11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Koszi a segitseget! Talaltam nagyon sok okossagot a forumon belul igy azert konnyebb lesz elindulni :P
Tibi kollega nemtom meg, hogy lesz mint lesz, mert meg tervezesi fazisnal jarok :P -
Sztem szombat vasárnap össze is tudnánk sütni ha megtudnád venni az anyagot hozzá. -
Kevés helyre pl ennél még nem láttam jobbat
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=547]#547[/URL]
De tervrajzot hozzáááá.....
Tervrajz csak arról készül amit sorozatgyártásba raknak kb :) hogy reprodukálható legyen. Na de otthon ki dokumentálna ilyen céllal? -
Egy olyan gyűjteményre gondolsz, hogy a sok sok ezer féle házilag készített cockpitok tulajától fegyveres erőszakkal begyűjtött katalogizált, paraméterezett tervrajzok szerepelnek? :)
Vaagy olyanra, mit évek óta kisérletezünk ki, hogy minden egyes személynek a földön megfeleljen, csak irígységből nem írtuk oda a bannerbe? :)
....
Ha úgy is te rakod össze, akkor felírod egy papírra, mit vársz el tőle, mennyi a rá fordítható összeg, milyen igényeid vannak (milyen moitorod, milyen kormányod, milyen ülést szeretnél, mennyi helyet foglaljon). Ha ezek után van pár 5leted akkor leírod, mi is hozzáteszünk ha szeretnéd, vagy egyszerűen megnézel sokat sokat és összeszeded innen - onnan - amonnan az emberek öteleteit és elegyíted a tiéiddel.
Mi is így kezdtük, és most is így tesszük. -
Ezp onnt olyan csacsiság mint a vibra kormányok :) -
Hmmm, így kicsit bele olvasgatva a fórumba , jobbnak látom ha pontosítok egy kicsit :P
Én csak egy normál merev keretes szerkezetet akarok csinálni. Csavaros rögzítésre gondoltam, h könnyen szét és összeszerelhessem, ha helyzet van! -
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis cockpit építéshez keresek tervrajzokat + hasonlókat amik alapján én itthon összebarkácsolhatom magamnak :P
Légyszives privátban keressetek ,mert sajna csak nagyon ritkán vagyok net közelben!
Előre is köszönöm! -
D-BOX CES 2007 -
majdnem :) -
cipio:D -
Ilyet kéne még összedobni egyet :) -
welcome :) -
kösz:) -
If #711 is TRUE, GOTO #692 -
ma nagyon nem megy a képlinkelgetés...
ittvan még1x:
-
#688 ilyet ? -
ilyen csapágyat hol tudok szerezni?
akit érdekel a projekt(nem az enyém) -
Pitti #709 Na igen, nekem is mosolyt csalt az arcomra mikor néhány hónapja véletlenül odakeveredtem :) De akkor is azért, mert az a hír járta, hogy van nekik egy force-dynamics szimulátoruk... aztán nyoma sincs :) -
XDXD -
Ari :) megcsuffasztott g25, a szegény.. :)
40Ft/perc. Múltkor elaludtam itthon a szimuban :) Az drága éccaka lehetett :) -
http://szimulatorterem.hu/ -
Pitti #705 
-
Aaz, imádtam amikor írta, hogy wreck.... :D és lenntmarad a kasztni a földön :D -
Pitti #703 dehogynem, ott van csak igazán Z irányú damp effekt :)
-
Most akkor nem játszul a stunt car racerrel, angy ügy. Csak ilyen földhöz ragadt autos játékokkal amik az úton mennek :D -
Pitti #701 Igen, ezt mondom én is ;) Csak így meg nincs Z irányú függőleges mozgás, pedig nagyon bírnám :) -
Hát ha középen van alátámasztva, és azon átbillenteni, akkor csak 100 kilót kell emelnie-se :D -
Pitti #699 Azzal egyenlőre megvárlak 

Mert tartok attól, hogy kevés lesz a kompresszor :)
Meg aztán a pneumatikus hengerek a force-gynamics féle konstrukciót nem hiszem, hogy bírnák. Ugyanis ott a hengerek nem forgatják a súlyt egy fix forgásponton, hanem konkrétan emeli a 200kilót...
Úgyhogy csak az jön számításba amit te is csinálsz, de úgy meg kimarad a Z irányú mozgás ami csak 2DOF :) -
Használt pneumatika? -
Pitti #697 Nos, a "force-dynamics" féle szimulátor megépítéséhez szükséges aktuátor darabja ~200.000 magyar forintért beszerezhető. Viszont ez nálam nem nagyon fér bele a hobby kategóriába így azt hiszem halasztom a dolgot :)
Ha volna rá kereslet érdemes lenne vele foglalkozni, de ennek annyi az esélye mint kétlábú sünnek az autópályán :)
-
Hjaaa, monnyuk van vagy 5 perc mire 6 barra feltölti a kompresszor.
Viszont vagy 40 végigmozgás kell hogy kimerítse töltés nélkül 2bar-ra. 2 bar alatt kezd lassulni. -
Pitti #695 És hogy muzsikál a nagyobb tartállyal? Jobban bírjá már szusszal? :) -
Tegnap csináltam a kapcsolótáblát :) Ma holnap be is kötöm. Hétvégén meg röfit festettem :D Mert kellett egy nagy tartály, viszont felkellett kicsit újítani :D
-
Pitti #693 Ehh, ez tiszta jó :)
Amúgy hogy állsz? Nehogy eltitkolj valamit :)
-
Itt , van neki 25mm tengelyre is. -
Pitti #691 Nem kispályás otthoni játékterem :):)
az a helikopteres játék a végén, micsoda?
-
Pitti #690
hol a jófenébe árulják ezt 1350-ér? ...
Találtam két magyar céget ahol nagy valószínűséggel forgalmaznak "erős és gyors" linear actuator-t. Írtam nekik levelet, eddig az egyiktől érkezett válasz, miszerint forgalmaznak olyat ami a "force-dynamics" féle konstrukcióhoz is alkalmas. Ha az ára is elfogadható, akkor nagy valószínűséggel megépítem a "force-dynamics 301" koppintását :)
-
AROHADTÉLETBE -
No, itt a csapágy :) , 1.350,- volt darabja, nagyon jó ár érte. Máshol 15k alatt nem is akartak szóbaállni velem.
Aláraktam CD-t, hogy átlehessen érezni mekkorka :) olyan 1 kg súrolja alulról.
-
Hát(al nem kezdünk mondatot), az ülés hajlatától a pedál 125cm, a monitor a fejtámlától 120 cm , a kormány a támlától 75cm.
Így számoltam kényelmesnek a régiből átmentett adatok alapján :).
A moncsi 82cm-es lcdtv, az 28kg kb.