Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• supermogyi
    Pointer: Szerintem fasza a váz, de ahogy a videót elnéztem, elkéne oda még plussz egy-egy pneumatika (vagy izmosabb), mert rendesen billeg a váz, amikor megérkezik a kívánt pozicióba... meg azt sem értem, hogy miért csak ilyen ritkán mozog? Én úgy állítanám be, hogy egyfolytában remegjen az egész :D

Más: ma egy dolog kivételével megvettem mindent a motorvezérlő elektronikámhoz... A vezérlő chipet megrendeltem a SOS-tól, remélem nem csak kamu a webshop ahol találtam, mert itthon még a distributor sem tart ebből a típusból :( Szóval csak idő kérdése és remegek :D

Muhaha :) ez meg az überállat UV asztalilámpám, amit ma gyártottam, mert kb. 10 éve nem foglalkoztam nyákmaratással. Ráadásul megtudtam, hogy manapság csak az amatőrök gyártják így a nyákot, mert már minden komoly cég leállt erről... mondjuk azt nem értettem egészen, hogy pontosan miként csinálják, csak azt magyarázták el vagy 4 helyen, hogy miért nem jó, ha nekem csak egy mezei rajzom van, nekik meg gerber kell :P