11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1001 -
Pitti #1000 höhhő Pointer, erről a naplóról meg mástól kell értesülnünk? Miket titkolsz még?!
Epekedve várom, hogy kész legyen, Te meg már rég a cockpitben nyomod ehh :) irgumburgum -
#999 -
#998 Egy cockpit naplója,.. :D -
#997 Holnap ha lesz időm, csinálok már a mozgásról videót :D -
Solt #996 Minden tiszteletem az ilyen megszállottaké! ;)
(az előző home made pittel sem volt bajom... csak berágtam arra, ahogy megnyilvánultál)
Lehiggadtam... béke... -
#995 ez is ötletes:P -
#994 akár mit mondasz én ennek nagyon örülnék
nekem pont jó lenne -
Solt #993 Lényegtelen, hogy hozzám szólsz vagy sem... a #988-as hozzászólásod téged minősít! Idegesítő már a sok kis taknyostól ezeket a nagyképű, primitív, minden ok nélküli trágár megnyilvánulásokat nézegetni! Ha valakivel bajod vagy vitád van, akkor privátban intézzétek el. Senkit nem védek, de semmi kedvem ezt az alja stílust olvasgatni már itt is! Legalább annyi eszetek lenne, hogy káromkodás nélkül le tudnátok osztani a másikat... de még ennyi sincs... csak a neveletlen, flegma, és ostoba beböfögés! Unalmas... főleg ilyen kis kölyök gólyáktól!
Ui.: Elnézést, nem tehetek róla, de nem bírom elviselni ezt az ultra modern tinédzser társadalmat... Sok kis neveletlen pöcs! Ha nekem ilyen kölyköm lesz, akkor életre hívom a spártaiak szokását... -
#992 OFF:solten kezdte(ez olyan gyerekesen hangzik,de akkoris) méééég valamikor a milyen gépet vegyek topikban,azért mert én nvidiás voltAM(4k széria lenyűgözött),a többi kis haverjáról meg ne is beszéljünk(Solt is beköszönt amint látod,pedig ő hozzá egyszer sem szóltam)
ON:pointer,hogy haladsz? -
#991 Ne bántsad azt a joy-t, nekem is van olyan, és isteni jó :D USB-s :D
És full digitális, az most trendi nem ? :D -
Solt #990 Ezt meg úgy, hogy tuskó! -
#989 kicsit agresszív lettél kismókus:) én növesztem a hasam és majd rendelek egyet mert tudom magamról, hogy nincs türelmem ilyesmihez:)
cheers!! -
#988 ezt úgyhivják hogy "HOMEMADE",azaz házilag barkácsolt,ha te mutatsz jobbat akkor leakalappalelötted,de addig csak kuss és növesszed a hasadat -
#987 Mi igényes benne? A befőttesgumi, a C64 dzsojsztik 1980-ból, vagy a kiskampók? -
#986 LOL: C
Nem..-.- Nemazé..hanem,hogy mikor a nasa kilövi a köv rakétáját, akkor ezzel ellehet kapni..-.- -
Solt #985 Ezt most komolyan mondod? :D Akkor ugye véletlenül sem azért, hogy miután meghúzta, akkor vissza álljon az eredeti helyére? -
#984 Értelemszerűen azért van gumiszallaggal odakötve, hogy ha a nagy driftelés hevében kicsit erősebben rántod meg a kéziféket mint kéne, akkor ne törje darabokra a yoyt..... -
#983 igényesen van megcsinálva és izléses is -
#982 És mitől minőségi? Mert pozdorja az egész vagy mert a kézifék joystickjához 2 befőttesgumival van rögzítve az erőkar??? A minőségit nem tudom, de az biztos, hogy ötletes. -
#981 Ilyet akarok én is... -
#980 ez nagyon minőségi
szuper kell -
#979 na eeeeez,ez...ez...az! -
#978 vw polo :P
Megoldható.:)
Egyik ismerősömnek Így egy kispolák volt berakva a szobába :D -
#977 ja,ezt már láttam.asszem mostmár projektort használ tv helyett -
#976 öhö :d
-
#975 Mégjobb.Azt még szeretem is ^^
Zsigát nem... -
#974 én már láttam teljes golf 2-es műszerfalat mindennel(váltózsák,gombok...)6000k-ért -
#973 Ménem?
Ezerkettes zsigulit már 10k ért kapni ^^G25 re felhergeled a zsiga kormányt, az a tökéletes.XDDDDD -
#972 igen milka -
#971 ez ultra durva
?milka? -
#970 nekem 3 monitor nem szükséges,nem játszok már nagyon szimekkel.inkább tdu,ets -
#969 Legalább már tudom miért 3 monitoros rendszert akartál bannernak :D És nem házilag készítetteket, ami inspirálná az embereket :D -
#968 meghogy ne punnyadjon a topik,beteszek egy képet az "álom" cockpitemről(apám nem megy bele abba h műszerfalasat épitsek:():
vid1
vid2
(remélem minden link és kép működő képes) -
#967 tetszene hogyha vmi ötletesebb lenne az elhelyezése,mint pl ennek:
-
#966 Lenne már valami a világon amire neked nem negatív a megjegyzésed -
#965 nemtetszik,elhelyezés lehetne ötletesebb is -
#964 gihi
-
#963 Basszantyú... a 256 amit az elektronika az x-sim számára küld totál jogos! Ellenben biztos lehet a neten vadászni olyan kapcsolást, ami 2-3k tartományt 10k-ra "nyújt".
Na munka, munka, munka :( -
#962 256, jaaa. Leglábbis a panel elemző progija.