Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• symbol
    álmodozzunk csak

hát igen, de persze nem tartozékok :)
    biztos minőségi, de sajna nagyon drága. :) bár ha belegondolunk ez ahogy így kinéz már nem is csak használati, kényelmi eszköz, - mint egy szintén drága jobbfajta bútor,- hanem egyszerűen a szoba ékköve :D

sajna nekem előbb pedál mindenképp :D aztán ülést is akartam venni, akkor meg már lehet nem ártana egy ilyenbe egyszer beruházni... ezen úgysem tud mi tönkremenni, jobbat nem tudnak gyártani... szal nem veszíti majd el az értékét...

hossztávú cél egy CST F1 pedál, aztán H váltó, aztán meg valami ilyesmi :D
    iracing alatt ha lesz éccakai' oválozás vagy fun road race majd jól fel-led-ezem a cockiptem a csöveknél, azt faszás' lesz :D

a kormány az jelenleg, amit kicsit feleslegesnek és pénzkidobásnak tartok. tuti jobbak a 200ezres kütyük, de nem az árukhoz mérten... persze minőség meg minden, de akkor is.

szerintetek ezen szim-termékek ára valaha is megindul majd lefelé? el kellene indulni, mert azért nő a konkurencia nem?