11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#761 OH MY GOD!!!nemtalálom az államat -
#760 Elkoptattam a köszörűt :D
-
zoolee #759 Eladó, egy jóállapotban lévő MOMO,Csepel környékén, többi PM -ben -
#758 Jaaaa, kis barkácsolás :) -
#757 legyártod ? -
zoolee #756 Bezonyám. -
#755 Naa, nagy vonalakban valami ilyesmire gondoltam :
-
#754 Ahhoz duplán kell nyomni gyorsan, és akkor nitrózik :) Duplaklikk. -
zoolee #753 És hol a nitró?Az is alap...Ami ugye újratöltődik. -
#752 Jaaa, már itt az űber brutál cockpitom, új vezérlési szisztémával, kifejezetten NFS szériához, GRID hez :D
-
zoolee #751 Nagyon rákaptatok erre a korámny modra, pedíg csak 1 szer említettem emg. -
#750 Szinte ingyen van :D -
#749 Chopperem van, azon nem lenne jó :)
És max 270°-használom, a 900 az buszszimhez jó csak :) meg önsanyargatáshoz driftnél :) -
#748 ilyen is van hozzá 17punc-ért :D
-
#747 nekem nagyon nem jün be ami lapiított :((8
http://rallynuts.com/motorsport/SPARCO_Steering_Wheels_1735/
105pundsz azaz olyan 40eFt-ból meglenne
azt kocsiba is áttudod szerelni :D -
#746 28 cm es érdekelne, viszont valami ilyesmi forma:
Viszont inkább megcsinálom és bebőrőztetem 12k ér mint 40et fizessek érte.
És akkor már rakhatok rá soksok gombot :D Csak ugye minek ? :D -
#745 legalább a küllökhöz is odafér a kezed
-
#744 sztem ne hülyéskedj
vegyél hozzá 1 igazi kormányt :D
http://estore.websitepros.com/stores/1182800/catalog/111-509-5.jpg[/img]
-
#743 - Munkahenger végére kell majd mozgatni a cockpitot
- SLI -vel 1 kört játszottam, tök jó látszódik rajta ami kell, de azóta elment a régi cockpitom, most csak porosodik, majd talán 2 hét mulva az új kész
- kormánnyal nem foglalkozom, majd csinálok egy új kormánykereket, állítólag műanyag a belső merevitője ahhoz hozzá nem nyúlok :) -
#742 ez mire jó?
sli bevált?
kormány ami 2-é tört megjavítoddad? -
#741 én arra a 2.re hátranézés és speed limiter
de duda világítás és kerekhőmérséklet hud nézetváltás is jól jönne
adatok idők
ezeket használom gaykran
a replay körül nézés elfér a váltón -
#740 Megjött csürötökön az igubal :D kedden rendeltem angliából.
5k volt a kettő.
Ami azért vicces a 2 napos szállítással, mert a magyar Igus képviselet töketlen barmai, 3 hétre akarták hozni, 4.5k ér darabját
Persze, "fejlődő" ország, húzzuk le a csóró lakókat, így se elég szar nekik.
-
#739 A heggeszt, az 2 g-é :)
És mit teszel a 4 gombra ? Mer én is gondolkodtam ilyen kormányba, csak fogalmam sincs hogy a vissznézen kívül mit raknék még rá.
-
#738 amúgy nekem kell könyöklő is mind2 oldalra -
nesze
amúgy engem idegeítene kozépen az a vas
asszenm máshogy oldom meg ha kell nekem iléyen -
#736 milyne 2 g?
amugy annyira rájöttem hogy 4gomb kéne a kormányra a régin is úgy volt :( -
#735 Az két 'g' :P
A váltónak csinálj helyet majd . :) -
asszem 1 ilyet összehegesztetek :D -
#733 http://www.gameracer.co.uk/SearchResult.aspx?CategoryID=3 -
#732 azt megnézted hogy a széknek megvan a sin része is? -
#731 Ami letisztult eddig a fejemben :
- kis helyet fogjon el a szobambol, mert nem csak en ulok a gep elott
- ezert szetszerelhetonek is kell lennie
- a fotelt kulon is tudjam hasznalni
- mindent fixen tudjak rogziteni ne mozduljon el semmi a helyerol foleg ne ha akcio van :P
-
#730 közép merevitőset akarsz mindenképp? -
#729 Nahh az alja. A szép ülésről hallgat a gonosz :P -
tomi555 #728 Nekem is készülget a cockpitem:D:D Az alja már megvan, ma ha minden igaz rákerül az ülés meg remélem tudok vele haladni tovább:D Majd teszek képeket... -
#727 El ne felejtsd megosztani velünk mire jutottál :) Mindig szívesen nézegetünk minden 5letet :) Ahány agy, annyi ösvény :) -
#726 Koszi a segitseget! Talaltam nagyon sok okossagot a forumon belul igy azert konnyebb lesz elindulni :P
Tibi kollega nemtom meg, hogy lesz mint lesz, mert meg tervezesi fazisnal jarok :P -
#725 Sztem szombat vasárnap össze is tudnánk sütni ha megtudnád venni az anyagot hozzá. -
#724 Kevés helyre pl ennél még nem láttam jobbat
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=547]#547[/URL]
De tervrajzot hozzáááá.....
Tervrajz csak arról készül amit sorozatgyártásba raknak kb :) hogy reprodukálható legyen. Na de otthon ki dokumentálna ilyen céllal? -
#723 Egy olyan gyűjteményre gondolsz, hogy a sok sok ezer féle házilag készített cockpitok tulajától fegyveres erőszakkal begyűjtött katalogizált, paraméterezett tervrajzok szerepelnek? :)
Vaagy olyanra, mit évek óta kisérletezünk ki, hogy minden egyes személynek a földön megfeleljen, csak irígységből nem írtuk oda a bannerbe? :)
....
Ha úgy is te rakod össze, akkor felírod egy papírra, mit vársz el tőle, mennyi a rá fordítható összeg, milyen igényeid vannak (milyen moitorod, milyen kormányod, milyen ülést szeretnél, mennyi helyet foglaljon). Ha ezek után van pár 5leted akkor leírod, mi is hozzáteszünk ha szeretnéd, vagy egyszerűen megnézel sokat sokat és összeszeded innen - onnan - amonnan az emberek öteleteit és elegyíted a tiéiddel.
Mi is így kezdtük, és most is így tesszük. -
#722 Ezp onnt olyan csacsiság mint a vibra kormányok :)