Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    "Tobb dolog miatt is erdemesebb aluprofilbol osszerakni a vazat."
    Ne felejtsd el kihangsúlyozni hogy neked :D Én hátrabattyogok a kertbe, előhúzom az asztal alól az ívheggesztőt, és olyan formát teszek össze ami jólesik :D
    A szétszedés meg....... szerintem he 1x össze van rakva, akkor a fene se fogja még1x szétszedni. Én pl az enyémet úgy terveztem meg, hogy ha azért át kell vinni egy másik szobába, akkor a főbb elemek oldhatóak legyenek, a 80cm-es ajtószélesség ne legyen gond. De szétszedni.. :) le is töröm a kezét annak aki szétszedi :D
    A változtatás meg talán kicsit macerásabb, de pl a kormány tartót is átvariáltam a minap, meg a váltótartót. Azt én is csavarral szereltem fel, majd levittem, átalakít és vissza. Azért is lett ilyen, hogy ha jön a G..28 kormány akkor azt is feltudjam rakni. :)
    Nálunk (itthon) érdeklődésemre elárulták, hogy 1m szál közel ~8000 Ft (pluszz!!! illesztékek). Az én állványomhoz kellett 32m zártszelvény összesen, különböző méretűekből. Az volt 17.000 Ft. Nem is merem az alu árával összeszorozni ezt a hosszt :D (bár ami igaz az igaz, lehet abból az anyagból máshol, máshogy kellene merevítés, és talán még kevesebb is).
    Tehát aki megteheti hogy heggeszt az jobban jár vele, ha ilyen opció nincs, akkor marad ez a költségesebb, de sok szempontból egyszerűbb. (azért összeszerelnék belőle 1x egy szimet, bizti jópofa találmány (salgóból már úgy is annyit mindent csináltam, azt már utálom))
    A 3-om monitornál meg fejfájást okozna nekem a "megjelenő" két "A" oszlop (nevezzük így). Bár így el tudnám viselni :D , remélem gondolkodol majd egy ilyen upgrade-ben :D