...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
megvettem én is a boltban a Gold Editiont, ennyi pénzért nem lehet kihagyni, és feltettem a polcra az elsõ két rész mellé... (:
nade visszatérve a kérdésemre, az elsõ két részt Németországból hoztam haza, így azok alapból német nyelven szólaltak meg. Ez viszont, amit a S*turnban vettem, angol nyelvû, igaz van hozzá magyar felirat, de nyelvgyakorlási szempontból jobban szeretném, ha németül beszélne. Megoldható ez valahogy? Néztem a data mappát, Speech_English.pak van csak.
elõre is köszi, ha valaki tud segíteni!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Program Files/Gothic III mappában az INI mappában a ge3.ini fájlt nyissuk meg Jegyzettömbbel és görgessünk le a ResourceCache részig. A high beállítás értékeit változtattam meg, s ezután az elõre beállított high grafikát is megváltoztattam, hogy minden maxon legyen 😛
ResourceCache-nél:
ResourceCache.u32ImageMaxMemUsage_High=256000000
ResourceCache.u32MeshMaxMemUsage_High=57000000
ResourceCache.u32SoundMaxMemUsage_High=18000000
ResourceCache.u32MaterialMaxMemUsage_High=21000000
ResourceCache.u32CollisionMeshMaxMemUsage_High=16000000
ResourceCache.u32AnimationMaxMemUsage_High=30000000
Ezekre a sorokra cseréljük le azokat aminek a vége _high, vagy az értékeket írjuk át az egyenlõségjel után. Így értelemszerûen a játékban a beállításoknál a highra kell állítani, hogy mûködjön.
Kicsit lejjebb görgetve ott vannak a Preset Values, tehát az elõre beállított értékek a grafikai beállításnál. Ha nem maxot akarsz (pl le akarod venni az árnyékokat), akkor írogasd át a táblázat alapján az
Ha maxon akarod tolni az egyszerûség kedvéért bemásolom, hogy mire állítottam:
DistanceHigh=3
DistanceLow=3
ResourceCache=4
ObjectDetails=4
ShaderQuality=2
TextureQuality=3
TextureFilter=4
VegetationQuality=3
VegetationViewRange=4
ShadowQuality=3
LensFlare=1
Bloom=2
DepthOfField=1
RimLight=1
Antialiasing=2
SoftWater=1
Noise=1
Feedback=1
(Azért a hight buheráljuk, mert az volt az elsõ a ResourceCachenél, lehetne minimummal is meg lowwal is, csak egyeztetni kell a beállításokat.)
A betûtípus átállításához a Program Files/Gothic III mappában a fontfájlt (Gothic3 a neve) cseréljük le egy másikra. Innen válogathatunk: Helyi lemez/WINDOWS/Fonts
Fontos, hogy miután bemásoltunk (ctrl+c , ctrl+v) egy betûtípust nevezzük át Gothic3 -ra. Azt is nézzük meg, hogy ne legyen nagyobb a mérete, mint az eredeti Gothic3 betûtípusnak (440Kb).
Nekem nincs SSD-m, de ezzel sikerült nagyban csökkenteni az akadozást, máris van kedve az embernek játszani vele. Igaz most is meg-meg akad ha új tájba sprintelek bele stb.
A változtatásokat 1.74-es verzióval csináltam, de szinte biztos, hogy pl. 1.73-ason is ugyanígy menni fog.
Az op. rendszer is azon fut gondolom, esetleg a felhasznaloi progik is, na meg gondolom az az 1-2 jatek is, amivel eppen jatszol?
Nalam is tobbsz elofordul, hogy be-beszaggat egy-egy jatek, pedig a meglevo konfigom alapjan nem illene neki.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az alap NWN1-et SHOA nem toltam végig. Mindig meghalt a vinyó vagy rendszer újratelepítésnél elfelejtettem ahíválni a mentést. Csak a HotU-ot toltam végig, de azt kétszer is. Kemény mi? 😊 A bátyus azért elmesélte a 4. fejezet végét.
u.i. Aribeth angol szinkronja olyan ütõs volt, azóta is berosálok rajta..
a sou-t nem csak a legelejét, a hou-t már majdnem teljesen végigjátszottam. az alapjátékot is majdnem. nos van annyira jó a dolog, hogy januárban megveszem a 107cm-es lcd tévét, és azon végignyomom, a baldur's gate 2-vel együtt...
Emiatt egyedül pedig nem fogok újat venni, ez a kártya a legbrutálabb nem SLI vagy crossfire DX10-es kártya, még pár évig minden normálisan megírt játék maxon vagy közel maxon fog rajta futni (Crysis enthusiaston 4xFSAA-val átlag 35-40 fps, min 25 volt)...
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
DB
Nem is baj az új 1,74-es patch-et úgysem próbáltam,még 1.5 vagy 1.6-nál járt mikor végigtoltam.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A G3 eszi a memóriát, mert ugyebár folytonos táj van, nincs töltögetés.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11