11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
zoolee #841 MI a herém az a g25 SLI?:C -
#840 A te kedvenc céged akart átbafni, biztos azért emelték fel így mert te csomót ingyé postáztattál.
Viszont cserébe most mindenki más is ennyiért kapja. :) -
#839 Hát az alját, amibe a váltó rúd csatlakozik nem tudom, hogy hogy fogom megoldani. De még csak a tervezgetésnél járok. Meg még a szükséges alkatrészeket se tudom , hogy hol fogom beszerezni. -
#838 120$ legolcsóbb szállítás?? téged nagyon átbasztak volna...
BTW nekem már volt cseredarabom is amit ingyen és bérmentve postáztak USA-ból. (anno angliából rendeltem a cuccost) -
#837 Vagyis azzal a 3 lábú infralámpával, az nem vesz semmit :) -
Solt #836 No akkor körülnézek... előbb utóbb úgyis vennem kell! :))
Köszönöm néktek! :) -
#835 Én végigpörgettem már csak 1 gomb választott el a megrendeléstől 2 hete.
120$ volt a legolcsóbb szállítás és ugye még lehet hogy rádvágják a vámot. Persze az nem biztos, nekem se jött rá G25SLI-nél.
De volt pár ismerősöm aki megszívta.
Szóval én a 200 $ csomagot néztem infravevővel. az 200+120 dolcsi.... az már 50k ha jól számolok.
Olcsóbban láttam az ebayon. Olyan 150 Ejuro, és 9 a szállítás.
-
#834 Jelenleg 28 K ha a naturalpointtól rendeled (dollárban 180 + shipping).
Anno az e-dimensionalnak volt egy raktárkészelet kíszóró ajánlata ahol 150 dollárért adták + sapkát ingyen.
Én akkor szereztem be. -
Solt #833 Max 20ezer? Honnan? Dobsz egy linket? -
#832 Váltóról jut eszembe, hogy hátulról teszem beee ....
-
#831 -
#830 am én kiváncsi vagyok arra h mikor fog összecsuklani:D
-
#829 Aham, peersze :P
És akkor nekem mi lesz a jutalmam ? :) Hogy végignézem ahogy elvérzel a testedet átdöfő vasrudaktól, amik a rosz heggesztés miatt engedtek el ? :D -
#828 jó,de először lekell majd tesztelnem !!ELÖTTED!! a cocpitet hogy biztonságos e:D
-
#827 Ez eddig így van :D , mostmár kérhetnél nekem egy Shelby GT500-at :D -
#826 megparancsolom hogy minden szabadidődet használd fel erre a cockpitre -
#825 Te csak ne internetezzél Angliából nekem ittten :D
Mennyél hajszold a buxákat :D
És hozzál olcsó frex cuccokat :)
Ma reggel elvittem a kormányt a bőrözőhöz, háááát pislogott hogy mihez lesz, sok jót nem igért, de tekerni azért majd lehet :D
Az állvány itt tart: (tengelyek készen, csak még el kell mennem érte, yuppie :D )
-
tomi555 #824 Üdv néktek Angliából:)
Zolee mi nem tizsta, mechanika vagz elektronika? Amúgy én is régóta tervezgetek valtó építést ez elég egyszerû változat, vannak más megoldások is... Elektronikája meg simán egy kibelezett gamepad:)
Na ha valami kérdésed lenne estleg kcsak bátran:) ha hazaértem majd teszek fel képet, egy váltót már terveztem, bár ráférne kis finomítás:)
Whhaa mire ezt beírtam:D Angol bill... -
#823 Thomas555 tud majd neked segíteni talán, csak még másfél hétig nyaral.
Melyik része nem tiszta amúgy? Ránézésre 1xrű és ötletes. -
#822 Hello!
Sebváltó építésbe kezdek hamarosan, és szeretnék hallani egy-két ötletet. Az alap ötlet innen származik, de nem teljesen tiszta, hogy mit hogyan csinált.
Várom a tanácsokat. -
#821 Megvettem képzeld. 4 évvel ezelőtt:) és egészséggel használom azóta is.
Amikor a freetrack még világon sem volt:) -
#820 Igen imádok 40.000,- Ft-al álmodni.
Neked amúgy mi bajod van ? Megvetted? Nemgond
Nem nézünk tiszta üjének, NAGYON. -
#819 40.000 ft-ot?? álmodsz még mindig...
Azt huzalozol amit akarsz és annyi elemet raksz a fejedre amennyit akarsz nem különösen izgat.
Nekem tökéletesen megfelel a TrackIr 4 Pro ahogy az eddigi 4 évben is megfelelt. Freetrack nem is tudom mióta van. -
#818 Láttam ja, az a gagyi megoldás. És ezt a honlapon írják.
Ez a kép amit linkeltem ez a jobbik megoldás, azért is kérnek érte még 40 Dolcsit.
Nekem a Freetrack 3% procit eszik meg a 4 magból, sztem 2 fillért nem ér meg ennél kevesebb procihasználat, nemhogy +40.000,- Ftot. -
#817 láttál te már TrackIR 4 pro-t??
2x4 centi az egész hardverrész meg egy USB kábel+ a sapka amire a 3 visszaverőfelületet teszed.
Érzékenységben és pontosságban meg mérföldeket ver a freetrackre. (plusz nem eszi a procit a jelfeldolgozás közben.)
45K meg soha nem volt. max 20 ha külföldről rendelted. -
#816 Engem meg a 45 ezer forint a 4500 ft-os alkatrészek összeállításásért.
Amúgy zsinorral is meglehetne oldani, csak az zavarna.
A TrackIR nél mér nem zavar az elemtartó méretű doboz plussz a zsinor?
-
#815 ok.
btw: engem az a ceruzaelem a fejemen azért zavarna:D -
#814 jó,de mi most homemade dolgokról beszélünk... -
#813 szerintem meg a trackIR4 pro a legjobb. -
#812 Nézz körbe a kiegészítők között.
"Új termék
G25 sebváltó tartó konzol X-Pit Light-hoz. Kék, piros és szürke színben rendelhető.
Ár: 2999 Ft /db"
Ponnt a 75.000,- hez.
Mondjuk az így is 78.000,- -
#811 Stimmt :D Csak arról nem találtam 1xrű bemutató videot :D -
#810 FreeTrack jobb szerintem -
sting2 #809 Megnéztem, a 75 ezres piros nem lenne rossz de nincs külön váltó tartó. Aminek van , az meg már 105 ezer. Hát igen, most már értem miért vállalkozik lehetőség szerint mindenki a "házituningra".
Ezt a megjelenést/minőséget valaki olcsóbban?... :) -
zoolee #808 Hát ez kész.: D -
#807 No, mostmár ez is alakul, kezd összeállni vagy valami hatalmas maszlag, vagy valami használható a végére :D.
Ha valaki nem ismerné:
-
#806 Van valami .... valami X-pit . Üsd be a kereskedődbe :D
Beszéltem velük múltkor, ugyan nem volt semmi árukészletük, de azért jópofát és szépet árulnak.
Jaa ilyen ülés, kapcsoló kigészítőt ne vegyél tőlük, azt máshol is megkapod olcsóbban.
Szerk: xpit -
sting2 #805 Sziasztok!
G 25-höz szeretnék venni valamilyen cockpit-et ülésse, Budapesten.
A felhasználás abszolut hobby szintű lenne( heti 1-2 alkalom) de fontos a jó megjelenés és a lehető legtöbb élmény átadása (jó ülés, massziv váz stb..) -
#804 alakul -
#803 Úgy pörög a topic :D
Most nincs más:
-
#802 Nincs valakinek 30mm átmérő körül fémfúró szála ?