Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gothic 3 with SSD

Errõl jut eszembe.
SSD-t ki használ és milyen típusút?
Mennyit javított a laggoláson, mert én már szinte egy erõmûvel, 150 FPS körül nyomatom és még így is idõnként megzakkan.<#lookaround>

Nálam szinte minden új játék full grafikával fut, de a Gothic_3_EE a ritka kivételek között van...
Olvasgattam a fórumot, arról is találtam hozzászólást, hogy az SSD segített, de melyik típus és milyen szinten?
Mert nem az FPS kevés, nem a VGA gyenge átlagban az embereknél szerintem, hanem jól lehet hallani, hogy akkor laggol, amikor a vinyó dolgozik.
Töredezettséget természetesen állandóan figyelem, az rendben van, nem az okozza, de még azt is kizártam, hogy valamilyen másik progi fusson esetleg a játék közben.

Szóval a lényeges kérdésem az lenne, hogy akik használnak SSD-t, azok mit tapasztaltak és fõleg milyen típust használnak?
Elõre is köszi a választ, gondolom nem sokan használtok SSD-t...
A mai nap során 2x is kifagyott sajnos.<#shakehead> Ez szerintetek mitõl lehet? Volt valakinek hasonló? A zene megy tovább, de a kép megáll és nem történik semmi, csak a taskot lehet kilõni!
És amúgy én úgy vettem észre, hogy elég sokat lagzik még mindig, az új patch mintha nem sokat változtatott volna ezen.<#sir>
Molnibalage
Még mindig senki nem írta le. Mennyire balaszírozott? Mennyire elbaszott a játékmenet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na, kipróbáltam. Eddig mindig ellene voltam az ilyen magyar szöveggel való játszásnak, de most kifejezetten tetszik. Mert a hang az úgyis angol, tehát valamilyen szinten fejlõdök, és hát így mégiscsak mindent értek, hogy magyarul kiírja a párbeszédeket.<#wink>
Egy kétkezes karakterben gondolkodom, de olyan rossz, hogy ott az erõt meg a vadászatot is nagyon fel kell nyomni, nem lesz ez hátrány egy sima íjászhoz ill. egy sima harcoshoz viszonyítva?<#conf> Van, aki csinált kétkezes karaktert? Hol és kitõl lehet majd megtanulni a csínját-bínját?<#vigyor>
Na megvettem a magyar feliratos verziót... csak még nem voltam otthon, de holnap este meló után felteszem, és elkezdek egy karit... alig várom!<#smile>
grebber
Igen személyesen is átvehetted!

Next PC upgrade: 2022

Köszi srácok!<#eljen> És akkor ugye ezt meg tudom venni személyesen is ott a Múzeum körúton?
grebber
990FT + szállítás!

Molnibalage
Cd Galaxisban vettem anno.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OK, köszi! <#smile> Sejtettem, akkor meg kell vennem valahol... tudsz/tudtok valami boltot esetleg, ahol kapható? Vagy csak neten lehet megrendelni?
grebber
Igen forsaken gods-hoz kell!

Most akkor ez a másfél gigás patch ez a forsaken gods-hoz kell, és abból "csinál" enhanced edition-t, vagy az alapjátékra is rá lehet húzni? Mert nekem csak az alapjáték van meg, a forsaken gods sajna nincs!<#shakehead>
Köszi 😊
Molnibalage
A hangbeállításoknál van a felirat. Mai napig röhögök azon, hogy oda tették. 😊

Helló
hogyan lehet azt beállítani a játékban hogy ha beszélek valakivel akkor lássam felíratozva hogy mint mond mert így nem értem, a magyarítás rajta van
köszi
köszi 😄
A felét spórold csak meg, mert másfél GB a patch 😊
grebber
Ezt szedd le azt jóvan!

Azt hiszem 1.08-ra is felmegy.Ezt nem néztem én alapra tettem rá!

Õhm, most le kell szednem az egész Forsaken Gods EE verzióját vagy van vmi patch rá, ami az alapjátkra kell?
aha😄
Molnibalage
Fú, hatalmas feladat...

ááh, most telepitsem ujra az egészet? :S
grebber
Felejtsed el azt a patchet EE-t tedd fel!

Hali!
Segitsen vki pls, felraktam a forsaken gods-hoz az 1.08as patchet és nem magyar, az iniben átirtam hungarianra amit kellett akkor meg nincs szöveg a játékban 😮 pls help😊
üdv: Herison
grebber
Igen azóta már felraktam és látom,de köszönöm!

Benne van.
grebber
Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition ehhez készült magyarítás vagy benne van a magyar nyelv?

Molnibalage
Akkó majd megnézem.

rotator
Én megvettem bagó pénzért, de ezekre nem tudom a választ, mert még mindig csak 15 percet láttam belõle. 😊 Ha jól rémlik, akkor újrabalance-olták az egészet.

Én leszedtem,fel akarnám tenni és ezt irja ki amikor az install gaméra kattintok:Egy ReadProcessMemory vagy WriteProcessMemory kérésének csak egy része készült el.Ilyenkor mi a teendõ,valaki megmondaná pls?elõre is kösszi
Molnibalage
Mennyire lett a játékmenet helyrekapalpálva? Most is totál lineáris? Most is milliós érték hever szanaszét? Most is agyonversz mindenkit 1. szintûként?

Jobb let sztem megéri legalább 1x végiggyakni.Az erõt itt is a legelején a gyorstanuéás után maxolni kell mihamarabb 250 ig.utána mehet a rengeteg ital amit legyártasz...

Molnibalage
No, milyen a felmegapatchelt FG? Megéri megvenni vagy idõ pazarolni rá?

boos
Több oldalon ezeket az adatokat találom a mana regen. tanulásához. Nos, Saturas már a múlté, Guy nevû embert nem találok. Valaki elmondja a tutit?
Vengardban még nem jártam.

Mana regenerálódás -Guy - Bakaresh templom, Karrypto - Vengard, Saturas - Mora sul - templom

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

rotator
Hát de mondom, hogy az 2 különbözõ ember volt! 😊

Tehasut
Pedig meg mernék rá esküdni, hogy a FG-ban az elsõ 2 részben hallható hang tért vissza (természetesen az angol szinkronról beszélek).
Molnibalage
Vajh miért? Mindegyik szinkronszínés túl sokat kért 2. alkalommal?

rotator
Az elsõ 2 részben más-más hangja volt, a Forsaken Godsban szintén egy új hang debütált, szóval összesen 4 volt eddig neki.

Molnibalage
Nekem fel sem tûnt, pedik minden részt - kivéve G4 és FG - rongyosra játszottam.

Tehasut
Az enginen még van mit javítani a FGEE-ben, mert még mindig kegyetlenül szaggat.
Észrevettétek, hogy a Forsaken Godsban visszatért Nameless Hero G1-G2-beli angol szinkronhangja?
Engem kegyetlenül zavart a G3 alapjátékban, hogy más volt a hangja, mint az elsõ 2 részben.
http://cdgalaxis.hu/PC/17196/gothic-3-gold.html
igen jó ár😊)

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Molnibalage
Az új FG-rõl jöhetnek majd a beszámolók. Ha jó, akkor megveszem még a végén újra.

Ha nem lesznek mindenhol százezer arnyaos értékben elszórva cuccok, nem lesz agyonszkriptelt, stb.

Molnibalage
Amen. A Nehrim néz ki kb. ugy, mint a G3. A G3 meg sem reccen, Erothninnál elég rendesen ricegett a gépem...

Húúúha már alig vártam! Végre játszhatok vele bugmentesen! Jeeee!

nah letoltottem ezt a patchet megneztem... tenyleg sokat segit. Nem a 3650el van a gond, megy maxon, viszont swappolgat rendesen.
Gepigennyel kapcsolatban pedig maradjunk annyiban, h a gothic 3, az FS de még az arcania is alapbol egy optimizálatlan hulladék. Az enchanced verziok viszont szerencsére játszhatóvá teszik. Remélem a 4el is kezdenek valamit, mert amugy jo jatekok a Gothicok...

ez nemigaz... kb. ua a gépigénye, modokkal meg jóval több is

Ez nem volt kérdés😊 Asszem a tes4 is 2006os!? azért az is néz ki így, sõt! és az fele ennyi hardvert se kér.

úgy látom nem megy a link amit másodszorra adtam. gef 7600 gt = hd 2600 XT = HD 3650. a GEF 7600 GT bk. 2x és a HD 4850 kb 4x teljesítmény.

http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-2008-q3/Mass-Effect,771.html

2006-os játék, de grafikában bõven idejét megelõzte, nem beszélve az enhanced editionról. bár ott sokat optimalizáltak is, így gyorsítva.

én csak azt mondom, hogy egy 4850-es kártya 24.000bõl megvan, ami még most is jónak számít, ha normál monitoron jáccol -4xes teljesítmény elõzõekhez képest.

Hát az elég csunya ha egy 3650 nem elég neki! hány éves jaték ez? 3650el two worlds 2 zök...