20113
-
#19473 Az enginen még van mit javítani a FGEE-ben, mert még mindig kegyetlenül szaggat.
Észrevettétek, hogy a Forsaken Godsban visszatért Nameless Hero G1-G2-beli angol szinkronhangja?
Engem kegyetlenül zavart a G3 alapjátékban, hogy más volt a hangja, mint az első 2 részben. -
derboy #19472 http://cdgalaxis.hu/PC/17196/gothic-3-gold.html
igen jó ár:)) -
#19471 Az új FG-ről jöhetnek majd a beszámolók. Ha jó, akkor megveszem még a végén újra.
Ha nem lesznek mindenhol százezer arnyaos értékben elszórva cuccok, nem lesz agyonszkriptelt, stb. -
#19470 Amen. A Nehrim néz ki kb. ugy, mint a G3. A G3 meg sem reccen, Erothninnál elég rendesen ricegett a gépem... -
MrTwister #19469 Húúúha már alig vártam! Végre játszhatok vele bugmentesen! Jeeee! -
paj01 #19468 nah letoltottem ezt a patchet megneztem... tenyleg sokat segit. Nem a 3650el van a gond, megy maxon, viszont swappolgat rendesen.
Gepigennyel kapcsolatban pedig maradjunk annyiban, h a gothic 3, az FS de még az arcania is alapbol egy optimizálatlan hulladék. Az enchanced verziok viszont szerencsére játszhatóvá teszik. Remélem a 4el is kezdenek valamit, mert amugy jo jatekok a Gothicok... -
steweee #19467 ez nemigaz... kb. ua a gépigénye, modokkal meg jóval több is -
paj01 #19466 Ez nem volt kérdés:) Asszem a tes4 is 2006os!? azért az is néz ki így, sőt! és az fele ennyi hardvert se kér. -
steweee #19465 úgy látom nem megy a link amit másodszorra adtam. gef 7600 gt = hd 2600 XT = HD 3650. a GEF 7600 GT bk. 2x és a HD 4850 kb 4x teljesítmény.
http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-2008-q3/Mass-Effect,771.html
2006-os játék, de grafikában bőven idejét megelőzte, nem beszélve az enhanced editionról. bár ott sokat optimalizáltak is, így gyorsítva.
én csak azt mondom, hogy egy 4850-es kártya 24.000ből megvan, ami még most is jónak számít, ha normál monitoron jáccol -4xes teljesítmény előzőekhez képest. -
paj01 #19464 Hát az elég csunya ha egy 3650 nem elég neki! hány éves jaték ez? 3650el two worlds 2 zök... -
#19463 Nekem ez sem mond semmit. Mikor jött ki, az talán mond valamit. -
steweee #19462 http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-2008-q3/compare,771.html?prod[2116]=on&prod[2067]=on&prod[2125]=on&prod[2131]=on&prod[2105]=on -
steweee #19461 http://www.legitreviews.com/article/652/1/
érdekes am, én se hallottam róla, de számozás szerint....
megnéztem már miről is van szó, am a maga idejében nem is lehetett rossz, bár hozzáteszem én 2009 elején HD 4830-at vettem, 25%-al húzható, most is ez van a legújabb gépemben, amit most is használok és jáccok. G3 tökéletes, nehrim majdnem full maxon, crysis mediumon tökéletesen megy.
az a kari még a gef 9600 GT alatt van jóval, kettővel ezelőtti gépemben volt, a HD 2600 XT-től kicsit erősebb, nekem olyan karim van a legrégebbiben, már nem is tudom mikor vettem, azt hiszem a gariban elromlott GF 7600 GT helyett kértem. -
#19460 Ingyenes az upgrade. -
#19459 Mondjuk tökminegy. Most jöttem rá, hogy nem is tudom mikor, de kivágtam a kukába... -
#19458 Mi az a 3650? Nekem ez nem mond semmit. Nekem is 1 gigás van. ATI 4850. Fullra véve alig szaggatott bárhol is. Mennyi memória vana gépedben? Ugyanis abból nem árt neki a 4GB. Legalábbis szerintem.
A FG 2.0 patch az az, amit pénzért is árulnak, csak akik már megvették, annak nem kell így fizetni? -
#19457 jó lecserélem. nem gondoltam volna, hogy 1 gigás videókari nem bírja. -
#19456 Megvettem én is, már csak a magyarítás kéne hozzá, mert sajnos a steames nem magyar. :( -
steweee #19455 igen, gyenge a vidkari... -
#19454 Kövezzetek meg, de nincs kedvem visszaolvasni ennyi hsz-t.
Szaggat a játék pedig a hw elég kellene legyen. Duplamagos 3000 proci, 3650 videókártya.
Felbontást levettem, elvileg patch is fent. Van valami ötlet?
Előre is köszönöm. -
#19453 Kipróbáltam, tökéletesen működik a magyar verzióval.
Ugyan úgy, mint az alapjáték EE javítása, telepítéskor észreveszi, hogy magyar.
-
derboy #19452 Gyári magyar verzióval müködik?
magyar marad a felirat?
http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=gothic3_fsg_ee_patch_v2_0.zip&ref=ps
Ez a verzió jó hozzá? -
#19451 mennyire durván hosszú a hibalista -
xido #19450 és vajon az EE patch a magyar feliratos verziót szeretni fogja? -
steweee #19449 én megvettem direkt ezért tiszteletből a játékot az 576-ban. 1000 ft. két dvd, alapjáték + fg. de azért remélem az fg.enhanced editiont elég rátelepíteni az eredetire, ugye ? -
#19448 Meg, fórumokon nagyon pozitív volt a fogadtatás, ezért vetemedtem rá. Az biztos, hogy iszonyat jól fut, a grafikára nincs panasz. Maga a játék nem tudom, mennyit javult, csak negyedórát rohangáltam. -
#19447 Megvette valaki steamen a Forsaken-t? 2,5 euró, nagyon vacillálok rajta. -
mike01010101 #19446 Szinte a megjelenés napján megvettem és kb 1 óra játék után félreraktam. Most viszont újra elő kell venni. Szerintem ezzel a patch-csel érdemes végigjátszani. -
Was #19445 És várom majd a véleményeket, nincs annyi időm, hogy most próbálkozzak. Az első találkozás a G3-FG-vel nagyon el vette a kedvem annak idején. -
Was #19444 Ja, jó kis all-Gothic akció van. Csak már meg van mind, úgyhogy maradok az sima letöltésnél. -
#19443 Steamen már akár most is. :) -
Was #19442 Már csak napok kérdése és próbálhatjuk a Forsaken Gods EE-t -
rosti #19441 Kivédeni nincs csak elkerülni ,hogy odarohansz.Asebzödésben van könnyités ha megtanulod a meleg és hideg ellenálást na meg az amuletek,gyűrűk köpenyek stb. -
steweee #19440 mindig harcossal voltam, de sose játszottam vele sokat. van esély vhogy kivédeni egy varázslatot ? vagy csak ellenállás van ellene ? -
rosti #19439 Több éves gothic 3 tapasztalatal alárulhatom,hogy a bövitet varázslatok célkövetösek.
PL.tüzlabda maxon a szarvast adig követi mig el nem éri mindegy hova fut megy a golyo utána...
Ugyan ez van az Ork mágusokal is ha rádlönegy egy eröseb tözlabdát vagy fagyot nincs az az isten hogy kitérj elöle. -
#19438 De. Csak pusztán hozzáfűztem még valamit. :) -
steweee #19437 hehe
úgy látom nem érezted az iróniát a hsz-ben :) -
#19436 Nem. Az összes Gothic hibája volt, hogy ha csak picit lőtt melléd az ellen, akkor gyakorlatilag oldalazva rádment az tűz. Gőzöm sincs, hogy miért, de ezt csinálta. ---> Mindig jobban ki kell térni, mint azt a látvány indokolná. Ennyi. -
steweee #19435 nem lehet hogy csak úgy számította ki a fire elementál a röppályát, hogy beletervezte az oldalazó mozgásodat is ?
ezek szerint nemhogy szar lenne az MI, hanem egyenesen zseniális !
:) -
Tibbor #19434 Nézd, ennyire azért nem mélyültem el a fire elemental mesterséges intelligenciájának programozásában.Tök mindegy, hogy a tökéletlen diszkriminációs algoritmus miatt vagy más okból talált el az a bizonyos tűzlabda, lényeg, hogy szépen utánam jött és lenullázta a HP-mat.Ne lovagoljunk ilyen apróságon.