11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Solt #881 Nagyon jó... lesz egy kis időm le is modellezem tetőlécekből... -
#880 Sínszerű dolgot nem ábrázoltam, csak az alapokat, és ha nem így néz ki egy repülő vezérlő joy, még csak nem is hasonlít, akkor ne tessék bántani. Utoljára A.C.E.2 vel játszottam igazán repülőset, osztottképernyőn c-64-en, de az nagyon jó volt :D
Mindig azt mondta az ACE ben egy hang hogy "nics nálam fórint, nics nálam fórint..." éne meg válaszoltam 8 évesen, hogy nálam sincs.
Pár év múlva jöttem rá hogy az "Missile warning" volt. :D
Na szóval csak összecsapott terv, de ahogy nézem, olyan 1m szélesnek kell lennie a sín alapjának a váltó miatt. :) -
#879 Kicsit továbbfejlesztettem a tervet.
-
#878 azonnali képfeltöltést kéretik eszközölni amint kész lesz -
#877 Tegnapra ígérték, beszéltem vele, és mondta, hogy még a múlt heti melókat csinálja, úgyhogy talán hétfő-kedd. -
#876 bőrözés nincs még kész? [kiváncsi má mint állat] -
Solt #875 Szuper... a különbözetet elisszuk! :))) -
#874 Aztat paintel, olynaod neked is bizti van :D
A sínes talán a legjobb megoldás, ha 1xrű kell. Gondolom a repülőhöz is van pedál, tehát az a rész is cserélődik.
Ha 25 öd van, akkor a kormány jön jobbra a váltó miatt.
A sínt meglehet venni ilyen görgővel biztos valahol, valmai stiftet kéne kitalálni még a rögzítséhez. -
Solt #873 Szóval kedves Pointer! :) Tehát a monitor és az ülés fix, előttem meg a kormány, vagy botkormány szekció keresztben egy sínen csúszkál? Hmmm... nagyon jó ötlet... azt a képet mivel szerkesztetted... jó lenen, ha én is tudnék valami látvány tervet csinálni... :) -
Pitti #872 Perfekt!!
Amúgy nekem is van egy trackir3pro, kb 4-5 éve vettem 30-ér. Viszont én inkább repszimekhez használom, de úgy sejtem, hogy Bucser is :D
Anno mikor vettem nem volt alternatíva, valami szerencsétlen webkamerás megoldásokat lehetett látni, ami ugrált össze vissza lehetetlen volt használni.
A repszimeket már elképzelni sem tudom nélküle, de fontos, hogy maximálisan megbízható legyen. -
#871 nekem az egész szoba:D -
#870 Lol mit találtam, nekem a verdák kellenének a vitrinből :D
-
#869 edimensionalnál választhattál melyik devizában akarsz fizetni és a dollár ára az volt ami az amcsi és azt konvertálta eurora. nem az 1-1-es euro dollár helyettesítés volt. -
#868 8-9 Euro az korrekt Europai szállítás díj, csak az ára magasabb mint a tengeren túlról. De hát ehhez már hozzászoktunk :) -
#867 edimensional már nem árulja. Anno náluk is kiárusítással vettem.
8 euro volt a szálltás. -
#866 Hintáztam benne már, fater le is fotózta, de nincs az az isten hogy ide felrakjam emberek elé azt a fotót :D -
#865 Azokat ponnt nem néztem, de németeknél ez asszem 230 Ejuro. -
#864 Lehet 4 éve még nem voltak ekkora zsidók, de most dárga a posta. Amit azért nem értek, mert SLI nél 4 féle szállítás lehetőségem volt.
46 - 90 - 120 - 160 dolcsi. Gyorsabb és biztosításban más a drágább, ez oda is vót írva. Viszont jött is 2 hétig 46$ ér :D -
#863 hát ez szép:) mondom nem tőlük rendeltem egyébként hanem angoloktól:) -
#862 tudod,ebből csak az igaz hogy DFP-m van:D
a többi csak azért van ott h megnézzem mennyire veszik be -
#861 Wáááááá , mérnem hiszel nekem ? :D
Csak neked csak most csak itt :D :
-
#860 GIGABYTE GA-EP45-DS3R/Core2 Quad Q9450/XFX 9800GX2/CHIEFTEC 1020W/2x GEIL Black Dragon 8192Mb
LOGITECH G9/LOGITECH G15/Logitech Driving Force Pro/2x DELL 3008WFP
Erre? -
#859 mire verem magam?:O -
#858 elég az aláírásodra nézni, hogy lássam, te mire vered magad... -
#857 hallod,sztem próbáld ki azt a "hintát" h nem e csuklik össze vagy hajlik meg:D végén meghalsz élesben:D -
#856 vazz,mondom h a trackirre vered magad...és az kit érdekel h 4éve vetted???ebből nekem max annyi jön le h elavúlt technika...másrészt pedig a freetrack azért jobb mert olcsóbban meglehet csinálni,a minőség már csak a készitőtől függ -
#855 Jól áll a pit. Szép lesz.
Őszintén bennem soha nem volt affinitás mérnöki dolgokhoz, viszont csodálom akik meg tudják az ilyet csinálni maguknak. -
#854 Hát kíváncsi vagyok 4 évvel ezelőtt hogy állt a freetrack?? amikor már nagyban síma TrackIR volt 6DOF-al...
Na mindegy.
A 200+120 dollár meg szerintem erősen téves összeg valamit rohadtul el kellett, hogy nézz vagy félreszámoltass. De tök8 csinálj amit akarsz.
Nekem nem fáj, hogy te freetrackezel. Bár valszeg nem látod a különbséget ha egész életedben csak az egyiket próbáltad. -
#853 Nahhh, befejezhettem volna ma a csapágyak felszerelésést.
Persze jött a vihar, és nem volt a csavarboltban annyi anya amennyit kértem.
Szóval most a hátsó tengely a helyén van, az első csapágyat felülre raktam, nem alulra hogy ráülhessek, és nem csuklott össze, még csak nem is ropogott, vagy reccsent :D
Viszont ha fúrógépet látok sikítok most pár napig :D -
#852 Az lehet , de te 1x is elég csacsi voltál megvenni, 2.szor minek tennéd.
Nálam megy úgy nézki a számítás, hogy 130+45 posta volt az sli.
Ez meg 200+120 posta lett volna, csak hála égnek ráleltem a freetrackra.
És persze másnak is így néz ki.
Összerakni meg a freetrackot még 10 évesen is megtudtam volna csinálni, az sli-hez még most is kevés vagyok. És ha nem történik csoda a szabadidőmmel, nem fogok mostanában programozást tanulni.
Viszont jó esély van rá, hogy valaki majdcsak fog írni egy programot kijelző vezérlésre, és otthon bárki megtudja majd csinálni.
Viszont én nem leszek majd akkora farönk mint te hogy lefikázzam. :P -
#851 Nem szokásom verni magam semmire. -
#850 rossz a matekod...
ez 129.99
TrackIR 179.95. Van kuponom amivel 25%-al olcsóbb és már majdnem ugyanott vagyunk:) -
#849 A pontosítás végett kétszer annyit -
Solt #848 Ez rendben is van, csak nem értem ezt miért nekem mondod, és miért kaptam ilyen kedves smile-kat? :)) -
#847 némmá apa,ittvan mégegy csávó aki a trackirre veri magát -
#846 inkább adok ki ennyit egy TrackIR-ért mint egy SLI-ért -
zoolee #845 Persze, van most egy doboz foszforeszkáló zöld festékem.^^
Köszi.Egész pofás :) -
Solt #844 Csak, ha világítasz a sötétben... áramra nincs lóvénk! :D
Egyébként ez lenne az... :) -
zoolee #843
Akkor ugye majd engem is meghÍvtok játszani? -
Solt #842 Két G25 össze kötve, hogy a csernobili gyerekek is tudjanak játszani! :))))))