20113
-
#19793 Én speciel jobban váron a G3 CP-t, mint sokminden mást. Annyira ígéretesnek tűnik. -
W B #19792 Én se nagyon értem a lényeget.
De az biztos, hogy lesz fejezet rendszer és dinamikusabban fog változni a környezet. Lásd ama falat. -
#19791 Vmi angol/magyar verziót plz. Semmit sem értek belőle :( -
steweee #19790 na nemsokára lesz időm, és végre szeretném tényleg végigjátszani a cuccot. ha most telepítem, miket tegyek fel hozzá ? nyilván utolsó peccs + cp, de voltak még mások is emlékeim szerint, amik plusz küldiket adtak, viszont csak német szinkronnal de angol felirattal. az megjelent már angol szinkronnal ? vagy legalább németül gagyogna és olvasnám az angolt hozzá... -
W B #19789 Szerintem a Duke Nuken nyomdokaiba léptek -
Még nagyobb tréfa. :) -
W B #19787 április elseji tréfa
ez meg húsvét -
#19786 Hol? -
W B #19785 Volt április elseji tréfájuk :p -
#19784 Vajon a Community Story projectből lesz még valami? 4 hónapja egy árva hangot sem hallani... -
#19783 Ha steames verzió van, az alapból NEM tesz föl CP-t a játékra. Manuálisan kell föltenni. Talán csak a FG, de azt még nem volt időm kipróbálni/letölteni. -
kissssss #19782 köszi :-) akkor amint hazaérek leszedem :-/ -
MooneyR #19781 Szia, érdemes feltenni Community Patch 1.74 -
kissssss #19780 helló mindenki látom még él a topik ez jó mert kellene egy kis segítség, Gothic 3 gold edition van meg(eredeti) és a probléma konkrétan az hogy elég sokszor fehéren villog a kép, pl ha egy ládát kinyitok vagy egyszerűen csak felnézek az égre el kezd villogni fehéren minden, ötletem sincsen miért csinálja ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
régebben volt szerencsém kipróbálni az enhanced editiont és akkor nem volt ilyen problémám, talán a gold editionhoz mégsem adták hozzá a legújabb javításokat? -
rosti #19779 Bizti tartalmazza különben minek újra kiadni a sorozatot -
steweee #19778 http://www.sg.hu/cikkek/88272/az_aprilis_a_gothic_rajongok_honapja_lesz
erről vki vmit bővebben ? EE 2 ? vajon tartalmazza a community peccseket is ? -
rosti #19777 Tüzklán-megkeres Lee-küldetés teljesít-teleport tronterem-elcipel lee-sok-sok mások gyogyítása tekercs. -
butuska66 #19776 Anno megvettem a Forsaken Gods-ot amit többstör is végigjátszottam. Gondoltam beszerzem az alap Gothic3 is. Ezt viszont csak a Megagames
Gold Edition-ban tudtam megvenni , angol nyelven .A FAQ-ban levő magyarositás linkje már halott. Valaki tudna segíteni azt szépen megköszönném!!! A neten sehol sem találtaam -
Kommunista #19775 Üdv! Innos oldalán már kijátszottam viszont most Xardas oldalán szeretném. Ötlet, hogy hogy nyírjam ki Rhobar Királyt? Kurvára nehéz kinyírni, a tűzmágusok miatt... -
Fagyi21 #19774 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ekkora sügér is csak én lehetek... minden fórumot végigyálaztam, mert korábban prog hiba miatt nem volt feliratom, most is arra gyanakodtam, s nem emlékeztem mit mire írjak át. Most meg simán nem volt bekapcsolva... Ciki... remélem nem látták sokan?!:)
Köcce!!!! -
W B #19773 Hangok beállításnál lehet bekapcsolni a feliratokat egy csúszkával. ha jól emlékszem -
Fagyi21 #19772 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
A magyarítás tökéletesen megy, a szövegek is szépen jönnek ungarise, csak az a bajom, amikor beszélnek hozzám, a szövegmező nem jelenik meg.
Úgy meg érdekes válaszolni, ha nem tom, előtte miről volt szó!
Hol kell bekapcsolni a szövegmezőt?!?!?!
Előre is köcce a segítséget! -
#19771 Tárnarákok röhögve. Kétkezes lándzsával gyak. minden nagy lény leverhatő úgy, hogy hozzád sem tud érni, kivétel sárkány és ogre. -
W B #19770 Vívással kb. az összes állat megölhető. A trollok, sárkányok, vízköpők és talán még a tárnarákok nem. -
sanyiiiii #19769 A farkasok ellen mindig helyezkedj úgy hogy alacsonyabban legyél náluk, sokat segít. -
Kommunista #19768 Nah meg is volt az első kicsit illúzió romboló jelenetem... Most így hirtelen nem jut eszembe a neve, de Gornnal elmentünk kiirtani a démont egy kísértet kastélyból. A Démon üldözőbe vett, bementem egy házba gondoltam ott majd könnyebben megölöm. Erre nem bírt bejönni a házba, ott megállt az ajtó előtt. XD Íjammal kinyírtam végül is, de azért nehezebb feladatra számítottam. A másik az, hogy szokatlan, hogy míg itt egy táposabb orkot is könnyebben kinyírok addig egy farkas kb olyan ellenfél mint a Gothic 1-2 ork katonái, ku..ra nehéz megölni, főleg ha 3 jön egyszerre rád.
Ennek ellenére nagyon élvezem a játékot, kifejezetten tetszik, és közepes grafikán nem is szaggat csak néha Hál Istennek. :) -
Kommunista #19767 Nah egy másik verzió már barátságosabbnak bizonyult, úgy hogy megyek is orkokat ölni, magyarul :) -
Kommunista #19766 Hát az is lehet, én mindenesetre hagyom ezt a francia verziót és megpróbálom egy eleve angollal. DE! Köszönöm az eddigi segítséget! :) -
totya4 #19765 Akkor nem jól állítod át azt a "mindent" :) -
Kommunista #19764 Ott a legfőbb problem hogy mikor átírok mindent és amikor telepítem a CP-t a current language az French és nem Hungarian vagy bármi magyarra utaló :P -
totya4 #19763 Az iniből olvassa ki a nyelvet, ha azt beállítottad úgy ahogy idéztem a CP telepítés előtt, akkor a nyelvnek elvileg magyarnak kellene lennie. Ha már előtte telepítve volt a játék akkor az useroptions.ini-t ki kell törölni CP telepítés előtt. A szinkron az tuti francia marad, ha eredetileg is az volt. Már rég volt fenn a játék, de mintha az új patch-ekben mintha magában a program beállításaiban is engedte volna a nyelvet változtatni, de lehet keverem egy másikkal... -
Kommunista #19762 :( Bárhogy csinálom nem lesz magyar, csak az a ... francia.
Lehet, hogy ink az 1.73-asat kéne felraknom és nem az 1.74-eset? -
Kommunista #19761 Az okozhat problémát a patchelésnél, hogy nekem alapból francia a játékom?XD -
Kommunista #19760 Igen szerintem is így fogom majd tenni, aztán ha megy majd próbálok feljebb menni. -
totya4 #19759 Jóval erősebb gépen sem fut szaggatás nélkül. Egy videókártyánál ugyan számít a rajta levő memória mennyisége, de ez csak egy adat a sok közül, önmagában mint érték más adatok nélkül mit sem ér. Érthetőbben, hatalmas teljesítménybeli különbség lehet kétfajta "256MB"-os videókártya között.
Akinek gyenge gépe van, a 3-4 fps-t is játszhatónak véli, tehát lehet neked olybá fog tűnni, hogy a játék simán fut. Indulj ki abból, hogy talán(!) a leggyengébb grafikai beállítások mellett tudsz vele játszani, így nem ér nagy csalódás. -
kantorgabor #19758 Növeld az ősi tudásod annál nagyobbat sebez a varázslat minél nagyobb ez az érték. -
Kommunista #19757 Köszönöm!
Am én ezt a játékot most próbálom ki igazából először... Bár Gothiccal játszottam már, csak a sors sose hozta úgy, hogy végig is tudtam volna vinni őket, sajna. Mondjuk ezt már végig szeretném vinni. :)
Úgy olvastam, hogy 2GB RAM viszi a játékot. Nekem egy 256 MB vidi kártyám van és 2 GB RAM, bár tudom függ a procitól is, de ezekkel a paraméterekkel ,normál grafikán fut szaggatás nélkül a játék? -
totya4 #19756 Mivel tartalmazza, kéne neki :)
Persze kérdés mit kérdezel valójában. Ha arra a letölthető magyarításra gondolsz, akkor ezzel nem fog menni, de nincs is rá szükség. A játékot szűzen kell telepíteni mindenféle patch nélkül, átírni pár dolgot ha alapból nem magyar verzió, pl. így a ge3.ini-ben, aztán jöhet az aktuális CP telepítés. Új játékot kell kezdeni. -
#19755 Természetesen! -
Kommunista #19754 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: A 1.74-es patchel is megy a magyarítás?