11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1121 Hát ez botrányosan jó...
-
#1120 -
#1119 -
#1118 HÍreslettél baze: DDD -
#1117 JóárasÍtották az aktuátort is, meg a potit is XD -
#1116 na... szopásos van :( a jóáras aktuátorhoz annyiba kerül egy poti, mint az aktuátor... ?!?! Érti ezt valaki? -
#1115 Igen ,ezt én is néztem még amikor tervezgettem.
Az alapkoncepció az volt hogy erre ne hasonlítson :D -
Pitti #1114 Hopp, az előbb elszúrtam :) -
Pitti #1113
:) -
#1112 Hihi, ha ezt nem most látnám előszőr, akkor simán megvádolnám magam ipari kémkedéssel :D
-
#1111 Kidolgozásra 5ös :D
Bár én leszedném onnan körözni a parkolóban inkább :D
-
Konyha mellé :D -
#1109 Igen, abban az esetben ha nem mini csatlakozós, csak a nyomtató fej, meg az alap USB fej bír ekkora távot. -
#1108 10 métert bármilyen usb szabvány átvisz. Ha teszel 10m után hub-ot, akkor 20m. Amúgy jött fekete USB hub... árat még nem tudok, meg még azt se, hogy hol vannak mert a feje tetején áll minden :( -
#1107 Na bakker, nem az USB HUB-al lesz a baj.
Állítólag az USB2.0 5m max amit bír. Ami azért vicces, mert az 1.1 az 160m :D
Valami spéci kábel kell hozzááá.
Akkor mind1, hogy 5V 30A nyomatok a hubba, azé nemmegy.... -
#1106 mivel az árkád............. -
#1105 nekem nem jön be a tdu olyan árkédféle -
#1104 Oké, de akkor legalább egy bejárt szigetes TDU legyen :D
Majd megyek egy million dollar race-t, Enzoval lezavarjuk 45 perc alatt :D -
#1103 GT Evolution. elég árkádosra sikeredett :( -
#1102 RAce07, GT Legends, GTR 2, GT Evolution.
Jó kis ISI engine-es simek. az RFactor ugyanezen engine fejlesztőinek munkája csak továbbfejlesztették és a modok ingyenesek hozzá. Ellenben nincs nekik licencük. Azaz nevenincs dolgokkal játszhatsz csak és multiplayer orientált az egész mert az AI az 0.
iracingről pedig Itt olovashatsz kicsit bővebben. Ez már egy eléggé profi szint mindenben. Aki szimes kipróbálta az rácuppant. -
#1101 iRacing nem tom mi, rFactor nem tom mi. Van még Collin Dirt, meg még két másik tőle, de azokból egyiket se tudom használni, mert bonyolult és az autó a fenének sem marad az úttesten :) Nekem mezei személygépkocsi kell, ahol nyomom a gázt és megy előre. Forma1 típusú játékokat nem csipázom... jajaja! NFS van még vagy 3db, csak azoknak gagyi a grafikája.
TDU-val mi a baj?
Ha vennék aktuátort, egyelőre max. 2db-ot, próba, ha jó csak akkor többet... de még így is drága :( -
#1100 Fekete jó, csak olcsó legyen a HUB :D És 2.0 mert a webcam nem jó 1.1-en.
TDU/Flatout etalon... pfff :P nemá :D
Egy jó kis iRacing vagy rFactor historic mod inkább :D
Ha kéne se vennék tőled aktuátort a mandróért :P :D -
#1099 Kb. fél éve egy xpitem se volt, mert mind el lett adva... azt raktam össze egyet... szóval félreértettél, nem a táp, hanem maga az usb hub a lényeg. Van gagyi és van kevésbé gagyi. Gagyinál pedig a táp csak egy izé, amiért több lét lehet kérni... Holnap vásárolunk pár dolgot, veszünk 2db jobbat is, de akkor tessék jönni érte :) Személy szerint nekem fekete és kicsi kell a kormány alá, remélem olyan jó lesz neked is :)
TDU naná! TDU és Flatout2 a két etalon :D
Kaptam "szuper" ajánlatot 45mm/sec, 400N, 400mm löket aktuátorra, viszont a szuper ár 8db-nál kezdődik... így egyelőre hanyagolom a firgellit, mert az valóban nem túl erős (~180N a gyorsabbik amiben poti is van)... szóval 8db-nál kb. 45e +áfa az ár, ami itthon eddig a legjobb. Viszont nincs benne poti :(
De ha mondjuk találok mandrókat, akik adnak 100k-t darabonként, akkor 2 mandró elég, hogy megvegyem mind a nyolcat és még marad is 4db :DDD Na ez az üzleti tervem... kinek kell egy? :D -
#1098 Na vájjá, a TDU val lehet majd próbálni a cockpitot ? -
#1097 Oké, szeptember 1.-én lesz a kiállítás? Ha ottleszel akkor meglátogatlak :D És hozzál nekem is 2.0 sebességű USB HUB-ot, B csatisat. Tápom van hozzá jó, nem csak a gyárival próbálom. Az a baj, hogy ha 5m távnál az USB mini csati beszarik, még ha van nincs is rajta készülék. Nem értem, de ezt vettem észre.
Én meg nem csorgatom a nyálamat holmi gyári cockpitokért, amiben még pohártartó sincs :P
Amúgy mivel lettél kész, valami új X-pite-el, vagy a motion SIM-el ? -
Pitti #1096 Jahh a firgelliauto, nem igazán találtam ott olyat ami elég gyors és elég erős is megfelelő lökethosszal. Konkrétan melyiket rendeled meg? -
#1095 Még a kérdést sem értem egészen... de mindegy is, mert jövő héten hozunk cuccokat, most szinte semmi sincs. Sima USB hub szokott lenni, de hogy mini vagy nem mini az szinte teljesen mindegy ebből a szempontból. Szerintem egy drágább darabbal nem lenne gond. A gagyiknál a táp néha szinte semmit sem ér...
Jövő hétre tuti lesz jobb fajta HUB is, mert kell a kiállítási darab xpitbe egy :) Ma lettem kész vele éjfélre és már toltam is egy kis flatout2-t :DDD De úgy néz ki sz*r a VGA kártya, mert a testdrive darabokra esik :( A gépről majd holnap lökök fotót had csorogjon a nyálatok :D
Pitti: 1060-as hozzászólás...
Szóval várom az xsim teljes magyar leírását Pointer! Még a héten :D
Na jóccakát! -
#1094 Hogyne akarna :D
Azé csinálja :D Nem csak hogy jól szórakozik, de még pénzt is akar belőle :D -
Pitti #1093 Milyen aktuátorokat néztél, és hol? -
#1092 nem akarsz ebből üzletet csinálni? :D -
#1091 Naggyon szép lett :D
Nincs nálatok olcsón USB-B csatis 2.0USB HUB ?
Mert a miniUSB-s egyszerűen 5m távnál feladja, hiába van rajta +táp. -
#1090 Hát, ha a nyákfúrót, a vegyszereket, a 11db ATMega chipet és a két 4000Ft-os baumax fúrót is hozzáadom, akkor kb. 30eFt, azok nélkül olyan 8eFt meg kb. 5 munkanap, ami ugye a legdágább ;)
Viszont egy oltári hibát vétettem, rossz portra kötöttem a motorvezérlőt, most tökéletesen működik az egész.
Úgyhogy most már csak az aktuátorok kellenek amcsi országból :( -
#1089 ?ft volt ez neked? -
#1088 Csak a progin. -
#1087 Na pöcsök működik!
Igaz megsütöttem pár FET-et a motorvezérlőn, szóval most nem tudom, hogy ezért rángatózik vagy azért, mert még össze-vissza van konfigolva...
Poniter: a Conrad panel igényelt állítgatást vagy csak rá kellett dugni a progit és hajrá? ...azaz csak az xsim-et kellett állítgatni vagy a conrad panelt is? Mert az AMC vagy 5 helyen igényel beállításokat :(
-
#1086 ez kérem szépen egy álcázott G25:D -
#1085 LOOOOOOL Mi a franc?????
Mit akarnak már ilyen rakkal?: C -
#1084 Ezek is komolyan gondolják :D -
#1083 Ez jóóóóó :)
-
#1082 Mond ki egymás után sokszor hogy, truckcockpit truckcockpit truckcockpit :)