11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1041 Ez mi is lesz?: D -
#1040 Pointer: Szerintem fasza a váz, de ahogy a videót elnéztem, elkéne oda még plussz egy-egy pneumatika (vagy izmosabb), mert rendesen billeg a váz, amikor megérkezik a kívánt pozicióba... meg azt sem értem, hogy miért csak ilyen ritkán mozog? Én úgy állítanám be, hogy egyfolytában remegjen az egész :D
Más: ma egy dolog kivételével megvettem mindent a motorvezérlő elektronikámhoz... A vezérlő chipet megrendeltem a SOS-tól, remélem nem csak kamu a webshop ahol találtam, mert itthon még a distributor sem tart ebből a típusból :( Szóval csak idő kérdése és remegek :D
Muhaha :) ez meg az überállat UV asztalilámpám, amit ma gyártottam, mert kb. 10 éve nem foglalkoztam nyákmaratással. Ráadásul megtudtam, hogy manapság csak az amatőrök gyártják így a nyákot, mert már minden komoly cég leállt erről... mondjuk azt nem értettem egészen, hogy pontosan miként csinálják, csak azt magyarázták el vagy 4 helyen, hogy miért nem jó, ha nekem csak egy mezei rajzom van, nekik meg gerber kell :P
-
#1039 Na menj a fenébe, pedÍg már örültem! :(
Na leszarom.Monnd meg: D -
#1038 Ez egy olyan felismerős kvíz, nincs köze hozzám :D
A mustángal melegszik :D -
#1037 Akkor b+, vettél egy mustangot? -
#1036 hideg :D -
#1035 Valami burzsulygyerek konzolos szar szimuja, vagy egy nagyszabású hidraulikus szimu :] -
#1034 3. kép nagyot üt.XDDDDDDDDD
Bazd+, kÍváncsi leszek, hogy nekem mikor lesz pénzem frex re :'(
Sebaj, most az az álmom, akkor is lesz, eldöntöttem ^^ -
tomi555 #1033 Láttam már, de nem akarok F1 kormányt:):) De jó lesz az enyém is, legalábbis remélem csak idő-idő-idő, nameg pénz:D:D, bekéne bőröztetni az új kormányom:D -
#1032 Találós kérdés, mi lesz ez? :D
-
#1031 Most nagyon ráértem, ilyenekkel találkoztam :D
-
#1030 Na igen, tehát akkor ez legyen a cél: !!! -
tomi555 #1029 Én is dolgozom egy hasonló cuccon, csak nem analóg hanem egy "nagy" LCD lesz, csak sajna mostanában semmit nem tudtam haladni vele nincs rá időm:S
De ha minden jól megy akkor most lesz pár napom amit rászánok, megvan minden alaktrész, összerakom panelt azt fejlesztés ezerrel:D -
#1028 Teljesen házilag készített.
A keresési kulcsszó goggle-val az "outgauge", ha körül akarsz nézni.
Nézz be ide is.
Most valahogy úgy tűnik, mintha a CXC (G25SLI) leadta volna a szoftver fejlesztést a CST-nek (Cannon Simulation Technologies), azok meg vadul a Leo Bodnar controllerekkel dolgoznak pl1 pl2.
Lehet előbb utóbb lesz rá ingyenes progi ami sok sok játékot támogat, és akkor már csak kis bütykölés kell :D
-
#1027 nah jah, lehet nem hülye:D -
#1026 Sztem el van neki mentve CFG be: D -
#1025 kicseszni vele: beállítások/irányítást aztán rátolni defaultra :D:D:D -
#1024 Full home made. -
#1023 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyesmi cuccot honnan tudnék beszerezni, vagy ez házilag készitett dolog!? Jó lenne tudni hogy honnan lehetne beszerezni ilyen műszerfalakat! -
#1022 kiváncsi hány milliója van benne -
#1021 Öhhöhöhöhö :D
-
#1020 Csak ha üresben tiltások nyomod, akkor rázkódnia kéne, nemkell egyből csillagot vizsgálni: D -
#1019 Nem hiszem hogy így működne. Ugyan lehet pl a kormány gombjaira effektetke állítani, de üresben ha nyomom a gázt akkor is felágaskodna pl. Az FFB figyeléséhez is van valmai plugin, de aztat még nem értem :D -
#1018 na mész te a ..... ?D?D?SAD:_ASD:_AS e mekkora jézuskám -
#1017 Ugye HID vezérelt FFB-s controllerként van csatlakoztatva a szerkezet a géphez? Ha igen akkor nem lehet, hogy iracingben csak be kell állítanod 2. vezérlőként a cuccot? -
#1016 Pedig a potikon nem múlik, nagyon jól szerepelnek :D
-
#1015 ez már olyan mint 1 csónak :D -
#1014 Azom nekem nincsen :D -
#1013 fölösleges mind ez,hacsak nem vagy vmi überhardcore szim fan -
Pitti #1012 -
#1011 Voltmár, hogy a gokartversenyes ruhámba vezettem unalmamból: D -
#1010 Aham, onnan már csak 1 lépés a sisak meg a hőálló kesztyű :D -
#1009 am bekéne szerezned egy biztonsái övet,nehogy aztán kiess nekem és darabokra törjed magad:D -
#1008 most nagyon lennék a helyedben:D -
#1007 nemtom szabad-e :D
videnyó
Nem tudom mi látszik, még egy kicsit kuszán reagál a dolgokra, és még egy csomó effektet be kéne konfigolni, váltó, collosion meg ilyenek.
De most inkább iRacing izgat :D Az meg úgy se kezeli. -
#1006 nemrossz,hasonlit a "Pod"-ra(TWIP,RSC-n fenntvan,ha valaki nemtudja miről beszélek) -
#1005 Ne bántsatok, kicsit rendbeszedik nyelvtanilag, nem akartam égőzni előttetek :D -
tomi555 #1004 Na micsoda cockpitáradat van itt:) Akkor már beteszem én is az enyémet, még csak készülget mióta a kép készült rákerült 1-2 cucc de most nem tdom lefényképezni, majd ha kész lesz még teszek képeket...
kép -
#1003 na szép,kelek fel,bejövök a cockpit topikba és mástól kell megtudnom hogy te már rég tolod... -
Pitti #1002 Végigolvastam a naplót, szenzációs!! gratula gratula gratula.
De azért lécci számolj be részletesen, hogy milyen lett :)