Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• supermogyi
    Kb. fél éve egy xpitem se volt, mert mind el lett adva... azt raktam össze egyet... szóval félreértettél, nem a táp, hanem maga az usb hub a lényeg. Van gagyi és van kevésbé gagyi. Gagyinál pedig a táp csak egy izé, amiért több lét lehet kérni... Holnap vásárolunk pár dolgot, veszünk 2db jobbat is, de akkor tessék jönni érte :) Személy szerint nekem fekete és kicsi kell a kormány alá, remélem olyan jó lesz neked is :)

TDU naná! TDU és Flatout2 a két etalon :D

Kaptam "szuper" ajánlatot 45mm/sec, 400N, 400mm löket aktuátorra, viszont a szuper ár 8db-nál kezdődik... így egyelőre hanyagolom a firgellit, mert az valóban nem túl erős (~180N a gyorsabbik amiben poti is van)... szóval 8db-nál kb. 45e +áfa az ár, ami itthon eddig a legjobb. Viszont nincs benne poti :(

De ha mondjuk találok mandrókat, akik adnak 100k-t darabonként, akkor 2 mandró elég, hogy megvegyem mind a nyolcat és még marad is 4db :DDD Na ez az üzleti tervem... kinek kell egy? :D